Χωρίς τελειωμό οι εκπλήξεις στο 8ο Motor Festival των Μεγάρων

Χωρίς τελειωμό οι εκπλήξεις στο 8ο Motor Festival των Μεγάρων

Στις 2-3 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων θα στηθεί το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα.

Το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων θα στηθεί το μεγαλύτερο  μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, που θα έχει «δει» ποτέ ο ελλαδικός χώρος.  Οι διοργανωτές του 8ου Motor Festival έχουν βαλθεί να… τρελάνουν κόσμο και πιο συγκεκριμένα να ενώσουν άπαντες στο χώρο της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του σπορ και αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η μηχανοκίνηση αποτελεί γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Συμμετέχοντες και θεατές.

Και λέμε ότι έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο διότι το ήδη πληρέστατο πρόγραμμα του φεστιβάλ, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το πρωί στις 11 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου αργά το βράδυ γίνεται ακόμη πιο… πλήρες.

Βλέπετε οι εκπλήξεις όλο και αυξάνονται. Όπως έγινε γνωστό το HTTC (Hellenic Time Trial Challenge), διοργανωτής track days και drift days αυτοκινήτων καθώς και του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης (Time attack), κατηγορία του motorsport που παγκοσμίως ανθεί αφού δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να ανταγωνιστεί με ασφάλεια με αντίπαλο το χρονόμετρο, θα παραβρεθεί στο 8ο Motor Festival 2017.

Εξοπλίσου και δώσε τη δική σου παράσταση

Μεγάλη καινοτομία του 8ου Motor Festival, που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και μια σειρά από shows (Drift show, formula 3, mini moto gp, trial show και όχι μόνο) που θα δώσουν οι κορυφαίοι Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί, αποτελεί, βέβαια, η δυνατότητα που παρέχεται σε όποιον θεατή το επιθυμεί να πάρει τη μοτοσυκλέτα του ή το αυτοκίνητό του, να «παρελάσει» στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και μετέχοντας σε αυτήν την καινοτόμο κατηγορία που τιτλοφορείται με την επωνυμία «Your Story» να γράψει τη δική του… ιστορία διεκδικώντας τον τίτλο του «Road King». Ένας τίτλος που θα δοθεί από τους κριτές και το χειροκρότημα των χιλιάδων – όπως αναμένεται -  θεατών που θα βρεθούν στην πίστα των Μεγάρων.

Μάλιστα, επειδή η ασφάλεια όπως και το θέαμα είναι συνυφασμένες λέξεις με το Motor Festival, οι διοργανωτές έχουν προβλέψει τη δυνατότητα ενοικίασης του εξοπλισμού ασφαλείας για όποιον θεατή θέλει να πάρει μέρος, αλλά δεν διαθέτει τα απαραίτητα.

Οι συμμετοχές, που ήδη είναι πάρα πολλές – πληροφορίες στη σελίδα του Motor Festival στο facebook https://www.facebook.com/motorfestival.gr/ - θα κλείσουν λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου.  
Βέβαια, θυμίζουμε ότι τα παραπάνω είναι λίγα μόνα από τα όσα θα απολαύσουν όσοι θα βρεθούν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου, αφού στην πίστα θα παρελάσουν ακόμη οι κορυφαίοι Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί προσφέροντας μια σειρά από επιδείξεις υψηλής δεξιοτεχνίας, όπως και τα σπουδαιότερα ελληνικά Clubs – οι φίλοι της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου μαζί, από κλασικά μέχρι super cars –, επίσης μια καινοτόμα κατηγορία που εγκαινιάζεται στο 8ο Motor Festival.

1 GB ίντερνετ δώρο ανά ημέρα!

Επίσης  θα υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά για ασφαλή οδήγηση από πρωταθλητές οδηγούς,  εκπαίδευση αγωνιστικής οδήγησης και για όποιον το επιθυμεί μια θέση ως συνοδηγός δίπλα στους κορυφαίους οδηγούς του Drift.

Παρούσα στο πλαίσιο αυτό και η PRT Motorsport Kart Academy, η αγωνιστική ομάδα καρτ, PRT Motorsport, που με την πολύχρονη πείρα της στο χώρο του καρτ, εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στους Ελληνικούς αγώνες καρτ και να έχει συγκεντρώσει Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς αλλά και Παγκόσμιους τίτλους.

Ακόμη το διήμερο 2-3 Σεπτέμβρη το Motor Festival προσφέρει τους επισκέπτες και τους εκθέτες 1GB δωρεάν ίντερνετ ανά ημέρα από την COSMOTE «για απεριόριστο live streaming!!! Ζούμε μοναδικές μηχανοκίνητες ιστορίες και τις ανεβάζουμε όπως την αδρεναλίνη μας»!

Βέβαια, επειδή Motor Festival=Γιορτή , κάθε μία από τις δύο βραδιές του Σαββατοκύριακου 2-3 Σεπτεμβρίου θα κλείνουν με πάρτι. Djs events, Dance show, Car wash, fire show, led show, trial show, fireworks. Η δράση θα ξεκινά στις 11 το πρωί – λίγο πριν θ’ ανοίγουν και οι πόρτες του αυτοκινητοδρομίου για τους θεατές - και η αυλαία θα κλείνει αργά το βράδυ! Όλα αυτά σ’ ένα και μόνο φεστιβάλ, το 8ο Motor Festival των Μεγάρων! Μην το χάσει κανείς!



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved