Πινγκ Πονγκ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού για τον Ουές

Πινγκ Πονγκ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού για τον Ουές

Απέρριψε την ένσταση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για αντικανονική συμμετοχή του Γάλλου αθλητή του Α.Σ. Πέρα Αθηνών Στεφάν Ουές στο πρόσφατο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο ομάδων, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η Τεχνική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της, όπως και το σκεπτικό αυτής, μέσα από τα πρακτικά της τελευταίας της συνεδρίασης. Η ένσταση απορρίφθηκε με 5 ψήφους υπέρ και 1 λευκή. Η επιτροπή στάθηκε σε διατάξεις, όπως και στον κανονισμό της ομοσπονδίας για τις εγγραφές και τις μεταγραφές, που αφορούν αποκλειστικά και μόνο Έλληνες αθλητές εγγεγραμμένους σε ελληνικά σωματεία.

«Απολύτως σαφές είναι επίσης, ότι η ελληνική αθλητική ομοσπονδία ουδεμία αρμοδιότητα και εξουσία έχει επί αλλοδαπών αθλητών ως προς τις έννομες σχέσεις τους με τις εθνικές τους ομοσπονδίες», συμπληρώνει η Τ.Ε. και σε άλλο σημείο υπογραμμίζει: «Ο Γάλλος αθλητής νομίμως πήρε μέρος με την ομάδα του στη συνάντηση σε συνδυασμό και με τις λοιπές ισχύουσες διατάξεις. Αν έχει καταστρατηγήσει κάποια διάταξη με τη συμμετοχή του στον εν λόγω αγώνα, αυτή πιθανώς θα είναι διάταξη κανονισμού άλλης εθνικής ομοσπονδίας, από την οποία και ενδεχομένως να υποστεί κυρώσεις που θα έχουν να κάνουν με τα εθνικά της πρωταθλήματα ή το εσωτερικό της δίκαιο και μόνο». Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση στο φύλλο αγώνα πριν από την αναμέτρηση της 8ης Φεβρουαρίου και επικαλούμενος το άρθρο 12 του εσωτερικού κανονισμού εγγραφών-μεταγραφών ζήτησε τον μηδενισμό του Πέρα και την κατακύρωση του ματς υπέρ του. Υποστήριξε ότι ο Ουές, που είχε ήδη αγωνιστεί φέτος σε διασυλλογικό πρωτάθλημα στη Γαλλία και στο Βέλγιο, δεν είχε το δικαίωμα να παίξει και με τρίτη ομάδα στην ίδια σεζόν.

Στο πρώτο κομμάτι της συνεδρίασης της Τ.Ε., στις 10 Φεβρουαρίου, διαβάστηκαν η ένσταση, όπως και το υπόμνημα, που ακολούθησε από το πειραϊκό σωματείο. Εν συνεχεία εξετάστηκε το θέμα και το απόσπασμα από τα πρακτικά, που δόθηκε στη δημοσιότητα, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Διαπιστώνεται ότι η ένσταση έχει υποβληθεί από τον προπονητή της ομάδας κ. Γεώργιο Χριστοφοράκη και όχι όπως ρητά ορίζει ο κανονισμός  εσωτερικής λειτουργίας  (άρθρο 14 παράγραφος v.ii.): στα ομαδικά (αγωνίσματα) ένσταση υποβάλει ο αρχηγός (αθλητής – αθλήτρια) που συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Παρά το γεγονός της δυνατότητας  απόρριψης της ένστασης για  τυπικούς λόγους,  
επειδή η ένσταση εμπροθέσμως κατατέθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ισχύοντα κανονισμό (Ε.Κ.Λ. άρθρο 14 παράγραφος α εδ. 2), επειδή έχει κατατεθεί το προβλεπόμενο από τον κανονισμό παράβολο (Ε.Κ.Λ. άρθρο 14 παράγραφος ii)  επειδή  και το υποστηρικτικό  υπόμνημα υπεβλήθη  νομίμως και μέσα στην προθεσμία που ο κανονισμός ορίζει  (Ε.Κ.Λ. αρθ.14 παράγραφος viii) η Τεχνική Επιτροπή αποδέχεται να συζητήσει το θέμα και προχωρά στην εκδίκαση της ως άνω ένστασης.

Η Τεχνική Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση απορρίπτει  κατά πλειοψηφία, (5 ψήφοι  υπέρ και 1 λευκή του κυρίου Γιαννούτσου Σαράντη)  την υποβληθείσα ένσταση με το ακόλουθο σκεπτικό:

1.    Σύμφωνα με το άρθρο 1 παραγρ. 2 της υπ’ αριθμ. 15070/7-6-2000 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού περί «εγγραφής ομογενών και αλλοδαπών αθλητών στα Ελληνικά ερασιτεχνικά σωματεία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και συμμετοχής τους στα Ελληνικά πρωταθλήματα και τους Αγώνες Κυπέλλου» η οποία βρίσκεται σε ισχύ αφού μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί αρμοδίως απόφαση που να τροποποιεί το συγκεκριμένο άρθρο και τη συγκεκριμένη παράγραφο ή να καταργεί την εν λόγω ΥΑ,: «τα σωματεία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που ανήκουν στην Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία δύνανται να διατηρούν έναν αλλοδαπό αθλητή απ’ αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν με την Εθνική ομάδα, οποιασδήποτε κατηγορίας και στις ομαδικές και μόνο συναντήσεις του. Η συμμετοχή του αλλοδαπού αθλητή επιτρέπεται μόνο στα πάσης φύσεως ομαδικά αγωνίσματα των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ομοσπονδία του αθλήματος. Κατά συνέπεια η συμμετοχή του αθλητή Ουές με αριθμό Δελτίου Ε.Φ.Ο.Επ.Α. 25001, ως προς την εν λόγω διάταξη είναι απολύτως κανονική δεδομένου ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είναι ο μοναδικός αθλητής του Α.Σ. ΠΕΡΑ που κατά την έννοια της πιο πάνω αναφερόμενης Υπουργικής απόφασης  δεν δικαιούται συμμετοχή στην Εθνική ομάδα και αγωνίσθηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

2.    Σύμφωνα με το άρθρο 33 παραγρ. 3 του νόμου 2725/99 (ΦΕΚ 121 Α’) όπως αυτός τροποποιημένος και συμπληρωμένος ισχύει σήμερα: "η ομοσπονδία κάθε αθλήματος με ειδικούς κανονισμούς του άρθρου 27 του παρόντος νόμου καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εγγραφών και μεταγραφών αθλητών, το χρόνο διενέργειάς τους και τη διαδικασία και τα αρμόδια για την έγκρισή τους όργανα». Ο νόμος παρέχει στην αθλητική ομοσπονδία την εξουσία θέσπισης δευτερογενών κανόνων δικαίου , δηλαδή την "Κανονιστική Αρμοδιότητα" ως προς τους Έλληνες αθλητές.

3.    Στο ίδιο ως άνω άρθρο 33 του Νόμου 2725/99 στην παραγρ. 7 ρητά αναφέρεται: "Στα ελληνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα και στους αγώνες κυπέλλου επιτρέπεται να συμμετέχουν ομογενείς ή αλλοδαποί με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού, ύστερα από πρόταση της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας". (ΥΑ - διαφορετική ανά άθλημα βλ. ενδεικτικά Στίβος : ΥΑ 18957/2000, ΦΕΚ 910/Β/2000 και ΥΑ 15967/2002, ΦΕΚ10005/Β/2002, Γυμναστική : ΥΑ 22163/2000, ΦΕΚ1160/Β/2000, Κολύμβηση: ΥΑ 30636/2000,ΦΕΚ 1422/Β/2000 κ.λ.π.)

4.    Καθίσταται από τις διατάξεις αυτές απολύτως σαφές ότι κατά το άρθρο 27 του Ν. 2725/99 κανονισμοί, μεταξύ των οποίων και αυτός των εγγραφών – μεταγραφών, αφορούν αποκλειστικά και μόνο Έλληνες αθλητές εγγραφόμενους - μεταγραφόμενους στη δύναμη ελληνικών αθλητικών σωματείων που έχουν την έδρα τους στην Ελληνική επικράτεια. Για τις μεταγραφές αλλοδαπών αθλητών ισχύει μόνο η αποκλειστική ανά άθλημα  ΥΑ. Απολύτως σαφές είναι επίσης ότι η Ελληνική αθλητική ομοσπονδία ουδεμία αρμοδιότητα και εξουσία έχει επί αλλοδαπών αθλητών ως προς τις έννομες σχέσεις τους με τις Εθνικές τους Ομοσπονδίες.

5.    Πέραν των ανωτέρω εκτεθέντων η τακτική Γ.Σ. των σωματείων – μελών της ομοσπονδίας στις 15/3/2012 αποφάσισε να συμπληρώσει και να διατυπώσει το άρθρο 12 του Κανονισμού Εγγραφών – Μεταγραφών της ως εξής:
i.              Απαγορεύεται αθλητής (-τρια) ν’ αγωνισθεί στην ίδια αγωνιστική περίοδο σε δύο(-2-) διαφορετικά σωματεία, σε αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα από την ομοσπονδία.
ii.             Επιτρέπεται αθλητής (-τρια) να αγωνιστεί στην ίδια αγωνιστική περίοδο σε (-2-) διαφορετικά σωματεία με την προϋπόθεση τα σωματεία αυτά να ανήκουν σε ομοσπονδίες διαφορετικών χωρών και οι κανονισμοί των χωρών αυτών να το επιτρέπουν.
Επικουρικά γίνεται επίκληση του πρακτικού συνεδρίασης Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. υπ΄αριθμ. 58 της 29-2-2012, θέμα 2ο.  Στην συνεδρίαση αυτή του ΔΣ αποφασίστηκαν οι προτάσεις τροποποιήσεων των κανονισμών της Ομοσπονδίας για τις οποίες θα αποφάσιζε η Γ.Σ. των σωματείων - μελών της  15/3/2012. Στο πρακτικό αναφέρεται :  "..... για την "επαναστατική" θεσμοθέτηση του δικαιώματος των Ελλήνων αθλητών -τριών να αγωνίζονται την ίδια αγωνιστική περίοδο και σε άλλη λίγκα του εξωτερικού ή σε δύο μόνο λίγκες του εξωτερικού και αυτό για να αυξήσει την αγωνιστική ετοιμότητα των Ελλήνων αλλά και για να τους ενισχύσει κατά κάποιο τρόπο και οικονομικά. Σημειώνει ότι κάθε εθνική ομοσπονδία έχει ανάλογες ρυθμίσεις. Το Σώμα ομόφωνα αποδέχεται τα ανωτέρω."
Από τα πιο πάνω προκύπτει πέρα και πάσης αμφισβήτησης ότι η ρύθμιση του άρθρου 12 του κανονισμού εγγραφών – μεταγραφών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αφορά αποκλειστικά και μόνον Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές και αθλήτριες επί των οποίων αποκλειστική και μόνο δικαιοδοσία έχει η εθνική τους ομοσπονδία.

6.    Προς ενίσχυση του ισχυρισμού της η Τ.Ε. επικαλείται το υπ’ αριθμ. 2897/29-10-2012 έγγραφό της προς το σωματείο – μέλος της Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ σχετικά με υπόθεση ίδιου περιεχομένου που αφορούσε στην αθλήτρια Αγγελική Παπαδάκη η οποία αγωνιζόμενη με τα χρώματα αθλητικού σωματείου της Ιταλίας επιθυμούσε να αγωνισθεί  και στο ελληνικό πρωτάθλημα πλην όμως η συμμετοχή της προσέκρουσε στο εσωτερικό δίκαιο (αντίστοιχο κανονισμό) της Ιταλικής ομοσπονδίας. Τα εκτιθέμενα στο εν λόγω έγγραφο απαντούν πλήρως στο ερώτημα που εμμέσως θέτει η ένσταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. για το αν δηλαδή ο κανονισμός της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. αφορά και αλλοδαπούς αθλητές πλην των Ελλήνων.

Όλα τα ανωτέρω καθιστούν απολύτως σαφές ότι ο Γάλλος στην υπηκοότητα αθλητής Στεφάν Ουές και πάντως μη δικαιούμενος συμμετοχής στην Ελληνική Εθνική Ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ως προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το εσωτερικό δίκαιο αυτής, νομίμως, την οριζόμενη από τον κανονισμό μεταγραφική περίοδο, εξέδωσε δελτίο ενταχθείς στη δύναμη του σωματείου – μέλους Α.Σ. ΠΕΡΑ και νομίμως πήρε μέρος  με την ομάδα του στην εν λόγω συνάντηση σε συνδυασμό και με τις λοιπές  ισχύουσες διατάξεις που αναφέρονται στο παρόν σκεπτικό. Ο εν λόγω αθλητής αν έχει καταστρατηγήσει με τη συμμετοχή του στον εν λόγω αγώνα κάποια διάταξη, αυτή πιθανώς θα είναι διάταξη κανονισμού άλλης εθνικής ομοσπονδίας από την οποία και ενδεχομένως να υποστεί κυρώσεις που θα έχουν να κάνουν με τα εθνικά της πρωταθλήματα ή το εσωτερικό της δίκαιο και μόνο.

Στο παρόν πρακτικό επισυνάπτονται:
i.              Το φύλλο αγώνα της συνάντησης με την ένσταση επ’ αυτού.
ii.             Τα συμπληρωματικά έγγραφα που κατέθεσε το ενιστάμενο σωματείο.
iii.            Ο κανονισμός εγγραφών – μεταγραφών της ομοσπονδίας όπως ισχύει σήμερα.
iv.           Το υπ’ αριθμ. 2897/2012 έγγραφο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
v.            Η υπ’ αριθμ. 15070/7-6-2000 Υ.Α.
vi.           Απόσπασμα του υπ’ αρ.58/29-2-2012 πρακτικού συνεδρίασης  Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θέμα 2ο .
Η Τ.Ε.  εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρό της με της συνδρομή της αρμοδίας υπαλλήλου να κοινοποιήσει με έγγραφο βεβαίας λήψεως το περιεχόμενο της παρούσας στο σωματείο – μέλος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Κέρκυρα: Στα… βαθιά Μεληκιώτης και Μπάουμαν
Κέρκυρα: Στα… βαθιά Μεληκιώτης και Μπάουμαν
Η βαθμολογία της Super League
Η βαθμολογία της Super League
Ολυμπιακός-ΑΕΛ 4-1: «Ερυθρόλευκη» καταιγίδα!
Ολυμπιακός-ΑΕΛ 4-1: «Ερυθρόλευκη» καταιγίδα!
Diamond League: Στο Μπέρμιγχαμ η Στεφανίδη
Diamond League: Στο Μπέρμιγχαμ η Στεφανίδη
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης
Κρήτη: Οι πρώτες σκληρές εικόνες από το τροχαίο με το λεωφορείο – Ένας νεκρός - 3 τραυματίες
Κρήτη: Οι πρώτες σκληρές εικόνες από το τροχαίο με το λεωφορείο – Ένας νεκρός - 3 τραυματίες
Bίντεο-Σοκ - Επίθεση Ισπανία: Η στιγμή που ήρωας αστυνομικός σκοτώνει μόνος του τέσσερις τρομοκράτες
Bίντεο-Σοκ - Επίθεση Ισπανία: Η στιγμή που ήρωας αστυνομικός σκοτώνει μόνος του τέσσερις τρομοκράτες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ (Ζ)
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2017
  23:20SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  00:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • WRC 2017
  00:25Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  00:55Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  01:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Κάλιαρι
  01:15Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  01:25Pure Michigan 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Στουτγκάρδη
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  01:45UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  02:00Σινσινάτι. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • AntetokounBros Event 2017 - Θεσσαλονίκη
  02:10Παρακολουθήστε αποκλειστικά τον πρώτο αγώνα των AntetokounBros Events 2017! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με την 'χρυσή' Εθνική ομάδα του 2005 στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series (Ζ)
  02:30Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  03:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E2
  03:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Αστάνα
  03:40UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Άουγκσμπουργκ
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Στιγμιότυπα
  04:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  04:50Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  05:00Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  05:35UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • GP Confidential 2017
  06:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • MotoGP 2017
  06:30NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  06:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  07:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νάπολι - Νις
  07:30UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • WRC 2017
  07:40Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E3
  09:00Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E1
  09:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  10:00Σινσινάτι. 1ος ημιτελικός.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  10:05Στιγμιότυπα.
 • WRC 2017
  10:35Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Ποδόσφαιρο: Βερόνα - Νάπολι
  11:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  11:05Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Γουέστ Μπρομ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Formula 1 2017
  11:35Αγώνας. Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:00Σινσινάτι. 2ος ημιτελικός.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  12:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λειψία
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2017 (Ζ)
  13:00SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Στόουκ - Άρσεναλ
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  14:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Ουνιόν Βερολίνου (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:35Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  15:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ (Ζ)
  15:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  16:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  16:30Σινσινάτι. 1ος ημιτελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Αιγινιακός - Βέροια (Ζ)
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 1η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  17:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • WRC 2017
  17:35Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Τσέλσι (Ζ)
  18:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  18:05Μπρνο, Τσεχία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  18:30Σινσινάτι. 2ος ημιτελικός.
 • AntetokounBros Event 2017 - Αθήνα
  18:35Παρακολουθήστε αποκλειστικά τον δεύτερο αγώνα των AntetokounBros Events 2017! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με την 'χρυσή' Εθνική ομάδα του 2005 στο ΟΑΚΑ. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  19:05Μπρνο, Τσεχία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Χετάφε (Ζ)
  19:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μορεϊρένσε (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E3
  20:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Τένις: WTA 2017 (Ζ)
  21:00Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σαμπντόρια - Μπενεβέντο (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  22:00Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  22:55Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  23:00Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ)
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  23:50Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης