Άνοιξε η αυλαία στα τελικά του Beach Volley Masters 2017

Άνοιξε η αυλαία στα τελικά του Beach Volley Masters 2017

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου άνοιξε σήμερα (28/7) η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley, η οποία φιλοξενείται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. ξεκινούν στην παραλία «Άμμος», δίπλα στην πανέμορφη Μαρίνα του Αγίου Νικολάου, οι αναμετρήσεις που θα συνεχιστούν αύριο 29 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Ιουλίου και από τις αναδειχθούν οι πρωταθλητές για τη σεζόν 2016-17 σε άνδρες και γυναίκες.

Στη συνέντευξη Τύπου του τελικού τουρνουά Masters, που έγινε στο δημαρχείο του Αγίου Νικολάου, δόθηκε το γιορτινό στίγμα της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης, που συνδιοργανώνουν η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΝ) και η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ).

Αντώνης Ζερβός: «Κοντά σε συμφωνία για να γίνει θεσμός το beach volley masters στον Άγιο Νικόλαο»

Ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός στο χαιρετισμό του τόνισε: «Σήμερα ξεκινά στον Άγιο Νικόλαο άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός όπως είναι οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσο γιατί μας έκανε την τιμή να μας εμπιστευτεί τη διοργάνωση ενός Ολυμπιακού αθλήματος.

Αυτό είναι το τρίτο αθλητικό γεγονός της πόλης μας για φέτος και θεωρώ ότι έχουμε αποδείξει στην Ελληνική αθλητική ηγεσία ότι έχουμε την δυνατότητα και τα μέσα για να στηρίξουμε τον αθλητισμό. Έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου και με την συμπαράσταση όλων καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας και αυτό το γεγονός.

Έχουμε συζητήσει με την Ομοσπονδία ώστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να αποκτήσει συνεχόμενη παρουσία στην πόλη μας και να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα event. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην συμφωνία για την παρουσία του Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο κάθε καλοκαίρι».

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, πήρε ακολούθως το λόγο επισημαίνοντας την προσπάθεια της Ομοσπονδίας να βάλει ξανά το beach volley στο δρόμο της ανάπτυξης, ενώ στάθηκε στη φιλοξενία και την οργάνωση του Δήμου, προσθέτοντας ότι είναι κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές ώστε τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος να γίνονται κάθε χρόνο στον Άγιο Νικόλαο:

«Από την αρχή στόχος της νέας διοίκησης είναι να επανεκκινήσουμε το beach volley. Για πολλά χρόνια το άθλημα είχε πολλές επιτυχίες, μέχρι το 2012 που συμμετείχαμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από εκεί και μετά είχε αφεθεί στην τύχη του και από την πρώτη μέρα δουλειάς είπαμε να το κάνουμε και πάλι άθλημα. Διαθέτουμε τους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες, ψάχνουμε σπόνσορες και Δήμους για να το ξεκινήσουμε και πάλι. Μέσα στους Δήμους που αγκάλιασαν αμέσως αυτή την προσπάθεια ήταν και ο Άγιος Νικόλαος, γεγονός που είναι ιδιαίτερο για μένα λόγω της καταγωγής της μητέρας μου που είναι από την Κρήτη.

Όσες μέρες είναι εδώ το προσωπικό μας η φιλοξενία είναι εκπληκτική. Θεωρώ ότι εύκολα μπορούμε να βρούμε την λύση και να κάνουμε κάθε χρόνο εδώ την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες αυτές τις δύσκολες εποχές για την χώρα μας. Όπως και με τους άλλους δήμους που συνεργαστήκαμε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η δημοτική αρχή και εμείς ως Ομοσπονδία κάνουμε τα πάντα για να έχει επιτυχία αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός και είναι δεδομένο από εμάς ότι κάθε χρονιά θα είναι και καλύτερα. Το όραμα είναι να έρθει κόσμος να απολαύσει το άθλημα. Από το beach volley τραβάμε κόσμο και στη σάλα, ενώ το αντίθετο δεν γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για να γιορτάσουμε την Κυριακή το τέλος του beach volley για το 2017».

Ο Χάρης Αλεξάκης, Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, στάθηκε στην προσπάθεια του Δήμου να προάγει γενικώς τον αθλοτουρισμό και να συμβάλει στην προσπάθεια της ΕΟΠΕ για αναγέννηση του Ολυμπιακού Αθλήματος του Beach Volley στην Ελλάδα:  

«Σήμερα φιλοξενούμε άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την αναγέννηση του Beach Volley.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Η προσπάθεια για να στηθεί μία τέτοια διοργάνωση είναι μεγάλη αφού οι απαιτήσεις είναι πολλές. Η ΕΟΠΕ είναι δίπλα μας οπότε με πείσμα, επιμονή και πολύ τρέξιμο καταφέραμε να στήσουμε ένα καλό γήπεδο. Μετά το τέλος των αγώνων ίσως παραμείνει το φιλέ στην άμμο για να δώσουμε κίνητρο στον κόσμο να παίζει στις παραλίες.

Ο Δήμος προσπαθεί να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό μέσα από διοργανώσεις και διάφορα camp οπότε σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Beach Volley. Καλώ όλους όσους τους αρέσει το άθλημα να έρθουν και να δουν τους αγώνες, γιατί τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις δεν γίνονται συχνά στην Κρήτη. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, που μετέχουν στους τελικούς, χωρίς τραυματισμούς και καλή συνέχεια σε όποια άλλη διοργάνωση πάρουν μέρος στο μέλλον».

Ο Νεκτάριος Χαλβατζής, Γενικός Γραμματέας ΕΟΠΕ, Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Beach Volley, στις δηλώσεις του τόνισε:

«Φέτος γίνεται μία επανεκκίνηση και χαίρομαι που σε όλα τα μέρη που πήγαμε φέτος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, όχι μόνο οι αθλητές αλλά και ο κόσμος που γέμισε τις κερκίδες. Οι τελικοί της Κυριακής θα είναι η κορύφωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δήμους, τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας και όλους αυτούς που βοηθούν στην προβολή της διοργάνωσης και του αθλήματος. Καλώ όλο τον Άγιο Νικόλαο να έρθει στην παραλία «Άμμος» να παρακολουθήσει ένα εντυπωσιακό θέαμα που δεν έχει ξαναδεί».

Ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης, Πρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, στάθηκε στις δυνατότητες που παρέχουν οι 24 γαλάζιες παραλίες του Αγίου για ανάπτυξη των αθλημάτων που σχετίζονται με τη θάλασσα:

«Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ που μας εμπιστεύτηκε τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό να είμαστε συμμέτοχοι στην επανεκκίνηση του αθλήματος. Επίσης να ευχαριστήσω την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) καθώς συνεργαζόμαστε επιτυχημένα σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Η πόλη του Αγίου Νικολάου διαθέτει πολλές και καλές παραλίες για αυτό θέλουμε να αναπτύξουμε τα αθλήματα που σχετίζονται με την θάλασσα και ειδικά με τον “βασιλιά της άμμου”, το Beach Volley. Καλώ τον κόσμο να έρθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες και εγγυόμαστε ένα πολύ θεαματικό τριήμερο στην άμμο».

Η Ελένη Καζάκου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, είπε:

«Ο αθλητισμός είναι μέρος της παιδείας και οφείλει η πολιτεία να στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου άδραξε αυτή την ευκαιρία και διοργανώνει αυτό το μεγάλο event. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που φιλοξενεί το άθλημα του beach volley, είναι γεγονός όμως ότι έχει πάρει πιστοποιήσεις για μεγάλες διοργανώσεις και έχει πάρει άριστα. Ως εκπρόσωπος ευχαριστώ τον Δήμο όσο και τον ΠΑΟΔΑΝ, τους χορηγούς όλους και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Εύχομαι στους αθλητές και στις αθλήτριες το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω και όλο το τεχνικό επιτελείο της ΕΟΠΕ που εργάστηκε πολύ προκειμένου να βγει αυτή η διοργάνωση. Καλή επιτυχία και ένα καλό τριήμερο σε όλους».

Ο Μιχάλης Γαρυφαλλάκης, Διευθυντής της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου,  δήλωσε: «Είναι σημαντικό που είμαστε μέρος μίας τέτοιας διοργάνωσης και συνάμα ευχαρίστηση να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν την ανάλογη τεχνογνωσία. Έτσι παίρνουμε και εμείς γνώση ώστε να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε στο μέλλον πολύ καλύτεροι».

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει 8 ζευγάρια ανδρών και 8 γυναικών, ξεκινούν σήμερα το απόγευμα (Παρασκευής 28/7). Στη συνέντευξη Τύπου τους αθλητές εκπροσώπησαν η περυσινλη πρωταθλήτρια Πένυ Καραγκούνη,η Δήμητρα Μαναβή, ο  Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο περυσινός πρωταθλητής Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Καραγκούνη: «Να μην υπάρχει άδεια καρέκλα»

Η Πένυ Καραγκούνη δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Αγίου Νικολάου και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη μέχρι τώρα καταπληκτική διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί είναι πολύ φιλόξενοι, το γήπεδο είναι πολύ καλής ποιότητας. Ευχή μου είναι ο κόσμος να μην αφήσει καρέκλα άδεια. Είναι ένα τουρνουά πολύ δύσκολο από αγωνιστικής πλευράς, πρέπει να δώσουμε με την συμπαίκτρια μου Κωνσταντίνα Τσοπούλου τον καλύτερο μας εαυτό χωρίς κάποια απώλεια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, οι διοργανωτές είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή και ευχαριστούμε για την προσεγμένη αντιμετώπιση. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς».

Μαναβή: «Τελικό για ιδανικό κλείσιμο της σεζόν»

Η Δήμητρα Μαναβή τόνισε: «Ευχαριστώ και εγώ τον Δήμο Αγίου Νικολάου και την ΕΟΠΕ. Η τοποθεσία είναι πολύ όμορφη, μας αρέσει να παίζουμε σε μέρη παραθαλάσσια. Ελπίζω και εγώ το γήπεδο να γεμίσει όπως και στις υπόλοιπες διοργανώσεις, μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Φέτος είναι η πρώτη φορά που παίζω με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία μας. Στόχος είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και μία θέση στον τελικό θα είναι το καλύτερο κλείσιμο για τη σεζόν. Τέλος να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να είμαστε σε όλες τις διοργανώσεις».

Κοτσιλιάνος: «Θα δώσουμε όλο μας το είναι»

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος δήλωσε: «Από την πλευρά μου να ευχαριστήσω και εγώ όσους συνέβαλαν για αυτή την διοργάνωση και πάνω απ'όλα την ΕΟΠΕ και θέλω να επιμείνω σε αυτό γιατί καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Βρισκόμαστε στην κορύφωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και καταλήγουμε σε ένα σημαντικό για όλους τουρνουά που θα καθορίσει τον πρωταθλητή. Η φετινή πορεία ήταν πολύ όμορφη και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ωραίο θα είναι και αυτό το τριήμερο στον Άγιο Νικόλαο. Σίγουρα θα μας δώσει δύναμη η παρουσία του κόσμου και με γεμάτες κερκίδες θα αγωνιστούμε και θα δώσουμε όλο μας το είναι».

Παπαδημητρίου: «Ήρθαμε για τον τίτλο»

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ την ΕΟΠΕ πάνω απ'όλα για όλη τη φετινή σεζόν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει φέτος. Όλες οι διοργανώσεις είναι επίσημες και αξίζουν συγχαρητήρια, όπως φυσικά στον Δήμο Αγίου Νικολάου. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη πόλη και εύχομαι να μου μείνει αξέχαστη η παρουσία μου εδώ. Οι τελικοί είναι αυτοί που βγάζουν τον πρωταθλητή, όλες οι ομάδες ήρθαν με αυτόν τον στόχο. Όλοι θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους, θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και εύχομαι ο κόσμος να μην αφήσει άδειο κάθισμα γιατί όλοι οι αθλητές και αθλήτριες το αξίζουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Το διπλό πρόσωπο του Γκάτλιν
Το διπλό πρόσωπο του Γκάτλιν
ΑΕΚ: Πρόβλημα για τον Χιμένεθ τα νεύρα των ποδοσφαιριστών του
ΑΕΚ: Πρόβλημα για τον Χιμένεθ τα νεύρα των ποδοσφαιριστών του
Ηττήθηκε ο Κύργιος στον τελικό του Σινσινάτι Όπεν
Ηττήθηκε ο Κύργιος στον τελικό του Σινσινάτι Όπεν
Νεϊμάρ: Κατώτερη των περιστάσεων η διοίκηση της Μπαρτσελόνα
Νεϊμάρ: Κατώτερη των περιστάσεων η διοίκηση της Μπαρτσελόνα
Αντιτορπιλικό του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε με δεξαμενόπλοιο - Αγνοούνται ναύτες
Αντιτορπιλικό του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε με δεξαμενόπλοιο - Αγνοούνται ναύτες
Η νυχτερινή Αθήνα υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο στο Frangelico
Η νυχτερινή Αθήνα υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο στο Frangelico
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές που έσπειραν το θάνατο στη Las Ramblas
Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές που έσπειραν το θάνατο στη Las Ramblas

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  09:00Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • AntetokounBros Event 2017 - Αθήνα
  09:20Παρακολουθήστε αποκλειστικά τον δεύτερο αγώνα των AntetokounBros Events 2017! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με την 'χρυσή' Εθνική ομάδα του 2005 στο ΟΑΚΑ. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Κολονία
  09:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula E 2016-17
  09:50Νέα Υόρκη. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Νικ Κύργιος - Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ
  10:302017 ATP World Tour Masters 1000. Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • SportShow
  11:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  11:45Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Τσέλσι
  12:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  13:00Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race 2016-17 - Magazine
  14:00Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2017
  15:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  15:30Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  15:40Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  16:10TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  16:25Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • WRC 2017
  17:20SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: Νικ Κύργιος - Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ
  17:302017 ATP World Tour Masters 1000. Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  18:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2017
  18:25SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  19:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  20:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  21:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Αρμίνια Μπίλεφελντ - Μπόχουμ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθείστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μέσα από τους οποίους κρίθηκαν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία. (Μπεσίκτας-Φενερμπάχτσε. Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Τελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Topspin
  22:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Έιμπαρ (Ζ)
  23:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  00:35Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  00:40Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Σπαλ
  01:10Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • SportShow
  01:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  01:40Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Σεμπάστιαν Όφνερ - Ζοάο Σόουζα
  01:452017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουότφορντ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Μίλαν
  03:05Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  03:45Σαν Ντιέγκο, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  04:002017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  04:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βιγιαρεάλ
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2017
  06:00NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  07:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  07:10Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  07:40Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  08:25TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E2
  08:30Αφιέρωμα.
 • Beach Soccer: Βραζιλία - Ρωσία
  09:00Mundialito 2017.Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2017
  09:45Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Formula E 2016-17
  10:15Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • SportShow
  11:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  12:0034η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  12:15SS15 Baranowo 2, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:30Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:00Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2017
  13:20SS23 Paprotki 2 Power Stage, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E8
  13:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  13:40Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Νάπολι - Νις
  14:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Ουκρανία
  14:50Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • WRC 2017
  14:55Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  15:55Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  16:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Τσεχία - Ελλάδα
  16:10Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • MotoGP 2017
  16:25NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  17:301ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2017
  17:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:55Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  18:002η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  18:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  18:252ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:551η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Αστάνα - Σέλτικ (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Στουτγκάρδη
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  19:40Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2017
  20:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  20:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  20:55Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάριμπορ - Χάποελ Μπερ Σεβά (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  22:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  22:252017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Formula E 2016-17
  23:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης