Βίσση, Σισέ και... απονομή! (vd)

Βίσση, Σισέ και... απονομή! (vd)

Από αυτή τη συναυλία έφυγαν όλοι κερδισμένοι, με ωραίες αναμνήσεις…

Πιο κερδισμένος από όλους έφυγε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας ένα «φιλί της ζωής», μια τονωτική ένεση, αντίδοτο στα οικονομικά προβλήματα που τρώνε λίγο λίγο  τη σάρκα της βάσης ολόκληρου του Παναθηναϊκού.

Η αιμοδοσία στον «άρρωστο» στέφθηκε με επιτυχία και στιγματίστηκε από άκρατο πάθος και ενθουσιασμό. Ο ιερός σκοπός της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το «παρών» έδωσαν πάνω από 6.000 φίλαθλοι, αρκετοί αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλά και διοικητικά στελέχη της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Από τους Γιώργο Αφρουδάκη, Γιώργο Καραγκούνη και Τζιμπρίλ Σισέ μέχρι τον προεδρεύων αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα που προμήνησε την διεξαγωγή παρόμοιων ενεργειών και στο άμεσο μέλλον. Τιμούμενη της βραδιάς ήταν και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού» στην οποία έγινε και η απονομή του φετινού πρωταθλήματος γνωρίζοντας την αποθέωση, όπως και όλοι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Η Άννα Βίσση, Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γιώργος Καραγκούνης, η Ελευθερία Χατζηνίκου…

Ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας: «Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του στο κλείσιμο μιας σπουδαίας βραδιάς για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό...

Ο Σισέ ανέβηκε στην σκηνή, ύστερα από προτροπή της Βίσση και παρά το στενό... μαρκάρισμα της γνωστής τραγουδίστριας απέφυγε να απαντήσει αν θα φόραει και του χρόνου τα πράσινα και απλώς χάρισε ένα χαμόγελο στον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί για την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS που διοργανώνεται από το κέντρο PRAKSIS και το κέντρο ζωής.

 

Το OnSports στο ΟΑΚΑ και σας θυμίζει την εξέλιξη της μεγάλης βραδιάς:

Στο κέντρο του γηπέδου έχει στηθεί μια εντυπωσιακή σκηνή και ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να έρχεται στο ΟΑΚΑ.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ έχει καταφθάσει τόσο ο παρουσιαστής της σημερινής βραδιάς, Ανδρέας Μικρούτσικος, όσο και η Άννα Βίσση με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ο τελευταίος μάλιστα έχει ήδη αρχίσει τις πρόβες του.

Στην εκδήλωση αρχίζουν και φθάνουν και τα αθλητικά σωματεία του Παναθηναϊκού, με την ομάδα βόλεϊ των γυναικών, τους άνδρες του πόλο και τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.

Παρόντες είναι και οι Νίκος Ρισβάς, Γιάννης Στουραΐτης, με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ να αναλαμβάνει την απονομή του πρωταθλήματος στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ  του Παναθηναϊκού.

20:30 Δηλώσεις της βολεϊμπολίστριας του Παναθηναϊκού, Ξανθής Μυλωνά : «Κάθε πρωτάθλημα είναι πιο γλυκό από το προηγούμενο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει. Σίγουρα μας ανησυχεί η κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη και αν φανταστείτε και  την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, σίγουρα στον Ερασιτέχνη είναι χειρότερα, ωστόσο πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

20:33 Δηλώσεις της βολεϊμπολίστριας του Παναθηναϊκού, Αθηνά Δηλαβέρη : «Μια μεγάλη βραδιά για τον Ερασιτέχνη. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά ήμασταν ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης και χαίρομαι τόσο που κατέκτησα το πρώτο μου πρωτάθλημα».

21:00 Δηλώσεις του φουνταριστού του Παναθηναϊκού, Γιώργου Αφρουδάκη: «Χαιρετίζω την εκδήλωση και την σημαντική πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη. Ευχαριστώ την Άννα Βίσση. Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος. Σίγουρα πρέπει να μπουν μπροστά και επιφανείς άνθρωποι του Παναθηναϊκού να βοηθήσουν. Τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι πολύ σημαντικά γιατί βγάζουν πρωταθλητές. Πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες εκδηλώσεις για να μην φυτοζωούν αυτά τα τμήματα. Τα προβλήματα της ΠΑΕ έρχονται δυστυχώς και στον Ερασιτέχνη. Πιστεύω όμως πως θα βρεθεί λύση. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα».

21:05 Αυτήν την ώρα φθάνει στην εκδήλωση ο Γιώργος Καραγκούνης μαζί με τον Λάμπρο Χούτο. Ο άσος του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκε με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ και δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Χούτος τόνισε: Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Είμαι θαυμαστής της Άννας Βίσση από μικρό παιδί.

Για τη μεγάλη βραδιά τόνισε και ο μάνατζερ Ηλίας Πανταζόπουλος που έδωσε και αυτός το παρών στην εκδήλωση: «Είναι μια μεγάλη βραδιά του αθλητισμού και της μουσικής. Η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος ενώνουν τις δυνάμεις τους. Θέλω να αφιερώσω στην αγαπημένη μου ομάδα το τραγούδι "Είσαι" της Άννας».

21:20 Δηλώσεις του γιου του μετόχου του Παναθηναϊκού κ. Πολέμη, Λεωνίδα Πολέμη: «Χωρίς τον Ερασιτέχνη δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει εύκολη λύση, αλλιώς δεν θα είχαμε φθάσει ως εδώ. Το πρόβλημα είναι γενικό και αφορά όλα τα σωματεία. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Από τον κόσμο μέχρι τους πολιτικούς. Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι ανάλογο και  για την ΠΑΕ».

21:22 Δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Γόντικα: «Τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι οι βάσεις των ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο και τέτοιες εκδηλώσεις μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνουν. Θα ακολουθήσουν σίγουρα και άλλες προσπάθειες ενίσχυσης του Ερασιτέχνη» «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη και όχι για να μιλήσουμε για το ποδοσφαιρικό κομμάτι» τόνισε σε ερώτηση σχετικά με την ΠΑΕ.

21:30 Μόλις έφθασε στην εκδήλωση και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις.

21:32 Πάνω στην σκηνή ανέβηκε ο παρουσιαστής της βραδιάς Ανδρέας Μικρούτσικος και μιλάει στον κόσμο.

21: 35 Τα φώτα έκλεισαν και το show αρχίζει! Στον κόσμο που φωνάζει συνεχώς συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού έχουν μοιραστεί φωσφοριζέ στικάκια!

21:37 Μόλις άνοιξε τη συναυλία η Βέρα Μπούφη με πράσινο κασκόλ ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις».

21: 47 Στην σκηνή ανέβηκε ο Γιώργος Σαμπάνης

22:00 Ο Γιώργος Σαμπάνης ερμηνεύει αυτή τη στιγμή το τραγούδι «Φιλί της ζωής» που επέλεξε ειδικά για την εκδήλωση.

22: 12 Στην σκηνή ανέβηκε η Άννα Βίσση γνωρίζοντας την αποθέωση από το πλήθος με το τραγούδι «Αγάπη είναι»

Ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια βρίσκονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Φημολογείται μάλιστα πως ο Έλληνας τραγουδιστής θα ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί με την πρώην γυναίκα του.

22 15 Η Άννα Βίσση αφιέρωσε το δεύτερο τραγούδι της «Αγάπη από νάιλον» στον κόσμο του Παναθηναϊκού φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Για τον Παναθηναϊκό ρε γαμώτο»!

22:20 Η Άννα Βίσση μιλάει στον κόσμο του Παναθηναϊκού με ένα κασκόλ στο λαιμό της: «Δεν πιστεύω ότι κάναμε κάποιο λάθος. Άλλοι κάνανε λάθη. Πρέπει να είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα. Σήμερα είμαστε μαζεμένοι εδώ οι πιο φανατικοί Παναθηναϊκοί. Μαζί θα φτιάξουμε μια αξέχαστη συναυλία. Μια από τις ωραιότερες. Τραγουδάω με αγάπη».

23:00 Στη σκηνή ανέβηκαν οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού για την απονομή του τίτλου γνωρίζοντας την αποθέωση.

23:10 Στη σκηνή ανέβηκαν οι Νίκος Ρισβάς και Γιάννης Στουραΐτης προκειμένου να κάνουν την απονομή.

Η Ελευθερία Χατζηνίκου η MVP της χρονιάς που καταχειροκροτείται.

23: 13 Αυτή την ώρα γίνεται η απονομή του τίτλου με την Άννα Βίσση να σηκώνει το τρόπαιο μαζί με τις παίκτριες του Παναθηναϊκού που γνωρίζουν την αποθέωση!

23:15 Στη σκηνή ανεβαίνει ο Σισέ

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του Γάλλου στον κόσμο της ομάδας.

23:18 Στη σκηνή έμεινε η Άννα Βίσση που συνεχίζει το πρόγραμμά της

24:03: Ολοκληρώθηκε η βραδιά με τη Βίσση να αποθεώνεται από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ.

19 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Σανμαρτεάν: Ο «δολοφόνος» με το αγγελικό πρόσωπο! (vids)
Σανμαρτεάν: Ο «δολοφόνος» με το αγγελικό πρόσωπο! (vids)
Γεμάτο… απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό
Γεμάτο… απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός: Χωρίς Σπανούλη στην Τουρκία
Ολυμπιακός: Χωρίς Σπανούλη στην Τουρκία
Πήραν «φωτιά» Μπακς και Αντετοκούνμπο (vids)
Πήραν «φωτιά» Μπακς και Αντετοκούνμπο (vids)
Στην Αθήνα για σεμινάριο ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street»
Στην Αθήνα για σεμινάριο ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street»
Έφυγε από τη ζωή η θρυλική θεία Τζούλια από το Άκρως Οικογενειακόν
Έφυγε από τη ζωή η θρυλική θεία Τζούλια από το Άκρως Οικογενειακόν
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Βίσση, Σισέ και... απονομή! (vd)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
 • GP Confidential 2017
  19:00Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  19:10Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  19:256η αγωνιστική.
 • RBAR 2017 - Magazine
  19:30Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ
  19:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  19:556η αγωνιστική.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  20:30New Hampshire ISM Connect 300. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  21:002ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονέτσκ (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος.
 • Formula 1 2017
  23:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  01:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  02:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Topspin
  02:05Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • GP Confidential 2017
  02:35Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Στιγμιότυπα
  02:50Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  03:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 2ος αγώνας.
 • WRC 2017
  03:05Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  03:352017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Formula E 2016-17
  04:00Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Πόρτο, Πορτογαλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Μπενεβέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  07:252017 ATP World Tour 250. Γουίνστον-Σάλεμ. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  08:05Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017
  08:20Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  08:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Moto3 2017
  08:50Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Μπολόνια
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  09:202ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2017
  09:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελo
  10:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  10:30TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Tελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • MotoGP 2017
  10:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Αμβούργο
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Premier League Specials
  12:00Ο Garry Neville μιλά στον John Barnes. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  12:15Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2017
  12:30SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  12:50Αμβούργο. Ημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονέτσκ
  13:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  13:50Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2017
  14:05Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  14:50Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης
  14:55UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Μπαρτσελόνα
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  15:05New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Ημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σπαρτάκ Μόσχας - Λίβερπουλ
  16:50UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Παναθηναϊκός Superfoods (Ζ)
  17:00Διεθνές Τουρνουά 2017. Gomelsky Cup. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Σάλκε
  17:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  18:302ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017
  18:35Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  19:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E611
  19:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
  19:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2017
  19:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νταρουσάφακα (Ζ)
  20:00Διεθνές Τουρνουά 2017. Gomelsky Cup. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E3
  20:30Στιγμιότυπα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2017
  20:35Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E5
  21:00Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Παναθηναϊκός Superfoods
  22:00Διεθνές Τουρνουά 2017. Gomelsky Cup. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017
  23:45Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης