Μάριο Μπαλοτέλι: Το μυθικό ρεκόρ του Ιταλού - Πάνω από μισό εκατομμύριο σε κλήσεις στάθμευσης!

Μάριο Μπαλοτέλι: Το μυθικό ρεκόρ του Ιταλού - Πάνω από μισό εκατομμύριο σε κλήσεις στάθμευσης!

Μάριο Μπαλοτέλι: Η άγνωστη πτυχή της ταραχώδους καθημερινότητας του ιδιόρρυθμου Ιταλού που έχει δώσει μυθικό ποσό για κλήσεις στάθμευσης, επειδή βαριόταν να περπατήσει!

Υπάρχουν οι περίεργοι άνθρωποι. Υπάρχουν οι ιδιόρρυθμοι άνθρωποι. Υπάρχει κι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός στα 31 του χρόνια πλέον, συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία. Με τη φανέλα της Άδανα Ντεμίρσπορ. 30 συμμετοχές, 13 γκολ, 6 ασίστ. Αναγκάζοντας μέχρι και τη μητέρα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να κράξει τον γιο της επειδή δεν τον κάλεσε στην «Σκουάντρα Ατζούρα».

Λεπτομέρειες για τον «σούπερ Μάριο». Το άθλημα και οι επιδόσεις του, ποτέ δεν τον ένοιαξαν στην ουσία. Ήταν απλά το διαβατήριό του για να ξεφύγει απ’ τα συνηθισμένα. Να έχει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Παικταράς, αλλά προτιμούσε διαφορετική δημοσιότητα. Ενός ιδιόρρυθμου ροκ σταρ ίσως.

Βέβαια πολλά απ’ τα κατορθώματά του, θα ξάφνιαζαν ακόμη και τους ιδιόρρυθμους ροκ σταρς. Ένα απ’ αυτά, δεν ξαφνιάζει απλά αλλά κάτι περισσότερο. Η «τρέλα» που κουβαλά με τα αυτοκίνητα είναι γνωστή. Συλλογή από πανάκριβα super-cars, για τα οποία ξόδεψε και ξοδεύει υπερβολικά ποσά.

Θα περίμενε κανείς να τα προσέχει σαν τα μάτια του, να τα φροντίζει, να είναι περίεργος για να μην πάθουν το παραμικρό. Ένας πιο… λογικός ιδιόρρυθμος, αυτό θα έκανε. Ο Μάριο Μπαλοτέλι όμως, το έχει τερματίσει!

Ίσως να μιλάμε για παγκόσμιο ρέκορντμαν. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, δύσκολα μπορεί κανείς να τον κοιτάξει τα μάτια σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε ακούσει για παίκτες που οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης. Ξεπέρασαν αρκετά το όριο ταχύτητας. Τέτοιου είδους παραβάσεις που έφεραν τεράστια πρόστιμα. Ο Μπαλοτέλι τα ακούει όλα αυτά κι απλά γελάει!

Ο Ιταλός έχει ένα στατιστικό που τον καθιστά άπιαστο! Τον καιρό που ζούσε στο Μιλάνο και κυρίως στο Μάντσεστερ, ξέρετε πόσες κλήσεις για παρκάρισμα του έκοβαν; Τρεις κατά μέσο όρο. Πώς είπατε; Ετησίως; Αστεία πράγματα. Μηνιαίως; Καλά θα ήταν. Εβδομαδιαίως; Υποφερτό. Όχι! Ημερησίως! Κάθε πρωί που ξυπνούσε και μέχρι να ξαπλώσει να κοιμηθεί το βράδυ, είχε κατορθώσει ο αθεόφοβος να παρκάρει τρεις φορές παράνομα. Ίσως και περισσότερες, αλλά τόσες του έκοβαν κλήση κατά μέσο όρο.

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται το στατιστικό, για τον Μπαλοτέλι μιλάμε. Ο στόλος των αυτοκινήτων που είχε, περιελάμβανε κυρίως Bentley, Maserati και Ferrari. Οι δύο πρώτες ήταν οι αγαπημένες του μάρκες. Μάλιστα την Bentley την είχε βάψει σε χρώματα παραλλαγής.

Ακόμη κι έτσι, δεν μπορούσε να κρυφτεί όταν την παρατούσε όπου γούσταρε. Επειδή ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα. Όπου κι αν ήθελε να πάει, άφηνε το αυτοκίνητο ακριβώς απ’ έξω. Χωρίς να τον ενδιαφέρει αν είναι κεντρική λεωφόρος, αν είναι πεζόδρομος, αν πρόκειται για πολυσύχναστο μέρος με απαγορευτικό στάθμευσης. Όταν κάποτε τον ρώτησαν γιατί το κάνει, απάντησε αφοπλιστικά. Δεν του αρέσει να περπατάει. Βαριέται να ψάχνει να παρκάρει ή να το δώσει στον παρκαδόρο!

Είναι προφανές πως οι κλήσεις ήταν εκατοντάδες, για να μην πούμε χιλιάδες. Μόνο στην Αγγλία, 27 φορές χρειάστηκε να του πάρει το αυτοκίνητο ο γερανός. Αναγκαζόταν λοιπόν να πληρώσει για να πάρει πίσω το αμάξι του. Έτσι τα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση, έφτασαν σε αστρονομικό ποσό.

Το σύνολο; Η τροχαία του Μάντσεστερ έγινε πλουσιότερη κατά 605.000 ευρώ λόγω του Μπαλοτέλι! Πρόστιμα και κλήσεις που θέλησε να πληρώσει. Επειδή η αλήθεια είναι πως δεν μπήκε και στον κόπο να τις πληρώσει όλες.

Ο φροντιστής της Σίτι μόλις αποχώρησε ο Μάριο απ’ τους «πολίτες», πήγε να δει το ντουλάπι του στα αποδυτήρια. Με το που το άνοιξε, ξαφνιάστηκε γιατί άρχισαν να πέφτουν διάφορα χαρτιά. Ήταν οι κλήσεις που άφησε απλήρωτες. Τις ξέχασε. Τελικά το θέμα διευθετήθηκε, επειδή οι πάντες αν έχουν να πουν κάτι καλό για τον Μπαλοτέλι, είναι πως δεν υπήρξε ποτέ τσιγγούνης.

Το είχε καταλάβει καλά και η αστυνομία. Δύο φορές που χρειάστηκε να τον «αντιμετωπίσει» για ζητήματα που αφορούσαν το αυτοκίνητό του. Η πρώτη ήταν όταν είχε τρακάρει. Ο αστυνομικός που πήγε στο σημείο, βρήκε στο όχημά του 5.000 λίρες. Τον ρώτησε γιατί κουβαλά αυτό το ποσό στο αυτοκίνητο. Ο Μπαλοτέλι του απάντησε αφοπλιστικά: «Γιατί είμαι πλούσιος»!

Ακόμη καλύτερη απάντηση, πήρε ένας άλλος αστυνομικός. Τον σταμάτησε για έναν τυπικό έλεγχο. Σοκαρίστηκε όταν είδε χύμα στη θέση του συνοδηγού 25.000 λίρες. Αφού συνήλθε στη θέα των χαρτονομισμάτων, σαστισμένος ρώτησε γιατί κουβαλά τόσα λεφτά μαζί του και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Τι του είπε ο Μπαλοτέλι; «Γιατί μπορώ».



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved