Πινγκ Πονγκ: Μεγαλώνει την παράδοση στα αναπτυξιακά τουρνουά του ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Πινγκ Πονγκ: Μεγαλώνει την παράδοση στα αναπτυξιακά τουρνουά του ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Σε ένα από τα συνηθισμένα …σημεία συνάντησής τους θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου οι πρωταθλητές του αύριο στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Θα δράσουν στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος) για τη συνέχεια της φετινής σειράς των ανοιχτών πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το 4ο από τα 6 αναπτυξιακά όπεν της περιόδου είναι το 2ο και τελευταίο της Αττικής κι έχει την επωνυμία «Ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα «ΑΣ Πέρα» 2023- 2024». Παράλληλα είναι το 11ο στην ιστορία, που αναλαμβάνει ο οικοδεσπότης Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Το ιστορικό σωματείο συμπληρώνει γενικά δύο δεκαετίες συχνής διεξαγωγής αγώνων για τα παιδιά και παρουσιάζεται έτοιμο να προσφέρει άλλη μια χρονιά εξαιρετικές αγωνιστικές συνθήκες και «ζεστή» φιλοξενία. Το αμέσως προηγούμενο όπεν με πανελλήνια εμβέλεια το είχε πραγματοποιήσει τον Μάρτιο του 2022. Πολύ σημαντική απήχηση συνάντησε και φέτος, καθώς πρόκειται να πάρουν μέρος 228 αθλητές και αθλήτριες από 51 σωματεία όλης της χώρας.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τη συνεργασία του Πέρα. Θα γίνουν σε 16 τραπέζια στη σάλα «Μιχάλης Παγιώτης», όπου έχουν φιλοξενηθεί και Πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών.

Διεξάγονται και πάλι οι κλασικές κατηγορίες Νέων ανδρών– Νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων–μίνι παγκορασίδων, οι περισσότερες μάλιστα, με υψηλό αριθμό συμμετοχών. Οι 228 τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 44 έφηβοι, 16 νεάνιδες, 47 παίδες, 9 κορασίδες, 53 παμπαίδες, 12 παγκορασίδες, 31 μίνι παμπαίδες και 16 μίνι παγκορασίδες.

Πέρα από τα σωματεία της Αττικής θα έχουν στο ΒΑΚ αθλητές ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Τρίπολη, την Κορινθία, την Αλεξανδρούπολη, τις Σέρρες, τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τα Χανιά, τη Χίο, την Κοζάνη, τα Τρίκαλα και το Ρέθυμνο.

Σε ένα ακόμα τουρνουά παρατηρείται η επιλογή κάποιων αθλητών/τριών ν’ αγωνιστούν σε ηλικιακή κατηγορία μεγαλύτερη από τη δική τους. Τα δύο πρώτα φαβορί σε κάθε κατηγορία είναι οι Αλέξανδρος Μαδέσης, Στάθης Μανωλόπουλος στους εφήβους, Βασιλική Μπουλά, Αγγελική Ευμορφιάδη στις νεάνιδες, Δημήτρης Γεωργαλλίδης, Αναστάσιος Φουσέκης στους παίδες, Αφροδίτη Μαρούλη, Αθανασία Γκόγκα στις κορασίδες, Γιώργος Σασσάνης, Σπύρος Φουσέκης στους παμπαίδες, Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη, Αναστασία Μιχάλαρου στις παγκορασίδες, Γιώργος Πετράκης, Νίκος Αλεξίδης στους μίνι παμπαίδες και Αργυρώ Κουτρουμπά, Παναγιώτα Τσέκαρη στις μίνι παγκορασίδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο Σάββατο στις 09:00 με τους ομίλους των μίνι παμπαίδων. Σταδιακά θ’ αρχίσει η πρώτη φάση σε όλες τις κατηγορίες και το τελευταίο ωράριο γίνεται στις 20:00 με ταμπλό. Την Κυριακή πάλι στις 09:00 αρχίζουν τα ματς προοδευτικού νοκ άουτ για διαβάθμιση. Το φινάλε αναμένεται να γραφτεί γύρω στις 18:00 με τους μεγάλους, αλλά και τους μικρούς τελικούς

* Η ομοσπονδία έχει ανακοινώσει ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες, που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα «ΑΣ ΠΕΡΑ» μπορούν να κάνουν προπόνηση στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (την υπόγεια αίθουσα) σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το χρονικό διάστημα 18:00-21:00.



Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved