Όταν ο υιός Μπαλτάκος αποθέωσε τον Σπανούλη!

Όταν ο υιός Μπαλτάκος αποθέωσε τον Σπανούλη!

Πιστός στην τακτική του «διαίρει και βασίλευε», του «ήξεις-αφήξεις» αλλά και με... αποθέωση για τον Βασίλη Σπανούλη και το “back to back” στο ελληνικό πρωτάθλημα (!!!), ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, υιός Μπαλτάκος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM.

Επανάλαβε για μια ακόμη φορά την πρόθεση του να παραιτηθεί ώστε να διευκολύνει τις διαδικασίες, όμως ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά επικαλέστηκε αρχικά την εκκαθάριση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εν συνεχεία το τυπικό των διαδικασιών και εν τέλει… μεταφυσικά φαινόμενα για να στηρίξει την τακτική της καθυστέρησης για να παραμείνει στη θέση του. Κι όλα αυτά μόλις 24 ώρες μετά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το «παραιτηθείτε τώρα, αναλαμβάνω όλα τα χρέη» με την ελπίδα να σωθεί ένας Σύλλογος που αγωνιστικά και οικονομικά καταρρέει…

Ιδού τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης Μπαλτάκου:

-«Θέλω χωρίς περιστροφές και επειδή βλέπω ότι υπάρχει μια γκρίζα ζώνη και αμφιβολίες για τις προθέσεις μας, να δηλώσω ξανά ότι αυτό που είχε δηλώσει για παραίτηση ισχύει 100%» τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Οταν εγώ το δήλωσα ο κ. Γιαννακόπουλος επανήλθε και είπε ότι θέλουμε τα στοιχεία μέχρι τις 30 Απριλίου. Μετά είπε να φύγουμε αμέσως για να αναλάβει. Θα ηταν χαζό να βγω και να πω έλα. Αυτό που έκανα ήταν να βρω όλα τα στοιχεία που ζήτησε και να τα στείλουμε εμπροθέσμως. Ζητήθηκε μετά η συνάντηση, βρήκαμε μια ημερα να βολεύει και τους δύο, πήγαμε όχι με υποχρέωση να δώσουμε στοιχεία, αλλά να καλωροσίσουμε τους ανθρώπους που έχουν το ενδιαφέρον να αναλάβουν ερασιτέχνη και θεωρήσαμε καλό, για λόγους ευγένειας να τους παρουσιάσουμε κάποια στοιχεία πριν την τελική παράδοση στις 30 Απριλίου».

-Συνεχίζοντας ο υιός Μπαλτάκος άρχισε να τα... γυρίζει: «Αυτό ερμηνεύτηκε ως προβολή. Πρόθεση μας μέχρι χθες ήταν να παραδώσουμε τα στοιχεία στις 30 Απριλίου. Χθες ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι έχει σκοπό να αναλάβει όλα τα χρέη και να βάλει το απαραίτητο ποσό 3-4 εκατομμύρια για να κάνει ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινο. Εμείς επικροτούμε αυτό που είπε. Και εφόσον δημόσια δεσμεύτηκε για ανάληψη χρεών και να βάλει αυτό το ποσό εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να παραιτηθούμε».

-Αμέσως μετά ρωτήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη για το λόγο που δεν διευκολύνει άμεσα τις διαδικασίες με την παραίτηση της διοίκησης του: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύβα να μπαίνει ο ένας και να βγαίνει ο άλλος. Πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία. Είμαστε σωματείο, έχουμε μέλη, εκλέγει μέλη και χρειαζόμαστε τα νόμιμα, όχι στα κλεφτά, να παρουσιάσουμε τον απολογιστικό μας έλεγχο, την εκκαθάριση και να παραιτηθούμε για να πάμε σε εκλογές. Αν ο κ. Γιαννακόπουλος δεν επιθυμεί να βάλει τα χρήματα που δικαιούται ο Ερασιτέχνης από την ΚΑΕ, ό,τι οφείλει, είναι δικό του δικαίωμα. Δεν θα πω εγώ ποτέ, πρώτα βάλε μου 250 χιλιάδες, να τα βάλει και μετά. Δεν θα κινηθω νομικα εναντίον. Πρέπει όμως να ζητήσω παραστατικά, εκκαθαρίσεις για να πάω σε απολογιστική συνέλευση, να παραιτηθούμε, αλλά για να παραιτηθούμε, πρέπει και εκείνος να μας διευκολύνει σε αυτά που ζητάμε για να παραιτηθούμε. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Το έχω ξαναπεί: Θα το εκλάβω και σαν δική μου, προσωπική επιτυχία να μπει ο κ. Γιαννακόπουλος στον Ερασιτέχνη. Εγώ ανέλαβα μια διοίκηση σωτηρίας, που διαδέχθηκε μια άλλη διοίκηση σωτηρίας. Δε μπορώ να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Δεν έχω τη δυνατότητα και το αναγνωρίζω ως μειονέκτημά μου. Σκοπός μου ήταν να βρω έναν άνθρωπο να μπορεί να βάλει λεφτά, για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό, που έχει ετήσιο μπάτζετ 4-5 εκατομμύρια ευρώ. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έχει αυτήν τη δυνατότητα. Θα ήθελα να φύγω, για να έρθει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, να αναλάβει τον Ερασιτέχνη. Ζητάμε από τον κύριο Γιαννακόπουλο να μας δώσει τα στοιχεία, για να παραιτηθούμε. Θα ήταν αφελές να πω δεν φεύγω και να βάλω το εγώ μου πάνω από τον σύλλογο»!

-Ερωτηθείς στη συνέχεια για τα χρέη του Ερασιτέχνη και για τους λόγους που δεν παραιτείται άμεσα η διοίκησή του, είπε: «Είναι ζήτημα τα μέλη, δεν γνωρίζω ποια διοίκηση θέλει να βάλει ο κ. Γιαννακόπουλος, ο κόσμος θα την αξιολογήσει, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε για διαδικαστικούς λόγους. Είναι μέλη; Δεν μπορεί για παράδειγμα ο κ. Παπαθεοδώρου να γίνει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν θέλει να επενδύσει ένα δισεκατομμύριο, γιατί δεν είναι μέλος. Δεν τίθεται θέμα να ζητάμε εγγυήσεις από τον κ. Γιαννακόπουλο. Ζητάμε να μάθουμε ποιοι είναι για να ξεκινήσει η διαδικασία. Ο Ερασιτέχνης δεν λέει αν έχει αυξηθεί ή μειωθεί το χρέος. Σε εσάς προσωπικά (σ.σ. στον Βασίλη Παπαθεοδώρου) είχα πει ότι θα πρέπει δημόσια να επικοινωνήσει ο Παναθηναϊκός τα πεπραγμένα των τελευταίων ετών και αυτό θα κάνουμε. Ετοιμάζουμε συνέντευξη Τύπου, όπου θα επικοινωνήσουμε τα πάντα, για να έχουν όλοι οι Παναθηναϊκοί μια εικόνα. Η επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου έλεγε τέλη Μαΐου. Εμείς λέμε, πείτε μας τώρα τα στοιχεία 5 λεπτών, για να είμαι κι εγώ νόμιμος και να παραδώσω σύμφωνα με τη διαδικασία. Δημιουργούνται εντυπώσεις χωρίς κανένα λόγο. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό».

-O υιός Μπαλτάκος ξεκαθάρισε ζητώντας και δημόσια συγγνώμη, πως παλαιότερη αναφορά του σε συνέντευξή του, ουδεμία σχέση είχε με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και την περίοδο που εκείνη διοικούσε τη «Μάνα του Λόχου», τονίζοντας ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παρέδωσε το Σύλλογο χωρίς χρέη στους επόμενους: «Είχε δημιουργηθεί μια υποψία από δική μου ευθύνη, όταν είχα πει πως κάποιοι άνθρωποι από πολύ ψηλά, θα βρεθούν πολύ χαμηλά, υπονοήθηκε λοιπόν ότι εννοούσα και δημιουργοήθηκε λανθασμένα κάτι τέτοιο, ότι εννόησα κάτι αρνητικό για τις διοικήσεις από 2009 και πίσω. Ζητώ συγγνώμη. Αναφέρομαι στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο που όχι μόνο παρέδωσε ένα σύλλογο πρωταθλητή, αλλά και ένα συλλογο καθαρό από χρεέη και μάλιστα ξεπλήρωσε ό,τι ελάχιστο υπήρχε στην επόμενη διοίκηση. Ο σύλλογος ό,τι χρέη απέκτησε τα απέκτησε μετά από τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο. Επειδή έχω μεγαλώσει με αυτούς τους ανθρώπους με λυπεί που δημιούργησα αυτή την εντύπωση από δικό μου λαθος».

-Στο φινάλε της συνέντευξής του προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις έκανε λόγο για αόριστες απειλές που δέχεται και έδωσε... μεταφυσική εξήγηση αναφέροντας ακόμα και  τον Βασίλη Σπανούλη και το back to back του Ολυμπιακού:

«Πριν από λίγο δέχτηκα ένα μήνυμα το τρίτο στη σειρά, εκβιαστικό και απειλητικό. Ούτε το περιεχόμενό του θα πω, ούτε αυτόν που το έστειλε. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Θέλω να πιστεύω ότι κουβαλάω στην πλάτη μου πολλά περισσότερα. Εδώ έχω μπει ως Θύρα 13. Δεν εκφράζω τα συναισθήματα της Θύρας 13 αλλά στην καρδιά μου και στην ψυχή μου την έχω από 14 χρονών που πήγα γήπεδο. Συνεπώς δίνοντας μια μεταφυσική διάσταση περιμένω το επόμενο διάστημα μια τεράστια καμπάνια προπαγάνβδας εναντίον μου από συγκεκριμένα Μέσα, την καλοσωρίζω και περιμένω να τη δω. Γιατί αυτές ακριβώς οι καμπάνιες και οι προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος και της οικογένειάς μου, είναι αυτές που μου δίνουν σθένος να μην κάνω πίσω για τον σύλλογο και για οτιδήποτε συλλογικό έχω συμμετάσχει στη ζωή μου. Είτε αυτό είναι η ομάδα μου, είτε αυτό είναι αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος».

Οταν ζητήθηκε, πάντως, από τον Δημήτρη Μπαλτάκο να πει από ποιον δέχτηκε απειλητικά μηνύματα, τότε θυμήθηκε τον Σπανούλη... «Δεν θα τοποθετηθώ παραπάνω, δεν θέλω να δημιουργώ κουτσομπολιά και σπέκουλες αν και το κάνω είναι η αλήθεια. Απλά θα δώσω μια μεταφυσική εξήγηση, δεν την έδωσα πριν γιατί παρασύρθηκα. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ. Γεωργιάδης, έτσι δεν είναι; Ανέλαβε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ, Κοντονής. Προήχθη σε υπουργός Δικαιοσύνης και είναι και στην 15άδα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ. Καμμένος και είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Και άλλες επιθέσεις έχει δεχτεί, δυστυχ'ως για εμάς και ο κύριος Σπανούλης, ο οποίος έκανε back to back πρωταθλήματα και ανυπομονούμε να τον κερδίσουμε στις επόμενες σειρές. Συνεπώς και μεταφυσικά μιλώντας, θα είμαι πολύ κοντά στο να χτίσουμε γήπεδο στο Γουδή, αν υλοποιηθούν οι απειλές αυτές».

Ο Μπαλτάκος μίλησε ακόμα:

Για το γεγονός ότι κανένα ομαδικό σπορ δεν προκρίθηκε στο τελικό: «Ένα επιχείρημα παραπάνω για να αναλάβει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Είναι κακή η χρονιά. Το πρόβλημα εντοπίζεται καθαρά στο μπάτζετ. Από εκεί έρχονται όλα τα υπόλοιπα θεμιτά και αθέμιτα. Δεν ήμουν διατεθειμένος να κάνω τα αθέμιτα. Υπήρχε και ένα θέμα ροής χρημάτων. Όταν έχουν προϋπολογισθεί διάφορα χρήματα από πηγές τα οποία ξαφνικά δεν έρχονται δημιουργείται ένα πρόβλημα. Εμείς φταίμε για το αγωνιστικό φέτος. Θέλουμε να βάλει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Αρκεί να συνεργαστεί».

Ακολούθως έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Ο κύριος Παύλος και ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος θα μείνουν στην ιστορία και στις καρδιές μας. Και θα μείνουν όχι μόνο για για τα έξι ευρωπαϊκά και τους δεκάδες τίτλους. Θα μείνουν στην ιστορία λόγω της ευπρέπειας, του επιπέδου και του ήθους τους. Αυτά σε κάνουν ηγέτη. Δέκα ευρωπαϊκά να πάρεις, δεν γίνεσαι ηγέτης αν δεν βάζεις τον Σύλλογο πάνω από το εγώ σου».

Για το αν μπορεί να γίνει γήπεδο στο Γουδή χωρίς χώρο μπάσκετ: «Το τέλειο σενάριο θέλει όλο τον Παναθηναϊκό μαζί. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έχει ζητήσει το ΟΑΚΑ. Δε νομίζω ότι υπάρχει διάθεση από πλευράς ΚΑΕ συστέγασης. Αν είναι τεχνικά εφικτό δεν το γνωρίζω. Το θέλω όσον αφορά εμένα προσωπικά. Στη ζωή μου προσπαθώ να απευθύνομαι στην μειοψηφία. Απευθυνόμαστε σε έννοιες. Οι υπηρέτες των εννοιών μας τοποθετηθεί στην σωστή πλευρά της ιστορίας. Θα αναλάβω το κόστος για να εξασφαλίσω το γήπεδο. Αυτή θα είναι μεγαλύτερή μου επιτυχία στον σύλλογο. Για να μπορεί ο σύλλογος να έχει μέλλον θα πρέπει να έχει εγκαταστάσεις».

 

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Αποκάλυψη: Τι συζητούσαν Μελισσανίδης - Πατέρας στις Σπέτσες;
Αποκάλυψη: Τι συζητούσαν Μελισσανίδης - Πατέρας στις Σπέτσες;
Και πώς να μην αγαπάς τον Bruce Springsteen;
Και πώς να μην αγαπάς τον Bruce Springsteen;
Τόσα έδινε η Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο
Τόσα έδινε η Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο
Πλατέλλας: «Γι' αυτό ήρθα στον Άρη»
Πλατέλλας: «Γι' αυτό ήρθα στον Άρη»
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ζ)
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  14:20Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  14:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ (Ζ)
  14:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:55Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  15:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2017
  17:30Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Moto3 2017
  18:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο (Ζ)
  18:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017
  19:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  19:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  19:30Supercopa Endesa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto2 2017
  20:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζ)
  20:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  20:30Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2017
  21:10Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Moto3 2017
  21:40Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  22:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017
  22:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2017
  23:25Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Χάντερσφιλντ
  23:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Στιγμιότυπα
  23:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018
  00:00Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Moto2 2017
  00:25Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  01:40Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπεσίκτας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  02:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι
  04:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  04:10Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2017
  04:50Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπιλμπάο
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  05:10Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  05:20Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  06:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  06:10Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπαλ - Νάπολι
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • MotoGP 2017
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Γκαρμπίν Μουγκουρούζα - Σιμόνα Χάλεπ
  07:10WTA 2017. Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  08:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto2 2017
  08:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλη
  09:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2017
  09:20Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  09:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι
  10:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Λέμγκο - Μέλσουνγκεν
  10:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φράιμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  10:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Τορίνο
  11:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  11:10Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • MotoGP 2017
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  11:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018
  12:00Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E5
  13:00Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  13:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαμπντόρια - Μίλαν (Ζ)
  13:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  14:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  14:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Μπαρτσελόνα
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  15:10Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  16:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  16:20Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto3 2017
  16:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ (Ζ)
  17:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2017
  17:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017 (Ζ)
  18:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μικρός τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Μπολόνια (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2017
  19:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο (Ζ)
  19:30EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017 (Ζ)
  20:302ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017 (Ζ)
  21:00New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Αταλάντα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  22:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  22:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  23:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Νιουκάστλ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης