Quizdom: το παιχνίδι που σαρώνει! (photos+video)

Quizdom: το παιχνίδι που σαρώνει! (photos+video)

Η νέα... τρέλα στα android και τα smartphones λέγεται Quizdom και αν δεν έχεις ήδη παίξει τότε ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις!

 «Το Quizdom είναι το πρώτο social quiz στην Ελλάδα. Τι είναι όμως αυτό; Είναι το πρώτο παιχνίδι γνώσεων που ακολουθεί την πλέον διαδεδομένη λογική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: στο Quizdom δεν παίζεις μόνος σου αλλά έχεις ως αντιπάλους φίλους σου και άλλους εγγεργραμένους χρήστες. Κάθε παιχνίδι είναι και μια νέα αναμέτρηση με έναν από τους παίκτες – μέλη της κοινότητας του Quizdom, με τον οποίο μάλιστα μπορείς να επικοινωνήσεις αν θες, μέσω chat».

Η παραπάνω φράση είναι μια σύντομη περιγραφή που δίνει η ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Το θέμα είναι, όμως, πως το Quizdom δεν είναι απλά ένα παιχνίδι αλλά… μανία! Ήδη ξεπέρασε το 1.000.000 χρήστες και συνεχίζει, με τους λάτρεις του να «κολλάνε» όλο και περισσότερο φτάνοντας στο σημείο να γνωρίζουν απ’ έξω τις απαντήσεις για τις περισσότερες από τις 20.000 ερωτήσεις που διαθέτει! Όσο για το πώς μπορεί κανείς να παίξει; Δεν είναι καθόλου δύσκολο!

quizdommesa1

Η εφαρμογή προσφέρεται νομικά μέσω των Appstores. H εταιρεία διαθέτει την εφαρμογή μέσω του Appstore της Google και του Αppstore της Αpple που έχουν έδρα Λουξεμβούργο και Ιρλανδία αντίστοιχα. Έπειτα, ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή είτε από την Google στην Ιρλανδία είτε από το Facebook στο Λουξεμβούργο.

Ο εμπνευστής του Quizdom είναι ο Τριαντάφυλλος Ξυλούρης. Σίγουρα αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος για την εφαρμογή που δημιούργησε, η οποία αποδείχθηκε και εξαιρετικά επικερδής! «Εμένα μου άρεσαν ανέκαθεν πάρα πολύ οι εφαρμογές παιχνίδια-γνώσεων και είχα παρατηρήσει ότι τέτοια παιχνίδια είχαν μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό. Με το σκεπτικό αυτό ξεκίνησα μία έρευνα στην Ελλάδα, προκειμένου να εντοπίσω ποιες εφαρμογές υπάρχουν πάνω σε αυτό τον τομέα. Από την έρευνα αυτή προέκυψε ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην ελληνική αγορά σε ό,τι αφορά στις εφαρμογές παιχνίδια-γνώσεων. Aυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσω μαζί με τους συνεργάτες μου ένα τέτοιο project, το Quizdom», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τι μπορείς να κάνεις με το Quizdom

Στο Quizdom υπάρχουν πολλές κατηγορίες που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Θες να τεστάρεις ποιος από την παρέα σου έχει τις περισσότερες γνώσεις; Είσαι εσύ αυτός ή ο κολλητός/κολλητή σου; Αναμετρήσου με τους φίλους σου (και όχι μόνο) στο Quizdom! Στο Quizdom παίζεις με όλους: Παίξε εναντίον των φίλων σου. Παίξε εναντίον γνωστών και αγνώστων. Παίξε εναντίον ανθρώπων από όλη την Ελλάδα. Για κάθε ερώτηση έχεις 18 δευτερόλεπτα στη διάθεση σου για να επιλέξεις τη σωστή απάντηση. Βρες ποια από τις 4 απαντήσεις είναι η σωστή και νίκησε τον αντίπαλο σου. Τι γίνεται όμως αν στο τέλος έχετε και οι δύο τον ίδιο αριθμό σωστών απαντήσεων; Σε αυτή την περίπτωση κερδίζει ο γρηγορότερος, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο, απάντησε γρήγορα!

quizdom2

Μέσα από το Quizdom σου δίνεται η δυνατότητα να τεστάρεις τις γνώσεις σου, να μάθεις συναρπαστικές λεπτομέρειες που ενδεχομένως σου είχαν ξεφύγει, να ασχοληθείς με θέματα που μέχρι τώρα δεν είχες συναντήσει και φυσικά να συναναστραφείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και αν φοβάσαι μήπως παρεξηγηθείς για αυτά που (δεν) ξέρεις, ξανασκέψου το! Από τη μία κανείς δεν τα ξέρει όλα, από την άλλη μπορείς να βρεις το αδύνατο σημείο του αντιπάλου σου και η καλή επιλογή κατηγορίας να σε οδηγήσει στη νίκη!

Photos + Videos από το Quizdom

Quizdom: το παιχνίδι που σαρώνει! (photos+video)



Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved