Δραματικές ιστορίες αθλητών που συγκλόνισαν τον κόσμο!

Δραματικές ιστορίες αθλητών που συγκλόνισαν τον κόσμο!

Πίσω από τις κάμερες και τη λάμψη κρύβεται πάντα και μια προσωπική ιστορία… Ένας αγώνας για τη ζωή!

Η αποκάλυψη του Χεσέ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το νεογέννητο παιδί του συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα και τα μηνύματα στήριξης δεν άργησαν να έρθουν για τον Ισπανό επιθετικό.

Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα στις αρχές του καλοκαιριού και μπήκε στην εντατική. Η ψυχούλα αυτή δείχνει απίστευτη μαχητικότητα και μετά από τρεις μήνες εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σωληνάκια σε όλο το κορμάκι του, δίνοντας τη δική του μάχη για την ζωή.

Με ανάρτησή του στο instagram ο Χεσέ Ροντρίγκεθ έστειλε μήνυμα στήριξης στο παιδί του και μαζί με την σύντροφό του ευελπιστούν σε ένα θαύμα που θα ανακουφίσει τους ίδιους και το παιδί τους.

Κατά καιρούς όμως πολλές τέτοιες ιστορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τους αθλητές να δείχνουν απίστευτο μεγαλείο ψυχής και κουράγιο δίνοντας ελπίδα σε κάθε συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις με τη δύναμη τους!

11

Αρτούρο Βιντάλ

Ο Αρτούρο Βιντάλ είναι γνωστός περισσότερο για τον ατίθασο χαρακτήρα του παρά για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του. Τον Σεπτέμβριο του 2015 όμως αποκάλυψε το προσωπικό του δράμα, το οποίο φυσικά επηρέασε και την καριέρα του. Το παιδί του, Αλφόνσο πάσχει από τότε που γεννήθηκε από διαβήτη τύπου 1, μία ασθένεια αυτοάνοση που εμφανίζεται σε παιδική και εφηβική ηλικία και μπορεί να βλάψει όργανα όπως τα μάτια, τα νεφρά, το νευρικό σύστημα και το καρδιαγγειακό σύστημα. Ο Αλφονσίνο, όπως τον φωνάζει ο πατέρας Αρτούρο, χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση παγκρέατος στο Τορίνο από την ιατρό Ιβάνα Ραμπόνε, ειδική στην παιδιατρική ενδοκρινολογία και τον διαβήτη, μία από τις καλύτερες που υπάρχουν.

22


Λεονάρντο Μπονούτσι

Δύσκολες ώρες και για τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο 2χρονος γιος του πρώην Ιταλού άσου της Γιουβέντους αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει ποτέ δημόσια ο ίδιος. Ωστόσο το παιδί εισήχθη σε κλινική στο Τορίνο και έκανε επέμβαση, ενώ τότε οι οπαδοί της Γιουβέντους ανέβασαν πανό στον τελευταίο αγώνα της περσινής χρονιάς ευχόμενοι περαστικά.

33

Αντρέα Πίρλο

Ανείπωτη τραγωδία και για την οικογένεια του Αντρέα Πίρλο, αφού ο δίχρονος ανιψιός του, Πιέτρο έχασε πέρυσι την ζωή του. Το τραγικό περιστατικό αποκάλυψε η εφημερίδα Corriere Della Sera, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες. Ο Αλμπέρτο και η Σιμόνα Πίρλο γιόρταζαν στο σπίτι τους στην Μπρέσια τα δεύτερα γενέθλια του Πιέτρο, ο οποίος κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής τους και βρέθηκε μερικά λεπτά αργότερα πνιγμένος στην πισίνα του σπιτιού τους! Οι πλήρεις συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί για να ξεκαθαριστεί υπό ποιες συνθήκες ο 2χρονος Πιέτρο βρέθηκε στον βυθό της πισίνας.

44

Λεβόν Κένταλ

Επίσης κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το οικογενειακό δράμα του καναδού μπασκετμπολίστα, Λεβόν Κένταλ. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου, Λεβόν Κένταλ πριν από δυο χρόνια έδωσε τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του, ζητώντας την συμπαράσταση όλων για τον γιο του, Σκάιλερ Κας. Το μωρό του είχε όγκο στον εγκέφαλο και ο 31χρονος βρίσκονταν στον Καναδά μαζί του για επέμβαση και θεραπείες. Μάλιστα είχε εγκαταλείψει προσωρινά την ενεργό δράση προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο παιδί του. Το κόστος βέβαια ήταν δυσβάστακτο και έτσι το ζεύγος Κένταλ μέσω ιστοσελίδας είχε ζητήσει την συμπαράσταση των Ελλήνων φίλων του προκειμένου ο μικρός Σκάιλερ Κας να ξεπεράσει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

55

Βαγγέλης Μόρας

Ο Δημήτρης Μόρας, αδερφός του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, έχασε το 2015 τη «μάχη» με την λευχαιμία. Η είδηση για την ασθένειά του πάντως είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, μετά την απόφαση του ποδοσφαιριστή, να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού των οστών για να τον βοηθήσει, ταξιδεύοντας μάλιστα στη Μελβούρνη.

Η μάχη για τον Δημήτρη, είχε ξεκινήσει την άνοιξη του 2014, όταν και του έγινε η διάγνωση. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τότε όλη την τοπική κοινωνία της Λάρισας, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες ενώ συμπαίκτες και φίλοι επικοινώνησαν άμεσα με τον πολύπειρο αμυντικό για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους.



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved