Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ νέων: «Κλήρωσε» για την Ελλάδα στο αγώνισμα του απλού
httf.gr

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ νέων: «Κλήρωσε» για την Ελλάδα στο αγώνισμα του απλού

Στο Βελιγράδι ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή 10/07 η ενότητα του ομαδικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 15 και Under 19 και η συνέχεια θα δοθεί από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15/07 με τα ατομικά αγωνίσματα.

Σήμερα το πρωί η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος ανακοίνωσε τις κληρώσεις του απλού σε όλες τις κατηγορίες. Το απλό αρχίζει με προκριματικά γκρουπ και 32 φαβορί αποφεύγουν αυτή τη διαδικασία και πηγαίνουν κατευθείαν στον 1ο γύρο.

Από την ελληνική πλευρά μετέχουν στα γκρουπ και τα 15 παιδιά, που εκπροσωπούν τη χώρα στη σερβική πρωτεύουσα και αρχίζουν την προσπάθειά τους για πρόκριση στο ταμπλό το πρωί της Δευτέρας. Προχωρούν οι δύο πρώτοι και πρώτες από το κάθε γκρουπ.

Στο απλό εφήβων δημιουργήθηκαν 36 γκρουπ στην προκριματική φάση. Τα περισσότερα είναι των 3ων αθλητών. Ο Σωκράτης Γιαννούτσος θα αγωνιστεί στο 16ο γκρουπ και αντιμετωπίζει τον Σλοβάκο Σάμουελ Πάλουζεκ (επικεφαλής) και τον Ουκρανό Μικίτα Ζάβαντα.

Στο 17ο γκρουπ είναι ο Στάθης Μανωλόπουλος και «συναντά» τον Σλοβάκο Φιλίπ Ντέλιντσακ (επικεφαλής) και τον Ολλανδό Μίλο Ντε Μπερ.

Στο 19ο γκρουπ κληρώθηκε ο Ιάκωβος Αϊβατίδης και βρίσκει μπροστά του τον Εϊτάι Σουσάν από το Ισραήλ (επικεφαλής) και τον Λετονό Ντάνιελ Κόγκανς.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης βρέθηκε στο 33ο γκρουπ και βρίσκει απέναντί του τον Ολλανδό Μπάρι Μπέρμπεν (επικεφαλής), τον Βούλγαρο Γκεόργκι Στογιάνοφ και τον Σκοτσέζο Μπορούλ Τσεν.

Ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ πήγε στο 28ο γκρουπ με αντιπάλους τον Πορτογάλο Ραφαέλ Κονγκ (επικεφαλής), τον Τούρκο Χακάν Ισίκ και τον Βόσνιο Ντάριο Πέζιτς.

Στο απλό νεανίδων έγιναν επίσης 36 γκρουπ. Τα 26 είναι των 3ων αθλητριών και μόνο σε τέτοια βρέθηκαν οι Ελληνίδες αθλήτριες.

Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου τέθηκε επικεφαλής στο 11ο γκρουπ. Αναμετριέται τη Δευτέρα με την Ντανιέλα Μίταρ από την Αυστρία και τη Σουζάνα Μιλόσεβιτς από το Μαυροβούνιο.

Η Χρυσή Φωτιάδου κληρώθηκε στο 17ο γκρουπ με αντίπαλους την Ουγγαρέζα Άννα Βόλεντιτς (επικεφαλής) και την Ιταλίδα Σελέστε Λεογκράντε.

Στο 24ο γκρουπ βρίσκουμε τη Στέλλα Τζαρίδου, η οποία διεκδικεί την πρόκριση απέναντι στην Άμμι Μάριοτ από την Αγγλία (επικεφαλής) και τη Νίνα Τούλι από την Ελβετία.

Στο 26ο γκρουπ είναι η Κατερίνα Αλεξούδη. Τίθεται αντιμέτωπη με την Έβελιν Ούνγκβαρι από τη Ρουμανία (επικεφαλής) και την Αλεξάντρα Τιτέβσκαγια από τη Φιλανδία.

Στο απλό παίδων έγιναν 24 προκριματικά γκρουπ. Ο Μάριος Κατσαπρακάκης θ’ αγωνιστεί στο 18ο γκρουπ με τον Ιταλό Γκιουζέπε Καλάρκο (επικεφαλής), τον Αυστριακό Τομπίας Χολντ και τον Ουκρανό Λεονίντ Γιάκουμτσουκ.

Ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης βρίσκεται στο 20ο γκρουπ κι έχει αντιπάλους τον Τούρκο Γκορκέμ Οτσάλ (επικεφαλής), τον Λούτσα Ελτσέν Λαέρα από το Λουξεμβούργο και τον Λούκα Στόιτσεφ από τη Β. Μακεδονία.

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος είναι στο 24ο και τελευταίο γκρουπ. Θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στον Αζέρο Αντίλ Αχματζάντα (επικεφαλής), τον Κροάτη Ντένι Βάλε και τον Βόσνιο Μπέναζαμι Ζίγιαντιτς.

Στο απλό κορασίδων σχηματίστηκαν 20 γκρουπ για την προκριματική φάση. Η Ζωή Καζάκου είναι στο 5ο γκρουπ των 3ων αθλητριών. Αντιμετωπίζει τη Δευτέρα την Ιταλίδα Σοφία Μινούρι (επικεφαλής) και τη Σέρβα Μάγια Βάνγιο.

Η Λεμονιά Γκαϊντατζή κληρώθηκε στο 10ο γκρουπ επίσης των 3ων αθλητριών. Εκεί είναι επικεφαλής η Σλοβάκα Νίνα Νεμέτοβα κι επίσης αντίπαλος η Αρζού Ασλάνοβα από το Αζερμπαϊτζάν.

Η Στέλλα Μαυροματάκη πήγε στο 13ο γκρουπ. Αντίπαλές της θα είναι η Κροάτισσα Νικολίνα Μιλίσεβιτς (επικεφαλής), η Σλοβάκα Καρολίνα Κορφ και η Άνα Σλαντόγε από τη Βόσνια/Ερζεγοβίνη.



Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved