Ο Μασούντ έστειλε… σταρ του βόλεϊ στην ΑΕΚ! (photos)

Ο Μασούντ έστειλε… σταρ του βόλεϊ στην ΑΕΚ! (photos)

Ο Σοτζέι Μασούντ ήταν αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να αποκτηθεί από την ΑΕΚ ο συμπατριώτης του βολεϊμπολίστας, Φαρχάντ Σαλαφζούν.

Από το πρωί της Παρασκευής (23/11) είναι στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στο βόλεί, Φαρχάντ Σαλαφζούν. Ο διεθνής Ιρανός πασαδόρος έφτασε για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» και θα πάρει τη φανέλα ε το νούμερο 4 που μέχρι πρότινος φορούσε ο Αργεντινός Ελγκάρντο Λιόκα, που αναχωρεί για την πατρίδα του. Ο Σαλαφζούν, όλα δείχνουν πως θα ντεμπουτάρει τη Δευτέρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παμβοχαϊκό στο Μετς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις δηλώσεις του, ο Σαλαφζούν, υποστήριξε πως καθοριστικό ρόλο στο να έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, έπαιξε ο Σοτζέι Μασούντ που αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική Ένωση τα προηγούμενα χρόνια. «Ερχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο. Εχω διαβάσει και έχω δει πολλά βίντεο. Είχα προτάσεις από Σλοβενία και Γαλλία αλλά προτίμησα την ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος για αυτό», είπε και πρόσθεσε:

«Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα μακριά από το Ιράν και ανυπομονώ να δω και στο γήπεδο όσα καλά μου έχω πει, όσα έχω διαβάσει και όσα έχω δει σε βίντεο. Είμαι λίγο κουρασμένος από το ταξίδι αλλά είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Στο Ιράν τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τους Ελληνες και από τις πρώτες στιγμές που είμαι εδώ διαπιστώνω την φιλοξενία και την αγάπη του κόσμου. Δεν περίμενα να με αναγνωρίσουν οπαδοί της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο και εδώ στους δρόμους της πόλης. Μου έχει κάνει εντύπωση πως στους τοίχους των σπιτιών εδώ στην πόλη (σ.σ.Νέα Φιλαδέλφεια) υπάρχει γραμμένο το όνομα της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει πως θα αγαπούν πολύ την ομάδα τους. Υπόσχομαι πως θα δώσω μάχη για να πετύχω τους υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ εάν πιστέψει στην κατάκτηση τίτλων και στο βόλεϊ, μόνο τότε θα τα καταφέρει. Ετσι έχω μάθει να αγωνίζομαι».

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής που μαζί με τον μάνατζερ του αθλητή Γιώργο Ελευθερίου υποδέχτηκαν τον αθλητή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είπε: «Μετά από μεγάλη προσπάθεια πείσαμε τον αθλητή να έρθει στην ΑΕΚ. Μετά από διαπραγματεύσεις φέραμε στην ΑΕΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα έναν αθλητή με σπουδαίες προδιαγραφές. Προέρχεται από μία χώρα που είναι υπερδύναμη του παγκοσμίου βόλεϊ. Είμαστε χαρούμενοι. Ελπίζω να προσαρμοστεί άμεσα. Θα δώσει στην ΑΕΚ την ποιότητα που χρειάζεται για να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Με μπλουζάκια αφιερωμένα στον Πάρη οι “πράσινοι”
Παναθηναϊκός AKTOR: Με μπλουζάκια αφιερωμένα στον Πάρη οι “πράσινοι”
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: LIVE ο «τελικός» για τη σειρά των playoffs της Euroleague
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: LIVE ο «τελικός» για τη σειρά των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο νοσοκομείο ο Πάρης Δερμάνης
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο νοσοκομείο ο Πάρης Δερμάνης
Μακάμπι: Μέσα ο Μπάλντγουιν
Μακάμπι: Μέσα ο Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved