Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα (photos)

Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα (photos)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρώτοι Έλληνες Παραολυμπιονίκες που ξεκίνησαν το Παραολυμπιακό κίνημα στην Ελλάδα: Γεώργιος Μουζάκης, Χρήστος Αγγουράκης, Κυριάκος Γριβέας (το βραβείο θα παρέλάβε η σύζυγος του αποθανόντος Μαρία Αβραμή), Τοπτσής Γεώργιος, Δημήτριος Κωνσταντάγκας, Κωνσταντίνος Φύκας και Στέφανος Αναργύρου) αλλά και η ομάδα που συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι ο αθλητής Μάκης Καλαράς, ο προπονητής Κώστας Ζιντζόβας και η αρχηγός αποστολής Αναστασία Γκούφα. Επίσης βραβεύτηκε η Παραολυμπιονίκης Μαρία Σταματουλά.

O Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γεώργιος Φουντουλάκης αφού ευχήθηκε μια καλή χρονιά σε όλους τους εκπροσώπους τους αθλητισμού αλλά και της πολιτείας τόνισε: “Είμαι κατά φύση αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση σε όλα τα μέτωπα. Γιατί εάν δεν είσαι αισιόδοξος δεν μπορείς να ζήσεις. Θέλουμε τη συμπαράσταση της πολιτείας και των χορηγών μας για τη στήριξη των αθλητών μας με τον ίδιο τρόπο που στηρίζει και τους αθλητές χωρίς αναπηρία διότι θεωρούμε ότι απλά είμαστε ισότιμοι. Στα στάδια πρέπει να δημιουργηθούν υποδομές προσβασιμότητας και διευκολύνσεις για να μπορούν να συμμετάσχουν ισότιμα οθ αθλητές με αναπηρία». Και στο τέλος απεύθυνε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που στηρίζουν όλους τους αθλητές με αναπηρία και χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος. Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιπακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβης Καλής θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η Βούλα Ζυγούρη, Ολυμπιονίκης και Γενική Γραμματέας του συλλόγου Ολυμπιονικών, Βιργινία Κραβαριώτη, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παραολυμπιονικών, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Σπύρος Πάντζας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Βιβή Τσαβαλιά, ο Ευάγγελος Αυγουλάς, εκπρόσωπος του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Τζούλιος Συναδινός, εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού,  Παναγιώτης Παπανικόλας και η Διευθύντρια Επικοινωνίας, της Ολυμπίας Οδού Σοφία Στάμου. Καθώς και ο  Mario Ahneida εκπρόσωπος του πρέσβη της Βραζιλίας και ο Τακέο Μόρι εκπρόσωπος του πρέσβη της Ιαπωνίας.

Κατά σειρά τιμήθηκαν:

Η αποστολή της Παραολυμπιακής Επιτροπής στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες τουSochi 2014. Ο αθλητής, Ευθύμιος Καλαράς, στον οποίο παρέδωσε την τιμητική πλακέτα του, ο  Τζούλιος Συνοδινός, εκπρόσωπος του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή.  Ο Ευθύμιος Καλαράς είναι ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης της Δισκοβολίας του 2004, 10 χρόνια μετά έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες Sochi  2014 ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη αφού ολοκλήρωσε το γιγαντιαίο σλάλομ sit ski κατακτώντας την 22η θέση σε σύνολο 47 αθλητών. Ο Καλαράς  έγινε ο 1ος Έλληνας αθλητής , που παίρνει μέρος σε Θερινούς και Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες και ο 15ος παγκοσμίως αποδεικνύοντας περίτρανα ότι με την επιμονή και την αποφασιστικότητα που διαθέτει μπορεί να πραγματοποιήσει όποιο στόχο βάλει στο μυαλό του.

Επίσης βραβεύτηκε ο Προπονητής της Εθνικής μας αποστολής στο “Sochi 2014″ Κωνσταντίνος Ζιντζόβας, στον οποίο παρέδωσε τη τιμητική πλακέτα ο Ευάγγελος Αυγουλάς, εκπρόσωπος του υπουργού ΥγείαςΠαναγιώτη Κουρουμπλή. Καθώς και η  αρχηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής Sochi 2014,Αναστασία Γκούφα, στην οποία απένειμε την τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος της ΕΠΕ Γεώργιος Φουντουλάκης. Όπως δήλωσε η  Αναστασία Γκούφα: «Αισθάνθηκε σαν μια επανένωση με την Παραολυμπιακή οικογένεια αυτήν την αποστολή καθώς ακριβώς 10 χρόνια μετά την Αθήνα 2014, όπου ήταν Team Manager  της μεγαλύτερης Παραολυμπιακής Αποστολής.

Η Μαρία Σταματουλά ήταν η αθλήτρια που τιμήθηκε με μια ειδική βράβευση, καθώς  φέτος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και την απονομή της έκανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβης Καλής θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”. Από το 2004 η Μαρία Σταματουλά τίμησε τη χώρα μας κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, 3 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα το 2006, το 2011 και το 2013 (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο), 4 μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα το 2007, το 2012 και το 2014 (2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο), δεκάδες Παραολυμπιακά, 8 Παγκόσμια και 14 Πανευρωπαϊκά ρεκόρ και πολλές ακόμη διακρίσεις.

Ο Γιώργος Μουζάκης είναι από τούς αθλητές που ξεκίνησε το Ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα, Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε η κα.  Άννα Μπάστα, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο Γιώργος Μουζάκης  ανήκει στους  πρώτους  Έλληνες Παραολυμπιονίκες, όταν  οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ήταν πρακτικά άγνωστοι στη χώρα μας κατάφερε όχι μόνο να συμμετάσχει αλλά και να διακριθεί κατακτώντας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Άρνεμ το χάλκινο μετάλλιο στο στίβο στο αγώνισμα των 60 μέτρων.

Ο Χρήστος Αγγουράκης, είναι ο πρώτος Έλληνας Αθλητής που συμμετείχε σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τορόντο το 1976. Την απονομή του έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος. Ο Χρήστος Αγγουράκης είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Παραολυμπιακού Αθλητισμού. Η αθλητική του καριέρα μπήκε σε τροχιά ανόδου το 1988 με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες από τη Σεούλ. Έκτοτε συμμετείχε σε όλους τους Παραολυμπιακούς Αγώνες έως την Αθήνα το 2004, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Οι διακρίσεις του είναι αμέτρητες ενδεικτικά αναφέρουμε τα δύο Παραολυμπιακά μετάλλια που έχει κατακτήσει στον ακοντισμό: αργυρό το 1992 και χάλκινο το 1988, 2 χάλκινα Παραολυμπιακά μετάλλια στη σφαιροβολία: το 1992 και το 2004. Έχει αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο ακόντιο το 1994, Πρωταθλητής Ευρώπης στο Δίσκο το 2003, έχει καταρρίψει  Παγκόσμια ρεκόρ. Στο παλμαρέ του μπορεί να κανείς να συναντήσει κάθε πιθανή διάκριση. Μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του καριέρας, ο Χρήστος Αγγουράκης συνέχισε να υπηρετεί το μεγάλο του όραμα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του χώρου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής επιτροπής.

Μια ηγετική προσωπικότητα του Ελληνικού Παραολυμπιακού Αθλητισμού, ο αείμνηστος Κυριάκος Γριβέας. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο  οποίος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα του στην σύζυγό του Μαρία Αβραμίδη καθώς και τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Γιώργος. Ο Κυριάκος Γριβέας, το 1988 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στο 25 μέτρα ύπτιο, και ένα χάλκινο στα 50 μέτρα ύπτιο. Συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης και της Ατλάντας. Επίσης πέτυχε Παραολυμπιακές, Παγκόσμιες  και Ευρωπαϊκές διακρίσεις στα αγωνίσματα των ρίψεων. Διετέλεσε Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητική Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Στις 25 Φεβρουαρίου 2008 έφυγε από κοντά μας αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό αλλά συνάμα μία μεγάλη παρακαταθήκη.

Ο Γιώργος Τοπτσής είναι ένας  από τους πρωτεργάτες του κινήματος, στον στίβο. Την απονομή του έκανε ο κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, Γενικός Διευθυντής  της χορηγού εταιρείας “Ολυμπία Οδός” ΟΓιώργος Τοπτσής έχει κατακτήσει 3 Παραολυμπιακά μετάλλια στο Άλμα εις Μήκος σε ισάριθμες διοργανώσεις: Χάλκινο μετάλλιο στη Σεούλ το 1988 Ασημένιο στη Βαρκελώνη το 1992 και Χάλκινο στην Ατλάντα το 1996. Στο βιογραφικό του έχουν καταχωρηθεί πολλά ακόμη Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια και διακρίσεις. Αφοσιωμένος προπονητής πλέον ο Γιώργος Τοπτσής έχει διατελέσει και ταμίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Δημήτριος Κωνστάνταγκας, κατάφερε στους  Παραολυμπιακού Αγώνες της Ατλάντα, το 1996, να ακουσθεί για πρώτη φορά ο  εθνικός ύμνος. Την απονομή στον Δημήτρη Κωνστάνταγκα έκανε ο MarioAhneida εκπρόσωπος του πρέσβη της Βραζιλίας. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία και έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας “Χρυσός” Παραολυμπιονίκης. Ήδη το 1987 μαζί με μία παρέα με φίλους συναθλητές  έστησαν τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων οδηγώντας τον στην πορεία των χρόνων σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους  αθλητικούς συλλόγους ΑμεΑ. Και φυσικά είδε και τα όνειρά του να πραγματοποιούνται με τη θεσμική συγκρότηση του χώρου. Ο Δημήτρης Κωνσταντάγκας έλεγε πως οι άνθρωποι  χρειάζονται κίνητρα για να βγαίνουν από τα τείχη που τους υψώνουν, για εκείνων όμως ο αθλητισμός έγινε κάτι παραπάνω από διέξοδος. Έγινε τρόπος ζωής, δίνοντας σε όλους εμάς μαθήματα ζωής.

Ο Κωνσταντίνος Φύκας ανήκει στους πλέον επιτυχημένους Έλληνες Παραολυμπιονίκες. Συμμετείχε σε Παραολυμπιακούς Αγώνες το 1996 στην Ατλάντα, σε ηλικία μόλις 15 ετών, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο και έγινε έτσι ο νεότερος σε ηλικία Έλληνας Παραολυμπιονίκης. Ακολούθησαν μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και παγκόσμια ρεκόρ, τα οποία τον καθιέρωσαν στο διεθνές στερέωμα. Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σύδνεϋ κατέκτησε τις κορυφαίες του διακρίσεις με 2 χρυσά παραολυμπιακά μετάλλια στα 50 μέτρα και 100 μέτρα ελεύθερο και ισάριθμα παγκόσμια ρεκόρ. Στην Αθήνα το 2004, όπου ήταν σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης, κέρδισε ακόμη 2 ασημένια μετάλλια και πέτυχε και ευρωπαϊκά ρεκόρ. Ακόμη έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών και έχει συμβάλει καθοριστικά στο να γνωρίσει το ευρύ κοινό τους αθλητές με αναπηρία. Την απονομή έκανε  η αντιπρόεδρος της ΕΠΕ,  Ιωάννα Καρυοφύλλη, στον Ομοσπονδιακό προπονητή του Γιάννη Αλεξάκη, γιατί απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο Κωνσταντίνος Φύκας,

Ο Στέφανος Αναργύρου, ο  ταλαντούχος Παραολυμπιονίκης του Στίβου,  καθώς μόλις 2 χρόνια μετά το ξεκίνημά του της ενασχόλησής του με τις ρίψεις , κατάφερε όχι μόνο να προκριθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 αλλά και να διακριθεί κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη Σφαιροβολία. Η πορεία του ήταν ανοδική καθώς 4 χρόνια μετά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της διοργάνωσης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη Σφαιροβολία. Οι διακρίσεις του συνεχίστηκαν έως και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 με πλασαρίσματα εντός της 8άδας. Την απονομή έκανε ο  Γενική Γραμματέας της  ΕΠΕ Αριστείδης Πανανός και την πλακέτα πήρε η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Χρυσούλα Ορφανού, επειδή δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο Αναργύρου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

4 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Η πρώτη του Άρη και το μήνυμα του Γιαννάκη
Η πρώτη του Άρη και το μήνυμα του Γιαννάκη
Επίσημο: Γκιώνας στον Εργοτέλη
Επίσημο: Γκιώνας στον Εργοτέλη
Με φόντο το απέραντο γαλάζιο!
Με φόντο το απέραντο γαλάζιο!
Η βαθμολογία της Super League
Η βαθμολογία της Super League
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται έντονα φαινόμενα - Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες ώρες
ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται έντονα φαινόμενα - Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες ώρες
Αυτοκίνητο έπεσε σε στάσεις λεωφορείων στη Μασσαλία - Μία γυναίκα νεκρή
Αυτοκίνητο έπεσε σε στάσεις λεωφορείων στη Μασσαλία - Μία γυναίκα νεκρή
Εικόνες - σοκ: Ο μακελάρης της Βαρκελώνης στιγμές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Las Ramblas
Εικόνες - σοκ: Ο μακελάρης της Βαρκελώνης στιγμές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Las Ramblas

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΕΟΕ: Άμεσα εκλογές ζητούν οι εκπρόσωποι 14 Ολυμπιακών αθλητικών ομοσπονδιών
ΕΟΕ: Άμεσα εκλογές ζητούν οι εκπρόσωποι 14 Ολυμπιακών αθλητικών ομοσπονδιών
Εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή άμεσα, ζητούν οι εκπρόσωποι 14…
ΕΟΕ: Άμεσα εκλογές ζητούν οι εκπρόσωποι 14 Ολυμπιακών αθλητικών ομοσπονδιών
ΕΟΕ: Το νέο ΔΣ και τα μέλη των επιτροπών
ΕΟΕ: Το νέο ΔΣ και τα μέλη των επιτροπών
Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για…
ΕΟΕ: Το νέο ΔΣ και τα μέλη των επιτροπών

 • Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουότφορντ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Μίλαν
  03:05Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  03:45Σαν Ντιέγκο, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  04:002017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  04:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βιγιαρεάλ
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2017
  06:00NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  07:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  07:10Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  07:40Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  08:25TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E2
  08:30Αφιέρωμα.
 • Beach Soccer: Βραζιλία - Ρωσία
  09:00Mundialito 2017.Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2017
  09:45Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Formula E 2016-17
  10:15Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • SportShow
  11:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  12:0034η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  12:15SS15 Baranowo 2, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:30Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:00Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2017
  13:20SS23 Paprotki 2 Power Stage, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E8
  13:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  13:40Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Νάπολι - Νις
  14:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Ουκρανία
  14:50Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • WRC 2017
  14:55Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  15:55Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  16:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Τσεχία - Ελλάδα
  16:10Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • MotoGP 2017
  16:25NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  17:301ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2017
  17:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:55Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  18:002η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  18:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  18:252ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:551η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Αστάνα - Σέλτικ (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Στουτγκάρδη
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  19:40Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2017
  20:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  20:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  20:55Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάριμπορ - Χάποελ Μπερ Σεβά (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  22:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  22:252017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Formula E 2016-17
  23:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης