Ο Γ.Γ. της ΕΣΟ στο Onsports

Ο Γ.Γ. της ΕΣΟ στο Onsports

Μπορεί η Πνευματική Στέγη Περιστερίου να ήταν η μεγάλη νικήτρια και φέτος στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σκακιού, όμως η ομάδα που έκλεψε την παράσταση ήταν ο ΕΕΣ Κορυδαλλού.

Ο πρωταθλητής του 1998 μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και πήρε την 3η θέση, μπροστά από υπερδυνάμεις του αθλήματος. Το Onsports μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας και Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, Τάκη Νικολόπουλο, για το τουρνουά της Ερέτριας, αλλά και τα καυτά θέματα που απασχολούν το άθλημα!

Αναλυτικά:

Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού μετά από αρκετά χρόνια στο βάθρο! Που οφείλεται αυτή η μεγάλη επιτυχία για την ομάδα σας;

Η μεγάλη επιτυχία της ομάδας οφείλεται κατ’ αρχήν στο γεγονός ότι είμαστε Ομάδα, με το «Ο» κεφαλαίο ! Παρότι φέτος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά δύο νεαροί παίκτες, η 13χρονη Ασπασία Πραματευτάκη και ο 12χρονος Νικόλας Καπόνε, η ομάδα παρουσιάστηκε εξαιρετικά «δεμένη», όλοι και όλες έδωσαν πραγματικά τη ψυχή τους, αγωνίστηκαν με φοβερό πάθος, και έτσι ήρθε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το … «μυστικό» ήταν η φοβερή συμπαράσταση που είχαν όλοι οι παίκτες από τους γονείς αλλά και τους ανθρώπους του Συλλόγου που συνόδευαν την ομάδα. Έτσι το χάλκινο μετάλλιο και η τρίτη θέση του Πρωταθλήματος ανήκει και στους 20 ανθρώπους ( παίκτες, προπονητής, συνοδοί ), που βρέθηκαν στην Ερέτρια για τους αγώνες.

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η εμφάνιση του Νικόλα Καπόνε, που σάρωσε στη σκακιέρα των 12χρονων με 6.5/7;

Ο Νικόλας Καπόνε είναι γιός Ελληνίδας από τη Κέρκυρα και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα σαν ομογενής. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Πρωταθλήματος στη σκακιέρα του ( παίκτης ηλικίας κάτω των 12 χρονών ), το αποτέλεσμά του ( 6 νίκες και 1 ισοπαλία στους 7 αγώνες που έπαιξε ) ήταν εξαιρετικό και έδωσε στην ομάδα μεγάλη σιγουριά στα παιχνίδια της, ήταν δε από τους βασικότερους συντελεστές για τη κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Για ακόμα μια φορά εκπληκτική ήταν και η απόδοση της Μαρίας Οικονομοπούλου, η οποία σημείωσε μεγάλες νίκες κόντρα σε σπουδαίες αντιπάλους. Πιστεύετε ότι με αυτές τις εμφανίσεις χτυπάει την πόρτα της Εθνικής;

Η απόδοση της Μαρίας δεν ήταν έκπληξη για μας. Και στο περσινό αντίστοιχο Πρωτάθλημα είχε κάνει 7 νίκες στους 7 αγώνες που έπαιξε ! Εφέτος όμως έπαιξε με πολύ δυσκολότερες αντιπάλους και έκανε εξίσου εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτό που χρειάζεται η Μαρία είναι η σταθερότητα στο ψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού. Η ένταξη στην Εθνική Ομάδα δεν είναι κάτι το εύκολο, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές καλές σκακίστριες, αλλά πιστεύω ότι η Μαρία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Συνεχίζοντας τα καλά αποτελέσματα θεωρώ ότι θα βρεθεί πολύ κοντά στο στόχο της, που είναι η Εθνική Ομάδα Γυναικών.

Ποιες είναι οι βλέψεις του Κορυδαλλού από εδώ και πέρα;

Δυστυχώς η άσχημη οικονομική κατάσταση του Συλλόγου δεν μας επιτρέπει σχέδια για το μέλλον.  Τη φετινή χρονιά δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια χορηγία, ούτε μπορέσαμε να πάρουμε επιχορήγηση από το Δήμο Κορυδαλλού, όπως άλλες χρονιές. Έτσι το κόστος συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής καλύφθηκε αποκλειστικά από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για του χρόνου. Ο Σύλλογος ασφαλώς θα συνεχίσει να προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, και ιδιαίτερα στα παιδιά, να γνωρίσουν το σκάκι σαν παιχνίδι και σαν άθλημα και να αποκομίσουν τα μεγάλα οφέλη που αυτό προσφέρει, τόσο με το πρόγραμμα «Σκάκι στα Σχολεία», που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Κορυδαλλού, όσο και με τα προπονητικά κλιμάκια όλων των βαθμίδων και ηλικιών που διατηρεί.  Στόχος παραμένει και η ανάδειξη νέων ταλέντων από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Παρά την οικονομική κρίση, είδαμε πολύ μεγάλα ονόματα του Παγκοσμίου Σκακιού στην Ερέτρια. Θα θέλαμε το σχόλιο σας για αυτό!

Πράγματι είδαμε να αγωνίζονται στο φετινό Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής τον Ουκρανό Βασίλη Ιβαντσούκ, έβδομο στη κατάταξη των ισχυρότερων σκακιστών του κόσμου, την Ουγγαρέζα Τζούντιθ Πόλγκαρ, καθώς και αρκετούς σκακιστές που βρίσκονται στη λίστα των 100 καλύτερων παικτών παγκοσμίως. Το Ελληνικό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής αποτελεί πλέον δημοφιλή προορισμό για τα μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού κυρίως αλλά και του παγκόσμιου σκακιού. Οι διοργανώσεις μας βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα  και οι ξένοι γνωρίζουν ότι ερχόμενοι θα βρουν άριστες συνθήκες και εξαιρετικό περιβάλλον. Έτσι παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα μας, οι ομάδες, εξασφαλίζοντας ακόμα και μια μικρή χορηγία, μπορούν να προσελκύσουν ισχυρούς ξένους σκακιστές για να πάρουν μέρος στους αγώνες.

Δυο λόγια για τη διοργάνωση;

Το φετινό Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Eretria Village, στην Ερέτρια της Εύβοιας, με διοργανωτή τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας «Παλαμήδης ο Ευβοεύς». Η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη τόσο από αγωνιστικής, όσο και από οργανωτικής άποψης.  Το ξενοδοχείο πρόσφερε στους συμμετέχοντες πολύ καλές συνθήκες, ο χώρος των αγώνων ήταν εξαιρετικός και η εξέλιξη των αγώνων ήταν συναρπαστική.  Δίκαιη η επικράτηση της ομάδας της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Θα μας ενδιέφερε και το σχόλιο σας για το σύστημα των αγώνων που τόσο έχει συζητηθεί. Τόσο τον αριθμό των ομάδων, όσο και τις αναπτυξιακές σκακιέρες.

Η οικονομική κρίση επέβαλε για φέτος τη μείωση των σκακιερών σε οκτώ (8) ( από 12 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια ), με τη διατήρηση τριών ανδρικών (γενικών) σκακιερών, μιας γυναικείας, δύο σκακιερών κοριτσιών (ηλικίας 18 και 16 χρονών ) και δύο σκακιερών αγοριών ( 18 και 12 χρονών ). Η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και των 34 ομάδων έδειξε ότι το σύστημα έχει πλέον γίνει αποδεκτό από τη πλειονότητα των σκακιστικών σωματείων και η αναπτυξιακή μορφή του Πρωταθλήματος ( με τη συμμετοχή σ’ αυτό και παιδιών μικρότερων ηλικιών ), προσφέρει τη δυνατότητα στα Σωματεία, και ιδιαίτερα στα επαρχιακά ( από τα 34 μόνο 13 ήταν από την Αθήνα και 4 από τη Θεσσαλονίκη ) να καλλιεργήσουν το σκάκι στη περιοχή τους και να αποτελέσουν ισχυρό σκακιστικό πόλο ανάπτυξης, συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι περιοχές της Καλαμάτας, της Χαλκίδας, της Άμφισσας, της Φλώρινας και της Πτολεμαΐδας, που οι ομάδες τους πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει μάλιστα να αναφερθεί ότι στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, μεταξύ των εκπροσώπων σκακιστικών σωματείων και του Δ.Σ. της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και όπου συζητήθηκε το μέλλον των ομαδικών πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα της Α΄ Εθνικής, η άποψη που επικράτησε ήταν να διατηρηθεί το σύστημα της Α’ Εθνικής με τις 34 ομάδες και να αυξηθεί ο αριθμός των σκακιερών σε δέκα (10)

Γιώργος Στεργιόπουλος

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Στην κορυφή του κόσμου ο Πρεβολαράκης (pic)
Στην κορυφή του κόσμου ο Πρεβολαράκης (pic)
Χωρίς Λόπες ο Παναιτωλικός κόντρα στο «τριφύλλι»
Χωρίς Λόπες ο Παναιτωλικός κόντρα στο «τριφύλλι»
Οι κλασσικοί Ρονάλντο, Μέσι και… σφήνα ο Νεϊμάρ!
Οι κλασσικοί Ρονάλντο, Μέσι και… σφήνα ο Νεϊμάρ!
Πασκουάλ: «Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια»
Πασκουάλ: «Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια»
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα

 • Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2017
  02:10Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  03:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Moto3 2017
  03:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Προεπισκόπηση
  03:306η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  04:001η μέρα αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2017
  04:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Φούξε Βερολίνου
  04:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2017
  05:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  06:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  06:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Καρολίν Βοζνιάκι - Ελίνα Σβιτολίνα
  07:00WTA 2017. Rogers Cup, Τορόντο. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2017
  07:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  08:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενεβέντο - Ρόμα
  08:05Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto2 2017
  08:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  08:50Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
  09:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2017
  09:40Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Topspin
  09:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  09:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  10:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  10:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • SportShow
  11:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  11:452017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  11:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  11:555η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  12:10Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  12:305η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Στιγμιότυπα
  12:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:00Προεπισκόπηση 2ης μέρας αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2017
  13:15Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  13:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  13:45Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ζ)
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  14:20Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  14:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ (Ζ)
  14:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:55Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  15:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  16:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2017
  17:30Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Moto3 2017
  18:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο (Ζ)
  18:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017
  19:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  19:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  19:30Supercopa Endesa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto2 2017
  20:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζ)
  20:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  20:30Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2017
  21:10Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Moto3 2017
  21:40Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  22:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017
  22:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2017
  23:25Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Χάντερσφιλντ
  23:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Στιγμιότυπα
  23:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης