Κρίκετ: Οι νικητές του Πανελλήνιου Κλειστού Χώρου

Κρίκετ: Οι νικητές του Πανελλήνιου Κλειστού Χώρου

Η τέταρτη σε σειρά αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Κλειστού χώρου 2015 στο Κρίκετ έλαβε χώρα.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ναυσιθόειο Δημοτικό Γυμναστήριο από τις 15.00- 19.00. Παρόντες στους αγώνες, ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ Ιωσήφ Νικήτας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας , Στυλιανός Γούστης.

Την αγωνιστική άνοιξε με το δεξί η ομάδα του Γ.Σ.Κ ΒΥΡΩΝ κερδίζοντας με 2 wickets και σκορ 87-86, με αρχηγό τον Σταμάτη Γιούργα όπου αντιμετώπισε τον Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με αρχηγό τον Σπύρο Νικοκάβουρα. Πρώτος σκόρερ του αγώνα, ο Αλέξης Σουβλάκης του Α.Ο ΦΑΙΑΞ με 27 ρόνια, με τους Σταμάτη Γιούργα και Νίκο Κατέχη του ΒΥΡΩΝΑ να ακολουθούν σκοράρωντας 25 ρόνια, και τον αρχηγό του ΦΑΙΑΚΑ, Σπύρο Νικοκάβουρα στην 3η θέση με 23 ρόνια.

Ο Α.Σ. ΑΤΛΑΣ με αρχηγό τον Αλέξη Γραμμένο, επικράτησε με σκορ 76 έναντι της Γ.Ε.Κ με σκορ 73 και αρχηγό τον Γιώργο Σιαπλαούρα, κερδίζοντας τον αγώνα με διαφορά 5 wickets. Σκόρερ του αγώνα ο αθλητής του Α.Σ. ΑΤΛΑ Αλέξανδρος Κορωνάκης με 23 ρόνια, με τον Δημάκο Λευθέρη της Γ.Ε.Κ, να ακολουθεί με 21 ρόνια και τον Τσαγκαράκη Σπύρο του ΑΤΛΑ με 12.

Η ομάδα του Α.Ο. ΦΑΙΑΞ στον δεύτερο αγώνα της αγωνιστικής, στάθηκε πιο τυχερή, κερδίζοντας τον ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, με σκορ 86 -85 και 2 wickets. Αρχηγός του Κ.Γ.Συλλόγου ο Νίκος Μπούζης με σκορ 24 ρόνια , με τον Νικοκάβουρα να κρατάει την αρχηγία και στον 2ο αγώνα με σκορ 25 ρόνια, ενώ με σκορ 17 ρονιών ακολούθησε ο Ελευθέριος Κοσκινάς.

Στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής η Γ.ΕΝΩΣΗ ΘΙΝΑΛΙΩΝ επικράτησε της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με σκορ 84-82 με νίκη 4 wickets, με αρχηγό και πρώτο σκόρερ του αγώνα τον Αλέξη Λαγό με 28 ρόνια. Ακολούθησε ο Γιώργος Σπαής με 20 ρόνια από την ΓΕΚ ενώ στην τρίτη θέση με 19 ρόνια ο Χάρης Κουρσάρης με 19 ρόνια.

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα:

Γ.Σ.Κ. ΒΥΡΩΝ- Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 87-86 ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Ο ΓΣΚ ΒΥΡΩΝ ΜΕ 2 WICKETS

A.Σ. ΑΤΛΑΣ- Γ.Ε.Κ 76-73 ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΟ Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΜΕ 5 WICKETS

K.Γ.Σ-Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 85-86 ΝΙΚΗΤΗΣ Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ 3 WICKETS

Γ.Ε.Θ-Γ.Ε.Κ 84-82 ΝΙΚΗΤΗΣ Γ.Ε.Θ ΜΕ 4 WICKETS



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved