Αλέγκρι: «Αν ο Μέσι δεν έχει κέφια...»

Αλέγκρι: «Αν ο Μέσι δεν έχει κέφια...»

Ο Μάσιμο Αλέγκρι ελπίζει να μην βρεθεί σε καλή μέρα ο Μέσι, ώστε η Γιουβέντους να σηκώσει αύριο την κούπα του Champions League

O τεχνικός της Γιουβέντους, ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού μεγάλου ραντεβού. Υποστήριξε ότι οι Ιταλοί έχουν μια ακόμα τελευταία αποστολή να ολοκληρώσουν, επικαλέστηκε τη βοήθεια της τύχης και ευχήθηκε να μην έχει κέφια ο Μέσι.

Για την παρουσία της Γιουβέντους στον τελικό:
«Ο στόχος στην αρχή ήταν να βρεθούμε στην οκτάδα, αλλά τώρα είμαστε στον τελικό. Οι παίκτες μας έφεραν εδώ. Ήθελα να βελτιώσω την παρουσία της Γιουβέντους στην Ευρώπη γιατί στην Ιταλία ήταν πρωταθλήτρια. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς και ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε και λίγη τύχη για να γυρίσει ο τροχός υπέρ μας».

Για τον «κομβικό» Βιδάλ και το πώς θα σταματήσει την επίθεση της Μπαρτσελόνα:
«Ας ελπίζουμε να έρθουν και άλλα σημαντικά παιχνίδια στην καριέρα του Βιδάλ. Όλοι με ρωτάτε πώς θα σταματήσουμε την τριάδα Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες. Είναι καλοί και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να τους σταματήσουμε. Δύσκολα θα δούμε ένα παιχνίδι 0-0. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο για να σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε καλοί όχι μόνο στην άμυνα, αλλά από τα χαφ. Είναι διαφορετική η Μπαρτσελόνα από όταν την αντιμετώπισα με τη Μίλαν. Έχει παίκτες που δεν είχε τότε στην επίθεση και διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού».

Για τον αντίπαλο προπονητή:
«Δεν έχω να πω κάτι για τον Λουίς Ενρίκε. Τα πάντα τα δείχνουν τα αποτελέσματα. Πρέπει να του δείξω συγχαρητήρια. Ποτέ δεν είναι απλό να είσαι προπονητής μίας μεγάλης ομάδας. Τις αρετές του τις είχε δείξει και ως προπονητής της Ρόμα. Και τότε είχε δείξει πως έχει ιδέες που κάνουν τη διαφορά».

Για την απουσία του Κιελίνι:
«Η ομάδα έχει δουλέψει ήρεμα από τη Δευτέρα και μετά. Είναι κρίμα αυτό που βιώνουμε με τον Κιελίνι, ο οποίος έχει διανύσει αυτή τη διαδρομή και στο τέλος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Εάν ο Μπαρτσάλι είναι καλά θα παίξει αυτός, αλλιώς ο Ογκμπόνα».

Για τη συμπλήρωση τριάντα ετών από την τραγωδία του «Χέιζελ»:
«Είχαμε βιώσει μία τραγωδία συνολικά για το ποδόσφαιρο, όχι μόνο για τη Γιουβέντους. Ηταν μία δύσκολη χρονιά και όπως είχα πει πριν λίγες μέρες, θέλω να στείλω όλη μου τη σκέψη στους συγγενείς των θυμάτων».

Για την απαίτηση για τίτλο:
«Σίγουρα αντιλαμβάνομαι στην Ιταλία τον ενθουσιασμό που υπάρχει για τη δική μας ομάδα. Δε νομίζω πως είναι υποβαθμισμένο το ιταλικό ποδόσφαιρο. Το δείχνει η παρουσία μας εδώ. Μην ξεχνάμε και πως πριν τέσσερα χρόνια η Ίντερ είχε κατακτήσει το τρόπαιο. Η ομάδα είναι στα καλύτερα της, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και στο χορτάρι το Σάββατο. Ελπίζω πως ο Μέσι δεν θα είναι στα καλύτερα του αύριο και θα μπορέσουμε να τον σταματήσουμε. Έχουμε μία τελευταία αποστολή. Το πιο σημαντικό, να πάρουμε το τρόπαιο. Από την στιγμή που βρίσκομαι εδώ είμαι καλά».

Για τον εαυτό του:
«Ο προπονητής έχει ως στόχο να φέρει τους παίκτες του σε καλή κατάσταση. Δεν σταματώ ποτέ να μαθαίνω και έχω πολλά ακόμα να μάθω, όσο θα βρίσκομαι φυσικά στους πάγκους».

Για την πορεία των «μπιανκονέρι»:
«Ήταν μία δύσκολη σεζόν, περάσαμε και δύσκολες στιγμές, από τους ομίλους. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να σε βοηθήσουν να παίξεις καλά και άλλες που σε δυσκολεύουν. Έχουμε αλλάξει τακτικά σε πολλά ματς. Συνήθως παίζουμε με τέσσερις αμυντικούς, αλλά έχουμε αγωνιστεί και με τρεις στα μετόπισθεν. Το Τσάμπιονς Λιγκ που έχει κάνει η Γιουβέντους είναι φοβερό, ανεξάρτητα από το αυριανό αποτέλεσμα. Στόχος μας να βελτιωθούμε στο μέλλον και νομίζω πως η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Ο αντίπαλος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ό,τι και αν γίνει αύριο, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο ματς. Μπορεί να βρεθούμε πίσω στο σκορ, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το γυρίσουμε».



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved