Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3 - 2: Επική ανατροπή με μαχητική ψυχή! (pics)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3 - 2: Επική ανατροπή με μαχητική ψυχή! (pics)

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει 0-2 στην Κυψέλη από τον ΠΑΟΚ αλλά με τεράστια μαγκιά και αποθέματα μαχητικής ψυχής, γύρισε το ματς και νίκησε 3-2

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός έκανε απίστευτη ανατροπή και από το 0-2 του ΠΑΟΚ βρέθηκε να κερδίζει 3-2 και να «κλειδώνει» τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου ήταν… ο ορισμός της μαχητικής ψυχής, με τον κόσμο να βάζει και το δικό του λιθαράκι στη μεγάλη ανατροπή.

Κι αν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» που κάνουν κάθε φορά… Λεωφόρο την Κυψέλη, έβαλαν λιθαράκι, ο Ανδρεόπουλος με τις επιλογές του και ο Μπέλος με την απόδοσή του που ήρθε να συνδράμει τον Τσίροβιτς έβαλαν… βράχους ανατροπής. Ο 37χρονος διαγώνιος πέρασε στη θέση του αρνητικού Γκονζάλες, έδωσε ώθηση και ψυχολογία στην ομάδα, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μειώσει τα λάθη και να επικρατήσει επί του ΠΑΟΚ που είχε βρεθεί να κερδίζει καθαρά από λάθη του «τριφυλλιού».

Αν και ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, πλήρωσε πολύ ακριβά τα λάθη που έκανε. Οι «πράσινοι» στο πρώτο σετ βρέθηκαν να προηγηθούν 16-13 του ΠΑΟΚ, πλην όμως με τον Γκονζάλες να μην έχει «μπει» στο παιχνίδι, η ομάδα του Καλμαζίδη είχε την εμπειρία να «γυρίσει» υπέρ της την κατάσταση. Μετά το 20-21 επί του «δικεφάλου του Βορρά», ο ΠΑΟΚ πήρε ψυχολογία και προβάδισμα για το σετ, το οποίο κατέκτησε εν τέλει 25-23 και πήρε προβάδισμα στην Κυψέλη.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ. Ο Παναθηναϊκός είχε σε καλή κατάσταση τον Τσίροβιτς, ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του τον Στάροβιτς, ωστόσο οι «πράσινοι» με αρκετά καλή υποδοχή και μπλοκ, πήραν προβάδισμα 8-7 και 16-14, ωστόσο ο ΠΑΟΚ και πάλι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του «τριφυλλιού». Στο κρίσιμο σημείο, η ομάδα του Ανδρεόπουλου έδωσε αρκετούς εύκολους πόντους σε αυτή του Καλμαζίδη, οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν ξανά 19-21 και κατέκτησαν το σετ 22-25.

Ο Γκονζάλες στο ματς αυτό δεν θύμισε σε τίποτα τον παίκτη που εντυπωσιάζει σε όλο το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο Ανδρεόπουλος να αλλάξει τον διαγώνιό του με τον Μπέλο. Ο 37χρονος άσος των «πράσινων» έδωσε ώθηση, ενέργεια και… τρέλα στην ομάδα που έκανε εντυπωσιακή επιστροφή! Ο Παναθηναϊκός είναι ενδεικτικό πως στα πρώτα δυο σετ είχε κάνει 20 λάθη, ενώ στα δυο επόμενα έκανε μόλις επτά. Με μπροστάρη, λοιπόν, τον Μπέλο και άξιο συμπαραστάτη του στην επίθεση τον Τσίροβιτς, ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ εύκολα το τρίτο σετ 25-17 και μείωσε 1-2 στην κατάμεστη Κυψέλη!

Με την έναρξη του τέταρτου σετ, στόχος του Παναθηναϊκού ήταν να κάνει το 2-2 για να πάρει τον βαθμό και να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση! Οι «πράσινοι» με εξαιρετική τακτική πάνω στο φιλέ, καλή υποδοχή και… τοίχο υψωμένο στο μπλοκ, «καθάρισε» πολύ εύκολα τους Θεσσαλονικείς! Η ομάδα του Ανδρεόπουλου με τον Τσίροβιτς να παίρνει τον ρόλο του «πρώτου βιολιού» από τον Μπέλο, που συνέχιζε όμως να βγάζει τρομερό πάθος και να κάνει τη διαφορά από την ώρα που πέρασε στο τάραφλεξ αντί του Γκονζάλες, έκανε ότι ήθελε και επικράτησε 25-17!

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved