Στη Σλοβακία η αποστολή της εθνικής

Στη Σλοβακία η αποστολή της εθνικής

Για τη Σλοβακία αναχωρεί σήμερα η εθνική χάντμπολ των γυναικών, προκειμένου να συμμετάσχει στον 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.

Η ελληνική αποστολή, μετά από οκτώ ημέρες προετοιμασίας στο Αμύνταιο και δύο φιλικά παιχνίδια με το Ισραήλ, θα μεταβεί αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα κι από κει στη Βιένη, απ΄όπου θα ταξιδέψει οδικώς ως την πόλη Σάλα, όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του ομίλου.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Μενέλαος Δανήλος και Αλέξανδρος Ταρινίδης, κατέληξαν στις εξής αθλήτριες που θα απαρτίσουν την αποστολή: Κεπεσίδου, Χρυσή, Στουγιαννίδου, Τσάκαλου, Ζυγούρα, Παπανικολάου, Μανιά (Νέα Ιωνία), Ράτσικα, Βαφειάδου, Μούρνου, Μάστακα, Τσαουσίδου (ΠΑΟΚ), Χατζηπαρασίδου, Καρέλα (Παναιτωλικός), Γκάτσιου (Πανόραμα), Βασιλειάδου (ΓΑΣ Καματερού). Μαζί με τις αθλήτριες και τους προπονητές, θα ταξιδέψουν η έφορος Ερασμία Λάσκαρη, ως αρχηγός αποστολής, ο συντονιστής των εθνικών ομάδων γυναικών Χρήστος Τζουβάρας και ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης.

Η εθνική θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Λιθουανία (Παρασκευή 25/11, 20:45 ώρα Ελλάδας), τη Σλοβακία (Σάββατο 26/11, 18:45) και την Ουκρανία (Κυριακή 27/11, 20:45). Το εισιτήριο για τα πλέι-οφ παίρνουν οι δύο πρώτοι του ομίλου, αλλά η πρόκριση δεν είναι αυτοσκοπός για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο επιδιώκει πρωτίστως να σταθεί αξιοπρεπώς στους αγώνες και ενδεχομένως να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον στο -θεωρητικά πιο βατό- ματς της πρεμιέρας με τη Λιθουανία.

«Προετοιμαστήκαμε οκτώ ημέρες στο Αμύνταιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ενέργεια και τη διάθεση των κοριτσιών. Έχουμε αναλύσει τους αντιπάλους μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα τρία παιχνίδια. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η εθνική γυναικών και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας για το μέλλον. Παιχνίδι-κλειδί του ομίλου είναι το πρώτο με τη Λιθουανία, που φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στις δικές μας αγωνιστικές δυνατότητες», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μενέλαος Δανήλος.



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved