Αναζητούν λύσεις

Αναζητούν λύσεις

Όλο το ρεπορτάζ από τη σύσκεψη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Onsports.

Με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να ανακοινώνει πως θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την προεδρία του Παναθηναϊκού ΑΟ, και την απόφαση της ύπαρξης ενός ενιαίου ψηφοδελτίου στις προσεχείς εκλογές στις 16 ή 23 Μαΐου,  ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των μελών –υπερηλίκων στην πλειοψηφία τους- του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο «Zafolias» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής κ.κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος, Μάνος Κρεζίας και Γιάννης Παπαδάτος, εκτός φυσικά του Νίκου Πλυτά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, άκουσαν με προσοχή τις απόψεις και τις προτάσεις των μελών της «Μάνας του Λόχου».

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Ρισβάς, Κρεζίας, Μακρόπουλος Αχιλλέας και Νίκος, Πιστιόλης, Παπαδάτος, Σωπήλης, Λουμίδης, Κήμης, Δημητράς, Τσίλης, Τζήμας, Μαρουδιάς, Ιθακίσιος, Χρυσοστόμου, Παναγιωτόπουλος, Μαλακατές, Φέρτης, Δόγας, Αυγουλέας και Λεκάκης. Ενώ δεν υπήρξε δυναμική παρουσία των οπαδών ή γενικότερα… νέων ανθρώπων, αφού στις 7μ.μ. η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου αντιμετώπιζε τον Αθηναϊκό τον Βύρωνα.

Διαπληκτισμός με Ρισβά

Την απορία του για την παραίτηση του σχήματος του Νίκου Ρισβά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις 4 μήνες, εξέφρασε ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, ότι με την παραίτηση αυτή, η διοίκηση που θα εκλεγεί στις 23 Μαΐου θα έχει μονοετή ισχύ, σύμφωνα με το καταστατικό.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος παρενέβη, λέγοντας: «Ο Ρισβάς πάλεψε αυτούς του τέσσερις μήνες που βρέθηκε στην προεδρία του συλλόγου και δεν άντεξε τις λασπολογίες στο πρόσωπό του, μετά την συναυλία. Δεν ήταν θέμα φόβου ή ανανδρίας. Και οι τέσσερις μήνες όπου ήταν στην προεδρία του συλλόγου δεν χρέωσε τον σύλλογο». Ο Μάνος Κρεζίας ξεκαθάρισε: «Η διοίκηση θα πρέπει να βγαίνει Μάιο και να έχει σχεδιάσει το δικό της μπάτζετ. Πήραμε μπάτζετ με άνοιγμα 1.300.000 ευρώ και θα το αφήσουμε λίγο κάτω από τα 3 εκ. ευρώ. Έτσι κι αλλιώς θα γινόντουσαν εκλογές σε 3 εβδομάδες, παραιτήθηκε ο πρόεδρος και ακολουθήσαμε και το ΔΣ».

Ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος απάντησε: «Όταν η διοίκηση Ρισβά ήταν υποψήφια τον Δεκέμβριο, παραπλάνησε τη Γενική Συνέλευση και είχε πει ότι έχει εξασφαλίσει χορηγούς και έσοδα 1.200.000 ευρώ».

Ακολούθως ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, φανερά εκνευρισμένος κατευθύνθηκε προς το μέρος του, και του είπε: «Είσαι απαράδεκτος και κουβαλάς διχόνοιες σε μια ημέρα που το κλίμα θα πρέπει να είναι ενωτικό για το καλό του Παναθηναϊκού». Και αποχώρησε από την αίθουσα.

Έγγραφη συγνώμη στους Γιαννακόπουλους

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Τσίλη που απευθυνόμενος στον κύριο Σταύρο Παναγιωτόπουλο του είπε: «Τώρα κατάλαβες ότι υπάρχει χρέος; Τόσα χρόνια είχαμε βρει την… αγελάδα, την οικογένεια Γιαννακόπουλου και την αρμέγαμε ήταν καλά»;

Ενώ αξιοσημείωτη είναι και η τοποθέτηση του Πανίκου Χρυσοστόμου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει όλοι μας να υπογράψουμε σε μία έγγραφη συγνώμη προς τον Θανάση Γιαννακόπουλο, και σε όλη την οικογένειά του καθώς όλοι καταχραστήκαμε την καλοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια»!

Ενώ ο επικεφαλής του έτερου ψηφοδελτίου στις εκλογές του Δεκεμβρίου, Χρόνης Ακριτίδης επεσήμανε: «Είναι τιμή και υποχρέωσή μας να συστρατευτούμε και να σώσουμε τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι αυτοσκοπός η θέση του προέδρου. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον κόσμο».

Ο Λίμπερμαν… Αγκάσι

Αν βγάζαμε MVP της συνάντησης στο ξενοδοχείο πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα ήταν αδιαμφισβήτητα ο Σωτήρης Λουμίδης. Ο πρόεδρος της οικονομικής Επιτροπής του Ερασιτέχνη, επί της διοίκησης του Μιχάλη Κίτσιου, μπέρδεψε τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού Λίμπερμαν Αγκάμεζ με τον διάσημο τενίστα Αντρέ Αγκάσι και θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα καταδεικνύοντας τα ποσά που διατίθενται στους βολεϊμπολίστες και τους υπολοίπους αθλητές του συλλόγου, είπε: «Κοίταξα πως ένα τμήμα με μικρό προϋπολογισμό, της τάξεως των  40.000 Ευρώ, ήταν όσα χρειαζόταν το αυτοκίνητο, το σπίτι και το e-mail του… Αγκάσι»!

Εν συνεχεία ο κύριος Λουμίδης, σημείωσε: «Στα δυο χρόνια που ήμουν στον Ερασιτέχνη μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα νούμερα. Και έχω να σας πω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό. Σκοπός του σωματείου είναι η διάδοση του αθλητισμού. Θεωρώ ότι ή θα κρατήσουμε 2-3 τμήματα για πρωταθλητισμό και θα «κλείσουμε» τα υπόλοιπα ή θα ξεκινήσουμε από το μηδέν και στα 14. Ακόμη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα δάνειο για παράδειγμα 1 εκατομμυρίου από τον ΟΠΑΠ».

Νέα σύσκεψη της «πράσινης» οικογένειας

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, υποσχέθηκε πως μέχρι τις εκλογές, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη μεταξύ όλων των μελών της Παναθηναϊκής οικογένειας, εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της ΚΑΕ, των φιλάθλων, των παλαιμάχων και του Τύπου για να ενημερώσει η διοικούσα επιτροπή την ακριβή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος και να αποφασίσουν από κοινού για το πώς θα πορευτεί ο σύλλογος από εδώ και στο εξής.

Ο Κωνσταντίνος Ιθακίσιος, ιδιαίτερα καυστικός, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια για ψευτοδιλήμματα. Και όσο και αν μας πονάει από την στιγμή που ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας, ο Ολυμπιακός, έχει δικό του γήπεδο, δεν θα μας φτάσουν τα λεφτά της παγκόσμιας οικονομίας»!

«Συστράτευση και ενότητα»

Ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, Αχιλλέας Μακρόπουλος μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τον αγαπημένο ένδοξο Σύλλογό μας με πάνω από 500 τίτλους, οφείλουμε όλοι να συστρατευθούμε με έναν και μοναδικό στόχο: Να βοηθήσουμε τις αθλητικές ομάδες του Συλλόγου, ώστε να ορθοποδήσουν, να ανασάνουν οικονομικά, με αποτέλεσμα οι αθλητές και οι αθλήτριες του «τριφυλλιού», που ιδρώνουν την φανέλα τους για την δόξα του Συλλόγου να αγωνίζονται με τα ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα. Να προσφέρουμε όλοι, να ομονοήσουμε, να συνεργαστούμε, με μόνο στόχο την έξοδο του Συλλόγου από την σημερινή απελπιστική οικονομική κατάσταση. Να σεβαστούμε την πολύχρονη- ένδοξη ιστορία του, και στη μνήμη όλων αυτών των αείμνηστων παραγόντων αλλά και αθλητών που τίμησαν τη φανέλα τους, να εκτελέσουμε το καθήκον μας ως πιστοί φίλοι, οπαδοί και λατρευτές της μεγάλης Παναθηναϊκής ιδέας.

Σε λίγες μέρες θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης, η οποία θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο και για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις και στην αποστολή της, θα πρέπει να έχει τη συμπαράσταση, την κατανόηση και τη βοήθεια, την οικονομική, των δυνάμεων και την ηθική όλων των άλλων πιστών φίλων του Συλλόγου.

Προτείνω προκειμένου να υπάρξει φως και ελπίδα για το αύριο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, να συγκροτηθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο οποίο να μετάσχουν όλοι εκείνοι που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Πιστεύω ότι υπάρχουν Παναθηναϊκοί με τέτοια διάθεση και πάθος».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
LIVE CHAT: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0
LIVE CHAT: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0
Εμπλοκή με Βλαχοδήμο και Μπενφίκα
Εμπλοκή με Βλαχοδήμο και Μπενφίκα
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Κάηκε το ΟΑΚΑ πριν τη σέντρα! (vid)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Κάηκε το ΟΑΚΑ πριν τη σέντρα! (vid)
Κέρκυρα-Λεβαδειακός 1-1: Από ωραίος… μοιραίος ο Επστάιν!
Κέρκυρα-Λεβαδειακός 1-1: Από ωραίος… μοιραίος ο Επστάιν!
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  20:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017 (Ζ)
  21:00New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Αταλάντα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  22:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  22:30Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  23:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Νιουκάστλ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  00:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  01:20Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  02:05EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Βενέτσια
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  03:40Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:15Μέγαρα. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:20Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ίνγκολσταντ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  09:20Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  10:25New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  11:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • SportShow
  11:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  11:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2017
  13:55Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • RBAR World Championship 2017
  14:25Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  14:55Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  16:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  16:552ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • ERC 2017 - Magazine
  17:45Rally di Roma Capitale.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:006η αγωνιστική.
 • Moto3 2017
  18:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  18:25EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  18:55Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Moto2 2017
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  20:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  20:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  21:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  22:00Ο κάτοχος 12 Γκραν Σλαμ και νούμερο 6 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν καλεσμένος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην 40χρονη καριέρα του. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με κορυφαίες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ.
 • SportShow (Ζ)
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  22:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  22:55Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης