Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ζωντανά το μεγάλο ντέρμπι στο πινγκ πονγκ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ζωντανά το μεγάλο ντέρμπι στο πινγκ πονγκ

Χορηγική συμφωνία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον όμιλο KOUSgroup. Ζωντανά η μεγάλη αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Α1 ανδρών.

Εξαιρετικά νέα για τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σημαντική εξέλιξη  στο κομμάτι της προβολής στις μεγάλες διοργανώσεις της ελληνικής ομοσπονδίας! Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήρθε σε χορηγική συμφωνία με τον όμιλο KOUSgroup για την οικονομική κάλυψη των live streaming από την Α1 εθνική κατηγορία ανδρών! 

Οι μεταδόσεις από αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος θα βγαίνουν πλέον μέσα από το κανάλι gre78 στο YouTube, το οποίο υποστηρίζεται οικονομικά από τον συγκεκριμένο όμιλο. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο 02/12 στις 14:00, με παρόντες πρωταθλητές Ευρώπης, αποτέλεσε το τελικό ερέθισμα για τον χορηγό! 

Γρήγορα μέσα στην εβδομάδα έγινε η κατ’ αρχήν συμφωνία και η κλασική «κόντρα» των δύο κορυφαίων σωματείων θα σημαδέψει την πρώτη μέρα των φετινών μεταδόσεων. Οι δύο πλευρές απολαμβάνουν ήδη τη νέα προοπτική και μοιράζονται τα ίδια όνειρα για την περαιτέρω προβολή και διάδοση του ολυμπιακού αθλήματος.

Το κανάλι gre78, που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμμένους και ο όμιλος KOUSgroup είναι πολύ κοντά στην επιτραπέζια αντισφαίριση τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο με κάλυψη γεγονότων στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνοντας και την οργάνωση του live streaming της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πραγματοποιούν το επόμενο μεγάλο βήμα. 

Σημειώνουν ότι «η φετινή Α1 ανδρών κάνει τη χρονιά μία από τις πλέον σημαντικές και ενδιαφέρουσες στο άθλημα» και υπογραμμίζουν ότι «βασικός σκοπός είναι η προβολή του αθλήματος και των αθλητών ακόμα και σε διεθνές επίπεδο». Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που έχει βάλει σταθερά εδώ και χρόνια το κομμάτι των ιντερνετικών μεταδόσεων στην κορυφαία διασυλλογική κατηγορία, βλέπει τώρα με τη γενναία χορηγική πρόταση για την κάλυψη  του σημαντικού κόστους ότι αναγνωρίζεται η καλή της προσπάθεια κι έχουν απήχηση οι υψηλού επιπέδου αγώνες!

Η πρώτη συμφωνία, αποκλειστικά για το διήμερο 02 και 03/12, προβλέπει live streaming με περιγραφή από τρεις συναντήσεις, μία σε κάθε ωράριο. Το ματς κορυφής του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική θα καλυφθεί με τρεις κάμερες και τη φιλοδοξία για μία ακόμα δυνατή εμπειρία στους φίλους του αθλήματος. 

Το Σάββατο στις 11:00 θα εγκαινιάσει τη νέα συνεργασία η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης Άρης Νικαίας-Πέρα Αθηνών για την 4η αγωνιστική και την Κυριακή στις 10:00 θα μεταδοθεί επίσης απευθείας ο αγώνας Άρης Νικαίας-ΑΟ Ταταύλα για την 6η αγωνιστική. Με μία κάμερα θα γίνει η κάλυψη των δύο τελευταίων αγώνων, ενώ θυμίζουμε ότι έχουν αναβληθεί τα ματς του Ρεθύμνου και της ΑΕΚ και το πρόγραμμα θα προχωρήσει κατά το ήμισυ. 

Επίσης, θα βιντεοσκοπηθούν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Α1 ανδρών και σύντομα θ’ αναρτηθούν στο κανάλι gre78, όπως γρήγορα θα δίνεται το τηλεοπτικό υλικό και στην ομοσπονδία και θα αναρτάται στο δικό της κανάλι στο YouTube.



Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved