Παραιτήθηκε η Μπαρζούκα

Παραιτήθηκε η Μπαρζούκα

Την παραίτησή της από τον πάγκο της Εθνικής κορασίδων υπέβαλε η Καρολίνα Μπαρζούκα.

Η Καρολίνα Μπαρζούκα υπέβαλε την παραίτησή της ως προπονήτρια της Εθνικής κορασίδων.

Η πρώην ομοσπονδιακή τεχνικός αναφέρει ως βασικούς λόγους της απόφασής της την κακή λειτουργία της επιτροπής Εθνικών ομάδων, τις -εν αγνοία της- αποφάσεις του Τάκη Φλώρου, στον οποίο αναφέρεται επανειλημμένα και στο τελευταίο συμβάν, που ξεχείλισε το ποτήρι και την ώθησε σε παραίτηση, τον κακό προγραμματισμό της ελληνικής συμμετοχής στο Φεστιβάλ Νεότητας της Τραπεζούντας (παραμονές των αγώνων διαπιστώθηκε πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής 7 αθλήτριες γεννημένες μετά το 1993, που το προηγούμενο διάστημα προετοιμάζονταν κανονικά για τη διοργάνωση).

Η επιστολή της Μπαρζούκα προς την ΕΟΠΕ:

«Σας ενημερώνω ότι μετά από ώριμη σκέψη υποβάλλω την παραίτησή μου από το πόστο της Ομοσπονδιακής προπονήτριας της Εθνικής Κορασίδων. Οι λόγοι είναι πολλοί και αρκετά ερωτήματα που έχω θέσει είναι αναπάντητα.

Η επιτροπή εθνικών ομάδων που συστάθηκε δεν έχει λειτουργήσει ή λειτούργησε με περιορισμένο αριθμών ατόμων χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι προτάσεις των προπονητών. Οι αποφάσεις που έπαιρναν ήταν αβίαστες και η δικαιολογία πάντα η έλλειψη χρημάτων.

Ερχόμενη από την τελική φάση Πανευρωπαϊκού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μου ανακοίνωσε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες όλες οι ομάδες θα λάμβαναν μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τελικά το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφασίζει ότι δεν θα πάει καμία ομάδα στο Βαλκανικό λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Αυτό αλλάζει στην πορεία λέγοντας ότι αποφάσισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής γυναικών να πάει η Εθνική Νεανίδων στο Βαλκανικό για να έχουν οι αθλήτριες αγωνιστικές εμπειρίες και να τις γνωρίσει ο Ομοσπονδιακός και η δικαιολογία ότι τα χρήματα εξοικονομούνται από μια εβδομάδα προετοιμασίας που θα κοπεί από την Εθνική Γυναικών και ότι η Σερβία κάνει την φιλοξενία. Υπήρξαν ερωτήματα εδώ που απάντηση δεν πήρα.

Το πρώτο ερώτημα ήταν η μία εβδομάδα προετοιμασίας των 17 Νεανίδων που κλήθηκαν ισοδυναμεί με τα έξοδα των 12 ή 15 Γυναικών οι οποίες έμεναν στην Παιανία και πλήρωναν μόνο διατροφή και όχι για όλες, διότι οι περισσότερες έμεναν στα σπίτια τους. Η μετακίνησή των Νεανίδων στην Σερβία και η προετοιμασία τους δεν υπολογίζεται. Με λίγα λόγια σε καμία περίπτωση η μία εβδομάδα των γυναικών ισοδυναμεί με προετοιμασία μιας ομάδας και την αποστολή της σε Βαλκανικό.

Το δεύτερο ερώτημα ήταν για ποιο λόγο ενώ είχε επενδύσει η ομοσπονδία ένα ολόκληρο χρόνο σε ένα προγραμματισμό ανανέωσης δεν συνεχίστηκε αλλά γυρίσαμε πίσω με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη. Τι έχουν να κερδίσουν αθλήτριες σαν την Νομικού που πέρυσι έπαιζαν βασικές με την εθνική γυναικών και έκαναν αντίστοιχα παιχνίδια δυναμικότητας να πάνε να παίξουν τώρα σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα που οι περισσότερες ομάδες τα χρησιμοποιούν για να παίρνουν παιχνίδια μικρότερης σε ηλικία αθλήτριες.

Το μετάλλιο που έφεραν οι αθλήτριες αυτές θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την χαμένη προετοιμασία των γεννηθεισών 1996-97. Επανειλημμένα τόνιζα εγγράφως πως η ηλικία αυτή χρήζει προσοχής διότι με πολύ καλό προγραμματισμό και καλή προετοιμασία η ομάδα αυτή μπορεί να φέρει μέχρι και πανευρωπαϊκό μετάλλιο.

Το τρίτο ερώτημα είναι πως αποφάσισε ο κ. Φλώρος να πάει η ομάδα των Νεανίδων στο Βαλκανικό, ο οποίος τόσο ένθερμα, ενώ είχε προσληφθεί ως προπονητής Νεανίδων είχε κανονίσει με τον κ. Μανωλόπουλο να πάρει την ομάδα των Κορασίδων και κυρίως τις ηλικίες 1996-97 οι οποίες όπως είχε μάθει είχαν μέλλον. Όταν έγινε προπονητής γυναικών το ξέχασε και αν πραγματικά πίστευε σε αυτές τις αθλήτριες γιατί δεν επέλεξε να πάει η ομάδα αυτή στο Βαλκανικό Κορασίδων.

Το τέταρτο ερώτημα που έθεσα ήταν για ποιο λόγο να κατεβάσει την ομάδα των Νεανίδων ο κ. Οικονόμου και να γίνω εγώ βοηθός του κ. Φλώρου. Αν δεν απατώμαι ο κ. Φλώρος θα ήταν προπονητής Εθνικής Νεανίδων και εγώ Κορασίδων δουλεύοντας τις αθλήτριες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη 2 φορές την εβδομάδα αντίστοιχα. Ο κ. Οικονόμου θα ήταν και είναι βοηθός στην Εθνική Γυναικών.

Το ερώτημα είναι από την στιγμή που δεν είχα υποχρεώσεις για ποιο λόγο δεν τις κατέβασα εγώ και να παραμείνει το προπονητικό σχήμα των Γυναικών όπως έχει. Εξάλλου τις αθλήτριες αυτές τις είχα κατεβάσει πριν δύο χρόνια στο Βαλκανικό και πέρυσι στην πρόκριση Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τις οποίες και γνώριζα πολύ καλά από τις πολυήμερες προετοιμασίες.

Πώς θα έβλεπε τις αθλήτριες ο κ. Φλώρος που οι προετοιμασίες Νεανίδων και Γυναικών ήταν σε διαφορετικό μέρος. Και αυτό δεν το λέω για να πάρω εγώ ένα μετάλλιο αλλά για να σας αποδείξω με τι προχειρότητα και με τις σκοπιμότητες παίρνοντας κάποιες αποφάσεις όπως η απόφαση να συνοδέψει ο κ. Ντζαφέρης ως βοηθός την εθνική Γυναικών ενώ εγώ δεν είχα υποχρεώσεις.

Το πέμπτο ερώτημα είναι για ποιο λόγο πρέπει να επενδύονται χρήματα για κάποιες αθλήτριες οι οποίες έχουν θέσει προτεραιότητα τις φοιτητικές ή εργασιακές τους υποχρεώσεις. Δεν τις κρίνω διότι μπορεί να έχουν δίκιο. Εκείνο που κατακρίνω είναι ότι ενώ είχε γίνει πέρυσι η ανανέωση με αθλήτριες που μπορούσαν, ήθελαν και άξιζαν φέτος παρακαλάμε αθλήτριες οι οποίες σε λιγότερο από ένα χρόνο δεν θα είναι στο γκρουπ της εθνικής ομάδας. Έτσι χάθηκε η ευκαιρία σε μερικές και ικανές από τις αθλήτριες των Νεανίδων να πάρουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες μιας και αυτές θα είναι η συνέχεια για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας.

Οι 1994-95 να ενσωματώνονταν με τις υπόλοιπες Νεανίδες και να ξεκινούσε η συστηματική δουλειά των αθλητριών που είναι γεννημένες το 1996-97. Τουλάχιστον αν ενημερωνόμαστε εγκαίρως θα μπορούσα να μαζέψω τις αθλήτριες αυτές του Νότου στην Αθήνα για 15 ημέρες και κάποιες αθλήτριες από νησιά ή Πελοπόννησο να φιλοξενούνταν από τις οικογένειες των άλλων αθλητριών και το ίδιο να γινόταν και στην Θεσσαλονίκη για τον Βορρά για άλλες 15 ημέρες. Άρα δεν θα υπήρχαν έξοδα αλλά θα υπήρχε δουλειά.

Το έκτο ερώτημα είναι για ποιο λόγο δεν δεχθήκατε να δούμε οι ομοσπονδιακοί τις αθλήτριες των κλιμακίων αφού λόγω οικονομικών δεν μπορούσαν να διεξαχθούν τα διακλιμακιακά. Προσωπικά είχα κανονίσει να δω όλα τα κλιμάκια με μοναδικά έξοδα την μετακίνησή μου στον Πύργο και στην Κρήτη. Εκ των υστέρων ούτε στην Κρήτη θα υπήρχαν έξοδα αφού θα ήμουν με την Εθνική γυναικών.

Η ομάδα του Αίαντα μου κάλυπτε διαμονή και διατροφή στην Θεσσαλονίκη ο Βύρωνας την μετακίνησή μου και οι περιφερειακοί με διαβεβαίωσαν ότι μπορούσαν τα κλιμάκια της Βορείου Ελλάδος να παίξουν αγώνες μεταξύ τους καθώς και η Λάρισα. Τα Γιάννενα θα τα έβλεπα στην Πάτρα σε φιλικό με το κλιμάκιο της Πελοποννήσου. Τέλος το κλιμάκιο της Κρήτης όταν κατέβαινα με τις Γυναίκες. Κάπως έτσι μπορούσε να γίνει αντίστοιχα και με τους παίδες.

Πολλά ερωτήματα έχουν να κάνουν με το τελευταίο συμβάν το οποίο με έκανε τελικά να αποφασίσω να υποβάλλω σήμερα την παραίτηση μου η οποία είναι και αμετάκλητη. Πώς μου λέτε δύο μέρες πριν την αναχώρηση για Τραπεζούντα ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν οι γεννηθείσες 1996 όταν πριν ένα μήνα σας έθεσα το πρόβλημα πήρα θετική απάντηση προφορική και από την υπάλληλο της ομοσπονδίας και από τον υπεύθυνο της Ολυμπιακής επιτροπής. Πώς μπορώ εκ των υστέρων να καλέσω τρεις άλλες αθλήτριες που αυτή την στιγμή πιθανόν να βρίσκονται διακοπές;

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν κάποια από αυτές τις αθλήτριες τραυματιστεί αφού είναι απροπόνητες. Ποια θα είναι η ψυχολογία αυτών των αθλητριών που έκαναν τόσα όνειρα για το συγκεκριμένο ταξίδι και μένουν πίσω. Φυσικά για σας είναι μόνο το τυπικό μέρος ότι η ομάδα πρέπει να πάει και δεν σκέφτεστε τίποτε άλλο. Εγώ όμως λόγω ιδιότητας μαθαίνω στα παιδιά να έχουν στόχους και τους μαθαίνω επίσης ότι μέσα από την προπόνηση τους επιτυγχάνονται αυτοί. Και εσείς τώρα μου ζητάτε να τους τα ανατρέψω όλα αυτά. Το να προσπαθείτε να ρίξετε ευθύνες σε άλλα άτομα είναι εύκολο. Δεν μπορείτε να πείσετε κανένα τουλάχιστον αυτούς που με ξέρουν.

Τέλος το ερώτημα που έχω θέσει εδώ και πολύ καιρό για πιο λόγο να μην μπορώ να έχω συνεργάτη ένα αξιόλογο παιδί με ήθος και γνώσεις από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομικό θέμα και κάτι που μπορεί να του προσάψετε. Ο κ. Μπουρμπάκης έδωσε τις απαντήσεις μέσα από την δουλειά του. Όταν θέλουμε πραγματικά να έχουμε αποτελέσματα τότε τέτοιου είδους άτομα χρειάζεται για να πάει το άθλημά μας μπροστά και όχι άτομα που κοιτάζουν μόνο την προβολή τους με οποιονδήποτε κόστος για την ανάπτυξη. Εμείς οι παλαιότεροι ας τους βοηθήσουμε με την εμπειρία μας να πάνε τις αναπτυξιακές ομάδες μπροστά και όχι να τους βάζουμε τρικλοποδιές επειδή κάποιος δεν μας είναι αρεστός.

Όταν αποφάσισα να έρθω ως ομοσπονδιακός στην Εθνική Κορασίδων το έκανα όχι για την προσωπική μου προβολή ούτε όπως γνωρίζετε πολύ καλά το οικονομικό. Ότι είχα να αποδείξω ως προπονήτρια το είχα κάνει εδώ και πολλά χρόνια και όσο αφορά το οικονομικό γνωρίζετε ότι τουλάχιστον τα μισά παρακρατούνται από το Πανεπιστήμιο. Είχα όρεξη να βοηθήσω και να προσφέρω και εγώ με την σειρά μου στο άθλημα που με ανέδειξε και με βοήθησε να φθάσω εδώ που είμαι. Εγώ θέλω να δουλέψω και αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα καλύτερα να φύγω.

Η προβολή μου θετική ή αρνητική μέσα από επίσημους αγώνες της ομοσπονδίας δεν με ενδιαφέρει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η δουλειά πάνω σε αυτές τις αθλήτριες και οι ηθικές αξίες που θα πρέπει να έχουν. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που είχα την τύχη να συνεργαστώ με αυτή την ομάδα γιατί πραγματικά είναι ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Και όταν λέω ομάδα στην ομάδα εκτός των αθλητριών ανήκανε και συμμετείχαν οι συνεργάτες μου κκ Μπουρμπάκης Γιώργος και Χατζηηλίας Βασίλης.

Εύχομαι να υπάρξει σύνεση. Όλοι χρειάζονται στο χώρο και όλοι μπορούν αντί να κατηγορούν και να αναλώνονται στις διάφορες ανούσιες ανώνυμες δημοσιεύσεις, να δουλέψουν μέσα στο γήπεδο κάνοντας το αυτονόητο. Να μάθουν βόλεϊ στα παιδιά και να τους μάθουν πραγματικά να αγαπάνε αυτό που κάνουν διότι μόνο έτσι θα το υποστηρίζουν σωστά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα και να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα από μεριά των αθλητριών στις ηλικίες του 1993 και μετά. Αθλήτριες υπάρχουν αρκετές πλέον κοντά στους σωματότυπους των άλλων χωρών εκείνο που χρειάζεται να αλλάξει είναι η νοοτροπία μας και ο προγραμματισμός μας.

ΥΣ. Σε ολόκληρη την προετοιμασία η κ. Αγγελική Γεωργοπούλου ήταν πάρα πολύ καλή στην δουλειά της. Έκανε και χρέη στατιστικολόγου κάνοντας όλες τις περιστροφές των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε. Πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ και είναι μία αξιόλογη προπονήτρια με πάρα πολλές γνώσεις. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και ηθικό άτομο, εξαιρετικά εργατικό και οργανωτικό βρισκόμενο σε μια συνεχή αναζήτηση νέων τάσεων και τεχνικών πάνω στην δουλειά του. Είναι μεθοδική και αγαπητή από τις αθλήτριες.

Από το χρονικό διάστημα συνεργασίας μας, τόσο στην εθνική ομάδα αλλά και στον Α.Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ που συνεργαστήκαμε, με την ιδιότητα της προπονήτριας στις αναπτυξιακές ομάδες, ανεπιφύλακτα προτείνω να ανατεθεί στον κ. Μπουρμπάκη και στην κ. Γεωργοπούλου να συνοδέψουν την ομάδα στην Τραπεζούντα διότι γνωρίζουν τις αθλήτριες και έχουν συνεργαστεί μαζί τους».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Το σήκωσε στην Κύπρο η ΑΕΚ
Το σήκωσε στην Κύπρο η ΑΕΚ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Χιμένεθ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Χιμένεθ
ΣΟΚ: Ποδοσφαιριστής έπαθε ανακοπή μέσα στο γήπεδο Δερβενίου! (pic+vid)
ΣΟΚ: Ποδοσφαιριστής έπαθε ανακοπή μέσα στο γήπεδο Δερβενίου! (pic+vid)
LIVE CHAT: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
LIVE CHAT: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Μπολόνια (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2017
  19:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο (Ζ)
  19:30EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  20:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017 (Ζ)
  21:00New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Αταλάντα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  22:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  22:30Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  23:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Νιουκάστλ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  00:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  01:20Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  02:05EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Βενέτσια
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  03:40Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:15Μέγαρα. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:20Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ίνγκολσταντ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  09:20Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  10:25New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  11:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • SportShow
  11:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  11:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2017
  13:55Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • RBAR World Championship 2017
  14:25Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  14:55Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  16:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  16:552ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • ERC 2017 - Magazine
  17:45Rally di Roma Capitale.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:006η αγωνιστική.
 • Moto3 2017
  18:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  18:25EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  18:55Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Moto2 2017
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  20:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  20:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  21:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  22:00Ο κάτοχος 12 Γκραν Σλαμ και νούμερο 6 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν καλεσμένος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην 40χρονη καριέρα του. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με κορυφαίες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ.
 • SportShow (Ζ)
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  22:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  22:55Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης