EURO K20: Κόντρα στη Λιθουανία για το 2Χ2 η Εθνική Χάντμπολ Νέων
ΟΧΕ

EURO K20: Κόντρα στη Λιθουανία για το 2Χ2 η Εθνική Χάντμπολ Νέων

Με στόχο το 2Χ2 η Εθνική ομάδα χάντμπολ Νέων θα αντιμετωπίσει αύριο, Δευτέρα 18/7ω στη μία το μεσημέρι (ehftv) τη Λιθουανία για τον Α’ όμιλο του ΕURO K20 B’ κατηγορίας που διεξάγεται στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε με νίκη τη διοργάνωση, επικρατώντας το Σάββατο της Μεγάλης Βρετανίας με 37-26. Σήμερα η ελληνική ομάδα έκανε το προγραμματισμένο ρεπό της, το οποίο εκμεταλλεύτηκε κάνοντας προπόνηση και αναλύοντας σε βίντεο τον αυριανό της αντίπαλο.

Το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι κομβικό για την εξασφάλιση μίας εκ των πρώτων δύο θέσεων του ομίλου που οδηγούν στα ημιτελικά, που είναι ο πρώτος στόχος της Ελλάδας.

Η Λιθουανία την 1η αγωνιστική είχε ρεπό, ενώ σήμερα κέρδισε 26-22 το Λουξεμβούργο, έχοντας από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα.

Η χώρα της Βαλτικής ήταν 5η σε σύνολο 7 ομάδων στο EURO K19 που πραγματοποιήθηκε πέρσι το καλοκαίρι στη Βάρνα, έχοντας τρεις νίκες και δύο ήττες. Στην πρώτη φάση νίκησε τη Σλοβακία (27-25) και έχασε από Λευκορωσία (41-23) και Φινλανδία (34-25), ενώ στους αγώνες κατάταξης επικράτησε της Βουλγαρίας (27-26) και της Φινλανδίας (26-23).

Συνολικά η Εθνική Νέων της Λιθουανίας έχει πάρει μέρος σε άλλα τέσσερα EURO, χωρίς να έχει κάποια διάκριση.

Ο διεθνής πλέι μέικερ, Παντελής Αλεξανδρίδης υπογράμμισε:

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά είχαμε την ψυχραιμία να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και να πάρουμε τη νίκη που είναι το σημαντικό. Προετοιμαζόμαστε για το ματς με τη Λιθουανία, θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα και να προκριθούμε στα ημιτελικά. Στόχος μας στη διοργάνωση είναι η πρώτη θέση και θα τα δώσουμε όλα για να τον πετύχουμε».

Ο διεθνής περιφερειακός, Χρήστος Παπαγιάννης με τη σειρά του σημείωσε:

«Κρατάμε τους δύο βαθμούς απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Κόντρα στη Λιθουανία οφείλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να κάνουμε το «2 στα 2» που θα μας δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά».

Δευτέρα 18 Ιουλίου

13:00 Λιθουανία – Ελλάδα

15:00 Λουξεμβούργο- Μεγάλη Βρετανία

17:00 Ελβετία- Ρουμανία

19:00 Ουκρανία- Κόσσοβο

*Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται σε live streaming από το κανάλι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (ehftv.com)



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved