Α2 Πόλο: Από την ΑΕΚ... μετακόμισε στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Τίγκας!

Α2 Πόλο: Από την ΑΕΚ... μετακόμισε στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Τίγκας!

Τον έμπειρο περιφερειακό και αμυντικό, Δημήτρη Τίγκα απέκτησε ο Παναθηναϊκός, στη προσπάθειά του για επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία, μετά την απόφαση της διοίκησης να μην δηλωθεί τη φετινή σεζόν η ομάδα στην Α1 κατηγορία, αλλά να «πέσει» στην Α2.

Ο Τίγκας που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, η οποία ανέβηκε στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της, φέτος θα αγωνίζεται με τους ίδιους στόχους αλλά με το πράσινο σκουφάκι. Ο 27χρονος πολίστας ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΟ Βουλιαγμένης που έπαιξε από το 1999 ως το 2015 από τις ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα, κατακτώντας το νταμπλ του 2012, ενώ το 2015 πήρε μεταγραφή για την Παρτιζάν όπου επίσης κατέκτησε το νταμπλ και έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι μέλος των εθνικών ομάδων με πολλές επιτυχίες.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Τίγκας μετά τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», σημείωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Είναι πολλά τα  γνώριμα πρόσωπα για μένα στην ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μάνας του Λόχου»:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τίγκα για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη που θα βοηθήσει τα μέγιστα το τμήμα ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ο 27χρονος παίκτης ύψους 1.83μ. έχει πλούσιο βιογραφικό και αγωνίζεται τόσο ως περιφερειακός όσο και ως αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΟ Βουλιαγμένης που έπαιξε από το 1999 ως το 2015 από τις ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα, κατακτώντας το νταμπλ του 2012. Το 2015 πήρε μεταγραφή για την Παρτιζάν όπου έμεινε για ένα χρόνο και κατέκτησε το νταμπλ.

Την σεζόν 2016-17 επέστρεψε στο ΝΟ Βουλιαγμένης που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, ενώ την επόμενη χρονιά πήγε στον ΠΑΟΚ.

Την σεζόν 2018-19 επέστρεψε στο ΝΟ Βουλιαγμένης ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την ΑΕΚ.

Επιπλέον έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες  όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Σίμπενικ (2009) και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (2010), αλλά και την Εθνική Ανδρών με την οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο World League της Κίνας (2016)».



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved