Raw: Reigns εναντίον όλων… (videos+photos)

Raw: Reigns εναντίον όλων… (videos+photos)

Παρά αρνητικό αποτέλεσμα στο main event του Raw, o Roman Reigns έστειλε απειλητικό μήνυμα στον WWE Heavyweight Champion, Brock Lesnar.

Στο ξεκίνημα του τρίωρου σόου διέκοψε promo του Seth Rollins διαλύοντας τους J&J, ενώ στο main event ηττήθηκε μεν από τον «Mr. Money in the Bank» λόγω αντικανονικής παρέμβασης του… Randy Orton, αλλά στη συνέχεια εξόντωσε με θεαματικό τρόπο τους απεσταλμένους των Authority. Στο μεταξύ, ο Paul Heyman ως εκπρόσωπος του Lesnar θέλησε να του θυμίσει ότι δεν διατηρεί πιθανότητες νίκης εναντίον του πελάτη του στο main event της WrestleMania 31, ενώ ο Rollins ασχολήθηκε εκτενώς με τον Jon Stewart, ο οποίος χρειάστηκε τη καταλυτική βοήθεια του Orton, όταν αποφάσισε να διακόψει προσπάθεια του εκκεντρικού Rollins για… The Daily Show with Seth Rollins.

Από εκεί και πέρα, ο Dean Ambrose επικράτησε σε Non-Title Match με τον Intercontinental Champion, Bad News Barrett, του οποίου η ζώνη κλάπηκε… πάλι από τον R-Truth, που παράλληλα δήλωσε συμμετοχή στο Intercontinental Championship Ladder Match της φετινής WrestleMania. H ζώνη πέρασε επίσης από τα χέρια του Dolph Ziggler και του Luke Harper, ο οποίος έχασε από τον συγχυσμένο Daniel Bryan. Μέσα σε όλα, ο Bray Wyatt αναλώθηκε εκ νέου σε promo για τον Undertaker, διαφαινόμενο αντίπαλό του στο «σόου των σόου», ενώ οι Zack Ryder, Jack Swagger, Titus O’ Neil και Darren Young προστέθηκαν στο Andre the Giant Memorial Battle Royal.

Αντίθετα, ο John Cena δεν εισχώρησε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού το αντίστοιχο αίτημά του απορρίφθηκε από τη Stephanie McMahon, η οποία τον όρισε σε ματς με τον Curtis Axel. Παρά τη νίκη του Cena, απορρίφθηκε και αίτημά του για ματς-ρεβάνς με τον Rusev από τον US Champion, που έδωσε το παρών με τη Lana στο πλευρό του. Με τη σειρά του, ο Triple H απέλυσε τον Booker T, τον οποίο έκρινε απείθαρχο. Σε promo αρκέστηκε ο Miz μαζί με τον Damien Sandow μπροστά σε άλλους Superstars, ενώ προβλήθηκε νέο βίντεο για την επερχόμενη επιστροφή του Sheamus στη δράση.

Ακόμα, η Nikki Bella διατήρησε το Diva’s Championship χάνοντας από την Paige με DQ εξαιτίας παρέμβασης της Brie Bella, αλλά ακολούθησε επιστροφή της AJ, που προκάλεσε υποχώρηση των διδύμων. Μέσα σε όλα, οι Usos μαζί με τη Naomi εξασφάλισαν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Natalya και τους Tag Team Champions, Cesaro & Tyson Kidd. Τέλος ανακοινώθηκε πως η Alundra Blayze θα εισαχθεί στο Hall of Fame μαζί με τους Randy Savage, Bushwackers, Rickishi και Arnold Schwarzenegger, ενώ γνωστοποιήθηκε πως στο επόμενο Raw θα εμφανιστεί ο Wiz Khalifa.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο Dean Ambrose κέρδισε τον Bad News Barrett.
Οι Usos (Jimmy & Jey) & Naomi κέρδισαν τους Tyson Kidd, Cesaro & Natalya.
O John Cena κέρδισε τον Curtis Axel.
Η Paige κέρδισε τη Nikki Bella με DQ.
O Daniel Bryan κέρδισε τον Luke Harper.
O Seth Rollins κέρδισε τον Roman Reigns.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα της WrestleMania 31:
WWE Heavyweight Championship
Brock Lesnar (c) vs Roman Reigns

Triple H vs Sting

Intercontinental Championship Ladder Match
Bad News Barrett (c) vs R-Truth και άλλους

Andre the Giant Memorial Battle Royal
1-Miz
2-Curtis Axel
3-Ryback
4-Fandango
5-Adam Rose
6-Zack Ryder
7-Jack Swagger
8-Titus O’ Neil
9-Darren Young














Φώτο: WWE.com

Raw: Reigns εναντίον όλων… (videos+photos)



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved