«Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟ»

«Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟ»

Ο Γιώργος Αφρουδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Onsports, όπου δεν έκρυψε ότι το «τριφύλλι» μπορεί να κάνει την… επανάστασή του στο πόλο και ότι θέλει να είναι μέρος αυτής.   

Οι πολίστες του Παναθηναϊκού και ο προπονητής Φάνης Κουντουδιός με την τρέλα τους και την αγάπη τους για την ομάδα, προσπέρασαν με επιτυχία όλα τα εμπόδια, που ήταν ουκ ολίγα, τερμάτισαν στην 3η θέση και παράλληλα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Μα πάνω απ΄ όλα έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: ότι το τμήμα του πόλο μπορεί, με προϋποθέσεις, να γράψει ιστορία!

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αφρουδάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports, ενώ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να γράψει ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. «Ελπίζουμε η φετινή πορεία της ομάδας να ευαισθητοποιήσει κάποιους ανθρώπους να ασχοληθούν σοβαρά με το τμήμα, να το αγκαλιάσουν και να το φτάσουν ψηλά, διότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την επανάσταση και στο πόλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού.

- Ήταν μια περίεργη χρονιά και δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Βάσει των δυνατοτήτων της ομάδας, του ρόστερ της, αλλά κυρίως των όσων πέρασε, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έφτασε φέτος στο μάξιμουμ. Και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί και με ικανοποιεί απόλυτα, το ότι καταφέραμε να κατακτήσουμε την 3η θέση και να βγούμε στο τσάμπιονς λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου».

-Πώς ξεπεράσατε όλες αυτές τις δυσκολίες και καταφέρατε να φτάσετε ως εδώ;

«Ήμασταν μια παρέα 13 ατόμων, η οποία είχε το δάσκαλό της, τον προπονητή δηλαδή, ο οποίος είχε αναλάβει πολλά κομμάτια. Λόγω της τρέλας μας και της θέλησής μα να μην πάνε χαμένοι οι κόποι μας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Όταν ήμουν μικρός είχαμε φτιάξει μια ομάδα ποδοσφαίρου και τα καλοκαίρια διοργανώναμε πρωτάθλημα με κάποιες ομάδες ακόμη από τη γειτονιά και κατεβαίναμε και παίζαμε στην πλατεία. Κάπως έτσι αισθάνθηκα και στον Παναθηναϊκό».

-Όταν υπέγραφες στον Παναθηναϊκό, λίγο πολύ γνώριζες την κατάσταση. Τι ήταν αυτό που σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;

«Ναι, γνώριζα τις δυσκολίες και τα προβλήματα, βέβαια τόσο πολύ δεν τα φανταζόμουν. Και στον Ολυμπιακό είχαμε προβλήματα, όσον αφορά την καθυστέρηση στις πληρωμές, όμως εκεί τα περισσότερα παιδιά δεν αντιμετώπιζαν βιοποριστικό πρόβλημα. Στον Παναθηναϊκό, υπήρξαν φορές που δεν είχαν χρήματα να βάλουν βενζίνη για να έρθουν στην προπόνηση. Δεν είχαμε φυσιοθεραπευτή, δεν είχαμε γιατρό. Όποιος παίκτης χτυπούσε αναλάμβανε μόνος του τα πάντα: να βρει δικό του γιατρό, να τον πληρώσει. Καμιά φορά βοηθούσε και ο προπονητής, ο οποίος αναλάμβανε χρέη και φυσιοθεραπευτή».

-Τι σε οδήγησε να υπογράψεις στον Παναθηναϊκό;

«Μετά από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι είχε κλείσει ο κύκλος μου σε αυτή την ομάδα. Πετύχαμε πολλά πράγματα με τον Ολυμπιακό και στόχος στην αρχή· ήταν να κάνουμε κάτι καλό και στην Ευρώπη, όμως στην πορεία είδα ότι το κύριο μέλημά τους είναι κυρίως το πρωτάθλημα και αυτό πλέον δεν με γέμιζε. Είχα και κάποια προβλήματα με 2-3 ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι θεωρώ ότι δεν με σεβάστηκαν και το περασμένο καλοκαίρι, από τη στιγμή που δεν είδα κάποια διάθεση και από την πλευρά τους, άρχισα να ψάχνω ένα διαφορετικό κίνητρο στην καριέρα μου. Βρέθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πάντα με ενδιέφερε. Και επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει παράδοση στο πόλο και θεωρώ ότι μπορεί να κάνει την επανάσταση, ήθελα να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Και αυτό για μένα ήταν ένα κίνητρο. Όταν πήγα ήξερα ότι δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, όμως βάλαμε τις βάσεις ώστε να βρεθούν 2-3 άνθρωποι να βοηθήσουν να μπορέσει η ομάδα να φτάσει ψηλά, διότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και το τμήμα του πόλο είναι το μοναδικό που δεν έχει τίτλο».

-Άρα, θα μείνεις στον Παναθηναϊκό μέχρι να πάρει τίτλο, όπως είχες δηλώσει πρόσφατα;

«Μακάρι, να μπορέσω να πάρω τίτλο με τον Παναθηναϊκό και αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μένα, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει κίνητρο και για κάποιους ανθρώπους να αναλάβουν το πόλο και να το φτάσουν ψηλά. Όσο για μένα, δεν ξέρω πώς θα πάνε τα πράγματα, δεν έχουμε ακόμη συζητήσει, σίγουρα όμως η επιθυμία μου είναι να μείνω στην ομάδα και να γράψουμε ιστορία».

-Η κατάκτηση της 3ης θέσης και η έξοδος της ομάδας στο τσάμπιονς λιγκ, πιστεύεις ότι μπορεί να ευαισθητοποιήσει κάποιους ανθρώπους να ασχοληθούν με το τμήμα του πόλο;

«Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτός ήταν και ο στόχος μας. Κάποιοι άνθρωποι να εκτιμήσουν την προσπάθεια που καταβάλουν αυτά τα παιδιά, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια και ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να το δει και με λίγο διαφορετικό μάτι, διότι πάντα το πόλο ήταν ο φτωχός συγγενής. Ελπίζω η φετινή πορεία της ομάδας να δώσει ώθηση σε κάποιους ανθρώπους να ασχοληθούν με το πόλο. Ήδη με χαρά άκουσα ότι ο κ. Μακρόπουλος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να αναλάβει το τμήμα και αυτό είναι κάτι που το κερδίσαμε φέτος. Άνθρωποι σαν τον κ. Μακρόπουλο να δηλώνουν ότι θέλουν να αναλάβουν το πόλο».

-Πάντως, ο κ. Πλυτάς έχει βοηθήσει πολύ το τμήμα του πόλο…

«Το πόλο του Παναθηναϊκού χρωστάει πάρα πολλά στον Νίκο Πλυτά και ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να πάω στον Παναθηναϊκό».

-Με τον αδελφό σου το Ζάχο ήσασταν φέτος στο ίδιο στρατόπεδο. Με το Χρήστο όμως όχι. Πώς είναι να παίζεις αντίπαλος με τον αδελφό σου και μάλιστα όταν εκείνος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό;

«Εντάξει, παρόλο που είμαστε αδέλφια, ο καθένας κοιτούσε το συμφέρον της ομάδας του. Εγώ και ο Ζάχος προσπαθούσαμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και ο Χρήστος του Ολυμπιακού. Υπήρχε κόντρα και δεν τα βρίσκαμε. Εμείς για παράδειγμα είχαμε παράπονα για τη διαιτησία και ο Χρήστος μας έλεγε: χάσατε με πέντε γκολ και έχετε και παράπονα; Αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου. Φέτος στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό η εικόνα μας μάς αδίκησε. Ενώ, είχαμε κερδίσει πολλά δύσκολα παιχνίδια, κόντρα στον Ολυμπιακό χάσαμε σχεδόν με κατεβασμένα χέρια. Ίσως δεν μας ταίριαζε το στιλ παιχνιδιού του, ίσως ακόμη ψυχολογικά δεν ήμασταν έτοιμοι. Και αυτά τα ματς ήταν η μοναδική κακή παρένθεση, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι».

-Πώς ένιωθες όταν έπαιζες κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα, μετά το συνήθισα διότι παίξαμε πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Καταρχάς στο δεύτερο παιχνίδι, για πρώτη φορά στην καριέρα μου, αποβλήθηκα με κόκκινη κάρτα, όταν σε μία φάση, είπα κάτι στο διαιτητή που δεν το σκέφτηκα, διότι θόλωσε το μυαλό μου. Κακά τα ψέματα όταν φεύγεις από μία ομάδα θέλεις να την «κερδίσεις», να την «εκδικηθείς»…».

-Υπήρξε κάποιο ματς που ένιωσες μεγαλύτερη πίεση;

«Στο πρώτο ματς που δώσαμε στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, παραμονές Χριστουγέννων. Είχε πάρα πολύ κόσμο και γενικώς οι φίλαθλοι μας στήριξαν όλη τη χρονιά και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ γι αυτό. Στο συγκεκριμένο ματς, όμως ήταν περισσότεροι από ποτέ. Σε εκείνο το παιχνίδι, δεν θυμάμαι τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια να έχει αγχωθεί περισσότερο. Στην αρχή βέβαια, διότι όταν ξεκίνησε ο αγώνας, τα ξέχασα όλα. Είχα όμως απίστευτο άγχος».

-Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σε αγκάλιασε;

«Δεν είχα πρόβλημα και δέθηκα μαζί τους. Όχι, ότι δεν είχα δεθεί και με τον Ολυμπιακό. Έπαιξα τέσσερα χρόνια και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Έπαιξα τραυματισμένος, με τη μέση μου, σε πολλά παιχνίδια με πρόβλημα στον ώμο. Πολλές φορές δεν κοίταξα τον εαυτό μου και έβαλα πάνω απ’ όλα την ομάδα, όπως το 2008 που είχα πρόβλημα στη μέση και έπαιξα σε όλα τα ματς, γνωρίζοντας ότι μπορεί να μου στοιχίσει τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες. Έπαιξε ρόλο βέβαια και το γεγονός ότι ήμουν για χρόνια το αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού, όταν έπαιζα στη Βουλιαγμένη και ποτέ δεν με είχε ταυτισμένο με τον Ολυμπιακό ο κόσμος, διότι δεν ήμουν ηγέτης του, οπότε ο κόσμος του Παναθηναϊκού με αντιμετώπισε καλά. Σίγουρα υπήρξαν κάποια αρνητικά σχόλια στην αρχή, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα».

-Πώς γίνεται και τα τρία αδέλφια να γίνατε επαγγελματίες πολίστες; Κανείς δεν εξέφρασε ποτέ το ενδιαφέρον να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του;

«Είναι ντόμινο… (γέλια). Τα παιδιά αποκτούν κάποια πρότυπα στις μικρές ηλικίες. Όταν ξεκίνησα να αγωνίζομαι στη Βουλιαγμένη στα παιδικά και εφηβικά στους πρώτους αγώνες, οι γονείς μου αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και τα αδέλφια μου… μπολιάστηκαν κι εκείνα με το πόλο. Έπαιξε ρόλο βέβαια και η περιοχή που μέναμε, η Βουλιαγμένη, η οποία καλλιεργούσε πολύ το πόλο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Όταν ξεκίνησα στη Βουλιαγμένη σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω πρωταθλητισμό, όμως λόγω του ότι η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό, με παρέσυρε εμένα και ακολούθησαν και τα αδέλφια μου».

-Σαν χαρακτήρες μοιάζετε τα αδέλφια;

«Εγώ μοιάζω περισσότερο με το Ζάχο. Ο Χρήστος είναι λίγο διαφορετικός χαρακτήρας».

-Στην οικογένεια δηλαδή, οι συζητήσεις για το πόλο μονοπωλούν το ενδιαφέρον;

«Εντάξει, λογικό είναι να μιλάμε για το πόλο, αφού με αυτό ασχολούμαστε και μας αρέσει. Ακόμη και η γυναίκα μου έχει τρέλα με το πόλο και συμμετέχει στις συζητήσεις μας. Έχει φτάσει σε σημείο να της αρέσει περισσότερο και από μένα. Και να σταματήσω εγώ να παίζω, εκείνη θα συνεχίσει να παρακολουθεί πόλο».

-Για μια γυναίκα έχετε τσακωθεί ποτέ;

«Ε όχι εντάξει. Ε δεν θυμάμαι και ποτέ τον εαυτό μου ελεύθερο.. (γέλια)».

-Οι δυο σου γιοι σε παρακολουθούν στα παιχνίδια;

«Ο μεγαλύτερος ο Πολύβιος, έρχεται, ο Χρήστος ο οποίος δεν έχει ακόμη βαφτιστεί, είναι πολύ μικρός για να έρθει. Ο Πολύβιος δεν ξέρω βέβαια πώς θα εξελιχθεί, αλλά μέχρι στιγμής έχει μεγάλη τρέλα με το πόλο. Στο σπίτι παίρνει τα σκουφάκια μου τα φοράει και πηγαίνει στο κρεβάτι του το οποίο το κάνει πισίνα και μας φωνάζει να παίζουμε πόλο»!

-Τι σε φτιάχνει και τι σε χαλάει;

«Με χαλάει η αχαριστία και με φτιάχνει το οικογενειακό κλίμα, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Μου αρέσει να είμαι με τη γυναίκα μου τα παιδιά μου, οι στιγμές αυτές είναι μοναδικές, αλλά και σε όποια ομάδα δουλεύω θέλω να νιώθω οικογενειακό κλίμα».

 

                                                                                                                                                      

Φωτογραφίες: Γιώργος Μαργιούκλας

7 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Ζεκ: Θα είμαστε καλύτεροι στον επαναληπτικό
Ζεκ: Θα είμαστε καλύτεροι στον επαναληπτικό
Στην 14η θέση της UEFA η Ελλάδα
Στην 14η θέση της UEFA η Ελλάδα
Στο νοσοκομείο Μπουρούσης, Πρίντεζης και Παπαπέτρου
Στο νοσοκομείο Μπουρούσης, Πρίντεζης και Παπαπέτρου
Παναθηναϊκός-Μπιλμπάο: Απόψε μιλάει η Λεωφόρος!
Παναθηναϊκός-Μπιλμπάο: Απόψε μιλάει η Λεωφόρος!
Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους
Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους
Φωτιά στη Δάφνη πίσω από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Φωτιά στη Δάφνη πίσω από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Φωτιά LIVE - Απίστευτο: Ο Τσίπρας πάει στα καμένα τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Φωτιά LIVE - Απίστευτο: Ο Τσίπρας πάει στα καμένα τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους (pics)
Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους (pics)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Ο Κωνσταντίνος Δήμου ανακοίνωσε τις εκλεκτές του για το Ευρωπαϊκό…
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Χαρούμενος και δικαιωμένος για τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης…
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών που κατέκτησε χθες στο…
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Η Εθνική Νέων-Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έδωσε το…
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
Η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών επικράτησε στα πέναλτι της Κροατίας…
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
 LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα
LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα
Παρακολουθείστε από το Onsports τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος…
LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα

 • Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
 • Formula E 2016-17
  08:15Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  08:25TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Πεσκάρα
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Beach Soccer: Πολωνία - Ελλάδα
  09:10Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ριέκα
  10:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2017
  10:15SS13 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2017
  11:20SS19 Ouninpoha 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάποελ Μπερ Σεβά - Μάριμπορ
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  12:20NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  12:25SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:30Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Μίλαν
  13:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC 2017
  14:00Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία
  14:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  14:25Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  14:55TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2017
  15:00NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  16:05Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  16:10Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
  16:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:00Pre Season.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  17:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2017 E7
  17:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  18:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto3 2017
  18:05NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
  19:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto2 2017
  19:15NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  19:25NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Pre Game Show (Ζ)
  20:00Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Έστερσουντ. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Pure Michigan 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2017. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - ΑΕΚ (Ζ)
  21:45UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:30Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:45Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Έστερσουντ
  00:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  00:25Γερμανία.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  00:30UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  00:55Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  02:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  02:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  02:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Τότεναμ
  02:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula E 2016-17
  03:10Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  04:00Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  04:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΕΛ - Σλάβια Πράγας
  04:20UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  04:30Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  05:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  05:10Μόντρεαλ 2. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  06:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  06:10Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπασακσεχίρ - Σεβίλη
  06:15UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  07:10Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  07:30Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  08:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  08:10UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Soccer: Λευκορωσία - Ελλάδα
  08:30Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Formula E 2016-17
  08:35Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  09:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Beach Soccer: Πορτογαλία - Βραζιλία
  09:45Mundialito 2017.Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  10:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2017
  10:40Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  11:15Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • MotoGP 2017
  11:40NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  11:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ριέκα
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - ΑΕΚ
  12:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  12:45Pure Michigan 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  12:55Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Ουντινέζε
  13:25Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  13:55TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  14:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E1
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  15:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E2
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  15:50Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  16:15Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E3
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπολόνια - Γιουβέντους
  17:15Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  17:35NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  18:00Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • ERC 2017 - Magazine
  18:20Rally Rzeszow.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E2
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017
  18:50NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E1
  19:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  19:15Ομάδες που προβιβάστηκαν.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  19:35TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  20:00Σινσινάτι. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:10Pre Season.
 • Formula E 2016-17
  20:20Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  20:30Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Αλαβές (Ζ)
  21:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  21:20Malaysia Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς. NBA Playoffs 2017. 1ος γύρος. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.)
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  22:00Σινσινάτι. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  22:15Malaysia Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  23:10Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λας Πάλμας (Ζ)
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης