Ευρωπαϊκό Πόλο Ανδρών: Με πέντε «πρωτάρηδες» στο Σπλιτ η Ελλάδα
Intime.gr

Ευρωπαϊκό Πόλο Ανδρών: Με πέντε «πρωτάρηδες» στο Σπλιτ η Ελλάδα

Με τέσσερις αλλαγές, σε σχέση με τη 13άδα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης και πέντε rookies θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών στο Σπλιτ, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πέρα από τις ήδη γνωστές απουσίες των χειρουργημένων, Μάνου Ζερδεβά και Γιάννη Φουντούλη, τις θέσεις των οποίων πήραν ο Κώστας Λιμαράκης και ο Κώστας Γκιουβέτσης, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος επέλεξε στην αποστολή τον Ζαννή Αλαφραγκή αντί του Κώστα Γούβη και τον Νίκο Γκίλλα αντί του Στάθη Καλογερόπουλου. Παράλληλα, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν και ο Μανώλης Σολανάκης και Νίκος Κοπελιάδης, καθώς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η LEN έχει δώσει τη δυνατότητα σε κάθε ομάδα να έχει 15 πολίστες, εκ των οποίων θα δηλώνονται 13 στο φύλλο αγώνα, με δυνατότητα αλλαγών από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Οι 15 διεθνείς πολίστες που επέλεξε ο Θοδωρής Βλάχος, είναι οι εξής:

Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κώστας Λιμαράκης (τερματοφύλακες), Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Αλαφραγκής, Νίκος Γκίλλας, Κώστας Κάκαρης, Μανώλης Σολανάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Νίκος Κοπελιάδης, Δημήτρης Νικολαΐδης.

Στην αποστολή με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Βλάχο βρίσκονται επίσης ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Χρήστος Κοδέλλας, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο Δημήτρης Τσίκλος (αρχηγός αποστολής έως τις 4/9), τον οποίο και θα αντικαταστήσει ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος υδατοσφαίρισης Γιώργος Αφρουδάκης που θα ταξιδέψει στο Σπλιτ στις 4 Σεπτεμβρίου.

Γιατρός της ελληνικής αποστολής, μαζί και για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, ο Σπύρος Μπάλλας, ενώ στην Κροατία ταξιδεύουν και οι διεθνείς μας διαιτητές Γιώργος Σταυρίδης και Μαρία Δασκαλοπούλου.

Η Εθνική μας ομάδα, στον Όμιλο της, έχει αντιπάλους τη Γαλλία (19.00 τοπική, 29/8), τη Μάλτα (10.30, 31/8) και την Κροατία (20.30, 2/9).



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved