Τσουνάμι!!!

Τσουνάμι!!!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει τα πράγματα στη θέση τους τελειώνοντας οριστικά και αμετάκλητα τον… Μπαλτακισμό στον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Γιαννακόπουλος με ανάρτηση έξι φωτογραφιών στο Instagram βγάζει στη… σέντρα τον υιό Μπαλτάκο, απαντώντας στη χθεσινή του γραπτή δήλωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές. Στο σχόλιό του μάλιστα αναφέρει «Για να τελειώνουμε μια για πάντα με τον... κουτοπονηρούλη»...

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα όσα αναγράφονται στην ανάρτηση:

Οι Μπαλτάκοι και ο… Μπαλτακισμός

Ανέκαθεν οι Μπαλτάκοι είχαν την (ψευδ)αίσθηση ότι μπορούν να κοροϊδέψουν όλο τον κόσμο. Κι όταν ο Τάκης Μπαλτάκος, το έπραξε έναντι του πρωθυπουργού της χώρας και κατά συνέπεια του ελληνικού λαού, δεν προκαλεί εντύπωση ότι προσπαθεί να πείσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι ο υιός του μπορεί να πετύχει το ίδιο ακριβώς πράγμα απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον κόσμο του τριφυλλιού. 

Η κάπως βιαστική (γιατί άραγε ;) γραπτή δήλωση του υιού Μπαλτάκου, που αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι τις προφορικές τοποθετήσεις, που στερούνται υποβολέα και πιθανότατα θα τον εκθέσουν, αποτέλεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της ασέβειας και συκοφάντησης ενός ανθρώπου που για να εξαφανίσει φαινόμενα τύπου Μπαλτάκου και γενικά τον… Μπαλτακισμό από τον Παναθηναϊκό, είχε αποφασίσει να δαπανήσει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για τον Ερασιτέχνη. 

Εκεί όπου οι Μπαλτάκοι δεν έχουν βάλει ούτε σεντ και η μόνη δαπάνη, την οποία μάλιστα, ανακοίνωσαν μετά βαίων και κλάδων ήταν για την ταμπέλα του Κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος» η οποία είχε πέσει εδώ και ένα δίμηνο, με την απόφαση μάλιστα να μετονομάσουν το Κλειστό σε «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος». Προφανώς και οι πιο αδαείς αντιλαμβάνονται και τους σκοπούς και τους λόγους αυτής της κίνησης όπως φυσικά και το ότι οι Μπαλτάκοι δεν θα έβαζαν ποτέ το χέρι στην τσέπη για κάτι που δεν θα τους ανταπέδιδε το… κόστος στο πολλαπλάσιο! Έμμεσα ή άμεσα. Τώρα ή στο μέλλον. 

Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο… Ή καλύτερα την ενότητα της οικογένειας Γιαννακόπουλου που μέσω της κοινής δήλωσης των μεγάλων Παύλου και Θανάση, έβαλε τέλος στις ορέξεις του πατήρ και υιού Μπαλτάκου. Λάθος. Του πατέρα μόνο, αφού ο υιός είναι σχεδόν απίθανο να μπορεί να χαράξει ακόμη και μια γραμμή στο χαρτί. Πόσο μάλλον δε στρατηγική. Η γραπτή δήλωση του υιού, αποδεικνύει όμως ότι και ο Τάκης Μπαλτάκος αρχίζει να χάνει τη… φόρμα του σε παιχνίδια στρατηγικής. Και μια πιο προσεκτική ανάγνωση της επιστολής φανερώνει του λόγου το αληθές.

Δείτε και θα καταλάβετε:

«Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, την προηγούμενη Πέμπτη χρησιμοποιώντας κάποιο νεφελώδες πρόσχημα, δήλωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Α.Ο.. Ουδείς έχει καταλάβει ποια είναι η αιτιολογία που επικαλείται από την στιγμή που εμείς ανταποκριθήκαμε σε όλα του τα αιτήματα με υπευθυνότητα και συνέπεια από την πρώτη στιγμή:

1.Παραδώσαμε το σύνολο των στοιχείων εμπροθέσμως,

2.Καλέσαμε τους εκπροσώπους του κ. Γιαννακόπουλου να έχουν καθημερινή παρουσία στα γραφεία του Α.Ο., ώστε να προβούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της περιόδου 2017-18,

3.Εξαιτίας νομικών κωλυμάτων σχετικά με τα μέλη προτείναμε να απευθυνθούμε από κοινού στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ώστε να επιλυθεί τάχιστα και αυτό το ζήτημα, και

4.Ανακοινώσαμε από τις 3 Μαΐου, και εν συνεχεία προκηρύξαμε εκλογές για τις 27 Μαΐου ώστε να αναλάβει τον Σύλλογο.

Συνεπώς το αφήγημα ότι δεν του επιτρέπουμε να μπει σαφώς δεν ισχύει. Ποιος είναι τότε ο πραγματικός λόγος για την απόσυρση ενδιαφέροντος;»

Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά. Σίγουρα όχι για «νεφελώδη προσχήματα», «αφηγήματα» κλπ. Όταν ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος έχει παραδεχτεί στη δήλωση του ότι μπαίνει στον Ερασιτέχνη για να τελειώσει τους Μπαλτάκους, δεν μπορείς να επικαλείσαι τακτικισμό. Εκτός κι αν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Παραμερίζοντας ότι από την πρώτη γραμμή της γραπτής δήλωσης του, δείχνει για μια ακόμη φορά ασέβεια χρησιμοποιώντας ειρωνεία, το να επικαλείσαι τέσσερα επιχειρήματα που κι εσύ ο ίδιος ξέρεις ότι «μπάζουν» από παντού, αποδεικνύει ότι έχεις την αίσθηση ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μνήμη χρυσόψαρου. Δεν έχει. Ούτε το σύνολο το στοιχείων παρέδωσες, ούτε με την επιτροπή εργασίας συνεργάστηκες ουσιαστικά , ούτε τις διαδικασίες διευκόλυνες.  Κι αυτό αποδεικνύεται από χίλιες μεριές και με χίλιους τρόπους. Άρα βρες κάτι άλλο να πεις. Αυτά κάηκαν.

«Αφιέρωσα την τελευταία εβδομάδα προσπαθώντας να καταλάβω τι σημαίνει η φράση “χωρίς Μπαλτάκο αναλαμβάνω τα πάντα” από την στιγμή που είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρακτικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από όσα έχουμε ήδη κάνει: Δηλαδή να προκηρύξουμε εκλογές για να αναλάβει.

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η εξής: Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανησυχεί μην ξαφνικά, και κατά πλήρη αντίθεση του δημόσιου λόγου μας, όπως έχει εκφραστεί από τις 30 Μαρτίου, ημέρα που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, κατέλθουμε ως υποψήφιοι στις εκλογές. Να μην ανησυχεί».

Η φράση «Χωρίς Μπαλτάκο» που είπε ο Γιαννακόπουλος είναι πιο ξεκάθαρη από το νερό της πηγής. Ο Γιαννακόπουλος δεν θέλει ΠΟΥΘΕΝΑ στα κοινά του Παναθηναϊκού τους Μπαλτάκους. Και δεν τους θέλει διότι έχει τον Παναθηναϊκό πολύ ψηλά στον ηθικό του κώδικα, ώστε να μην ανέχεται να πουλάνε παραμύθι άνθρωποι που αναδείχτηκαν στην προεδρία με ψέματα, ζουν από τον Παναθηναϊκό και όχι για τον Παναθηναϊκό και πάνω απ’όλα δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ψεύδη και συκοφαντίες, όπως αυτή που χρησιμοποίησε ο Μπαλτάκος για το Γουδή, με στόχο είτε να ρίξει λάσπη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, είτε να τον οδηγήσει στην έκρηξη και εν τέλει την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Ερασιτέχνη. Όπως κι έγινε. Η μόνη επιτυχία Μπαλτάκου εδώ και χρόνια…

Προφανώς και ένας άνθρωπος που έχει να βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Ερασιτέχνη δεν έχει να φοβηθεί την υποψηφιότητα κάποιου που δεν θα βάλει ούτε σεντ.  Κι αυτό δεν χρειάζεται καν να λέγεσαι Γιαννακόπουλος για να μην το φοβάσαι… Πόσο μάλλον να λέγεσαι.

Ο Γιαννακόπουλος δεν ζήτησε από κανέναν Μπαλτάκο να μην κατέβει στις εκλογές. Να εξαφανιστεί από τα κοινά του τριφυλλιού ζήτησε ώστε να μην συνεχιστεί η εσωστρέφεια και το αμύνεσθαι περί… πάρτης στην πράσινη οικογένεια και κυρίως στη Μάνα του Λόχου που συν τοις άλλοι αποτελεί φορέα διαπαιδαγώγησης για τους μικρούς αθλητές. Κι αντί να εξαφανιστεί και να επιστρέψει στην εξέδρα συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τις λέξεις ώστε να παραμείνει με κάποιο τρόπο στην επιφάνεια και κυρίως κοντά στο… μέλι.

«Επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί από συνεχείς δημόσιες αντιπαραθέσεις και παλινδρομήσεις, ξεκαθαρίζω τα εξής:

Το παρόν Δ.Σ., δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει οποιαδήποτε πρόθεση να κατέλθει στις εκλογές. Αυτή ήταν η θέση μας από την αρχή. Μάλιστα η φράση ‘’θα μπεί στον Ερασιτέχνη αλλά με τον δικό μου ρυθμό’’ η οποία αποδόθηκε σε εμένα φανερώνει την πρόθεση μου να αναλάβει τον Σύλλογο.

Σε 9 ημέρες ο Α.Ο. έχει ανοιχτές εκλογές. Καλούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχηματίσει και να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο των συνεργατών του για ανάληψη της διοίκησης του Α.Ο. προκειμένου να υλοποιήσει όσα δημοσίως δεσμεύτηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού.  Δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία.

Με αυτά τα απολύτως διαφανή δεδομένα, υπογραμμίζω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψω, εφεξής, σε κανέναν να εμφανίζει ψευδώς και παραπλανητικά ότι εγώ προσωπικά ή και το Δ.Σ. ευρύτερα, δήθεν, εμποδίζουμε την εισροή πακτωλού χρημάτων στον Σύλλογο εκ μέρους του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για εκείνον από τις 30 Μαρτίου

Υ.Γ.: Εντός 10 μηνών κρατήσαμε τον Σύλλογο όρθιο παρόλο τον οικονομικό στραγγαλισμό της Κ.Α.Ε., φέρνουμε συμφωνία για το Γουδή και, όπως ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ομολόγησε στην γραπτή του δήλωση, τον οδήγησα να ασχοληθεί με τον Ερασιτέχνη. Ικανοί λόγοι για να έχουμε το κεφάλι ψηλά.

Πέραν αυτών, δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτέ βήμα πίσω σε παιδιάστικες επιθέσεις που σπιλώνουν το όνομα όποιου τις κάνει».

Όταν από στην πρώτη δημόσια συνέντευξη σου, έχεις μιλήσει για εκθέσεις (αλήθεια που είναι;) που θα προκαλέσουν αρνητική έκπληξη στον κόσμο του Παναθηναϊκού για πρόσωπα του τριφυλλιού, όταν έχεις συκοφαντήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν έχεις υποχρεώσει τους Παύλο και Θανάση να τοποθετηθούν για να σταματήσει ο προσωπικός σου κατήφορος, όταν ακόμη και τώρα χρεώνεις την αποτυχία σου να συμμαζέψεις έστω τα οικονομικά του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός (ώστε να προκαλέσεις για μια ακόμη φορά διχασμό στην πράσινη οικογένεια), δεν μπορείς να υποστηρίζεις ότι δεν θες να κουράσεις άλλον τον κόσμο με δημόσιες αντιπαραθέσεις και παλινδρομήσεις. Εκτός κι αν τον θεωρείς βλάκα. Πολύ περισσότερο όταν για σειρά ετών οι Γιαννακόπουλοι είτε ως χορηγοί του Ερασιτέχνη, είτε μέσω της ΚΑΕ έχουν προσφέρει στον Ερασιτέχνη κατά δήλωση σου, πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ! Αλλά είπαμε… Όταν είσαι σε πίεση και βλέπεις την καταστροφή και μαζί την κατακραυγή του Παναθηναϊκού κόσμου να έρχεται, καταλαμβάνεσαι από πανικό. Και ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, ειδικά όταν αρχίζεις να χάνεις λάδια σε θέματα στρατηγικής. Α… Το να μιλάει ένας Μπαλτάκος για διαφάνεια είναι σαν να μιλάει ο Γκέμπελς για αλήθεια.

6 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - ΑΕΛ
Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - ΑΕΛ
Dark Web: Τζίρος εκατομμυρίων από όπλα, σκλάβους του σεξ και ναρκωτικά
Dark Web: Τζίρος εκατομμυρίων από όπλα, σκλάβους του σεξ και ναρκωτικά
Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!
Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!
Κοντά σε Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Κόστα
Κοντά σε Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Κόστα
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές που έσπειραν το θάνατο στη Las Ramblas
Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές που έσπειραν το θάνατο στη Las Ramblas
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης

Κάτι τελευταίο: Το ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να μπει στον Ερασιτέχνη για να εξαφανίσει τον… Μπαλτακισμό από την οικογένεια του Παναθηναϊκού, δεν είναι παράσημο για έναν Μπαλτάκο. Απόδειξη ανηθικότητας ίσως… Σε κάθε περίπτωση ακόμη και με αυτή τη δήλωση, οι Μπαλτάκοι προσπάθησαν να κοροϊδέψουν. Και τον Γιαννακόπουλο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το κακό γι’ αυτούς είναι πως πια ο Γιαννακόπουλος δεν ασχολείται με δαύτους και ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει. Και θα μιλήσει στις 27 του μήνα, όταν οι Μπαλτάκοι θα πρέπει να πουν για μια φορά την αλήθεια. Ή έστω  κάτι που να είναι αληθοφανές για το μέλλον του Συλλόγου. Του Παναθηναϊκού, που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του να ξανασταθεί στα πόδια του εξαιτίας κάποιων… Μπαλτάκων και των παιχνιδιών τους ή μήπως της τσέπης τους με φόντο το Γουδή; Αλαζονεία όπως απληστία… Και τα δύο στο ίδιο αποτέλεσμα σε οδηγούν.

Στην καταστροφή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Θέλει μεγάλη προσπάθεια, να γράψεις «παπαριές», γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό…
Θέλει μεγάλη προσπάθεια, να γράψεις «παπαριές», γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό…
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τους... ειδικούς που πέντε χρόνια…
Θέλει μεγάλη προσπάθεια, να γράψεις «παπαριές», γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό…
Συνεχίζει το γλέντι στο Instagram ο Δ. Γιαννακόπουλος
Συνεχίζει το γλέντι στο Instagram ο Δ. Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό…
Συνεχίζει το γλέντι στο Instagram ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Superfoods: Το μήνυμα Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Σίνγκλετον!
Παναθηναϊκός Superfoods: Το μήνυμα Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Σίνγκλετον!
Ως τον καλύτερο πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη χαρακτήρισε τον Αμερικάνος…
Παναθηναϊκός Superfoods: Το μήνυμα Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Σίνγκλετον!
«Τώρα έλα να ζήσεις την εμπειρία του ΟΑΚΑ»
«Τώρα έλα να ζήσεις την εμπειρία του ΟΑΚΑ»
Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ζακ Όγκαστ ενόψει της…
«Τώρα έλα να ζήσεις την εμπειρία του ΟΑΚΑ»
Δ. Γιαννακόπουλος: «Πόσο πιο χαμηλά για τον ευεργετηθέντα αχάριστο;» (Photo)
Δ. Γιαννακόπουλος: «Πόσο πιο χαμηλά για τον ευεργετηθέντα αχάριστο;» (Photo)
Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη» με το φωτογραφικό…
Δ. Γιαννακόπουλος: «Πόσο πιο χαμηλά για τον ευεργετηθέντα αχάριστο;» (Photo)
Δ. Γιαννακόπουλος: «Πήραμε το πιο αρχ…το νταμπλ»
Δ. Γιαννακόπουλος: «Πήραμε το πιο αρχ…το νταμπλ»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε σαν φίλος τον Γιάννη Μπουρούση με…
Δ. Γιαννακόπουλος: «Πήραμε το πιο αρχ…το νταμπλ»

 • Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  16:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  16:30Σινσινάτι. 1ος ημιτελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Αιγινιακός - Βέροια (Ζ)
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 1η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  17:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • WRC 2017
  17:35Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Τσέλσι (Ζ)
  18:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  18:05Μπρνο, Τσεχία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  18:30Σινσινάτι. 2ος ημιτελικός.
 • AntetokounBros Event 2017 - Αθήνα
  18:35Παρακολουθήστε αποκλειστικά τον δεύτερο αγώνα των AntetokounBros Events 2017! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με την 'χρυσή' Εθνική ομάδα του 2005 στο ΟΑΚΑ. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  19:05Μπρνο, Τσεχία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Χετάφε (Ζ)
  19:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μορεϊρένσε (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E3
  20:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Τένις: WTA 2017 (Ζ)
  21:00Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σαμπντόρια - Μπενεβέντο (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  22:00Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  22:55Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  23:00Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ)
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  23:50Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  00:20Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Στιγμιότυπα
  01:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Έστερσουντ
  01:45UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Τένις: WTA 2017
  02:00Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula E 2016-17
  02:20Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • AntetokounBros Event 2017 - Αθήνα
  03:00Παρακολουθήστε αποκλειστικά τον δεύτερο αγώνα των AntetokounBros Events 2017! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με την 'χρυσή' Εθνική ομάδα του 2005 στο ΟΑΚΑ. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Στιγμιότυπα
  03:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  03:30Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Γκάραμπαγκ - Κοπεγχάγη
  04:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2017
  04:20Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  04:3034η αγωνιστική.
 • MotoGP 2017
  04:50NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  05:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  05:30Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  06:00Καζάν, Ρωσία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • AntetokounBros Event 2017 - Θεσσαλονίκη
  06:30Παρακολουθήστε αποκλειστικά τον πρώτο αγώνα των AntetokounBros Events 2017! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με την 'χρυσή' Εθνική ομάδα του 2005 στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Σαμπντόρια - Μπενεβέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  07:30Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  08:30Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  09:00Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • AntetokounBros Event 2017 - Αθήνα
  09:20Παρακολουθήστε αποκλειστικά τον δεύτερο αγώνα των AntetokounBros Events 2017! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με την 'χρυσή' Εθνική ομάδα του 2005 στο ΟΑΚΑ. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Κολονία
  09:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula E 2016-17
  09:50Νέα Υόρκη. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  10:30Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • SportShow
  11:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  11:45Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Τσέλσι
  12:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  13:00Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race 2016-17 - Magazine
  14:00Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2017
  15:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  15:30Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  15:40Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  16:10TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  16:25Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • WRC 2017
  17:20SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  17:30Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  18:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2017
  18:25SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  19:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  20:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  21:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Αρμίνια Μπίλεφελντ - Μπόχουμ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθείστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μέσα από τους οποίους κρίθηκαν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία. (Μπεσίκτας-Φενερμπάχτσε. Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Τελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Topspin
  22:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Έιμπαρ (Ζ)
  23:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης