UFC Fight Night 63: Καταστροφικός Machida, γύρισε ο «Rampage»! (videos)

UFC Fight Night 63: Καταστροφικός Machida, γύρισε ο «Rampage»! (videos)

Ισοπεδωτικός αποδείχθηκε ο 36χρονος Lyoto Machida (22-5) στο main event του αποψινού UFC Fight Night 63.

O πρώην UFC Light Heavyweight Champion εξόντωσε τον C.B. Dollaway (15-6) μέσα σε 62 δευτερόλεπτα με «φονικά» χτυπήματα στα πλευρά, ενώ με το πέρας της αναμέτρησης ο Luke Rockhold (13-2) ζήτησε ματς με τον «Dragon» μέσω Twitter! Επίσης, ο Machida απέσπασε πριμ 50.000 δολαρίων με ένα από τα τέσσερα «Απόδοση της Βραδιάς», που υπερκάλυψαν την απουσία βραβείου «Αγώνας της Βραδιάς». Το δεύτερο κατέληξε στον Renan Barao (33-2), ο οποίος στο co-main event επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα διαλύοντας τον Mitch Gagnon (12-3) με υποταγή δεύτερου γύρου, ενώ με το πέρας του αγώνα ο πρώην UFC Bantamweight Champion απαίτησε ευκαιρία επανάκτησης του τίτλου του, που κατέχει πλέον ο T.J. Dillashaw (11-2).



To τρίτο «Απόδοση της Βραδιάς» πήρε o Βραζιλιάνος Welterweight, Erick Silva (17-5), αφήνοντας αναίσθητο τον Mike Rhodes (6-4) με «arm-triangle choke» στο 65ο δευτερόλεπτο του ματς, ενώ το τέταρτο στον Vitor Miranda (10-4), ο οποίος συνέτριψε τον Jake Collier (8-2) με «head kick» στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου γύρου αναμέτρησης της κατηγορίας Middleweight, που άνοιξε το πρόγραμμα του σόου. Πάντως, το UFC Fight Night 63 επισκιάστηκε από ανακοίνωση του κορυφαίου promotion μικτών πολεμικών τεχνών για επανάκτηση του Quinton Jackson (35-11), εξέλιξη που επιβεβαίωσε εν μέρει φημολογίες των τελευταίων ημερών, αφού ο «Rampage» θα γυρίσει ως μαχητής, όχι ως σχολιαστής αγώνων.

Επίσης στο «Jose Correa Arena» του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο Patrick Cummins (7-1) εξασφάλισε τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα επικρατώντας με ομόφωνη απόφαση των κριτών εναντίον του νικητή του TUF Brasil 3, Antonio Carlos Jr. (4-1) σε αναμέτρηση της κατηγορίας Light Heavyweight. Ακόμα, ο Ρώσος Lightweight, Rashid Magomedov (18-1), έκανε το «3Χ3» στο UFC με TKO στο τέλος του τρίτου πεντάλεπτου σε βάρος του Elias Silverio (11-1), ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα υποστήριξε πως θέλει να αντιμετωπίσει τον Nate Diaz (17-10) μέσα στο 2015 εκτιμώντας πως απόψε θα πάρει εντός έδρας νίκη.

Με τη σειρά του, ο Daniel Sarafian (9-5) κέρδισε τον Antonio Dos Santos Jr. (6-2) σε αγώνα της κατηγορίες Middleweight χάρη σε κάταγμα σε δάκτυλο χεριού του ηττημένου, που υποχρέωσε τον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση με TKO. Προηγήθηκε υποταγή δεύτερου γύρου του Leandro Issa (13-4) επί του Yuta Sasaki (18-2-2) σε ματς της κατηγορίας Lightweight, ενώ ο Marcos Rogerio De Lima (12-2-1) συνδύασε το ντεμπούτο του στο UFC με TKO πρώτου γύρου επί του Κροάτη Light Heavyweight, Igor Pokrajac (25-11).

Ντεμπούτο πραγματοποίησε επίσης o Βραζιλιάνος Featherweight, Renato Carneiro (9-0-1), ο οποίος έκανε επίδειξη ανωτερότητας κόντρα στον Tom Niinimaki (21-8-1) αποσπώντας υποταγή δεύτερου γύρου. Άλλος Βραζιλιάνος Featherweight, ο Hacran Dias (22-3-1) ήταν εντυπωσιακός εξασφαλίζοντας ομόφωνη απόφαση εναντίον του Darren Elkins (18-5), ενώ ο Tim Means (22-6-1) χρειάστηκε πλειοψηφική απόφαση απέναντι στον φιναλίστ του TUF Brasil 3, Marcio Alexandre Jr. (12-2) σε αναμέτρηση της κατηγορίας Welterweight.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του UFC Fight Night 63:
Ο Lyoto Machida (Βραζιλία) κέρδισε τον C.B. Dollaway (ΗΠΑ) με TKO στο 1:02 του πρώτου γύρου.
Ο Renan Barao (Βραζιλία) κέρδισε τον Mitch Gagnon (Καναδάς) με υποταγή στο 3:53 του τρίτου γύρου.
Ο Patrick Cummins (ΗΠΑ) κέρδισε τον Antonio Carlos Jr. (Βραζιλία) με ομόφωνη απόφαση των κριτών (30-27, 30-27 και 30-27).
Ο Rashid Magomedov (Ρωσία) κέρδισε τον Elias Silverio (Βραζιλία) μ ε TKO στο 4:57 του τρίτου γύρου.
Ο Erick Silva (Βραζιλία) κέρδισε τον Mike Rhodes (ΗΠΑ) με τεχνική υποταγή στο 1:15 του πρώτου γύρου.
O Daniel Sarafian (Βραζιλία/Αρμενία) κέρδισε τον Antonio Dos Santos Jr. (Βραζιλία) με TKO στο 1:01 του δεύτερου γύρου.
Ο Marcos Rogerio De Lima (Βραζιλία) κέρδισε τον Igor Pokrajac (Κροατία) με TKO στο 1:59 του πρώτου γύρου.
Ο Renato Carneiro (Βραζιλία) κέρδισε τον Tom Niinimaki (Φινλανδία) με υποταγή στο 3:30 του δεύτερου γύρου.
Ο Hacran Dias (Βραζιλία) κέρδισε τον Darren Elkins (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση των κριτών (30-27, 29-28 και 29-28).
Ο Leandro Issa (Βραζιλία) κέρδισε τον Yuta Sasaki (Ιαπωνία) με υποταγή στο 4:13 του πρώτου γύρου.
Ο Tim Means (ΗΠΑ) κέρδισε τον Marcio Alexandre Jr. (Βραζιλία) με πλειοψηφική απόφαση των κριτών (29-28, 29-28 και 28-29).
Ο Vitor Miranda (Βραζιλία) κέρδισε τον Jake Collier (ΗΠΑ) με νοκ άουτ στο 4:59 του πρώτου γύρου.

UFC Fight Night 63: Καταστροφικός Machida, γύρισε ο «Rampage»! (videos)



Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved