Βλέπει μετάλλιο μέσω ρεπεσάζ ο Παροτσίδης

Βλέπει μετάλλιο μέσω ρεπεσάζ ο Παροτσίδης

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή της Πάλης, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Η κορυφαία διοργάνωση, έχει προσελκύσει τους καλύτερους αθλητές του κόσμου και από την πρώτη ημέρα οι αθλητές προσέφεραν πολύ υψηλό θέαμα.

Ο Αντώνης Παροτσίδης έκανε την καλύτερη εμφάνιση για τα ελληνικά χρώματα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και την Τρίτη (5/9) θα προσπαθήσει να βρεθεί στο βάθρο της κατηγορίας των 50κ. της ελληνορωμαϊκής.

Ο Ελληνας παλαιστής στα προκριματικά αντιμετώπισε τον Κέβιν Ρικάρντο Βλεερμούις από τη Ναμίμπια. Με το τέλος της πρώτης περιόδου ο Παροτσίδης είχε προβάδισμα με 4-1. Ο Αφρικανός στη δεύτερη περίοδο κατάφερε να προηγηθεί με 6-4, όμως έγινε ένσταση από την ελληνική πλευρά – αφού η προσπάθεια έγινε εκτός του αγωνιστικού χώρου – την οποία και κέρδισε. Ετσι το σκορ έγινε 4-2, ο Βλεερμούις ισοφάρισε σε 4-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και ο αγώνας, αλλά λόγω καλύτερων τεχνικών βαθμών την πρόκριση στους «16» πήρε ο Παροτσίδης.

Ο Ελληνας παλαιστής στον αγώνα που οδηγούσε στα προημιτελικά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κεν Ματσούι από την Ιαπωνία . Εκεί, ο Παροτσίδης λύγισε με 5-1, όμως η πορεία του δεν σταμάτησε.

Ο Ιάπωνας, έφτασε στα ημιτελικά της κατηγορίας όπου νίκησε τον Ρώσο Βλάντιμιρ Ζαμπεϊβόροτα, πέρασε στον τελικό και «τράβηξε» μαζί του τον Ελληνα παλαιστή. Ετσι, ο Παροτσίδης θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των ρεπεσάζ τον Μεξικανό Χοσέ Αλμπέρτο Σανταμαρία και σε ενδεχόμενη νίκη μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Ματσούι θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ζαούρ Αλίγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν.

Στην κατηγορία των 63κιλών της ελληνορωμαϊκής ο Γεώργιος Θεόδωρος Σωτηριάδης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Ο Ελληνας παλαιστής αντιμετώπισε στον προκριματικό γύρο Λούκα Μαλόμπαμπιτς από την Κροατία. Ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, όμως στη συνέχεια ο Κροάτης αντίπαλός του πήρε το προβάδισμα με 4-3 και τελικά επιβλήθηκε με 6-3.

Εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου έμεινε και ο Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος στα 100κ. της ελληνορωμαϊκής καθώς αποκλείστηκε με πτώση από τον Ινδό Ααβές Ααβές, όπως και ο Κωνσταντίνος Δαμιανάκη στα 54κ. της ελληνορωμαϊκής από τον Ιρανό Μοχάμαντ Αμπάς Χοσεϊνβάντ με 10-1. Στα 58κ. της ελληνορωμαϊκής ο Γιώργος Νικολόπουλος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Κοσέι Τακεσίτα από την Ιαπωνία, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση τα τελευταία 24ωρα.

Την Τρίτη (5/9) συνεχίζονται οι ελληνικές συμμετοχές στην ελληνορωμαϊκή. Ο Παναγιώτης Τρίμης στα 42κ. αντιμετωπίζει στα προκριματικά τον Χαφένι Φέστους Ασίνο από τη Ναμίμπια, ο Ευάγγελος Φώτιος Μπούκης στους «16» των 46κ. τον Νουρζάτ Καμπντιραχίμοφ.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης στα προκριματικά των 69κ. θα βρεθεί απέναντι στον Σουηδό   Ράσμους Λίλεμαν Αστρομ, ο Γιάννης Ξυνόπουλος στα 76κ. θα αγωνιστεί κόντρα στον Τουρπάν Μπισουλτάνοφ από τη Δανία και ο Ηλίας Παγκαλίδης στα 85κ. θα αντιμετωπίσει τον Τόμισλαβ Χάντερ από την Κορατία.

Το πρωί το πρόγραμμα ξεκινάει στις 10:30 με τους προκριματικούς και τα ρεπεσάζ και οι αγώνες συνεχίζονται το απόγευμα (17:30) με τα ημιτελικά και τους τελικούς.

Ο ΕΟΤ, η Περιφέρεια Αττικής κι ο Δήμος Φυλής είναι οι υποστηρικτές της διοργάνωσης. Τα νερά Θεόνη και η Ipirotiki είναι χορηγοί των αγώνων, ενώ το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Cosmote TV και το Sportime είναι χορηγοί Επικοινωνίας.



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved