Ερασιτεχνών … πολυτέλειες στο «Τηγάνι που στάζει»(video+photos)

Ερασιτεχνών … πολυτέλειες στο «Τηγάνι που στάζει»(video+photos)

Το απίστευτο ποσό των 5.000 στερλινών θα πρέπει να καταβάλει φίλαθλος που θέλει να παρακολουθήσει όλους τους εφετινούς εντός έδρας αγώνες της …ερασιτεχνικής Λιούς Φ.Κ.

Ναι δεν πρόκειται για λάθος εκ παραδρομής (ή του δαίμονα του …διαδικτύου αν προτιμάτε) αλλά  του ακριβέστατου …πανάκριβου ποσού που χρειάζονται να βγάλουν από τις τσέπες τους όσοι πιστοί της μικρούλας αγγλικής ομάδας φιλοδοξούν να δουν τα ματς της στην έδρα της στοRyman Premier League  που εδρεύει σε μία γραφική πόλη στο Ανατολικό Σάσεξ πόλη.

1409070359981 Image galleryImage A non league football clu


Αλλά όχι όπως οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί μερικές μόλις εκατοντάδες φίλοι της που μπορούν να παρακολουθήσουν τα ματς από την μία και μοναδική εξέδρα του γηπέδου αλλά από πολυτελέστατα εταιρικά θεωρεία τα οποία έχουν κατασκευάσει ειδικά για το σκοπό αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου.

1409072754408 Image galleryImage A non league football clu


Πρόκειται για τέσσερις ξύλινες κατασκευές που θυμίζουν λίγο μίνι τουριστικά μπανγκαλόους σχεδόν 25 τετραγωνικών μέτρων το κάθε ένα εξ αυτών και διαθέτουν μίνιμπαρ, φαγητό, ελεύθερο wi-fi και πρόγραμμα του αγώνα.  Κάθε ένα εξ αυτών εξυπηρετεί έξι άτομα με τους …πελάτες να επιλέξουν τις θέσεις τους ανάλογα με το ποιος θα προσέλθει πρώτος.

1409070584057 Image galleryImage A non league football clu


Στα κίνητρα των ενδιαφερόμενων ασφαλώς η δυνατότητα να κάθονται στους καλυμμένους με γρασίδι χώρους γύρω από τα εν λόγω θεωρεία, η μακράν καλύτερη οπτική όχι μόνον προς τον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο πανέμορφο τοπίο μπροστά  και γύρω από το γήπεδο.
Τα θεωρεία μπορούν να νοικιαστούν και για μη ποδοσφαιρικούς λόγους (για εταιρικές συσκέψεις για παράδειγμα) ενώ την ημέρα  του αγώνα κοστίζουν μόνον 40 στερλίνες η θέση για ομάδες των τεσσάρων και πλέον ατόμων.


Να σημειωθεί ότι το γήπεδο  «Ντρίπιν Παν» (σ’ ελεύθερη μετάφραση το …τηγάνι που στάζει) δεν έχει ούτε ένα από τα κλασικά στα αγγλικά γήπεδα  θεωρεία με τις γυάλινες βιτρίνες.


«Σκεφτήκαμε να πατήσουμε το πόδι μας στον λαμπερό κόσμο της εταιρικής φιλοξενίας καθώς σ’ αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να προσφέρουμε πολυτέλειες αλλά Πρέμιερ Λιγκ» τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της Λιούς Φ.Κ Κέβιν Μίλερ και πρόσθεσε : «Οι τιμές μας είναι φυσικά πολύ πιο λογικές από εκείνες της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτά τύπου παραλίας οικήματα προσφέρουν κάτι λίγο διαφορετικό συνδυάζοντας το ποδοσφαιρικό κομμάτι με το όμορφο τοπίο του Σάσεξ Ντάουνς. Πόσα ποδοσφαιρικά σωματεία στον κόσμο μπορούν να το προσφέρουν αυτό;»

1409072810792 wps 3 MYHUTS Lewes Football Clu

Όσοι φίλοι της ομάδας πάντως  μπόρεσαν να ανταποκριθούν οικονομικά στις απαιτήσεις της εν λόγω  εμπορικής πρωτοπορίας της διοίκησης της την είδαν να γνωρίζει τη συντριβή 1-5 από την Μαργκέιτ Φ.Κ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα …διαρκείας στα εν λόγω θεωρεία κοστίζουν 5000 και προσφέρουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ο κάτοχος του και τα ματς τόσο της γυναικείας ομάδας της Λιούς αλλά και εκείνων κάτω των 18 και 21.

article-0-0827DF6D000005DC-988 468x351


Αξίζει να αναφερθεί  τέλος ότι η Άρσεναλ τα δικά της ανάλογα εισιτήρια διαρκείας για τα θεωρεία πολυτελείας που έχει στο «Εμιρέιτς» κοστίζουν 7.200 στερλίνες  και προσφέρουν επίσης μία μπάλα του αγώνα,  συνάντηση με έναν ποδοσφαιριστή και μία πρόκληση τεσσάρων ατόμων για πολυτελές δείπνο.

West Stand 4.ashx


Η τιμή ενός ανάλογου εισιτηρίου σε αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» κοστολογείται 299 στερλίνες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσφέρει επίσης δωρεάν είσοδο στην πολυτελή τραπεζαρία του γηπέδου και ποτό πέραν της σαμπάνιας στο ημίχρονο και ελαφρού γεύματος.

Ερασιτεχνών … πολυτέλειες στο «Τηγάνι που στάζει»(video+photos)



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον Χάαλαντ και αποκάλυψε το δώρο που του έκανε ο Νορβηγός
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον Χάαλαντ και αποκάλυψε το δώρο που του έκανε ο Νορβηγός
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved