Καμπ με... ερεθίσματα

Καμπ με... ερεθίσματα

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Volleyleague Camp στην Πορταριά έχει ξεκινήσει για αθλητές και διοργανωτές.

«Κάθε νέος αθλητής αναζητεί κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσει να δείξει τι αξίζει κι η διοργάνωση του 1ου Volleyleague Camp, είναι πραγματικά μια εξαιρετική ιδέα που θα δώσει νέα ερεθίσματα».

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Volleyleague Camp έχει ξεκινήσει και στα λόγια του Λούκας Σζάρεκ (ένας από τους 25 αθλητές που έχουν επιλεγεί) αποτυπώνεται η ανυπομονησία των συμμετεχόντων σ’ αυτό το ξεχωριστό ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά του Πηλίου από τις 19 έως τις 26 Ιουλίου.

«Την ίδια ανυπομονησία που έχουν οι συμμετέχοντες έχουμε κι εμείς ως διοργανωτές, αφού είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο από την ΕΣΑΠ», παραδέχεται ο πρόεδρος της Ενωσης Παντελής Ταρνατόρος και εξηγεί ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την ΕΣΑΠ στην απόφαση να διοργανώσει το συγκεκριμένο event.

«Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία σήμερα και πολύ περισσότερο ο ελληνικός αθλητισμός. Το να μείνουμε όμως απλά σ’ αυτή τη διατύπωση δεν ωφελεί σε τίποτα, ίσα, ίσα που θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα. Το 1ο Volleyleague Camp είναι η αρχή μια νέας προσπάθειας κι ένα μικρό βήμα για μια νέα εκκίνηση. Όταν ανακοινώσαμε και επίσημα τη διεξαγωγή του Camp αναφέραμε ότι είναι ένας «πιλότος» για το μέλλον. Αυτό ισχύει τόσο για την ηλικία των αθλητών που έχουμε επιλέξει, συμμετέχουν αθλητές κάτω των 23 ετών, όσο και για ανάλογες διοργανώσεις με τις οποίες θα εμπλουτίσουμε το καλεντάρι μας».

Για τον κ. Ταρνατόρο η ανάγκη για μια νέα κατεύθυνση που πρέπει να δοθεί στο άθλημα είναι πολύ σημαντική και φροντίζει να το υπενθυμίσει για μια ακόμη φορά. «Αν θυμόσαστε, στην διήμερη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ στις 14, 15 Μαΐου και κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που είχε παραχωρήσει η Ενωση είχαμε πει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για επανεκκίνηση του βόλεϊ. Η επανεκκίνηση αυτή έχει να κάνει με όλους τους τομείς κι όχι μόνο με το οικονομικό. Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ελπίζουμε ότι το Καμπ θα δώσει την ευκαιρία σ’ αυτά τα νέα παιδιά να δείξουν ένα μέρος του ταλέντου τους»

Κι αν για τους νεαρούς αθλητές το 1o Volleyleague Camp είναι μια μεγάλη αγωνιστική ευκαιρία, για την ΕΣΑΠ είναι μια αφετηρία ενός πολύ φιλόδοξου πρότζεκτ.

«Η αρχή γίνεται στην Πορταριά, αλλά δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο σ’ αυτό…», εξηγεί ο κ. Ταρνατόρος και συμπληρώνει: «Στόχος μας είναι το βόλεϊ να αποκτήσει κι άλλα πολλά σημεία αναφοράς, ιδιαίτερα σε νεκρές αγωνιστικά περιόδους να υπάρχουν εκδηλώσεις, προπονητικά καμπ, αγώνες επίδειξης που θα συντηρούν το ενδιαφέρον του κόσμου, θα προκαλούν νέους ανθρώπους να έρθουν κοντά στο άθλημα και θα φέρουν γενικά φρέσκο αέρα στο ελληνικό βόλεϊ».

Με... επεκτατικούς στόχους

Επιστρέφοντας στα του 1ου Volleyleague Camp, ο Γενικός Διευθυντής της Ενωσης Νίκος Σοφιανός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η διάρκεια του θα είναι μία εβδομάδα.

«Όπως έχουμε τονίσει από την αρχή το φετινό Camp είναι σε καθαρά πιλοτική μορφή και γι’ αυτό το λόγο έχει μικρή σχετικά διάρκεια. Επιδίωξη μας είναι μετά την λειτουργία του για πρώτη φορά να επεκταθεί την επόμενη χρονιά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εμπλουτισμένο και με άλλες δραστηριότητες».

Σε μια διοργάνωση σαν κι αυτή, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Camp.

«Η γενική φιλοσοφία του Camp έχει να κάνει με την ταυτόχρονη παρουσία, σε ένα μέρος με ιδανικές συνθήκες εν μέσω καλοκαιριού, νεαρών αθλητών που ανήκαν την περίοδο 2010-2011 στις ομάδες της Volleyleague και οι οποίοι είναι σε μια ηλικία (18-23 ετών) που έχουν ανάγκη συνεχούς αγωνιστικής βελτίωσης, έτσι ώστε να αποκτούν σιγά, σιγά πιο ενεργό ρόλο στις ομάδες τους», τονίζει ο κ. Σοφιανός και συνεχίζει:

«Σκοπός της ΕΣΑΠ, εκτός του αγωνιστικού κομματιού, είναι να εμπλουτίσει την παρουσία των παιδιών και με άλλες εκδηλώσεις, δίνοντας τους ακόμη περισσότερα εφόδια. Συγκεκριμένα σχεδιάζουμε στο περιθώριο των προπονήσεων, να γίνουν παρουσιάσεις και ομιλίες για θέματα κανονισμών, αθλητικής ψυχολογίας, κ.α. Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναμένεται να ανηφορίσουν στην Πορταριά πολλοί άνθρωποι του βόλεϊ, που θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες και βοήθεια σε όλα τα παιδιά»

Οσον αφορά την επιμέλεια του προγράμματος που θα εφαρμόσουν οι αθλητές στο καμπ ο Διευθυντής της ΕΣΑΠ παρέπεμψε στους… αρμοδίους.

«Στο 1ο Volleyleague Camp έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι ανεξαιρέτως οι προπονητές της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011. Ήδη έχουμε αρκετές θετικές τοποθετήσεις και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε όλο το… ρόστερ»

«Ευχάριστη έκπληξη»

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους αθλητές που έχουν επιλεγεί για να συμμετέχουν στο Camp αν και όπως προαναφέραμε ο Λούκας Σζάρεκ δεν είχε από την πρώτη στιγμή κανέναν ενδοιασμό.

«Για όλα τα παιδιά που ανήκουν στις ομάδες της Α1 κι αυτό το διάστημα δεν έχουν παιχνίδια, όπως οι αθλητές που συμμετέχουν τις Εθνικές ομάδες, αυτό το Camp είναι μια όαση χαράς, αφού θα έχουμε αντικείμενο να ασχοληθούμε. Ηταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη κι είναι πολύ σημαντικό το ότι η Λίγκα δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα νεαρά παιδιά», τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε στο ίδιο ενθουσιώδες ύφος:

«Σ’ αυτή την εβδομάδα που θα διαρκέσει το Camp, η παρουσία των προπονητών θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλα τα νέα παιδιά, προκειμένου να δείξουν τι αξίζουν και να… αποσπάσουν την προσοχή τους. Πιστεύω ότι όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο τις ομάδες μας μέσα στη χρονιά»

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Χοφενχάιμ για… πρωτάθλημα – Χωρίς νικητή το «ελληνικό» ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα
Χοφενχάιμ για… πρωτάθλημα – Χωρίς νικητή το «ελληνικό» ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα
Ο Θεμπάγιος λύτρωσε τη Ρεάλ! (vid)
Ο Θεμπάγιος λύτρωσε τη Ρεάλ! (vid)
LIVE CHAT: Ατρόμητος-Λαμία 3-0
LIVE CHAT: Ατρόμητος-Λαμία 3-0
Χέρι-χέρι στην κορυφή Σίτι και Γιουνάιτεντ! (vids)
Χέρι-χέρι στην κορυφή Σίτι και Γιουνάιτεντ! (vids)
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
 • MotoGP 2017
  19:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  19:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  19:30Supercopa Endesa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto2 2017
  20:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζ)
  20:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια (Ζ)
  20:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2017
  21:10Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Moto3 2017
  21:40Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  22:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017
  22:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2017
  23:25Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Χάντερσφιλντ
  23:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Στιγμιότυπα
  23:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Moto2 2017
  00:25Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  01:40Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπεσίκτας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  02:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι
  04:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  04:10Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2017
  04:50Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπιλμπάο
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  05:10Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  05:20Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  06:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  06:10Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπαλ - Νάπολι
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • MotoGP 2017
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Γκαρμπίν Μουγκουρούζα - Σιμόνα Χάλεπ
  07:10WTA 2017. Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  08:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto2 2017
  08:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλη
  09:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2017
  09:20Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  09:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι
  10:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Λέμγκο - Μέλσουνγκεν
  10:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φράιμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  10:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Τορίνο
  11:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  11:10Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • MotoGP 2017
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  11:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  12:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E5
  13:00Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  13:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαμπντόρια - Μίλαν (Ζ)
  13:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  14:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  14:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Μπαρτσελόνα
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  15:10Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  16:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  16:20Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto3 2017
  16:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ (Ζ)
  17:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2017
  17:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017 (Ζ)
  18:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μικρός τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Μπολόνια (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2017
  19:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο (Ζ)
  19:30EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017 (Ζ)
  20:302ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017 (Ζ)
  21:00New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Αταλάντα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  22:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  22:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  23:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Νιουκάστλ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης