Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» γιγαντώνεται με την υποστήριξη της ΝΝ Hellas και της Stoiximan.gr

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» γιγαντώνεται με την υποστήριξη της ΝΝ Hellas και της Stoiximan.gr

Κάλεσμα στους δρομείς όλης της χώρας, να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, απεύθυναν από την πρωτεύουσα τα στελέχη της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Βόρειας Ελλάδας, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης των δύο Βασικών Υποστηρικτών της διοργάνωσης.

Στην Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/02) στο εντευκτήριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στο Μικρολίμανο, παρουσιάστηκαν η ΝΝ Hellas ως Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης και η εταιρεία Stoiximan.gr ως ο Μέγας Χορηγός αυτής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Chief Marketing Officer της NN Hellas, κ. Christian Bohlke, o Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαραθωνίων Δρόμων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (EAA), κ. Παναγιώτης Δημάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε., κ. Γιάννης Ποδιώτης, ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος, η εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της διοργάνωσης, κα Φανή Χαλκιά, καθώς και ο Πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρείας ABOVE, που έχει αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι της φετινής διοργάνωσης, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της διοργάνωσης, Κατερίνα Σεφερλή.

Ακολουθούν οι τοποθετήσεις των ομιλητών:

Christian Bohlke (Chief Marketing Officer της NN Hellas): «Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή, που μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε στη διοργάνωση για δεύτερη χρονιά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που φέτος έχουμε τη δυνατότητα να αποτελούμε τον Ονομαστικό Χορηγό της διοργάνωσης. Η χορηγία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί για εμάς ένα πετράδι στο στέμμα του Ομίλου της ΝΝ. Το τρέξιμο αποτελεί ένα θεματικό γεγονός για την ΝΝ, αφού σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουμε Μαραθωνίους και άλλους αγώνες δρόμου.
Και φυσικά για την ΝΝ Hellas είναι πολύ σημαντική υπόθεση ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αφού δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των ασφαλειών ζωής και υγείας. Προωθούμε το μήνυμα της υγιούς ζωής μέσα από το σύνθημα “Live Well” και το να ζεις καλά συνδέεται στενά με το τρέξιμο και με το να έχεις έναν δραστήριο τρόπο ζωής».

Πάνος Κωνσταντόπουλος (Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr): «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Stoiximan.gr η έμπρακτη στήριξη του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μιας διοργάνωσης που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, προσελκύοντας χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, αλλά κυρίως προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό, αποτελώντας πια μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης.
Η Stoiximan.gr, υλοποιώντας το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στο Μαραθώνιο ως Μεγάλος Χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τον σκοπό αλλά και το μήνυμα αυτής της διοργάνωσης. Ο σκοπός είναι η προαγωγή της γενικότερης συμμετοχής στον αθλητισμό μέσα από μια τέτοια μαζική εκδήλωση. Το μήνυμα είναι η προβολή ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Βασική μας αποστολή αποτελεί η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των διοργανώσεων αυτών που προάγουν αυτό που ονομάζουμε μαζικό αθλητισμό και προάγουν υψηλά πρότυπα, αναδεικνύοντας τις αρετές και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση, μία εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα θα έλεγα, που πραγματοποιείται σε μία πόλη ταυτόσημη με την αθλητική παιδεία και τις επιτυχίες στον αθλητισμό.
Αναπτύσσουμε σημαντική κοινωνική δράση μαζί με τις ομάδες και τους αθλητές τους οποίους υποστηρίζουμε ως χορηγοί (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΕ Πλατανιας, ΠΑΕ Βεροια, ΠΑΕ Πανθρακικος και ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης), και στηρίζουμε ιδρύματα στη Βόρειο Ελλάδα. Το ίδιο θα κάνουμε και στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με τις ομάδες της Βορείου Ελλάδος, Άρη, Πανθρακικό και Βέροια να έχουν φυσικά σημαίνοντα ρόλο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα συμβάλουμε, από τη θέση που μας αναλογεί, στην υλοποίηση μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης, που θα δώσει χαρά στους συμμετέχοντες και θα παρακινήσει τους θεατές ώστε να συμμετάσχουν και αυτοί του χρόνου. Αυτό θα είναι το κέρδος για όλους μας».

Βούλα Πατουλίδου (Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής): «Όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια πριν από 11 χρόνια, κάποιοι αναρωτιόντουσαν ‘μα καλά, αυτοί είναι τρελοί;’. Σήμερα, ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» έχει καταξιωθεί και έχει μπει στο διεθνές καλεντάρι, αποτελώντας έναν θεσμό που σηματοδοτεί πάρα πολλά. Ξεκινάμε από την Πέλλα και φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη, μέσα από μία διαδρομή που φέτος έχει βελτιωθεί και είναι πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια, γιατί ο στόχος είναι αυτός, να βελτιώνεσαι διαρκώς. Το βασικότερο είναι ότι μέσα από αυτή τη διοργάνωση, πέρα από το αγωνιστικό πρόγραμμα, τα πιτσιρίκια αρχίζουν να εκπαιδεύονται για θέματα όπως τι είναι το περιβάλλον και τι είναι το ‘δεν φοβάμαι και συμμετέχω’.
Παράλληλα, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο μόνιμο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Ίσως είναι το πιο σημαντικό μήνυμα στην εποχή μας το ότι μπορούμε να αντισταθούμε, δημιουργώντας δεσμούς μέσα από το τρέξιμο, κάποιοι μπορούν να κερδίσουν διακρίσεις και χειροκρότημα, αλλά τίποτε από όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς την στήριξη των εταιρειών. Έπαψε να υπάρχει ο κρατικός κορβανάς, αλλά δεν έπαψε η ευαισθησία, η συνεργασία, η αλήθεια όσων ζητάς, προκειμένου να σου δώσουν.
Γι’ αυτό ευχαριστώ από καρδιάς τον Ονομαστικό Χορηγό και τον Μέγα Χορηγό, γιατί δύσκολα θα μπορούσε να γιγαντωθεί ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» χωρίς τη δική τους υποστήριξη».

Γιάννης Ποδιώτης (Γενικός Γραμματέας Ο.Ε.): «Κάνουμε μια προσπάθεια χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και φτάσαμε στο σημείο να βρισκόμαστε σήμερα σε μία Συνέντευξη Τύπου στο Μικρολίμανο, απαριθμώντας όσα έχουμε καταφέρει μέσα σε μια δεκαετία. Ευχαριστούμε τον Ονομαστικό Χορηγό και τον Μέγα Χορηγό, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε και φέτος ένα πολύ ωραίο αγώνα δρόμου και σας καλούμε όλους στη Θεσσαλονίκη για να τον ζήσουμε μαζί από κοντά».

Παναγιώτης Δημάκος (Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ): «Ο ΣΕΓΑΣ έχει ως κόσμημα τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Τον έχει υπό την αιγίδα του κάθε χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μία διοργάνωση η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που θα πρέπει οι δρομείς να έχουν κατά τη διάρκεια ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, έχω να σας πως ότι είναι μία διοργάνωση ενταγμένη στο καλεντάρι αυτής, πράγμα που σημαίνει ότι έχει διεθνή απήχηση. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε πολλές διεθνείς συμμετοχές από δρομείς της Κεντρικής και την Ανατολικής Ευρώπης, όπως και από τα Βαλκάνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς, χωρίς τους οποίους δεν γίνεται τίποτε, αλλά κυρίως θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της διοργάνωσης: Την κα Πατουλίδου, τον κ. Ποδιώτη, τον κ. Χριστόπουλο και όλη την τεχνική ομάδα που κρύβεται πίσω από όλο το δημιούργημα που λέγεται Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Εύχομαι καλή επιτυχία και απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους δρομείς, από την πρωτεύουσα όπου βρισκόμαστε και απ’ όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την τόσο σπουδαία διοργάνωση».

Δρόσος Χριστόπουλος (Γενικός Διευθυντής διοργάνωσης): «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ γι’ αυτήν την εκδήλωση. Πριν από δέκα χρόνια, μια ομάδα ανθρώπων στον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης κατόρθωσε και έφερε στην Ελλάδα τη διοργάνωση με την ονομασία Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Λίγοι πίστευαν ότι θα φτάναμε εδώ όπου φτάσαμε. Τελικά αυτή η ομάδα αποδείχθηκε ικανή και ενέπνευσε πολλά άξια στελέχη, που δεν ήταν μόνο του Τρίτωνα. Καταρχήν ήταν ό,τι καλύτερο είχε η Θεσσαλονίκη, κατόπιν ό,τι καλύτερο είχε η Βόρειος Ελλάδα και μετά ό,τι καλύτερο είχε ολόκληρη η χώρα μας, αφού χάρη στην άψογη συνεργασία που έχουμε με τον ΣΕΓΑΣ, εντάσσονται στην ομάδα μας κάποια από τα ικανότερα στελέχη της Ομοσπονδίας.
Η Ελλάδα έχει την κορωνίδα των Μαραθωνίων δρόμων του κόσμου, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Καταφέραμε μέσα σε δέκα χρόνια να κάνουμε την AIMS να στείλει σε όλους τους δρομείς ανά τον κόσμο ενημερωτικό μήνυμα, αναφέροντας ότι αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει μία εξίσου όμορφη και άριστη από πλευράς υποστήριξης των δρομέων διοργάνωση, που επίσης έχει ιστορικό χαρακτήρα και πρόκειται για τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Στο σημείο όπου φτάσαμε, όμως, χρειαζόμαστε τη δύναμη των δύο μεγάλων εταιρειών που μας υποστηρίζουν, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Όπως στην αρχαία Ελλάδα οι διοργανωτές των άρτια οργανωμένων αγώνων είχαν σε περίοπτη θέση τους υποστηρικτές τους, γιατί χάρη σ’ αυτούς εξασφάλιζαν υψηλό ποιοτικό επίπεδο στους αγώνες, έτσι και εμείς χαιρόμαστε που έχουμε κοντά μας αυτές τις δύο μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες πέραν των δυνατοτήτων που έχουν για την ενίσχυση των διοργανώσεών μας, έχουν κάνει στρατηγική επιλογή τους την ένταξή τους σε αυτές, συμμετέχοντας και οι ίδιες ενεργά στο δρομικό κίνημα.
Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ ως απόρροια αυτής της σχέσης, είναι ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και ήδη καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να το πετύχουμε. Σ’ αυτούς που θα επισκεφθούν την πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή της χώρας, η υπόσχεσή μου είναι ότι θα περάσουν πάρα πολύ ωραία. Θα περάσουν ωραία, γιατί θα βρίσκονται σ’ έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο τερματισμού, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην αναπλασμένη παραλία της Θεσσαλονίκης, θα δουν χιλιάδες παιδάκια να τερματίζουν στον παράλληλο Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, αμέσως μετά θα δουν να τερματίζει το κύμα δρομέων του Δρόμου 10.000μ., κατόπιν θα δουν τον τερματισμό των Μαραθωνοδρόμων, τους οποίους θα μπορούν να τους παρακολουθούν και από γιγαντοοθόνη. Όλοι αυτοί οι θεατές, μαζί με τους δρομείς των 5.000μ. που μπορεί να ξεπεράσουν και τις 15.000 σε αριθμό, θα πάνε στην συνέχεια στο διπλανό Δημαρχιακό Μέγαρο, για να πλημμυρίσουν και αυτοί με την σειρά τους την πόλη
Θα κάνουμε λοιπόν τα πάντα, εμείς, η Τεχνική Επιτροπή μας, η Οργανωτική Επιτροπή μας και οι δύο μεγάλοι υποστηρικτές μας, έτσι ώστε ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» να είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά και να προσφέρει στην πόλη και στη χώρα μας μία ακόμη εκδήλωση που εκτός από αθλητικό χαρακτήρα διαθέτει επίσης πολιτιστικό, κοινωνικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα».

Φανή Χαλκιά (εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της διοργάνωσης): «Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία Συνέντευξη Τύπου του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα, αλλά όπως θα δείτε και φέτος, πρόκειται για μία διοργάνωση που αφορά τους πάντες: Πέρσι είχαμε συμμετοχή από αθλητές 53 χωρών και αυτή τη φορά αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερες. Επίσης, είναι η διοργάνωση με το μεγαλύτερο σε συμμετοχή Δρόμο 5.000μ. στην Ελλάδα.
Για δεύτερη χρονιά έχουμε μαζί μας την NN Hellas, που φέτος γίνεται Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα καλωσορίζουμε την Stoiximan.gr ως Μέγα Χορηγό και της ευχόμαστε καλή αρχή».

Γιάννης Παπαδημητρίου (Πρόεδρος ABOVE): «Το σημαντικότερο για μία διαφημιστική εταιρεία είναι να της δίνονται δυνατότητες να αναδείξει τη δουλειά της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΜΕΑΣ Τρίτων γι’ αυτή την ευκαιρία. Αντίστοιχα, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ονομαστικό Χορηγό ΝΝ Hellas και στο Μέγα Χορηγό Stoiximan.gr, που με την υποστήριξή τους βοηθούν να αναδειχθεί μία ποιοτική προσπάθεια».

Η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης, η οποία εκτός από την αθλητική της διάσταση διαθέτει πολιτιστικό, κοινωνικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα, είναι προγραμματισμένη να γίνει σε Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

4 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Όγκαστ: «Ανυπομονώ για την πράσινη κόλαση του ΟΑΚΑ» (videos+photos)
Όγκαστ: «Ανυπομονώ για την πράσινη κόλαση του ΟΑΚΑ» (videos+photos)
Ελλάδα-Ουκρανία 78-63: Έδειξε χαρακτήρα και φορτσάρει για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία
Ελλάδα-Ουκρανία 78-63: Έδειξε χαρακτήρα και φορτσάρει για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία
Λοτζέσκι: «Είμαι έτοιμος» (videos+photos)
Λοτζέσκι: «Είμαι έτοιμος» (videos+photos)
Ηρακλής: Ανέλαβε ο Κόστιτς
Ηρακλής: Ανέλαβε ο Κόστιτς
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Τραγωδία στα Οινόφυτα: Τρένο παρέσυρε στρατιώτες – Ένας νεκρός
Τραγωδία στα Οινόφυτα: Τρένο παρέσυρε στρατιώτες – Ένας νεκρός
Φωτιά: Εικόνες αποκάλυψης από τα καμένα στην Αττική - Δεν έμεινε τίποτα όρθιο (pics)
Φωτιά: Εικόνες αποκάλυψης από τα καμένα στην Αττική - Δεν έμεινε τίποτα όρθιο (pics)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Ιστορικό ρεκόρ για Ενρίνκε
Ιστορικό ρεκόρ για Ενρίνκε
Η Ινές Ενρίνκε από την Πορτογαλία είναι η αθλήτρια που…
Ιστορικό ρεκόρ για Ενρίνκε
«Χρυσός» με ρεκόρ ο Ντινίζ
«Χρυσός» με ρεκόρ ο Ντινίζ
Ο Γάλλος Γιουάν Ντινίζ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50…
«Χρυσός» με ρεκόρ ο Ντινίζ
Έτσι τραυματίστηκε ο Μπολτ
Έτσι τραυματίστηκε ο Μπολτ
Έτσι τραυματίστηκε ο Μπολτ
Γκάτλιν: Μας κράτησαν πολύ ώρα για την τηλεόραση
Γκάτλιν: Μας κράτησαν πολύ ώρα για την τηλεόραση
Στην τηλεόραση έριξε την ευθύνη για τον τραυματισμό του Γιουσέιν…
Γκάτλιν: Μας κράτησαν πολύ ώρα για την τηλεόραση
Αυτή είναι η γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Μπολτ
Αυτή είναι η γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Μπολτ
Μια κράμπα τελικά ταλαιπώρησε τον Γιουσέιν Μπολτ ο οποίος δεν…
Αυτή είναι η γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Μπολτ
Δεν τερμάτισε ο Μπολτ στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του - Ευθύνες στους διοργανωτές από Τζαμάϊκα
Δεν τερμάτισε ο Μπολτ στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του - Ευθύνες στους διοργανωτές από Τζαμάϊκα
Ο Μπολτ τραυματίστηκε στην τελευταία του κούρσα και οι συμπαίκτες…
Δεν τερμάτισε ο Μπολτ στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του - Ευθύνες στους διοργανωτές από Τζαμάϊκα

 • Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  16:05Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  16:10Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
  16:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:00Pre Season.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  17:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2017 E7
  17:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  18:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto3 2017
  18:05NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
  19:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto2 2017
  19:15NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  19:25NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Pre Game Show (Ζ)
  20:00Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Έστερσουντ. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Pure Michigan 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2017. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - ΑΕΚ (Ζ)
  21:45UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:30Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:45Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Έστερσουντ
  00:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  00:25Γερμανία.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  00:30UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  00:55Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  02:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  02:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  02:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Τότεναμ
  02:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula E 2016-17
  03:10Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  04:00Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  04:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΕΛ - Σλάβια Πράγας
  04:20UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  04:30Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  05:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  05:10Μόντρεαλ 2. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  06:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  06:10Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπασακσεχίρ - Σεβίλη
  06:15UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  07:10Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  07:30Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  08:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  08:10UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Soccer: Λευκορωσία - Ελλάδα
  08:30Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Formula E 2016-17
  08:35Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  09:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Beach Soccer: Πορτογαλία - Βραζιλία
  09:45Mundialito 2017.Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  10:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2017
  10:40Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  11:15Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • MotoGP 2017
  11:40NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  11:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ριέκα
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - ΑΕΚ
  12:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  12:45Pure Michigan 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  12:55Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Ουντινέζε
  13:25Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  13:55TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  14:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E1
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  15:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E2
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  15:50Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  16:15Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E3
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπολόνια - Γιουβέντους
  17:15Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  17:35NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  18:00Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • ERC 2017 - Magazine
  18:20Rally Rzeszow.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E2
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017
  18:50NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E1
  19:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  19:15Ομάδες που προβιβάστηκαν.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  19:35TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  20:00Σινσινάτι. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:10Pre Season.
 • Formula E 2016-17
  20:20Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  20:30Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Αλαβές (Ζ)
  21:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  21:20Malaysia Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς. NBA Playoffs 2017. 1ος γύρος. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.)
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  22:00Σινσινάτι. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  22:15Malaysia Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  23:10Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λας Πάλμας (Ζ)
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης