Volley League 2022-23: Σήμερα πέφτει η «αυλαία» της Πρεμιέρας με το Μίλωνας-Ολυμπιακός

Volley League 2022-23: Σήμερα πέφτει η «αυλαία» της Πρεμιέρας με το Μίλωνας-Ολυμπιακός

Σε τρεις δόσεις είχε οριστεί η Πρεμιέρα της Volley League Ανδρών, με την αναμέτρηση Μίλωνας-Ολυμπιακός να είναι αυτή που «ρίχνει» την αυλαία της 1ης αγωνιστικής σήμερα, Δευτέρα (24/10) στις 4μ.μ. στο γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» της Νέας Σμύρνης.

Δύο ημέρες μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ και την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων ο Μίλωνας ετοιμάζεται να μπει στο νέο πρωτάθλημα με μία μεγάλη δοκιμασία στην έδρα του, κόντρα στον Ολυμπιακό (Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 1η αγωνιστική, 24/10, 16:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Πρέντζας).

Αδιαμφισβήτητα από τον Μίλωνα το πρόσωπο που ξεχωρίζει είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης που μέχρι τον περασμένο Μάιο αγωνίζονταν στους Πειραιώτες, ενώ ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη έχοντας στη σύνθεση του τον Σπύρο Χανδρινό που την περσινή σεζόν ήταν ο ηγέτης των νεοσμυρνιωτών. Μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα βρεθούν αντιμέτωπα και δύο αδέλφια καθώς ο Σπύρος Χανδρινός θα αντιμετωπίσει τον αδελφό του Άρη Χανδρινό, ο οποίος είναι λίμπερο στο Μίλωνα.

Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί αλλά ο Μίλωνας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του που είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία προκειμένου να «κλέψει» εντυπώσεις, εμπειρίες ή και βαθμό από τον Ολυμπιακό που δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε 8 αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ τόνισε:

«Μπαίνουμε από νωρίς στα δύσκολα. Η εμπειρία του Challenge Cup έκλεισε, κρατάμε τα θετικά και πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και την τακτική μας με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου. Υπάρχουν προβληματάκια, ο τραυματισμός του Λάππα αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Περιμένουμε τον κόσμο και τα παιδιά των ακαδημιών μας να είναι στο ραντεβού μας με την πρεμιέρα και τον Ολυμπιακό».

Ενώ στην αντίπερα όχθη ο Σπύρος Χανδρινός αναφέρθηκε για την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη φορώντας τα «ερυθρόλευκα»:

«Είμαστε έτοιμοι, έχουμε κάνει την απαραίτητη δουλειά, σκληρή προπόνηση κάθε μέρα, είμαστε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι όλοι, να δώσουμε το 100%, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στη σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

O Iταλός προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι με τη σειρά του ανέφερε:

«Επιτέλους, το πρωτάθλημα αυτό αρχίζει. Είμαστε έτοιμοι. Έτοιμοι για ένα καλό ξεκίνημα. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, γιατί αυτή τη χρονιά το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει πολύ. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα».

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο από την πλευρά του υπογράμμισε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, δουλέψαμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, είμαστε σε καλό σημείο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα, για κάθε πόντο, για κάθε νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε εσάς, τον κόσμο μας, σε κάθε ματς να είστε εδώ, να μας υποστηρίζετε, είστε ο έβδομος παίκτης μας, θέλουμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, μετά από κάθε νίκη. Θέλουμε να πανηγυρίζουμε μαζί μετά από κάθε πόντο, να πανηγυρίσουμε μαζί όμορφες στιγμές! Ό,τι νιώθω για τον Ολυμπιακό, θέλω να το μοιραστούμε μαζί, θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα».

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σαμοθράκης, Βέντρας, Γραμματεία: Καλιγέρη.



Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved