Άνοιξε η αυλαία στα τελικά του Beach Volley Masters 2017

Άνοιξε η αυλαία στα τελικά του Beach Volley Masters 2017

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου άνοιξε σήμερα (28/7) η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley, η οποία φιλοξενείται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. ξεκινούν στην παραλία «Άμμος», δίπλα στην πανέμορφη Μαρίνα του Αγίου Νικολάου, οι αναμετρήσεις που θα συνεχιστούν αύριο 29 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Ιουλίου και από τις αναδειχθούν οι πρωταθλητές για τη σεζόν 2016-17 σε άνδρες και γυναίκες.

Στη συνέντευξη Τύπου του τελικού τουρνουά Masters, που έγινε στο δημαρχείο του Αγίου Νικολάου, δόθηκε το γιορτινό στίγμα της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης, που συνδιοργανώνουν η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΝ) και η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ).

Αντώνης Ζερβός: «Κοντά σε συμφωνία για να γίνει θεσμός το beach volley masters στον Άγιο Νικόλαο»

Ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός στο χαιρετισμό του τόνισε: «Σήμερα ξεκινά στον Άγιο Νικόλαο άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός όπως είναι οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσο γιατί μας έκανε την τιμή να μας εμπιστευτεί τη διοργάνωση ενός Ολυμπιακού αθλήματος.

Αυτό είναι το τρίτο αθλητικό γεγονός της πόλης μας για φέτος και θεωρώ ότι έχουμε αποδείξει στην Ελληνική αθλητική ηγεσία ότι έχουμε την δυνατότητα και τα μέσα για να στηρίξουμε τον αθλητισμό. Έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου και με την συμπαράσταση όλων καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας και αυτό το γεγονός.

Έχουμε συζητήσει με την Ομοσπονδία ώστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να αποκτήσει συνεχόμενη παρουσία στην πόλη μας και να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα event. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην συμφωνία για την παρουσία του Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο κάθε καλοκαίρι».

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, πήρε ακολούθως το λόγο επισημαίνοντας την προσπάθεια της Ομοσπονδίας να βάλει ξανά το beach volley στο δρόμο της ανάπτυξης, ενώ στάθηκε στη φιλοξενία και την οργάνωση του Δήμου, προσθέτοντας ότι είναι κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές ώστε τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος να γίνονται κάθε χρόνο στον Άγιο Νικόλαο:

«Από την αρχή στόχος της νέας διοίκησης είναι να επανεκκινήσουμε το beach volley. Για πολλά χρόνια το άθλημα είχε πολλές επιτυχίες, μέχρι το 2012 που συμμετείχαμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από εκεί και μετά είχε αφεθεί στην τύχη του και από την πρώτη μέρα δουλειάς είπαμε να το κάνουμε και πάλι άθλημα. Διαθέτουμε τους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες, ψάχνουμε σπόνσορες και Δήμους για να το ξεκινήσουμε και πάλι. Μέσα στους Δήμους που αγκάλιασαν αμέσως αυτή την προσπάθεια ήταν και ο Άγιος Νικόλαος, γεγονός που είναι ιδιαίτερο για μένα λόγω της καταγωγής της μητέρας μου που είναι από την Κρήτη.

Όσες μέρες είναι εδώ το προσωπικό μας η φιλοξενία είναι εκπληκτική. Θεωρώ ότι εύκολα μπορούμε να βρούμε την λύση και να κάνουμε κάθε χρόνο εδώ την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες αυτές τις δύσκολες εποχές για την χώρα μας. Όπως και με τους άλλους δήμους που συνεργαστήκαμε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η δημοτική αρχή και εμείς ως Ομοσπονδία κάνουμε τα πάντα για να έχει επιτυχία αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός και είναι δεδομένο από εμάς ότι κάθε χρονιά θα είναι και καλύτερα. Το όραμα είναι να έρθει κόσμος να απολαύσει το άθλημα. Από το beach volley τραβάμε κόσμο και στη σάλα, ενώ το αντίθετο δεν γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για να γιορτάσουμε την Κυριακή το τέλος του beach volley για το 2017».

Ο Χάρης Αλεξάκης, Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, στάθηκε στην προσπάθεια του Δήμου να προάγει γενικώς τον αθλοτουρισμό και να συμβάλει στην προσπάθεια της ΕΟΠΕ για αναγέννηση του Ολυμπιακού Αθλήματος του Beach Volley στην Ελλάδα:  

«Σήμερα φιλοξενούμε άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την αναγέννηση του Beach Volley.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Η προσπάθεια για να στηθεί μία τέτοια διοργάνωση είναι μεγάλη αφού οι απαιτήσεις είναι πολλές. Η ΕΟΠΕ είναι δίπλα μας οπότε με πείσμα, επιμονή και πολύ τρέξιμο καταφέραμε να στήσουμε ένα καλό γήπεδο. Μετά το τέλος των αγώνων ίσως παραμείνει το φιλέ στην άμμο για να δώσουμε κίνητρο στον κόσμο να παίζει στις παραλίες.

Ο Δήμος προσπαθεί να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό μέσα από διοργανώσεις και διάφορα camp οπότε σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Beach Volley. Καλώ όλους όσους τους αρέσει το άθλημα να έρθουν και να δουν τους αγώνες, γιατί τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις δεν γίνονται συχνά στην Κρήτη. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, που μετέχουν στους τελικούς, χωρίς τραυματισμούς και καλή συνέχεια σε όποια άλλη διοργάνωση πάρουν μέρος στο μέλλον».

Ο Νεκτάριος Χαλβατζής, Γενικός Γραμματέας ΕΟΠΕ, Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Beach Volley, στις δηλώσεις του τόνισε:

«Φέτος γίνεται μία επανεκκίνηση και χαίρομαι που σε όλα τα μέρη που πήγαμε φέτος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, όχι μόνο οι αθλητές αλλά και ο κόσμος που γέμισε τις κερκίδες. Οι τελικοί της Κυριακής θα είναι η κορύφωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δήμους, τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας και όλους αυτούς που βοηθούν στην προβολή της διοργάνωσης και του αθλήματος. Καλώ όλο τον Άγιο Νικόλαο να έρθει στην παραλία «Άμμος» να παρακολουθήσει ένα εντυπωσιακό θέαμα που δεν έχει ξαναδεί».

Ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης, Πρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, στάθηκε στις δυνατότητες που παρέχουν οι 24 γαλάζιες παραλίες του Αγίου για ανάπτυξη των αθλημάτων που σχετίζονται με τη θάλασσα:

«Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ που μας εμπιστεύτηκε τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό να είμαστε συμμέτοχοι στην επανεκκίνηση του αθλήματος. Επίσης να ευχαριστήσω την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) καθώς συνεργαζόμαστε επιτυχημένα σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Η πόλη του Αγίου Νικολάου διαθέτει πολλές και καλές παραλίες για αυτό θέλουμε να αναπτύξουμε τα αθλήματα που σχετίζονται με την θάλασσα και ειδικά με τον “βασιλιά της άμμου”, το Beach Volley. Καλώ τον κόσμο να έρθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες και εγγυόμαστε ένα πολύ θεαματικό τριήμερο στην άμμο».

Η Ελένη Καζάκου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, είπε:

«Ο αθλητισμός είναι μέρος της παιδείας και οφείλει η πολιτεία να στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου άδραξε αυτή την ευκαιρία και διοργανώνει αυτό το μεγάλο event. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που φιλοξενεί το άθλημα του beach volley, είναι γεγονός όμως ότι έχει πάρει πιστοποιήσεις για μεγάλες διοργανώσεις και έχει πάρει άριστα. Ως εκπρόσωπος ευχαριστώ τον Δήμο όσο και τον ΠΑΟΔΑΝ, τους χορηγούς όλους και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Εύχομαι στους αθλητές και στις αθλήτριες το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω και όλο το τεχνικό επιτελείο της ΕΟΠΕ που εργάστηκε πολύ προκειμένου να βγει αυτή η διοργάνωση. Καλή επιτυχία και ένα καλό τριήμερο σε όλους».

Ο Μιχάλης Γαρυφαλλάκης, Διευθυντής της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου,  δήλωσε: «Είναι σημαντικό που είμαστε μέρος μίας τέτοιας διοργάνωσης και συνάμα ευχαρίστηση να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν την ανάλογη τεχνογνωσία. Έτσι παίρνουμε και εμείς γνώση ώστε να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε στο μέλλον πολύ καλύτεροι».

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει 8 ζευγάρια ανδρών και 8 γυναικών, ξεκινούν σήμερα το απόγευμα (Παρασκευής 28/7). Στη συνέντευξη Τύπου τους αθλητές εκπροσώπησαν η περυσινλη πρωταθλήτρια Πένυ Καραγκούνη,η Δήμητρα Μαναβή, ο  Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο περυσινός πρωταθλητής Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Καραγκούνη: «Να μην υπάρχει άδεια καρέκλα»

Η Πένυ Καραγκούνη δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Αγίου Νικολάου και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη μέχρι τώρα καταπληκτική διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί είναι πολύ φιλόξενοι, το γήπεδο είναι πολύ καλής ποιότητας. Ευχή μου είναι ο κόσμος να μην αφήσει καρέκλα άδεια. Είναι ένα τουρνουά πολύ δύσκολο από αγωνιστικής πλευράς, πρέπει να δώσουμε με την συμπαίκτρια μου Κωνσταντίνα Τσοπούλου τον καλύτερο μας εαυτό χωρίς κάποια απώλεια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, οι διοργανωτές είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή και ευχαριστούμε για την προσεγμένη αντιμετώπιση. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς».

Μαναβή: «Τελικό για ιδανικό κλείσιμο της σεζόν»

Η Δήμητρα Μαναβή τόνισε: «Ευχαριστώ και εγώ τον Δήμο Αγίου Νικολάου και την ΕΟΠΕ. Η τοποθεσία είναι πολύ όμορφη, μας αρέσει να παίζουμε σε μέρη παραθαλάσσια. Ελπίζω και εγώ το γήπεδο να γεμίσει όπως και στις υπόλοιπες διοργανώσεις, μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Φέτος είναι η πρώτη φορά που παίζω με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία μας. Στόχος είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και μία θέση στον τελικό θα είναι το καλύτερο κλείσιμο για τη σεζόν. Τέλος να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να είμαστε σε όλες τις διοργανώσεις».

Κοτσιλιάνος: «Θα δώσουμε όλο μας το είναι»

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος δήλωσε: «Από την πλευρά μου να ευχαριστήσω και εγώ όσους συνέβαλαν για αυτή την διοργάνωση και πάνω απ'όλα την ΕΟΠΕ και θέλω να επιμείνω σε αυτό γιατί καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Βρισκόμαστε στην κορύφωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και καταλήγουμε σε ένα σημαντικό για όλους τουρνουά που θα καθορίσει τον πρωταθλητή. Η φετινή πορεία ήταν πολύ όμορφη και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ωραίο θα είναι και αυτό το τριήμερο στον Άγιο Νικόλαο. Σίγουρα θα μας δώσει δύναμη η παρουσία του κόσμου και με γεμάτες κερκίδες θα αγωνιστούμε και θα δώσουμε όλο μας το είναι».

Παπαδημητρίου: «Ήρθαμε για τον τίτλο»

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ την ΕΟΠΕ πάνω απ'όλα για όλη τη φετινή σεζόν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει φέτος. Όλες οι διοργανώσεις είναι επίσημες και αξίζουν συγχαρητήρια, όπως φυσικά στον Δήμο Αγίου Νικολάου. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη πόλη και εύχομαι να μου μείνει αξέχαστη η παρουσία μου εδώ. Οι τελικοί είναι αυτοί που βγάζουν τον πρωταθλητή, όλες οι ομάδες ήρθαν με αυτόν τον στόχο. Όλοι θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους, θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και εύχομαι ο κόσμος να μην αφήσει άδειο κάθισμα γιατί όλοι οι αθλητές και αθλήτριες το αξίζουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Δεν το κουνάει από την ΜακΛάρεν ο Αλόνσο
Δεν το κουνάει από την ΜακΛάρεν ο Αλόνσο
Μας πληρώνουν οι «νυχτερίδες»
Μας πληρώνουν οι «νυχτερίδες»
Το συγκλονιστικό μήνυμα της ΑΕΚ για τον Λουκά Μπάρλο (pic)
Το συγκλονιστικό μήνυμα της ΑΕΚ για τον Λουκά Μπάρλο (pic)
Αφεντικό του LA οι Κλίπερς, δίδυμο-φωτιά Καρμέλο και Τζορτζ (vids)
Αφεντικό του LA οι Κλίπερς, δίδυμο-φωτιά Καρμέλο και Τζορτζ (vids)
Θρίλερ στο νεκροταφείο: Ποιος έσφαξε τη Δώρα με 14 μαχαιριές
Θρίλερ στο νεκροταφείο: Ποιος έσφαξε τη Δώρα με 14 μαχαιριές
Καιρός τώρα: Συνεχίζεται η καλοκαιρία - Με ζέστη και αραιές νεφώσεις η Παρασκευή (pics)
Καιρός τώρα: Συνεχίζεται η καλοκαιρία - Με ζέστη και αραιές νεφώσεις η Παρασκευή (pics)
Η είδηση που δεν περίμενε κανείς: Σταματάτησε η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με...
Η είδηση που δεν περίμενε κανείς: Σταματάτησε η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με...
Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Αυτή την ημερομηνία πληρώνεται η τρίτη δόση του Α21
Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Αυτή την ημερομηνία πληρώνεται η τρίτη δόση του Α21

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  09:30Alabama 500.
 • Ποδόσφαιρο: Ζόρια - Χέρτα Βερολίνου
  10:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 10ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  10:25Shanghai Rolex. Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  10:30Commentary by Nikos Blounas. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Ν. Γιορκ Νικς
  11:00NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Topspin
  11:25Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  11:30Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Λουντογκόρετς
  12:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Moto2 2017
  12:35Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Πάμπλο Καρένο Μπούστα - Ντανιίλ Μεντβέντεφ
  12:402017 ATP World Tour 250. Kremlin Cup. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Βιτόρια
  13:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NBA Daily
  13:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2017
  13:40Ιντιανάπολις. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Κολονία
  14:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2017
  14:10Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  15:00Antwerp Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2017
  15:10Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μπάσκετ: Σαν Αντόνιο Σπερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  16:15NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Moto2 2017
  16:20Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  17:00Antwerp Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2017
  17:20Προεπισκόπηση ΗΠΑ GP.
 • Formula 1 2017 (Ζ)
  17:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:008η αγωνιστική.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  18:30Kremlin Cup. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Pick n' Roll
  18:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • SportShow (Ζ)
  19:00Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντάρμσταντ (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Στιγμιότυπα
  19:35Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • WRC 2017
  19:50Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  20:00Antwerp Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • NBA Action 2017-18 E2703
  20:20H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  20:30Kremlin Cup. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  20:50Μεγάλη Βρετανία.
 • NBA Daily
  20:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2017
  21:20Προεπισκόπηση ΗΠΑ GP.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Ν. Γιορκ Νικς
  21:35NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Formula 1 2017 (Ζ)
  21:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  22:00Antwerp Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  23:35GP Ιαπωνίας. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Πέζαρο - Μπολόνια
  00:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250
  00:30Kremlin Cup. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  00:45GP Ιαπωνίας. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: ΚΦ Σκεντερμπέου - Παρτιζάν Βελιγραδίου
  01:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2017
  01:40Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. 10 λεπτά πίστας.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  01:55Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Κλ. Καβαλίερς (Ζ)
  02:00NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  02:50Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E8
  03:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  03:3010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  03:50Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E5
  04:00Αφιέρωμα.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Στουτγκάρδη
  04:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E8
  04:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Στιγμιότυπα
  04:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Pick n' Roll
  05:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • MotoGP 2017
  05:15Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. 10 λεπτά πίστας.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  05:30Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  06:00Rakuten Japan Open. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  06:25Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E614
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  07:05Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντάρμσταντ
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  08:00Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E614
  08:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Λάτσιο
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  09:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Pick n' Roll
  09:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μάιντς
  09:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  09:40Μεγάλη Βρετανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  10:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Formula 1 2017
  10:10Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Κλ. Καβαλίερς
  10:55NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • SportShow
  11:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Formula 1 2017
  12:00Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:003η μέρα αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • NBA Daily
  13:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  13:50Μεγάλη Βρετανία.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E614
  14:00Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  14:20Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Ν. Γιορκ Νικς
  14:30NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  15:00Antwerp Open. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • MotoGP 2017
  15:20Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2017
  16:05Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Στουτγκάρδη (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings (Ζ)
  17:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2017
  17:05Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Αλαβές (Ζ)
  17:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • GP Confidential 2017
  18:20Προεπισκόπηση ΗΠΑ GP.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2017 (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Action 2017-18 E2703
  19:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  19:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Στιγμιότυπα
  19:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Κλ. Καβαλίερς
  19:35NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E10
  20:00Αθλητική εκπομπή.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:05Rally Liepaja.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E3
  20:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  20:35Alabama 500. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  21:30Μεγάλη Βρετανία.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Κρεμόνα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Formula 1 2017
  22:00Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  22:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πάσος Φερέιρα (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250
  23:00Kremlin Cup. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • GP Confidential 2017
  23:20Προεπισκόπηση ΗΠΑ GP.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν
  23:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2017 (Ζ)
  23:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης