Η Stoiximan στην Αθλητική γιορτή της Αρκαδίας

Η Stoiximan στην Αθλητική γιορτή της Αρκαδίας

Το «Skiritida Run» καλωσορίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Stoiximan στην οικογένειά του. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, θα αποτελέσει το Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις Κολλίνες Αρκαδίας το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

Οι αγώνες δρόμου και οι παράλληλες εκδηλώσεις του «Skiritida Run» έρχονται για να αναδείξουν τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρουν ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων (Ημιμαραθώνιος, 10km, 5km και 1km για παιδιά) θα υπάρχει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες, με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το «Skiritida Run» θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από ντόπιους μουσικούς και τραγουδιστές και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Τις ημέρες πριν από το «Skiritida Run» σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης θα στηθεί περίπτερο της διοργάνωσης και της Stoiximan, στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο «Skiritida Run», ενώ στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθούν μουσικά και όχι μόνο events.

Η Stoiximan, τηρεί πιστά το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στο «Skiritida Run», ως Μεγάλος Χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με το μήνυμα της διοργάνωσης για την προαγωγή της συμμετοχής στον αθλητισμό, ενώ σε κοινή δράση με τη διοργάνωση θα γίνουν για ακόμη μία φορά κινήσεις στήριξης ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan, με αφορμή τη Μεγάλη Χορηγία της εταιρείας στη Διοργάνωση τόνισε: «Η Stoiximan έχει ως κεντρικό άξονα φιλοσοφίας τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των διοργανώσεων που προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και δίνουν πνοή σε πόλεις της Περιφέρειας. Μετά την εξαιρετική πρώτη διοργάνωση του Skiritida Run, είμαστε ξανά εδώ μαζί με την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα για να συνδράμουμε σε μια διοργάνωση πολύ ξεχωριστή που η φήμη της έχει ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Ο Γενικός Διευθυντής του Skiritida Run, Γιάννης Ντάλλας τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε μία κορυφαία και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, να πορεύεται παράλληλα και να αγκαλιάζει τη διοργάνωση μας. Η Stoiximan.gr από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε και στήριξε το όραμα του Skiritida Run. Αυτή η δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί, είμαστε σίγουροι πως θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το brand name του μεγάλου αθλητικού-πολιτιστικού φεστιβάλ της Αρκαδίας».

Η Stoiximan υλοποιεί ένα πλάνο ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας χορηγικά κορυφαίες ομάδες (ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΑΣ Άρης). Είναι Ονομαστικός Χορηγός της Stoiximan.gr Basket League και της Stoiximan.gr Football League. Επίσης είναι ο Μεγάλος Χορηγός της Εθνικής ομάδας Πόλο και στηρίζει αθλητές ατομικών αγωνισμάτων στην προσπάθεια διάκρισής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020, όπως οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη και Λευτέρης Πετρούνιας. Τέλος, συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και αναπτύσσει παράλληλα σημαντική κοινωνική δράση, στηρίζοντας σε συνεργασία με όλους τους χορηγούμενους, ιδρύματα και φορείς, σε όλη την Ελλάδα.

Link εγγραφών: http://www.myrace.gr/event/99/registrations.html

Link πληροφοριών σχετικά με τον αγώνα: http://skiritidarun.gr/el/



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved