Ενωμένοι στις «φουρτούνες»

Ενωμένοι στις «φουρτούνες»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Γιώργος Τσόκας και ο προπονητής Φάνης Κουντουδιός, ξετύλιξαν το...κουβάρι της χρονιάς που βρήκε την ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» στην τρίτη θέση μετά από 36 ολόκληρα χρόνια.

Αμφότεροι αποτελούν τον πιο δυνατό κρίκο στην «πράσινη» αλυσίδα στο πόλο του Παναθηναϊκού, ωστόσο επειδή είναι χαμηλών τόνων, θα αρκεστούμε να πούμε ότι φέρουν σημαντικό μερίδιο στην φετινή πορεία του «τριφυλλιού».

Ο τεχνικός Φάνης Κουντουδιός και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Τσόκας αποκάλυψαν στην εφημερίδα Πράσινη άγνωστες πτυχές της φετινής χρονιάς, περιέγραψαν τις «Συμπληγάδες» από τις οποίες πέρασε το «πράσινο» …αντιτορπιλικό και εξέφρασαν την ευχή, το «τριφύλλι» να ανοίξει ακόμη περισσότερο τις… μηχανές του τη νέα σεζόν, για να βρει την δική του «Γη της Επαγγελίας».

-Φάνη και Γιώργο θεωρείτε πετυχημένη τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού στο πόλο;

Γ.Τ: « Βάσει συνθηκών ναι. Πιστεύω ότι κανείς δεν πίστευε το καλοκαίρι, ότι θα τερματίζαμε στην τρίτη θέση, ειδικά μετά τις μέτριες εμφανίσεις που κάναμε στα τουρνουά προετοιμασίας».

Φ.Κ: « Η φετινή χρονιά ήταν μία αθλητική υπέρβαση για τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στην ιστορία του τμήματος, χώρια τα προβλήματα. Ωστόσο, ότι πετύχαμε οφείλεται στην δίψα των παιδιών για διάκριση, στο οικογενειακό κλίμα και στην πολύ καλή χημεία της ομάδας»

-Ποια ήταν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος ο Παναθηναϊκός;

Γ.Τ: «Κατ΄αρχήν είμαστε το μοναδικό τμήμα του Ερασιτέχνη, που αποδέχθηκε το καλοκαίρι μείωση 50% του μπάτζετ που προϋπήρχε. Όταν ξεκίνησε η χρονιά, συναντήθηκα με τον τότε Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Κίτσιο και μου είπε ότι θα γίνει μείωση σε όλα τα τμήματα, για να μπορεί η Διοίκηση να είναι συνεπής ως προς τους μισθούς των παικτών. Πειστήκαμε και αποδεχθήκαμε την μείωση του 50% για μας, πέσαμε στην πισίνα, αλλά αυτά που μας είχε υποσχεθεί δεν έγιναν. Άλλαξε η Διοίκηση, ανέλαβε Πρόεδρος ο κ. Ρισβάς και κάναμε υπομονή. Συν τοις άλλοις, δεν είχαμε πισίνα να προπονηθούμε, πληρώναμε εμείς κάποιες θεραπείες που κάναμε, δεν είχαμε μπάλες, σκουφάκια, φόρμες, παρά μόνο μπλουζάκια. Αναγκαστικά πληρώσαμε από την τσέπη μας, για να πάρουμε απαραίτητο εξοπλισμό που χρειαζόμασταν. Φτάσαμε σε σημείο να μην έχουμε βενζίνη να βάλουμε στα μηχανάκια, για να πάμε για προπόνηση».

-Φτάσατε ποτέ σε σημείο, να τα παρατήσετε και να δηλώσετε στην Διοίκηση αδυναμία να ανταπεξέλθετε;

Γ.Τ «Με το χέρι στην καρδιά ναι. Μετά την παραίτηση του κ. Ρισβά, αισθανθήκαμε ότι παλεύουμε μόνοι μας, γι΄αυτό και βγάλαμε τότε την ανακοίνωση για αποχή. Συζητήσαμε με τα παιδιά πολύ σοβαρά 1-2 ημέρες και συμφωνήσαμε ότι θα ήταν καλό να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Βάλαμε τον εγωϊσμό μας κάτω από την ομάδα και ενωμένοι συνεχίσαμε».

- Φάνη, πότε άρχισες να καταλαβαίνεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει βλέψεις για κάτι καλό;

Φ.Κ: «Λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ξεκινήσαμε μαζί με τον Εθνικό, τελευταίοι την προετοιμασίας μας για τη νέα σεζόν. Είχα δει από την προετοιμασία της ομάδας, ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, με μεγάλη πειθαρχία, αλλά εσκεμμένα κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Όταν ενσωματώθηκε και ο Γιώργος Αφρουδάκης στην ομάδα, αυξήθηκαν οι προσδοκίες. Στο τέλος του Α΄γύρου του Πρωταθλήματος, ήμασταν στην τετράδα και ήξερα ότι έχουμε δυνατότητες. Μερίδιο επιτυχίας έχει πάντως και ο Ντράγκαν Άντριτς που έβαλε τις βάσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια που ήταν στον Παναθηναϊκό».

-Τι πρόσφερε η προσθήκη του Γιώργου Αφρουδάκη στον φετινό Παναθηναϊκό;

Φ.Κ: « Ήταν πολύ σημαντική. Αρχικά για αγωνιστικούς λόγους, διότι όλοι ξέρουν ότι η θέση του φουνταριστού στο πόλο είναι «κλειδί». Όταν λοιπόν αυτή καλύπτεται από τον Γιώργο Αφρουδάκη, που εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, έχει διπλή σημασία. Ο Γιώργος ανέβασε τον πήχη στην ομάδα. Έχω ξαναπεί ότι σαν αντίπαλο στην πισίνα, τον παραδεχόμουν σαν παίκτη. Φέτος που ήμουν προπονητής του, κατάλαβα και πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. Ωστόσο, επειδή ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, όλα τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτούς, αγκάλισαν τον Γιώργο, όπως και αυτός αγκάλιασε την ομάδα».

-Συνέβη κάτι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, από το οποίο, βγήκατε πιο δυνατοί;

Φ.Κ: «Είναι τραγική ειρωνεία, αλλά το ατύχημα του Νίκου Πλυτά, μας… ατσάλωσε. Ήταν την περίοδο που οι παίκτες ήταν έτοιμοι να μην κατέβουν σε αγώνα, ωστόσο το τραγικό αυτό γεγονός μας συγκλόνισε, και πέσαμε στην πισίνα γι΄αυτόν. Γι αυτό και αφιερώνω πρώτα σε αυτόν την τρίτη θέση που πήραμε».

Γ.Τ: « Το έχω πει ξανά, ότι χωρίς το Νίκο Πλυτά, δεν θα υπήρχε water polo στον Παναθηναϊκό. Όλη τη χρονιά, υπήρχε φοβερή πίεση στην ομάδα, λόγω των προβλημάτων και πάντα ψάχναμε τρόπους να… αποφορτιστούμε».

-Υπάρχει κάποιο μεγάλο παράπονο που έχετε από τη χρονιά που μας πέρασε;

Φ.Κ: «Το μεγάλο μου παράπονο, είναι ότι για ακόμη μία χρονιά, ο Ερασιτέχνης απαξίωσε το πόλο. Είναι κρίμα, γιατί είναι ένα ανδρικό σπορ με μεγάλη απήχηση. Σε κάθε εντός έδρας αγώνα, είχαμε πολύ κόσμο που χειροκροτούσε και επευφημούσε την ομάδα. Θα μου μείνει αξέχαστη η σκηνή που αντίκρισα, όταν ηττηθήκαμε από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο ματς για τα πλέϊ οφ. Όρθιοι 300 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, χειροκροτούσαν την ομάδα και φώναζαν: « Δεν πειράζει παιδιά, ψηλά το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά».

Γ.Τ: «Η σκηνή ήταν συγκλονιστική. Μας έλεγαν: «Ξέρουμε τι περνάτε, αλλά μην τα παρατάτε». Τους  χειροκροτούσαμε και φωνάζαμε «ευχαριστούμε παιδιά» και απαντούσαν : «Εμείς ευχαριστούμε». Νομίζω ότι αυτό δείχνει και το μεγαλείο του κόσμου του Παναθηναϊκού».

-Κάποιοι λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει τα ίδια προβλήματα με τον Παναθηναϊκό και όμως έφτασε πέρυσι στο νταμπλ και φέτος είναι πάλι κοντά στον στόχο του. Τι απαντάτε;

Γ.Τ: « Δεν γίνονται συγκρίσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πενταπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Επίσης την περίοδο που έκαναν αποχή οι παίκτες του, έκαναν μία προπόνηση στο Παπαστράτειο, ενώ συμμετείχαν στην προετοιμασία  της ανδρικής ομάδας του Ντράγκαν Άντριτς στο Ζάππειο. Συνεπώς, δεν ήταν απροπόνητοι σε σύγκριση με εμάς».

Φ.Κ: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει 15 παίκτες στο ρόστερ του. Δύο ισάξιες επτάδες, και αρκετούς παίκτες στην Εθνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε όλη τη χρονιά με 8-9 παιδιά. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παιδιών του Ολυμπιακού. Παλεύουν και αυτοί με τα προβλήματά τους. Απλά οι αριθμοί στο δικό μας άθλημα, καταδεικνύουν τις διαφορές».

-Η χρονιά τελείωσε. Θα είστε του χρόνου στον Παναθηναϊκό;

Γ.Τ: « Αφού είπε ο Γιώργος Αφρουδάκης ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό, μέχρι να πάρει το Πρωτάθλημα με το «τριφύλλι», δεν το κουνάω! Θέλω να το γευτώ και εγώ αυτό! Ξέχωρα από την πλάκα, φυσικά και θέλω να μείνω στην ομάδα».

Φ.Κ: « Αυτή τη στιγμή δεν έχω συμβόλαιο με την ομάδα, όπως και κανένας άλλος παίκτης. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, εφόσον υπάρχει όραμα και προοπτική. Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς και τον Αχιλλέα Μακρόπουλο. Μας έχει δώσει ελπίδα και δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα. Το ξαναλέω ωστόσο ότι το μεγάλο ευχαριστώ το απευθύνω στο Νίκο Πλυτά, για την ευκαιρία που μου έδωσε να αναλάβω τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Έκανε ακριβώς ό,τι του ζήτησα το καλοκαίρι, έτρεξε πολύ για την ομάδα και δεν παρενέβη ούτε στο ελάχιστο στην λειτουργία της».

-Μπορεί να περιμένει ο Παναθηναϊκός να βγάλει παίκτες από τις υποδομές του;

Φ.Κ: «Εκτιμώ ότι φέτος ο Παναθηναϊκός, λειτούργησε ιδανικά από το τμήμα μίνι παίδων μέχρι και την ανδρική ομάδα, σε επίπεδο συνεργασίας. Θυμάμαι μία προπόνηση που κάναμε ένα Σάββατο πρωί στο ΟΑΚΑ. Η πισίνα είχε χωριστεί σε τρία μέρη. Στο 1/3 ήταν η ανδρική ομάδα, στο άλλο τρίτο, κολυμπούσαν οι Νέοι-Έφηβοι και στο τελευταίο τρίτο, ήταν 30-40 παιδιά από τις ακαδημίες. Ο Μιχάλης Λαζαρίδης, ως υπεύθυνος κάνει πολύ καλή δουλειά και θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα βγάλει παίκτες».

-Φάνη, υπάρχουν στο μυαλό σου σχέδια ενόψει της νέας χρονιάς;

Φ.Κ: «Έχω ήδη κάνει τα σχέδια μου για τη νέα χρονιά. Έχω ήδη σχεδιάσει την ομάδα, έχω φτιάξει την αναφορά μου για την φετινή χρονιά, είτε ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο προϋπολογισμό, είτε μικρό τη νέα σεζόν. Δεν έχει γίνει καμία επίσημη συζήτηση».

-Πώς βλέπεις να διαμορφώνονται οι ισορροπίες του χρόνου στο Πρωτάθλημα;

Φ.Κ: «Η Χίος μπήκε δυνατά στο… μεταγραφικό παζάρι, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει σταδιακά αν θέλει και του χρόνου να έχει ισάξια ομάδα ή ακόμη πιο ανταγωνιστική να κάνει τις κινήσεις του. Ούτως ώστε να φτάσει να χτυπήσει κάποιο τίτλο και στην υδατοσφαίριση. Ελπίζω η καινούρια Διοίκηση να δώσει δύναμη στην ομάδα και να προχωρήσουμε γρήγορα».

-Τέλος θα ήθελα να μου κάνετε μία ευχή για το μέλλον του Ερασιτέχνη;

Γ.Τ:  «Εύχομαι να βγει σύντομα από το τέλμα και όλα τα τμήματα να πορευτούν με υγεία και στόχους. Σε ότι αφορά το τμήμα πόλο, εύχομαι το τμήμα να βοηθηθεί από την Διοίκηση γιατί το αξίζει. Παραμένω αισιόδοξος για τη νέα χρονιά . Η τρίτη θέση δίνει ελπίδες για κάτι ακόμη καλύτερο».

Φ.Κ: « Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ ο Ερασιτέχνης να βγει από το αδιέξοδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος. Αναφορικά με το τμήμα, εύχομαι η φετινή χρονιά να αποτελέσει το εφαλτήριο για να μπορέσουμε στο εγγύς μέλλον να πανηγυρίσουμε όλοι έναν τίτλο και στο πόλο, που δεν έχουμε πάρει ποτέ. Για κλείσιμο, ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι είμαι περήφανος για τους αθλητές που φόρεσαν φέτος το σκουφάκι του Παναθηναϊκού. Το έχουν τιμήσει και το τιμούν με την αξία τους».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Θλάση ο Τσάβες και 3-4 εβδομάδες εκτός
Θλάση ο Τσάβες και 3-4 εβδομάδες εκτός
Πογέτ για τον πάγκο του Ολυμπιακού
Πογέτ για τον πάγκο του Ολυμπιακού
Αγωνία για τρεις στην ΑΕΚ
Αγωνία για τρεις στην ΑΕΚ
Χιμένεθ: «Πάω να πιω δυο μπύρες και να σκεφτώ την Αούστρια Βιέννης»
Χιμένεθ: «Πάω να πιω δυο μπύρες και να σκεφτώ την Αούστρια Βιέννης»
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Champions League: Πρόκριση για Γλυφάδα
Champions League: Πρόκριση για Γλυφάδα
Στην δεύτερη προκριματική φάση του Champions League προκρίθηκε η ανδρική…
Champions League: Πρόκριση για Γλυφάδα
Ελλάδα: Εκτός τετράδας οι Έφηβοι στο ευρωπαϊκό του πόλο
Ελλάδα: Εκτός τετράδας οι Έφηβοι στο ευρωπαϊκό του πόλο
Την ήττα 9-4 γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των εφήβων από…
Ελλάδα: Εκτός τετράδας οι Έφηβοι στο ευρωπαϊκό του πόλο
Ελλάδα: Περηφάνια και… δάκρυα για τις νέες γυναίκες
Ελλάδα: Περηφάνια και… δάκρυα για τις νέες γυναίκες
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων γυναικών ανέβηκε το βράδυ του…
Ελλάδα: Περηφάνια και… δάκρυα για τις νέες γυναίκες
Ολλανδία – Ελλάδα 6-7: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική Νέων Γυναικών!
Ολλανδία – Ελλάδα 6-7: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική Νέων Γυναικών!
Η Ελλάδα επικράτησε με 7-6 της Ολλανδίας στον ημιτελικό της…
Ολλανδία – Ελλάδα 6-7: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική Νέων Γυναικών!
Κορίτσια για φίλημα! Η Εθνική νέων γυναικών στους «4» του παγκοσμίου πρωταθλήματος
Κορίτσια για φίλημα! Η Εθνική νέων γυναικών στους «4» του παγκοσμίου πρωταθλήματος
Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βόλου προκρίθηκε η εθνική…
Κορίτσια για φίλημα! Η Εθνική νέων γυναικών στους «4» του παγκοσμίου πρωταθλήματος
Από νωρίς στα... βαθιά ο Ολυμπιακός
Από νωρίς στα... βαθιά ο Ολυμπιακός
Με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι θα αρχίσει η ανδρική…
Από νωρίς στα... βαθιά ο Ολυμπιακός

 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  00:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  01:20Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  02:05EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Βενέτσια
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  03:40Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:15Μέγαρα. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:20Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ίνγκολσταντ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  09:20Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  10:25New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  11:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • SportShow
  11:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  11:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2017
  13:55Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • RBAR World Championship 2017
  14:25Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  14:55Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  16:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  16:552ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • ERC 2017 - Magazine
  17:45Rally di Roma Capitale.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:006η αγωνιστική.
 • Moto3 2017
  18:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  18:25EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  18:55Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Moto2 2017
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  20:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  20:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  21:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  22:00Ο κάτοχος 12 Γκραν Σλαμ και νούμερο 6 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν καλεσμένος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην 40χρονη καριέρα του. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με κορυφαίες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ.
 • SportShow (Ζ)
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  22:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  22:55Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης