Τρέξε Χωρίς Τερματισμό: Ο Υπερμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε!

Τρέξε Χωρίς Τερματισμό: Ο Υπερμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε!

Xιλιάδες δρομείς άρχισαν να τρέχουν από το απόγευμα της Πέμπτης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό, στο μοναδικό Υπερμαραθώνιο της Βόρειας Ελλάδας, το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό!

Η εκκίνηση δόθηκε κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τον Ολυμπιονίκη και πρεσβευτή της διοργάνωσης Ιωάννη Μελισσανίδη και αμέσως χιλιάδες δρομείς που κατέρριψαν κάθε ρεκόρ συμμετοχής στα τέσσερα χρόνια του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό.

Είτε τρέχοντας, είτε περπατώντας όσοι συμμετέχουν για 50 ώρες, καταγράφουν χιλιόμετρα που μετατρέπονται σε χρήματα για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων «Φίλοι Μέριμνας», «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσκοκομείου» και της εθελοντικής οργάνωσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης μιλώντας στους μετέχοντες, τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή σας. Να ξέρετε ότι τρέχετε για καλό σκοπό, για να ενισχύσετε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Μπράβο και στους διοργανωτές αλλά και στους χορηγούς και πιστεύω ότι θα συγκεντρώσουμε πολλά χρήματα, κάνοντας χιλιόμετρα. Θα είμαι κι εγώ εδώ ως το Σάββατο και θα τρέξω μαζί σας…».

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, η Καίτη Κοντοπούλου, Πρόεδρος του ιδρύματος «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσκοκομείου», η Ελενα Γούση, Πρόεδρος των «Φίλων Μέριμνας», ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Δημαρέλος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Χαραλαμπίδης και η εκπρόσωπος του διοργανωτή συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877, Σοφία Κέδε.

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» θα κρατήσει ως το Σάββατο στις 20:00, ενώ την Παρασκευή στις 19:00 αρχίζει ο αγώνας των 24 ωρών, που έχει αγωνιστικό χαρακτήρα.

Μεταξύ των δρομέων της πρώτης ημέρας, πολύ όμορφη εικόνα ήταν αυτή με τα δεκάδες παιδιά από τα τμήματα στίβου του Αρη και του Ηρακλή που γέμισαν τη Νέα Παραλία με παιδικά χαμόγελα.

Παράλληλα με τον αγώνα, υπάρχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα και την Πέμπτη, μουσική έπαιξαν οι dj Ηλίας Κόζα Μόστρα, Sotiriς Klisiariς, συναυλία έδωσε το συγκρότημα The Kustoms, ενώ τους δρομείς γύμνασε πριν από την εκκίνηση, ο Charis Your Personal Trainer.

Ο αγώνας διεξάγεται χάρη στη μεγάλη υποστήριξη και δραστηριοποίηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του ίδιου του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα αλλά και του Δήμου Θεσσαλονίκης μέσω του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του Γιώργου Δημαρέλου, Αντιδημάρχου Εκπαίδευσης και Αθλητισμού.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στο ρόλο και την ανιδιοτελή προσφορά των πρεσβευτών του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, του Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, του προπονητή του Αρη Παναγιώτη Γιαννάκη καθώς και στην ενεργή συμμετοχή του ηθοποιού και σεναριογράφου Γιώργου Καπουτζίδη, που όχι μόνο θα παρουσιάσει τις εκδηλώσεις, αλλά θα τρέξει και αυτός προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Μεγάλοι Χορηγοί του Υπερμαραθωνίου αγώνα «4o Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη», είναι τα πολυκαταστήματα attica και η MΕΒΓΑΛ.

Μεγάλος Χορηγός Υπερμαραθωνίου αγώνα 24 ωρών και Κύριος Χορηγός είναι η Βίκος.

Κύριοι Χορηγοί είναι η Εθνική Ασφαλιστική, το Μakedonia Palace, η Telco, η Trata, η Γατίδης και η Saucony.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Τunap, η Fluo, η Δημάκης, τα καταστήματα οπτικών για αθλητές Sunwear, η Lidl Hellas, η Μαυρουδής και η Petridis Cars.

Θεσμικοί Υποστηρικτές είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ιατρικοί Υποστηρικτές είναι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και οι Έλληνες Διασώστες. Αθλητικοί Υποστηρικτές είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ Άρης, ο ΓΣ Ηρακλής και ο Ερμής 1877.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun



«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved