«Πάντα πιστεύαμε στην ομάδα»

«Πάντα πιστεύαμε στην ομάδα»

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά και Μαρία Χατζηνικολάου, μιλούν στο Onsports για τη χρονιά που τις βρήκε, ως συνήθως, πρωταθλήτριες!

Η χρονιά ήταν δύσκολη. Όχι μόνο οικονομικά –το αντίθετο, άλλωστε, θα αποτελούσε έκπληξη για το ταλαιπωρημένο ελληνικό βόλεϊ. Και αγωνιστικά, ο φετινός Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με την άνεση των τελευταίων ετών, τα βρήκε… σκούρα.

Κινδύνευσε να γίνει το πρώτο «θύμα» του νέου συστήματος του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, κερδίζοντας την είσοδο στην πρώτη εξάδα στην τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου. Παρά τα προβλήματα, τις δυσκολίες, τους τραυματισμούς και το… μείον ένα στους τίτλους (το Κύπελλο), το τέλος της σεζόν βρήκε τις «πράσινες» στην κορυφή, όπου παραμένουν σταθερά εδώ και μία επταετία.
Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά και η κεντρική, Μαρία Χατζηνικολάου, μοιράστηκαν με το Onsports στιγμές της φετινής χρονιάς και το… happy end της.

Είσαι η μοναδική παίκτρια του Παναθηναϊκού που έχει κατακτήσει και τα επτά τελευταία πρωταθλήματα της ομάδας. Νιώθεις ότι είσαι μέλος κάποιας ελίτ;

Μυλωνά: Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια σαρώνει τους τίτλους. Όλα όμως τα πρωταθλήματα ήρθαν μετά από ομαδική προσπάθεια.

Όταν, στην τελευταία αγωνιστική της α΄ φάσης, κινδυνεύσατε να μείνετε εκτός 6άδας, φοβηθήκατε ότι η σεζόν τελειώνει εδώ;

Μυλωνά: Δεν υπήρξε ποτέ στιγμή που να σταμάτησα να πιστεύω στην ομάδα, ακόμα κι όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, ακόμα κι όταν φαινόταν ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε εκτός εξάδας. Ήμουν σίγουρη ότι θα φέρναμε την κατάσταση στα μέτρα μας.
Χατζηνικολάου: Ποτέ δεν υπήρξε μέσα στο μυαλό μας η σκέψη ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, όσο ρεαλιστικό κι αν φαινόταν. Εκείνη την περίοδο ήμουν τραυματίας, ήξερα ότι υπήρχε άγχος, ήμουν όμως σίγουρη πως τα κορίτσια στο τέλος θα τα καταφέρουν.

Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Υπήρξε στιγμή που απογοητευθήκατε;

Μυλωνά: Τα προβλήματα με στενοχώρησαν, όπως και όλους μας, αλλά δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να απογοητευθώ και να θέλω να τα παρατήσω. Ήξερα ότι, παρά τις δυσκολίες, η σεζόν θα τέλειωνε έτσι, χαρούμενα. Μας έμεινε βέβαια μία μικρή πίκρα για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, όπως και για την Ευρώπη. Πήραμε όμως το πρωτάθλημα και χαιρόμαστε για αυτό. Τα αρνητικά είναι μαθήματα για του χρόνου.
Χατζηνικολάου: Ήταν δύσκολα κυρίως στις αρχές, όταν δεν είχαμε πάρει καθόλου χρήματα και κάποια κορίτσια είχαν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Στην πορεία τα πράγματα ευτυχώς μπήκαν σε έναν φυσιολογικό, για τα φετινά οικονομικά δεδομένα, ρυθμό.

Μπαίνοντας στην έδρα του Ολυμπιακού για το τελευταίο ματς, ήσασταν σίγουρες ότι το τέλος τους θα σας έβρισκε ξανά πρωταθλήτριες;

Χατζηνικολάου: Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από το Μαρκόπουλο ξέραμε ότι δε θέλαμε καν νίκη στο Ρέντη, μας αρκούσαν δύο σετ. Ε, δύο σετ θα τα παίρναμε! Με τέτοια ομάδα, στη χειρότερη περίπτωση δύο σετ τα παίρνεις. Πήραμε τρία βέβαια, ακόμα καλύτερα!
Μυλωνά: Δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε στο Ρέντη και προφανώς όχι τυχαία. Πίστευα από την αρχή στις δυνατότητες αυτής της ομάδας, όπως όλες μας, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι επιλέξαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της χρονιάς και να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο, σε αντίθεση με κάποιες άλλες.

Εννοώντας;

Μυλωνά: Ενόχλησε πολύ όλες μας κάτι που έγινε στο Μετς, στο παιχνίδι της α΄ φάσης, όταν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού βρήκαμε γραμμένα στους τοίχους των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων «Άντε γεια», «Δεν υπάρχει αύριο» και διάφορα τέτοια. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει απίστευτα πράγματα.

Ως πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού, τελικά στην Ελλάδα πρέπει να πάρεις μεταγραφή στον Παναθηναϊκό για να πανηγυρίσεις πρωτάθλημα;

Χατζηνικολάου: Τα τελευταία χρόνια, ναι! Εγώ έμεινα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι πέρασαν από την ομάδα πολύ καλές παίκτριες, δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε τίτλο. Τα επτά χρόνια του Παναθηναϊκού δεν είναι και λίγα…

Τι ξεχωρίζει τον Παναθηναϊκό από τις άλλες ομάδες;

Μυλωνά: Η εμπειρία, ο κορμός των Ελλήνων αθλητριών, που μένει ίδιος, οι ξένες, όπως η Μόλναρ, μία αθλήτρια-κόσμημα για το ελληνικό βόλεϊ, το πάθος, η καρδιά του πρωταθλητή και η επιθυμία μας να διατηρηθούμε στην κορυφή.
Χατζηνικολάου: Η διοίκηση και το στήσιμο που επιλέγει να κάνει στην ομάδα κάθε χρόνο, παίρνοντας αθλήτριες έμπειρες, με ψυχή, που μεταδίδουν τη νοοτροπία του νικητή και στις λιγότερο έμπειρες. Και οι πιο μικρές παίκτριες της ομάδες και οι ξένες ξέρουν ότι μοναδικός στόχος κάθε χρόνο είναι οι τίτλοι. Οτιδήποτε άλλο θεωρείται αποτυχία.

Ανταγωνισμό νιώθετε όταν μπαίνετε στο γήπεδο;

Μυλωνά: Στην ουσία όχι. Δε με φοβίζει ποτέ ο αντίπαλος, αλλά ο ίδιος μας ο εαυτός. Αν εμείς παίξουμε καλά, δε χάνουμε από κανέναν. Ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι δεν ανησυχούσα για τον αντίπαλο, αλλά για τη δική μας απόδοση.
Χατζηνικολάου: Τη στιγμή που παίζεις, θέλεις να κερδίσεις εύκολα. Όταν τελειώνει το ματς και το ξανασκέφτεσαι, λες «Μα, τόσο εύκολα; Να μην έχει λίγη κόντρα;». Οπότε δεν ξέρω… Μάλλον διαλέγω το εύκολο!

Υπήρξε στενοχώρια για το ότι δεν έγινε απονομής στο γήπεδο και δεν καταφέρατε να πάρετε το Κύπελλο στα χέρια σας;

Χατζηνικολάου: Θεωρώ ότι είναι χαζό αυτό που έγινε. Όταν παλεύεις έναν χρόνο για αυτό το πρωτάθλημα, το μόνο που θέλεις στο τέλος του είναι να πάρεις την Κούπα. Εγώ μπορώ να περιμένω και τρεις ώρες, μέχρι να αδειάσει το γήπεδο. Δεν έχω πρόβλημα να γίνει απονομή μπροστά σε άδειες εξέδρες, αρκεί να μου δώσουν το Κύπελλο φέτος και όχι στα μέσα της επόμενης χρονιάς! Κακά τα ψέματα, είναι άσχημο να φεύγεις με τον ενθουσιασμό του πρωταθλητή και με άδεια χέρια… Ευτυχώς αυτή τη φορά η απονομή θα γίνει στη συναυλία της Παρασκευής και δε θα χρειαστεί να περιμένουμε μήνες μέχρι να δούμε από κοντά το τρόπαιο…

5 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
«Ψάχνεται» ο Χιμένεθ για Ολυμπιακό! Μόνο δυο σίγουροι για το ντέρμπι
«Ψάχνεται» ο Χιμένεθ για Ολυμπιακό! Μόνο δυο σίγουροι για το ντέρμπι
ΑΕΛ: Καταγγελία για Μολέδο
ΑΕΛ: Καταγγελία για Μολέδο
Δ. Γιαννακόπουλος: «Εξάντλησα κάθε περιθώριο, νιώθω ήσυχος με την Παναθηναϊκή μου συνείδηση...»
Δ. Γιαννακόπουλος: «Εξάντλησα κάθε περιθώριο, νιώθω ήσυχος με την Παναθηναϊκή μου συνείδηση...»
Με ποιο από τα 3 Φιλαράκια έφαγες την μεγαλύτερη ταύτιση, τελικά;
Με ποιο από τα 3 Φιλαράκια έφαγες την μεγαλύτερη ταύτιση, τελικά;
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Ντροπή σου ρε! Αδιανόητη χυδαιότητα Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη!
Ντροπή σου ρε! Αδιανόητη χυδαιότητα Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη!
Σοκαριστική φωτογραφία: Γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο βγαίνει από τη θάλασσα καλυμμένη με πίσσα!
Σοκαριστική φωτογραφία: Γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο βγαίνει από τη θάλασσα καλυμμένη με πίσσα!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  19:25Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελo (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto2 2017
  19:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:255η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • ERC 2017 - Magazine
  21:00Rally di Roma Capitale.
 • Moto3 2017
  21:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Moto2 2017
  23:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR World Championship 2017
  00:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2017
  01:10Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2017
  02:10Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  03:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Moto3 2017
  03:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Προεπισκόπηση
  03:306η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  04:001η μέρα αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2017
  04:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Φούξε Βερολίνου
  04:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2017
  05:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  06:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  06:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Καρολίν Βοζνιάκι - Ελίνα Σβιτολίνα
  07:00WTA 2017. Rogers Cup, Τορόντο. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2017
  07:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  08:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενεβέντο - Ρόμα
  08:05Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto2 2017
  08:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  08:50Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
  09:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2017
  09:40Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Topspin
  09:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  09:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  10:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  10:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • SportShow
  11:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  11:452017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  11:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  11:555η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  12:10Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  12:305η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Στιγμιότυπα
  12:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:00Προεπισκόπηση 2ης μέρας αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2017
  13:15Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  13:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  13:45Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ζ)
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  14:20Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  14:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ (Ζ)
  14:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:55Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  15:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  16:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2017
  17:30Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Moto3 2017
  18:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο (Ζ)
  18:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017
  19:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  19:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  19:30Supercopa Endesa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto2 2017
  20:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζ)
  20:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  20:30Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2017
  21:10Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Moto3 2017
  21:40Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  22:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017
  22:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2017
  23:25Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Χάντερσφιλντ
  23:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Στιγμιότυπα
  23:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης