«Άρρωστοι» με τον Ολυμπιακό (vd)

«Άρρωστοι» με τον Ολυμπιακό (vd)

Μετά από ένα απόγευμα με τους Σχίζα, Δεληγιάννη, Μυλωνάκη, Δελακά, Μπλάνη, Φουντούλη και Κόχειλα, συνειδητοποιήσαμε ότι είναι «τρελοί» με τον Ολυμπιακό.

Τους αποκάλεσαν μάγκες, τους αποκάλεσαν ήρωες… Προσωπικά θα τους αποκαλέσω, «τρελαμένους Ολυμπιακούς», γιατί μόνο ένας τρελαμένος Ολυμπιακός θα μπορούσε να αγωνίζεται τόσο καιρό χωρίς να έχει πάρει ένα ευρώ και να… σαρώνει τίτλους!

Ο λόγος για τους πολίστες του Ολυμπιακού, Τάσο Σχίζα, Νίκο Δεληγιάννη, Φώτη Μπλάνη, Μανώλη Μυλωνάκη, Γιάννη Φουντούλη, Νικήτα Κόχειλα και Βαγγέλη Δελακά που πέρασαν ένα απόγευμα με το Onsports στα «hammam baths», θυμήθηκαν όσα πέρασαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ο Τάσος Σχίζας μάς αποκάλυψε ποια ήταν η «γιάφκα» τους.

Ας ξεκινήσουμε με μία αναδρομή… Ήταν  Αύγουστος του 2010 και σας κάλεσαν από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσετε τη συνεργασία σας, ωστόσο η πρόταση αφορούσε σε μειωμένες απολαβές. Με ποιο σκεπτικό παραμείνατε;

Τάσος Σχίζας: Καλή τη πίστη. Να κάνουμε κάτι και για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματά μας και για να συνεχιστεί η ίδια η ομάδα.

Νικήτας Κόχειλας: Πιστέψαμε κάποιους ανθρώπους που ήταν τότε στη διοίκηση και είχαν πει ότι θα προχωρήσουμε έτσι αλλά μην φοβάστε εμείς θα είμαστε εδώ. Οι ίδιοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, αφού έχουν φύγει.

Μανώλης Μυλωνάκης: Στην αρχή είχε ειπωθεί ένα πλάνο βασικά αποπληρωμής μέσα σε αυτό το έτος, το οποίο καλής θελήσεως πιστέψαμε ότι πρέπει να το ακολουθήσουμε όλη η ομάδα.

Εκείνη την εποχή, Νίκο (στον Δεληγιάννη) έλεγες πως μένεις για τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, την πόρτα της εξόδου έβλεπε ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου και μάλιστα με άσχημο τρόπο, αφού ο Ολυμπιακός έδειχνε πως τον διώχνει….

Νίκος Δεληγιάννης: Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα αποδεχτούμε μειωμένες αποδοχές, δεν υπήρχε κάποιο άλλο ζητούμενο και δεν νομίζω ότι υπήρξε για κανέναν ιδιαίτερη δυσκολία τότε. Τι είχε γίνει και τότε, πραγματικά πραγματικά δεν μπορούμε να ξέρουμε. Για εμάς που θέλαμε να μείνουμε τελικά στην ομάδα το ζητούμενο δεν ήταν κάτι δύσκολο, ήταν εύκολο, αν θέλουμε να μείνουμε στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές.

Το καλοκαίρι του 2011 θα είναι ανάλογο ;

(γέλια από τους παίκτες)

Τι, θα ακολουθήσει ομαδική αποχώρηση;

Ν. Δεληγιάννης: Όχι, εντάξει. Φέτος είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Τ. Σχίζας: Είναι πιο ξεκάθαρο. Περιμένουμε τις προτάσεις που έχει να κάνει η διοίκηση στους παίκτες. Όλοι οι αθλητές είναι υποψιασμένοι και ξέρουν τι γίνεται. Με τα λόγια έχουμε χορτάσει εδώ και δύο χρόνια, πλέον πιστεύω πως μόνο με πράξεις κάποιος από εμάς θα πεισθεί, για να μπορέσει να μείνει στην ομάδα.

Φώτης Μπλάνης: Εγώ σαν καινούριος (αν και έχεις γίνει παλιός, σχολίασε ο Δεληγιάννης), όταν είχα έρθει στον Ολυμπιακό, ειλικρινά πίστευα ότι θα ήταν τιμή μου που θα είχα αυτούς τους συμπαίκτες. Ειλικρινά δεν το μετάνιωσα ούτε μία στιγμή. Απλά τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία. Μακάρι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε η ίδια παρέα.

Μας λέγατε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για τα προβλήματα αλλά ενδεχομένως να μην μπορούσαμε να αντιληφθούμε το βάθος. Πόσο σοβαρά ήταν όλα αυτά τα προβλήματα τελικά;

Τ. Σχίζας: Κάποια παιδιά είχαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το πιο μεγάλο όμως, ήταν πως μας είχαν κοροϊδέψει για μία ακόμα φορά. Και αυτό ήταν που ουσιαστικά μας έκανε να βγαίνουμε από τα ρούχα μας, να μην είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Νιώθαμε μόνοι μας και δεν υπήρχε κάποιος από τη διοίκηση να έρθει στην πισίνα να μας πει κάτι. Και αυτά που ακούγαμε ήταν μόνο λόγια. Και από αυτά που είχαν συμφωνηθεί στο αρχικό πλάνο του Αυγούστου, δεν είχε τηρηθεί τίποτα.

Μ. Μυλωνάκης: Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δεχόμασταν κάποιες υποσχέσεις. Κάντε υπομονή μας έλεγαν, το οποίο μας προκαλούσε εκνευρισμό.

Ν. Κόχειλας: Μας ενόχλησε κυρίως η αδιαφορία του Ολυμπιακού από την πλευρά της διοίκησης.

Ν. Δεληγιάννης: Υπάρχουν άνθρωποι που είναι χρόνια παράγοντες, είτε είναι επιχειρηματίες, κοινωνικά πρόσωπα με μία διαδρομή και δεν σου είναι και πολύ εύκολο να δείξεις δυσπιστία.

Ποιοι παράγοντες ήταν αυτοί;

Ν. Δεληγιάννης: Πολλοί, και πόσοι δεν μας έχουν μιλήσει φέτος από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα.

Στα τέλη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αποφασίσατε να απέχετε. Η ομάδα αγωνίστηκε κανονικά με τους μικρούς σε ηλικία και γνώρισε τη συντριβή από τη Βουλιαγμένη. Μιλούσατε ο ένας στο τηλέφωνο με τον άλλο, το είδατε το παιχνίδι;

Τ. Σχίζας: Εγώ δεν μπόρεσα να δω καν το παιχνίδι.

Ν. Δεληγιάννης: Εγώ θυμάμαι ότι κάποια στιγμή μιλούσα με τον Χρήστο (Αφρουδάκη) στο τηλέφωνο.

Φ. Μπλάνης: Ήταν άσχημο συναίσθημα. Παρακολουθούσαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να ήμασταν εκεί και ξέραμε ότι για κάποιους λόγους δεν μπορούσαμε να είμαστε.

Εκείνη τη στιγμή, ξύπνησε ο εγωισμός σας;

Ν. Δεληγιάννης: Δεν νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή έπρεπε να λειτουργήσουν εγωιστικά κάποιοι άνθρωποι που έχουν κάνει την υπέρβαση με τις οικογένειές τους. Αυτοί που έπρεπε να λειτουργήσουν εγωιστικά, σφύριζαν αδιάφορα. Στη συνέχεια συζητήσαμε άλλα πράγματα τα οποία μας οδήγησαν να επιστρέψουμε και να τελειώσουμε τη σεζόν.

Τι ήταν αυτά που συζητήσατε και αποφασίσατε να επιστρέψετε στους αγώνες;

Ν. Δεληγιάννης: Είχαμε συγκεντρωθεί στο σπίτι του Χρήστου (Αφρουδάκη).

Τ. Σχίζας: Στη «γιάφκα» (γέλια). Εκεί γινόντουσαν οι περισσότερες συζητήσεις.

Φ. Μπλάνης: Το δύσκολο όλη αυτήν την χρονιά ήταν αν θα μείνουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό που περνούσαμε και το θέμα ήταν αν θα συνεχίσουμε όλοι μέχρι το τέλος, χωρίς απώλειες.

Ο Δεληγιάννης σε κάποια από τις δηλώσεις του αποκάλυψε πως σε μία συζήτηση, ανέφερε στους υπόλοιπους ότι οι τίτλοι θα παρθούν έστω κι αν μείνετε επτά να αγωνίζεστε και τον κοιτούσατε περίεργα. Ο λόγος;

Ν. Δεληγιάννης: Θυμάμαι κυρίως τον Μανώλη (Μυλωνάκη).

Μ. Μυλωνάκης: Προσωπικά ο καθένας κάθε εβδομάδα, βίωνε έναν εκνευρισμό. Ο ξένος μας, ο Άντρια (Κομάντινα) πήγαινε στα γραφεία και ήταν τρελαμένος γιατί δεν είχε πάρει κάποια απάντηση, δε είχε κάτι χειροπιαστό. Όλη την χρονιά ήταν πολύ δύσκολο αυτό που ζούσαμε.

Τελικά τα καταφέρατε. Συνεχίσατε όλοι μαζί μέχρι τέλος με μοναδική απώλεια τον Αντώνη Βλοντάκη. Είναι εξιλέωση, χαρά, υπερηφάνεια;

Τ. Σχίζας: Είναι δικαίωση για τους εαυτούς μας, για τους κόπους μας και για την απόφασή μας να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Η ηθική ικανοποίηση που παίρνουμε από τον κόσμο, που μας ευχαριστεί. Τις τελευταίες ημέρες, ακούμε να μας αποκαλούν «ήρωες», μας αναφέρουν διάφορα και μας ταυτίζουν με την ιστορία του Ολυμπιακού και πραγματικά αισθανόμαστε υπερήφανοι. Πολλές φορές είχαμε από τον κόσμο τοποθετήσεις, που μας έλεγαν «ότι και να κάνετε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εμείς θα είμαστε μαζί σας. Και να μην παίξετε, πάλι μας σας θα είμαστε». Και τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα, το ίδιο λένε.

Μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου, αναρωτιόμασταν ποιος θα σηκώσει την Κούπα, μιας και ο Νίκος (Δεληγιάννης) παραιτήθηκε από την αρχηγία της ομάδας, περίπου δύο μήνες πριν. Τάσο (Σχίζας), πώς πήρες την απόφαση να το σηκώσετε όλοι οι παίκτες μαζί, γεγονός που επαναλήφθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Τ. Σχίζας: Είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να το σηκώσει ο Νίκος, επειδή ήταν ο πιο παλιός στην ομάδα άσχετα με το τι έγινε στην πορεία. Είχα επίσης στο μυαλό μου, επειδή ξέρω τον Νίκο αρκετά καλά, ότι δεν θα το δεχτεί. Το συζητήσαμε δύο – τρία λεπτά πριν την απονομή οι δυο μας, και είχε και αυτός την ίδια άποψη με εμένα. Αποφασίσαμε να το σηκώσει όλη η ομάδα, γιατί είναι η επιβράβευση για όλους τους αθλητές. Η αρχηγία σε κάποια πράγματα θα πρέπει να πηγαίνει πίσω από την ομάδα. Ο αρχηγός θα πρέπει να κρατά όλη την ομάδα μαζί.

Η επόμενη ημέρα που θα σας βρει; Γιάννη (Φουντούλης) έχεις επίσημη πρόταση από την Χίο;

Γ. Φουντούλης: Επίσημη πρόταση δεν έχω αλλά είναι λογικό από τη στιγμή που κατάγομαι από την Χίο να υπάρχει ενδιαφέρον. Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό και δείχνει ότι θέλει να κάνει την υπέρβαση και να πρωταγωνιστήσει. Εκτός της λύσης του Θόδωρου του Χατζηθεοδώρου που είναι αναγνωρισμένης αξίας παίκτης και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι, η Χίος θέλει και δικά της παιδιά πίσω στην ομάδα. Θα υπάρξει σίγουρα μία συζήτηση αλλά πρώτο μου μέλημα είναι τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό, γιατί υπάρχουν οι οφειλές.

Μ. Μυλωνάκης: Δεν είναι τόσο καλά στον Ολυμπιακό αλλά αυτό που εύχομαι εγώ είναι να βρεθεί λύση γρήγορα. Πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός καθυστερήσει αυτήν την χρονιά θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι έχει πάρα πολύ καιρό να κρατήσει τους αθλητές του.

Φ. Μπλάνης: Η λογική λέει ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν ξέρω τι εξέλιξη θα υπάρξει. Πρέπει να παρθεί μία άμεση λύση. Μακάρι να είμαστε αν όχι όλα, τότε τα περισσότερα παιδιά μαζί. Είναι αποκλειστικά στο χέρι του Ολυμπιακού.

Ν. Δεληγιάννης: Δεν σταματάω ακόμα.  Άκουσα όλα αυτά που είπαν οι συμπαίκτες μου και το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα παίκτες που θέλουν να μείνουν στον Ολυμπιακό είναι μία ισχυρή απάντηση στις φωνές που ακούστηκαν. Δικαιωθήκαμε ως παίκτες, τιμούν  τους αθλητές αυτές οι δηλώσεις κι εγώ δηλώνω Ολυμπιακός αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω από τη στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη αδιαφορία. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν βασικοί σε μεγάλες ομάδες τα Ευρώπης, όπως είναι ο Φουντούλης, ο Μυλωνάκης, ο Ντόσκας, ο Χρήστος ο Αφρουδάκης, σίγουρα θα είναι και άλλοι γιατί δεν θέλω να αδικήσω κανέναν.

Τ. Σχίζας: Είμαι αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό, έχω τη θέληση να μείνω αλλά εάν δεν είναι ανταγωνιστικός, δεν καταφέρει να βγει πρώτος και θα είναι στην τριάδα ή στην τετράδα μου δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος. Ίσως για κάποιον νεώτερο να μην είναι τόσο αγχωτικό αλλά εγώ δεν μπορώ να το σκέφτομαι καν.

Β. Δελακάς: Προς το παρών περιμένω τον Ολυμπιακό. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με παράγοντες δύο – τριών ομάδων χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο, ή κάποιο συμβόλαιο αφού πρώτα πρέπει να δω τις εξελίξεις θα υπάρξουν στον Ολυμπιακό και τι θα κάνω.

Ν. Κόχειλας: Η απόφασή μου θα κριθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Αν θα λειτουργήσουμε και πάλι ως ομάδα, τι θα γίνει με τα χρήματά μας. Νομίζω ότι είμαστε όλοι σε μία στάση αναμονής και θέλουμε αυτήν την φορά πράξεις και όχι λογια.

Που θα θέλατε να αφιερώσετε το νταμπλ;

Τ. Σχίζας: Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και στον πατέρα μου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Θέλω επίσης, να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου, που έμειναν μέχρι το τέλος.

Ν. Δεληγιάννης: Όπως είπα και στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός ανήκει σε αυτούς τους 15 (παίκτες και προπονητικό τιμ) και σε κανέναν άλλον.

Φ. Μπλάνης: Οι 13 παίκτες και οι 2 προπονητές αξίζουν όλη αυτήν την προσπάθεια. Επίσης, θέλω να το αφιερώσω στους γονείς μου και στην αδερφή μου, που είναι φυσικοθεραπεύτρια στην ομάδα και μας έχει βοηθήσει πολύ.

Ν. Δεληγιάννης: Πρέπει να ευχαριστήσουμε κι εμείς την Κατερίνα γιατί έκανε πολύ σημαντική δουλειά όλη αυτήν την χρονιά και ήταν δίπλα μας.

Γ. Φουντούλης: Στην οικογένεια μου γιατί είμαι από την Χίο και προσπαθούσε να με βοηθά όσο μπορεί, στον αδερφό μου και στους συμπαίκτες μου γιατί πέρασα μία χρονιά που θα θυμάμαι για πάντα.

Μ. Μυλωνάκης: Σε εμάς τους 15 επειδή ήταν μία πολύ ψυχοφθόρα χρονιά και έπρεπε να αφήσουμε πολλά στην άκρη για να φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Β. Δελακάς: Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και στον κόσμο που μας στήριξε και ήταν δίπλα στην ομάδα όλη αυτή την χρονιά.

Ν. Κόχειλας: Εκτός από τους συμπαίκτες μου, θέλω να το αφιερώσω ακόμα στη γυναίκα μου που με στήριξε σε όλη αυτήν την προσπάθεια και στα δύο μου μωρά.

Θέλετε να μεταφέρουμε κάποιο μήνυμα, κλείνοντας;

Ν. Δεληγιάννης: Το σημαντικό μέσα από όλη αυτήν την χρονιά που περάσαμε είναι πως και οι παίκτες κατάλαβαν πως το σημαντικό είναι η ομάδα. Προχωρήσαμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος, βάλαμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας και τα καταφέραμε. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό μάθημα που πήραν οι παίκτες φέτος.

*Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τα hammam baths στο Θησείο (Αγ. Ασωμάτων 17 και Μελιδόνη 1) όπου έγινε η φωτογράφηση.

20 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Ρεάλ Μαδρίτης: «Δένει» Ζιντάν και μισή ομάδα
Ρεάλ Μαδρίτης: «Δένει» Ζιντάν και μισή ομάδα
Παναθηναϊκός: «Πέταξε» για το… θαύμα!
Παναθηναϊκός: «Πέταξε» για το… θαύμα!
Πανιώνιος: Τέλος… ο Σεμέδο
Πανιώνιος: Τέλος… ο Σεμέδο
Μπαρτσελόνα: Καταγγελία Νεϊμάρ στην FIFA!
Μπαρτσελόνα: Καταγγελία Νεϊμάρ στην FIFA!
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»

«Άρρωστοι» με τον Ολυμπιακό (vd)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Ο Κωνσταντίνος Δήμου ανακοίνωσε τις εκλεκτές του για το Ευρωπαϊκό…
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Χαρούμενος και δικαιωμένος για τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης…
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών που κατέκτησε χθες στο…
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Η Εθνική Νέων-Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έδωσε το…
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
Η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών επικράτησε στα πέναλτι της Κροατίας…
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
 LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα
LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα
Παρακολουθείστε από το Onsports τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος…
LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα

 • Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
 • WRC 2017
  12:20SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Αστάνα - Σέλτικ
  13:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Soccer: Ισπανία - Ελλάδα
  13:05Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Σάσαρι
  13:45Κύπελλο Ιταλίας 2017. Τελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  13:55Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  14:001η αγωνιστική.
 • Beach Soccer: Ισπανία - Ελλάδα
  14:25Euro 2017. Πορτογαλία. 5η θέση γυναικών. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E2
  15:00Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λειψία
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Soccer: Πολωνία - Ελλάδα
  15:40Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  15:45TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  16:551ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Νις - Νάπολι
  17:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  17:15Μπρνο, Τσεχία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Μπελενένσες
  17:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  17:35Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  17:502ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  18:10Μπρνο, Τσεχία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E1
  18:50Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  19:00Playoff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  19:10Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  19:20Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E606
  19:35Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2017-18 (Ζ)
  20:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  20:05Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  20:15Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2017
  21:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E606
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Γιουνγκ Μπόις (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ, μέσα από τους οποίους κρίθηκαν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία. (Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια. Κύπελλο Ισπανίας 2017. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.)
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  23:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  23:45Rally Rzeszow.
 • Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  00:15Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Ζιλ Μούλερ - Τζον Ίσνερ
  00:302017 ATP World Tour 250. Ατλάντα. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  01:001η αγωνιστική.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Ράιαν Χάρισον
  02:002017 ATP World Tour 250. Ατλάντα. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  02:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  02:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Προκριματικά. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουντινέζε - Κιέβο
  02:35Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  03:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Σάντχαουζεν
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  04:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  04:1534η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λας Πάλμας
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Topspin
  04:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  06:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  06:301η αγωνιστική.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  06:552017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Μίλαν
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  08:15TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Beach Soccer: Ρωσία - Γαλλία
  08:55Mundialito 2017.Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ουντινέζε - Κιέβο
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2017
  09:20Προεπισκόπηση Βελγικού GP. Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  09:50Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Σάντχαουζεν
  10:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Beach Soccer: Πορτογαλία - Βραζιλία
  10:05Mundialito 2017.Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  10:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λας Πάλμας
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  11:40Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2017
  11:55SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Ανόβερο
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  12:40Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2017
  13:00SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Στουτγκάρδη
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  14:05Κύπελλο Ισπανίας 2017. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Ρωσία
  14:10Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2017
  14:35Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Χόφενχαϊμ
  15:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  15:20Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Formula E 2016-17
  15:35Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  16:20TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Soccer: Λευκορωσία - Ελλάδα
  16:35Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:00Playoff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:30Playoff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Formula E 2016-17
  17:35Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  17:50Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Έστερσουντ
  18:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Βενέτσια
  18:15Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2017 E7
  18:45Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2017-18 (Ζ)
  19:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E8
  19:15Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  19:30UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  19:40Malaysia Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Topspin
  19:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Χάντμπολ: Στουτγκάρδη - Μέλσουνγκεν (Ζ)
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  20:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Τελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  20:35Malaysia Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E2
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2017
  21:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ. (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Stoiximan.gr Basket League 2016-17. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:00Playoff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:30Playofff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  23:55Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης