Χρυσά μετάλλια για τις Εθνικές ομάδες γκόλμπολ ανδρών και γυναικών στην Αλεξάνδρεια

Χρυσά μετάλλια για τις Εθνικές ομάδες γκόλμπολ ανδρών και γυναικών στην Αλεξάνδρεια

Στην κορυφή ανέβηκαν οι Εθνικές ομάδες γκόλμπολ ανδρών και γυνακών στο διεθνές τουρνουά Egyptian Pyramids International Championships που ολοκληρώθηκε στην Αλεξάνδρεια στις 27/3.

Από την αρχή του τουρνουά η Εθνική ομάδα γκόλμπολ των ανδρών ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και το απέδειξε περίτρανα και εντός αγωνιστικού χώρου. Η «γαλανόλευκη» πέτυχε την 8η σερί νίκη, αυτή τη φορά στον τελικό επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αιγύπτου με σκορ 4-0 και κατέκτησε την κορυφή στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Αντώνη Ανάστου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κατάφερε στον τελικό να επικρατήσει για τρίτη συνεχή φορά της οικοδέσποινας Αιγύπτου και να φτάσει πανηγυρικά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Να θυμίσουμε ότι η ελληνική ομάδα είχε προκριθεί στον τελικό μετά τη νίκη με 10-0 επί της Υεμένης στον πρωινό αγώνα της τετράδας.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής ομάδας ανδρών συμμετέχουν οι αθλητές: Γρηγόριος Τάτσης, Ιωάννης Σκουρμπούτης, Αθανάσιος Χατζηπάντου, Μπενζιάνι Αντιάνο, Αλτίν Λέσι και Σωκράτης Διγγόλης. Ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Αντώνης Ανάστος και συνοδός-βοηθός ο Χριστόφορος Σιζόπουλος.

Στην κορυφή και η Εθνική ομάδα γκόλμπολ γυναικών στην Αίγυπτο

Στην πρώτη θέση βρέθηκε και η Εθνική ομάδα γκόλμπολ των γυναικών στο διεθνές τουρνουά Egyptian Pyramids International Championships που ολοκληρώθηκε στην Αλεξάνδρεια.

Παρά το ανταγωνιστικό επίπεδο και τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή (που έχανε με 1-2 και 3-4), η Εθνική ομάδα γκόλμπολ των γυναικών έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας 5-4 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Αιγύπτου.

Στην αποστολή της Εθνικής γυναικών συμμετείχαν οι εξής αθλήτριες:

Βασιλική Άγκο, Ευλαμπία Μαυροβουνιώτη, Τζουλιέτα Μπούσι, Παρασκευή Νάκα, Ελένη Χαλκιαδάκη και Ευγενία Σταμάτη. Ομοσπονδιακή προπονήτρια είναι η Μελπομένη Κεσσανοπούλου και συνοδός-βοηθός η Βασιλική-Ιωάννα Πρεπάκη.



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved