Raw: Άρπαξε την ευκαιρία ο Daniel Bryan (videos+photos)

Raw: Άρπαξε την ευκαιρία ο Daniel Bryan (videos+photos)

Κατόπιν διαβουλεύσεων με τους Authority, ο Roman Reigns έθεσε υπό διεκδίκηση την ευκαιρία για το WWE Heavyweight Championship του Brock Lesnar.

Εξάλλου, όπως προανήγγειλε από το SmackDown της προηγούμενης εβδομάδας, ο Triple H αμφισβήτησε τη νίκη του στο Royal Rumble έχοντας τη Stephanie McMahon στο πλευρό του. Ακολούθησε εμφάνιση των Daniel Bryan και Seth Rollins, οι οποίοι διεκδίκησαν ματς με τον Reigns στο main event του επερχόμενου Fast Lane μέσω του main event του αποψινού Raw! Όπως ξεκαθάρισαν οι Authority, ο νικητής της κυριότερης αναμέτρησης του επερχόμενου ppv του WWE θα αντιμετωπίσει τον Lesnar στο main event της WrestleMania 31! Ακολούθησε ήττα του Reigns από τον Big Show, ο οποίος βοηθήθηκε από τον «Mr. Money in the Bank» και τους J&J, αλλά στο αποψινό main event επικράτησε ο Bryan.

Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο «American Dragon» και ο νικητής του Royal Rumble Match θα είναι καλεσμένοι σε «MizTV» του SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς οι δύο Superstars είναι πλέον ένα βήμα από το «σόου των σόου». Πάντως, ευκαιρία για το WWE Heavyweight Championship απαίτησε και ο Curtis Axel, ο οποίος ουδέποτε αποκλείστηκε από το Royal Rumble Match, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το promo του λόγω επίθεσης του Dean Ambrose, ο οποίος ζήτησε παράλληλα ματς για το Intercontinental Championship του Bad News Barrett.

Με τη σειρά του, ο John Cena προσπάθησε να αναγνωρίσει την επιστροφή των Dolph Ziggler, Erick Rowan και Ryback στο ρόστερ, αλλά οι Authority του χάλασαν τα σχέδια, αφού τον διέκοψαν ορίζοντας τους φίλους σε αναμετρήσεις με τους «δικούς τους». Από τη μία, ο Ryback ξεπέρασε το εμπόδιο του Luke Harper, αλλά ο Rowan δεν πρόλαβε να αντιμετωπίσει τον US Champion, Rusev, καθώς ο προστατευόμενος της Lana και αντίπαλος του Cena στο Fast Lane προτίμησε να τον συντρίψει πριν από την έναρξη του ματς. Από την πλευρά του, ο Ziggler έχασε από τον Bray Wyatt, ο οποίος εξασφάλισε το θετικό αποτέλεσμα με «Sister Abigail».

Ακόμα, ο Tyson Kidd βοήθησε τον Cesaro να ξεπεράσει το εμπόδιο του Jimmy Uso και να δώσει συνέχεια σε σερί νικών του διδύμου σε singles matches εναντίον των Tag Team Champions, Usos, ενώ o Miz έχασε από τον Sin Cara, επειδή δεν μπόρεσε να εναρμονιστεί με τη συμπεριφορά του παρτενέρ του, Damien Sandow. Τέλος, η Paige πρόλαβε να κερδίσει την Alicia Fox, πριν αποτελέσει πάλι θύμα των Bellas, ενώ οι Ascension επιβλήθηκαν ξανά των Goldust και Stardust εκμεταλλευόμενοι ασυνεννοησία των πρώην Tag Team Champions.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
O Big Show κέρδισε τον Roman Reigns.
Οι Ascension (Konnor & Viktor) κέρδισαν τους Goldust & Stardust.
O Ryback κέρδισε τον Luke Harper.
O Cesaro κέρδισε τον Jimmy Uso.
O Bray Wyatt κέρδισε τον Dolph Ziggler.
H Paige κέρδισε την Alicia Fox.
O Sin Cara κέρδισε τον Miz.
Ο Daniel Bryan κέρδισε τον Seth Rollins.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Fast Lane:
Πρώτος διεκδικητής του WWE Heavyweight Championship
Roman Reigns vs Daniel Bryan

US Championship
Rusev (c) vs John Cena

Divas Championship
Nikki Bella (c) vs Paige















Φώτο: WWE.com

Raw: Άρπαξε την ευκαιρία ο Daniel Bryan (videos+photos)



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved