Πινγκ Πονγκ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού για τον Ουές

Πινγκ Πονγκ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού για τον Ουές

Απέρριψε την ένσταση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για αντικανονική συμμετοχή του Γάλλου αθλητή του Α.Σ. Πέρα Αθηνών Στεφάν Ουές στο πρόσφατο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο ομάδων, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η Τεχνική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της, όπως και το σκεπτικό αυτής, μέσα από τα πρακτικά της τελευταίας της συνεδρίασης. Η ένσταση απορρίφθηκε με 5 ψήφους υπέρ και 1 λευκή. Η επιτροπή στάθηκε σε διατάξεις, όπως και στον κανονισμό της ομοσπονδίας για τις εγγραφές και τις μεταγραφές, που αφορούν αποκλειστικά και μόνο Έλληνες αθλητές εγγεγραμμένους σε ελληνικά σωματεία.

«Απολύτως σαφές είναι επίσης, ότι η ελληνική αθλητική ομοσπονδία ουδεμία αρμοδιότητα και εξουσία έχει επί αλλοδαπών αθλητών ως προς τις έννομες σχέσεις τους με τις εθνικές τους ομοσπονδίες», συμπληρώνει η Τ.Ε. και σε άλλο σημείο υπογραμμίζει: «Ο Γάλλος αθλητής νομίμως πήρε μέρος με την ομάδα του στη συνάντηση σε συνδυασμό και με τις λοιπές ισχύουσες διατάξεις. Αν έχει καταστρατηγήσει κάποια διάταξη με τη συμμετοχή του στον εν λόγω αγώνα, αυτή πιθανώς θα είναι διάταξη κανονισμού άλλης εθνικής ομοσπονδίας, από την οποία και ενδεχομένως να υποστεί κυρώσεις που θα έχουν να κάνουν με τα εθνικά της πρωταθλήματα ή το εσωτερικό της δίκαιο και μόνο». Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση στο φύλλο αγώνα πριν από την αναμέτρηση της 8ης Φεβρουαρίου και επικαλούμενος το άρθρο 12 του εσωτερικού κανονισμού εγγραφών-μεταγραφών ζήτησε τον μηδενισμό του Πέρα και την κατακύρωση του ματς υπέρ του. Υποστήριξε ότι ο Ουές, που είχε ήδη αγωνιστεί φέτος σε διασυλλογικό πρωτάθλημα στη Γαλλία και στο Βέλγιο, δεν είχε το δικαίωμα να παίξει και με τρίτη ομάδα στην ίδια σεζόν.

Στο πρώτο κομμάτι της συνεδρίασης της Τ.Ε., στις 10 Φεβρουαρίου, διαβάστηκαν η ένσταση, όπως και το υπόμνημα, που ακολούθησε από το πειραϊκό σωματείο. Εν συνεχεία εξετάστηκε το θέμα και το απόσπασμα από τα πρακτικά, που δόθηκε στη δημοσιότητα, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Διαπιστώνεται ότι η ένσταση έχει υποβληθεί από τον προπονητή της ομάδας κ. Γεώργιο Χριστοφοράκη και όχι όπως ρητά ορίζει ο κανονισμός  εσωτερικής λειτουργίας  (άρθρο 14 παράγραφος v.ii.): στα ομαδικά (αγωνίσματα) ένσταση υποβάλει ο αρχηγός (αθλητής – αθλήτρια) που συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Παρά το γεγονός της δυνατότητας  απόρριψης της ένστασης για  τυπικούς λόγους,  
επειδή η ένσταση εμπροθέσμως κατατέθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ισχύοντα κανονισμό (Ε.Κ.Λ. άρθρο 14 παράγραφος α εδ. 2), επειδή έχει κατατεθεί το προβλεπόμενο από τον κανονισμό παράβολο (Ε.Κ.Λ. άρθρο 14 παράγραφος ii)  επειδή  και το υποστηρικτικό  υπόμνημα υπεβλήθη  νομίμως και μέσα στην προθεσμία που ο κανονισμός ορίζει  (Ε.Κ.Λ. αρθ.14 παράγραφος viii) η Τεχνική Επιτροπή αποδέχεται να συζητήσει το θέμα και προχωρά στην εκδίκαση της ως άνω ένστασης.

Η Τεχνική Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση απορρίπτει  κατά πλειοψηφία, (5 ψήφοι  υπέρ και 1 λευκή του κυρίου Γιαννούτσου Σαράντη)  την υποβληθείσα ένσταση με το ακόλουθο σκεπτικό:

1.    Σύμφωνα με το άρθρο 1 παραγρ. 2 της υπ’ αριθμ. 15070/7-6-2000 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού περί «εγγραφής ομογενών και αλλοδαπών αθλητών στα Ελληνικά ερασιτεχνικά σωματεία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και συμμετοχής τους στα Ελληνικά πρωταθλήματα και τους Αγώνες Κυπέλλου» η οποία βρίσκεται σε ισχύ αφού μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί αρμοδίως απόφαση που να τροποποιεί το συγκεκριμένο άρθρο και τη συγκεκριμένη παράγραφο ή να καταργεί την εν λόγω ΥΑ,: «τα σωματεία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που ανήκουν στην Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία δύνανται να διατηρούν έναν αλλοδαπό αθλητή απ’ αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν με την Εθνική ομάδα, οποιασδήποτε κατηγορίας και στις ομαδικές και μόνο συναντήσεις του. Η συμμετοχή του αλλοδαπού αθλητή επιτρέπεται μόνο στα πάσης φύσεως ομαδικά αγωνίσματα των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ομοσπονδία του αθλήματος. Κατά συνέπεια η συμμετοχή του αθλητή Ουές με αριθμό Δελτίου Ε.Φ.Ο.Επ.Α. 25001, ως προς την εν λόγω διάταξη είναι απολύτως κανονική δεδομένου ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είναι ο μοναδικός αθλητής του Α.Σ. ΠΕΡΑ που κατά την έννοια της πιο πάνω αναφερόμενης Υπουργικής απόφασης  δεν δικαιούται συμμετοχή στην Εθνική ομάδα και αγωνίσθηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

2.    Σύμφωνα με το άρθρο 33 παραγρ. 3 του νόμου 2725/99 (ΦΕΚ 121 Α’) όπως αυτός τροποποιημένος και συμπληρωμένος ισχύει σήμερα: "η ομοσπονδία κάθε αθλήματος με ειδικούς κανονισμούς του άρθρου 27 του παρόντος νόμου καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εγγραφών και μεταγραφών αθλητών, το χρόνο διενέργειάς τους και τη διαδικασία και τα αρμόδια για την έγκρισή τους όργανα». Ο νόμος παρέχει στην αθλητική ομοσπονδία την εξουσία θέσπισης δευτερογενών κανόνων δικαίου , δηλαδή την "Κανονιστική Αρμοδιότητα" ως προς τους Έλληνες αθλητές.

3.    Στο ίδιο ως άνω άρθρο 33 του Νόμου 2725/99 στην παραγρ. 7 ρητά αναφέρεται: "Στα ελληνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα και στους αγώνες κυπέλλου επιτρέπεται να συμμετέχουν ομογενείς ή αλλοδαποί με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού, ύστερα από πρόταση της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας". (ΥΑ - διαφορετική ανά άθλημα βλ. ενδεικτικά Στίβος : ΥΑ 18957/2000, ΦΕΚ 910/Β/2000 και ΥΑ 15967/2002, ΦΕΚ10005/Β/2002, Γυμναστική : ΥΑ 22163/2000, ΦΕΚ1160/Β/2000, Κολύμβηση: ΥΑ 30636/2000,ΦΕΚ 1422/Β/2000 κ.λ.π.)

4.    Καθίσταται από τις διατάξεις αυτές απολύτως σαφές ότι κατά το άρθρο 27 του Ν. 2725/99 κανονισμοί, μεταξύ των οποίων και αυτός των εγγραφών – μεταγραφών, αφορούν αποκλειστικά και μόνο Έλληνες αθλητές εγγραφόμενους - μεταγραφόμενους στη δύναμη ελληνικών αθλητικών σωματείων που έχουν την έδρα τους στην Ελληνική επικράτεια. Για τις μεταγραφές αλλοδαπών αθλητών ισχύει μόνο η αποκλειστική ανά άθλημα  ΥΑ. Απολύτως σαφές είναι επίσης ότι η Ελληνική αθλητική ομοσπονδία ουδεμία αρμοδιότητα και εξουσία έχει επί αλλοδαπών αθλητών ως προς τις έννομες σχέσεις τους με τις Εθνικές τους Ομοσπονδίες.

5.    Πέραν των ανωτέρω εκτεθέντων η τακτική Γ.Σ. των σωματείων – μελών της ομοσπονδίας στις 15/3/2012 αποφάσισε να συμπληρώσει και να διατυπώσει το άρθρο 12 του Κανονισμού Εγγραφών – Μεταγραφών της ως εξής:
i.              Απαγορεύεται αθλητής (-τρια) ν’ αγωνισθεί στην ίδια αγωνιστική περίοδο σε δύο(-2-) διαφορετικά σωματεία, σε αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα από την ομοσπονδία.
ii.             Επιτρέπεται αθλητής (-τρια) να αγωνιστεί στην ίδια αγωνιστική περίοδο σε (-2-) διαφορετικά σωματεία με την προϋπόθεση τα σωματεία αυτά να ανήκουν σε ομοσπονδίες διαφορετικών χωρών και οι κανονισμοί των χωρών αυτών να το επιτρέπουν.
Επικουρικά γίνεται επίκληση του πρακτικού συνεδρίασης Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. υπ΄αριθμ. 58 της 29-2-2012, θέμα 2ο.  Στην συνεδρίαση αυτή του ΔΣ αποφασίστηκαν οι προτάσεις τροποποιήσεων των κανονισμών της Ομοσπονδίας για τις οποίες θα αποφάσιζε η Γ.Σ. των σωματείων - μελών της  15/3/2012. Στο πρακτικό αναφέρεται :  "..... για την "επαναστατική" θεσμοθέτηση του δικαιώματος των Ελλήνων αθλητών -τριών να αγωνίζονται την ίδια αγωνιστική περίοδο και σε άλλη λίγκα του εξωτερικού ή σε δύο μόνο λίγκες του εξωτερικού και αυτό για να αυξήσει την αγωνιστική ετοιμότητα των Ελλήνων αλλά και για να τους ενισχύσει κατά κάποιο τρόπο και οικονομικά. Σημειώνει ότι κάθε εθνική ομοσπονδία έχει ανάλογες ρυθμίσεις. Το Σώμα ομόφωνα αποδέχεται τα ανωτέρω."
Από τα πιο πάνω προκύπτει πέρα και πάσης αμφισβήτησης ότι η ρύθμιση του άρθρου 12 του κανονισμού εγγραφών – μεταγραφών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αφορά αποκλειστικά και μόνον Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές και αθλήτριες επί των οποίων αποκλειστική και μόνο δικαιοδοσία έχει η εθνική τους ομοσπονδία.

6.    Προς ενίσχυση του ισχυρισμού της η Τ.Ε. επικαλείται το υπ’ αριθμ. 2897/29-10-2012 έγγραφό της προς το σωματείο – μέλος της Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ σχετικά με υπόθεση ίδιου περιεχομένου που αφορούσε στην αθλήτρια Αγγελική Παπαδάκη η οποία αγωνιζόμενη με τα χρώματα αθλητικού σωματείου της Ιταλίας επιθυμούσε να αγωνισθεί  και στο ελληνικό πρωτάθλημα πλην όμως η συμμετοχή της προσέκρουσε στο εσωτερικό δίκαιο (αντίστοιχο κανονισμό) της Ιταλικής ομοσπονδίας. Τα εκτιθέμενα στο εν λόγω έγγραφο απαντούν πλήρως στο ερώτημα που εμμέσως θέτει η ένσταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. για το αν δηλαδή ο κανονισμός της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. αφορά και αλλοδαπούς αθλητές πλην των Ελλήνων.

Όλα τα ανωτέρω καθιστούν απολύτως σαφές ότι ο Γάλλος στην υπηκοότητα αθλητής Στεφάν Ουές και πάντως μη δικαιούμενος συμμετοχής στην Ελληνική Εθνική Ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ως προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το εσωτερικό δίκαιο αυτής, νομίμως, την οριζόμενη από τον κανονισμό μεταγραφική περίοδο, εξέδωσε δελτίο ενταχθείς στη δύναμη του σωματείου – μέλους Α.Σ. ΠΕΡΑ και νομίμως πήρε μέρος  με την ομάδα του στην εν λόγω συνάντηση σε συνδυασμό και με τις λοιπές  ισχύουσες διατάξεις που αναφέρονται στο παρόν σκεπτικό. Ο εν λόγω αθλητής αν έχει καταστρατηγήσει με τη συμμετοχή του στον εν λόγω αγώνα κάποια διάταξη, αυτή πιθανώς θα είναι διάταξη κανονισμού άλλης εθνικής ομοσπονδίας από την οποία και ενδεχομένως να υποστεί κυρώσεις που θα έχουν να κάνουν με τα εθνικά της πρωταθλήματα ή το εσωτερικό της δίκαιο και μόνο.

Στο παρόν πρακτικό επισυνάπτονται:
i.              Το φύλλο αγώνα της συνάντησης με την ένσταση επ’ αυτού.
ii.             Τα συμπληρωματικά έγγραφα που κατέθεσε το ενιστάμενο σωματείο.
iii.            Ο κανονισμός εγγραφών – μεταγραφών της ομοσπονδίας όπως ισχύει σήμερα.
iv.           Το υπ’ αριθμ. 2897/2012 έγγραφο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
v.            Η υπ’ αριθμ. 15070/7-6-2000 Υ.Α.
vi.           Απόσπασμα του υπ’ αρ.58/29-2-2012 πρακτικού συνεδρίασης  Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θέμα 2ο .
Η Τ.Ε.  εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρό της με της συνδρομή της αρμοδίας υπαλλήλου να κοινοποιήσει με έγγραφο βεβαίας λήψεως το περιεχόμενο της παρούσας στο σωματείο – μέλος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Βουγιούκας: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη» (vid)
Βουγιούκας: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη» (vid)
Σε ουδέτερο γήπεδο οι αγώνες της Βόρειας Κορέας με την Μαλαισία!
Σε ουδέτερο γήπεδο οι αγώνες της Βόρειας Κορέας με την Μαλαισία!
Γιαννακόπουλος: «Σεβόμαστε τον Άρη, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν»
Γιαννακόπουλος: «Σεβόμαστε τον Άρη, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν»
Super League: «Καμπάνα» σε Μποροβήλο
Super League: «Καμπάνα» σε Μποροβήλο
Νίκος Μακρόπουλος: «Γράφτηκαν πολλά για εμένα αλλά τα πήρα ελαφρά»
Νίκος Μακρόπουλος: «Γράφτηκαν πολλά για εμένα αλλά τα πήρα ελαφρά»
Χειμώνας 2017 – 2018 στην Ελλάδα - Αμερικανοί μετεωρολόγοι προειδοποιούν: Δεν είναι καλά τα νέα
Χειμώνας 2017 – 2018 στην Ελλάδα - Αμερικανοί μετεωρολόγοι προειδοποιούν: Δεν είναι καλά τα νέα
Προσοχή: Δείτε αν δικαιούστε 1.000 ευρώ τα Χριστούγεννα από το Κοινωνικό Μέρισμα
Προσοχή: Δείτε αν δικαιούστε 1.000 ευρώ τα Χριστούγεννα από το Κοινωνικό Μέρισμα
Θρίλερ στο νεκροταφείο: Ποιος έσφαξε τη Δώρα με 14 μαχαιριές
Θρίλερ στο νεκροταφείο: Ποιος έσφαξε τη Δώρα με 14 μαχαιριές

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
 • Τένις: Ντανιίλ Μεντβέντεφ - Μίρζα Μπάσιτς (Ζ)
  18:302017 ATP World Tour 250. Kremlin Cup. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Pick n' Roll
  18:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • SportShow (Ζ)
  19:00Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντάρμσταντ (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Στιγμιότυπα
  19:35Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • WRC 2017
  19:50Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Νταβίντ Γκοφάν - Στέφανος Τσιτσιπάς (Ζ)
  20:002017 ATP World Tour 250. Antwerp Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • NBA Action 2017-18 E2703
  20:20H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Τένις: Ρικάρντας Μπεράνκις - Αλεξάντερ Μπούμπλικ (Ζ)
  20:302017 ATP World Tour 250. Kremlin Cup. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  20:50Μεγάλη Βρετανία.
 • NBA Daily
  20:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2017
  21:20Προεπισκόπηση ΗΠΑ GP.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Ν. Γιορκ Νικς
  21:35NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Formula 1 2017 (Ζ)
  21:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: Ντιέγκο Σβάρτζμαν - Νταβίντ Φερέρ (Ζ)
  22:002017 ATP World Tour 250. Antwerp Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  23:35GP Ιαπωνίας. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Πέζαρο - Μπολόνια
  00:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250
  00:30Kremlin Cup. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  00:45GP Ιαπωνίας. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: ΚΦ Σκεντερμπέου - Παρτιζάν Βελιγραδίου
  01:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2017
  01:40Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. 10 λεπτά πίστας.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  01:55Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Κλ. Καβαλίερς (Ζ)
  02:00NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  02:50Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E8
  03:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  03:3010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  03:50Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E5
  04:00Αφιέρωμα.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Στουτγκάρδη
  04:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E8
  04:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Στιγμιότυπα
  04:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Pick n' Roll
  05:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • MotoGP 2017
  05:15Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. 10 λεπτά πίστας.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  05:30Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  06:00Rakuten Japan Open. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  06:25Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E614
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  07:05Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντάρμσταντ
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  08:00Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E614
  08:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Λάτσιο
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  09:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Pick n' Roll
  09:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μάιντς
  09:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  09:40Μεγάλη Βρετανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  10:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Formula 1 2017
  10:10Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Κλ. Καβαλίερς
  10:55NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • SportShow
  11:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Formula 1 2017
  12:00Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:003η μέρα αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • NBA Daily
  13:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  13:50Μεγάλη Βρετανία.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E614
  14:00Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  14:20Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Ν. Γιορκ Νικς
  14:30NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  15:00Antwerp Open. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • MotoGP 2017
  15:20Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2017
  16:05Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Στουτγκάρδη (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings (Ζ)
  17:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2017
  17:05Michelin Australian Motorcycle Grand Prix. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Αλαβές (Ζ)
  17:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • GP Confidential 2017
  18:20Προεπισκόπηση ΗΠΑ GP.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2017 (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Action 2017-18 E2703
  19:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  19:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Στιγμιότυπα
  19:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Κλ. Καβαλίερς
  19:35NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E10
  20:00Αθλητική εκπομπή.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:05Rally Liepaja.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E3
  20:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  20:35Alabama 500. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  21:30Μεγάλη Βρετανία.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Κρεμόνα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Formula 1 2017
  22:00Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  22:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πάσος Φερέιρα (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250
  23:00Kremlin Cup. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • GP Confidential 2017
  23:20Προεπισκόπηση ΗΠΑ GP.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν
  23:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2017 (Ζ)
  23:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης