Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για τη ζωή

Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για τη ζωή

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για τη ζωή.

Το ECALI CLUB στα πλαίσια ενδυνάμωσης των αθλητικών δράσεων του για το 2017 ξεκινά τη νέα χρονιά με ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.

Με δύο διαδρομές, 5 χιλιομέτρων για ενήλικες και 1 χιλιομέτρου για παιδιά, με αφετηρία και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του ECALI CLUB, θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με ένα ξεχωριστό τρόπο.
Μαζί μας θα τρέξουν πολλοί Έλληνες Ολυμπιονίκες, μέλη του ΣΕΟ.

Μετά τον αγώνα, θα φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις του ECALI CLUB όλους τους δρομείς σε ειδική εκδήλωση, με 48 βραβεύσεις, φαγητό, ποτό και μουσική.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου τρέχουμε για καλό σκοπό.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της η ΕΚΑΛΗ Α.Ε., θα συνεργαστεί το 2017 με την Εθνική Τράπεζα για να στηρίξει το
πρόγραμμα Act4 Greece (https://www.act4greece.gr/en/).

Από τις αρχές Δεκεμβρίου 2016 έχει τοποθετηθεί ATM act4Greece στους χώρους του ECALI CLUB που υποστηρίζει την δράση μέσω του προγράμματος act4Greece, η οποία αφορά στην παροχή ζεστών μεσημεριανών σχολικών γευμάτων. Το ATMθα είναι στη διάθεση όλων των συμμετεχόντων στο ECALIRUN, ενισχύοντας την προσπάθεια μας.

Στόχος όλων μας είναι η στήριξη των σχολείων μέσω της χρηματοδότησης σχολικών γευμάτων σε μαθητές του Δημοτικού στη Δυτική Αττική.Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, πολλά παιδιά δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κρίσης, ψυχικά και σωματικά, ενώ τα ποσοστά της παιδικής φτώχειας αυξήθηκαν στο 27,8%. Αρκετά παιδιά υποσιτίζονται, ενώ παράλληλα η παιδική παχυσαρκία αυξάνεται λόγω της κακής διατροφής. Τα παιδιά είναι το μέλλον, οι φυσικοί κληρονόμοι της ιστορίας μας και οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους" https://www.act4greece.gr/challenge/sitisi2/?c=

Εθνική Τράπεζα, act4Greece και ECALICLUB

Συμμετέχουμε στον αγώνα δρόμου Ecali Run που για πρώτη φορά διοργανώνει το Ecali Sports Club και με τη συμμετοχή μας στηρίζουμε την παροχή ζεστών μεσημεριανών γευμάτων σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος act4Greece, η Εθνική Τράπεζα ανέλαβε να ενισχύσει το πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την παροχή σχολικών γευμάτων σε μαθητές δημοτικών σχολείων, ως μιας από τις πλέον ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς, προσφέρθηκαν 134.541 ζεστά γεύματα σε 2.808 μαθητές από 17 σχολεία της Δυτικής Αττικής. Στόχος για φέτος είναι να καλύφθουν οι ανάγκες σίτισης 1.405 μαθητών από 9 σχολεία της Δυτικής Αττικής με 244.470 ζεστά γεύματα για το σχολικό έτος 2016-2017.

Μέσω του act4Greece, έχουμε όλοι την ευκαιρία να δείξουμε στην πράξη ότι στεκόμαστε δίπλα σε παιδιά και οικογένειες, από επιλεγμένες περιοχές της χώρας που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση καθώς μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από την συμμετοχή σας στο Ecali Run θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα act4Greece και τις δράσεις του επισκεφτείτε την πλατφόρμα www.act4greece.gr

«Ας δηλώσουμε τώρα όλοι συμμετοχή στο Ecali Run και να βοηθήσουμε να προσφέρουμε σχολικά γεύματα στα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Δηλώσεις συμμετοχής:
http://theecaliclubsports.polldaddy.com/s/%CE%95calirun2017



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved