Volleyleague: Φαβορί για 5η θέση η Κηφισιά

Volleyleague: Φαβορί για 5η θέση η Κηφισιά

Τη νίκη με 3-0 στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού πήρε η Κηφισιά και πλέον έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης της Volleyleague, αφού χρειάζεται άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν σαφώς ανώτερη απέναντι στον Εθνικό, που στάθηκε ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο σετ, πληρώνοντας την αποχή των αθλητών από τις προπονήσεις για περίπου 10 ημέρες.

Τα σετ: 0-3 (22-25, 17-25, 19-25).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μουστακίδης): Δαλακούρας Κ. (4/8 επ, 54% υπ -38% άριστες), Μίχαλι 5 (2/4 επ, 3 μπλοκ), Παπάζογλου, Κασαμπαλής 4 (3 άσσοι, 1 μπλοκ), Δαλακούρας Αν. 14 (10/28 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 39% υπ - 09% άριστες), Άντριτς 7 (6/14 επ, 1 μπλοκ) / Δαρίδης (λ, 78% υπ - 43% άριστες), Δημητριάδης 3 (3/7 επ, 50% υπ - 08% άριστες), Κιόσσης 5 (4/8 επ, 1 μπλοκ), Τσέλιος, Κοντοστάθης 5 (4/8 επ 1 μπλοκ)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Νικολάκης 4 (3 άσσοι, 1 μπλοκ), Χατζηπροδρόμου 3 (2/5 επ, 1 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 4 (1/3 επ, 3 μπλοκ), Φερέρα 10 (8/16 επ, 2 μπλοκ, 69% υπ - 35% άριστες), Ρουμελιωτάκης 11 (6/12 επ, 5 μπλοκ, 53% υπ - 35% άριστες, Γιοβάανοβιτς 22 (18/24 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ) / Ταμπουρατζής (λ, 71% υπ -71% άριστες), Ρούσσης, Σπύρου

Ο τεχνικός του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης τόνισε: «Δικαίως ήρθε το αποτέλεσμα βάσει των συνθηκών που υπάρχουν. Έχουμε σίγουρα ένα ματς ακόμη μέσα στην Κηφισιά, θα πάμε να παίξουμε εκεί και θα δούμε τι θα κάνουμε. Προέχει να λυθεί το οικονομικό κομμάτι, το οποίο απασχολεί περισσότερο».

Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γρηγόρης Κοντοστάθης είπε: «Το ματς ήταν περίεργο καθώς εμείς εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχουμε κάνει καμία προπόνηση λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες το παιχνίδι κύλησε φυσιολογικά. Δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω σήμερα. Το αν θα κάνουμε κάτι παραπάνω στο Ζηρίνειο, είναι στο χέρι της διοίκησης. Αν δεν πάρουμε μέρος των δεδουλευμένων μας μέσα στην εβδομάδα θα συνεχίσουμε να μην κάνουμε προπόνηση και η εικόνα μας θα παραμείνει ίδια. Η στάση μας δεν αλλάζει».

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του: «Παίξαμε πολύ καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα εδώ στην Αλεξανδρούπολη. Παίξαμε πολύ καλύτερα σε κρίσιμες φάσεις και στο φιλέ. Κόψαμε ενώ δεν είχαμε κόψει, μία ομάδα που συνήθως εκείνη μας κόβει. Καταφέραμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να νικήσουμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Εθνικός σίγουρα δεν είχε διάρκεια στην προσπάθεια του. Στο τρίτο σετ έπαιξε με άλλη ομάδα, άλλαξε σχήμα κι αγωνίστηκε με νεανική φιλοσοφία. Εμείς ήμασταν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι και δεν δώσαμε την ευκαιρία να μας πιέσει. Καλύψαμε και το πρόβλημα του Παπαγγελόπουλου που έχει ένα μικρό πρόβλημα στον αυχένα. Ο Χατζηπροδρόμου απέδωσε πολύ καλά σε αυτή τη θέση και δεν φάνηκε να υπάρχει έλλειψη».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved