Νέος αρχηγός στην ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ο Κώστας Ντούνης!

Νέος αρχηγός στην ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ο Κώστας Ντούνης!

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ανήκει και επίσημα από σήμερα, Τετάρτη 22/7 στον Κώστα Ντούνη, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΣΕΔ.

Τίτλο «Με «Captain» Ντούνη τη νέα σεζόν στη Handball Premier ο ΑΣΕ Δούκα» ανακοίνωσε ο ΑΣΕΔ την παραμονή του Κώστα Ντούνη στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ανήκει και επίσημα από σήμερα στον Κώστα Ντούνη. Ο 27χρονος αθλητής ανανέωσε την παραμονή του στον Σύλλογο του Αμαρουσίου και αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο.

Από το καλοκαίρι του 2010, όταν έριξε «άγκυρα» στο Δαΐς, ο έμπειρος ίντερ θα συμπληρώσει φέτος εννιά χρόνια με την «μπλε» φανέλα. Μπορεί οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις να έχουν δυσκολέψει την καθημερινότητα του όμως, η αγάπη του για τον ΑΣΕΔ και το χάντμπολ τον βάζουν αγωνιστικά μπροστάρη της νέας προσπάθειας που «χτίζεται» ενόψει της νέας σεζόν.

Δίπλα σε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες ο Κώστας Ντούνης θα αποτελέσει τον στυλοβάτη της ομάδας μέσα στο τερέν. Με την εμπειρία του θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει και να βοηθήσει τα νέα παιδιά στη Handball Premier και παράλληλα θα βάλει και αυτός την αγωνιστική του «υπογραφή» στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Οι σκέψεις πολλές για τον αρχηγό του Δούκα όμως, η απόφαση ήταν μια και μοναδική και αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του λίγη ώρα μετά τη συμφωνία παραμονής:

«Για εμένα ο Δούκας είναι η οικογένεια μου και το Δαΐς το δεύτερο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων η παραμονή μου στην ομάδα δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση. Ένιωθα όμως πραγματικά την υποχρέωση να είμαι παρών σε αυτή τη μεταβατική περίοδο του χαντμπολικού ΑΣΕΔ. Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και τη νέα σεζόν η οποία αναμένεται πολύ δύσκολη και απαιτητική. Η ομάδα μας θα απαρτίζεται στη συντριπτική πλειοψηφία από νεαρούς παίκτες που όμως έχουν όλο το ταλέντο ώστε μέσα από τη σκληρή δουλειά να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Η τεράστια προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα από τους κ.κ. Αλεξίου, Χατσατουριαν, Κλεώπα και τον coach Μπούνα, έπαιξαν σίγουρα σημαντικό ρόλο στην απόφαση και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, να αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες καταστάσεις της πανδημίας του κορονοϊου και να δουλέψουμε πολύ ώστε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Χατσατουριάν: «Η παρουσία του Ντούνη τιμά τον σύλλογο μας»

Λόγια καρδιάς για τον Κώστα Ντούνη από τον Team μάνατζερ της ομάδας, Γρηγόρη Χατσατουριάν: «Ο Κώστας ανήκει σε μια ξεχωριστή κατηγορία παικτών που έχουν αγωνιστεί στην αντρική ομάδα του Δούκα. Η παρουσία του τιμά το σύλλογο τόσο μέσα στα γήπεδα όσο και έξω από αυτά.

Εύχομαι να μπορέσει να μεταδώσει τις αξίες του στα νέα παιδιά της ομάδας στα οποία είμαι σίγουρος ότι θα σταθεί δίπλα τους ως αρχηγός. Έχει ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου καθώς είναι και ο μοναδικός πλέον στην ομάδα με τον οποίο έχουμε αγωνιστεί μαζί στα γήπεδα.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα συγχαίρει τον Κώστα Ντούνη για την απόφαση του να παραμείνει στην ομάδα και του εύχεται καλή σεζόν και πολλές νίκες».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved