ΕΘΝΟΑ: Η τελευταία δράση του «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» (photos)

ΕΘΝΟΑ: Η τελευταία δράση του «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» (photos)

Στο Άργος πραγματοποιήθηκε η τελευταία δράση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου», με εκατοντάδες ενθουσιασμένους μαθητές, να αψηφούν την έντονη βροχόπτωση και να δοκιμάζουν με περίσσιο κέφι και αγάπη στα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Για ακόμη μια φόρα, η ομάδα που απαρτίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ολυμπιακής Ακαδημίας: «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου», έδωσε το «παρών» στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους. Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές, Ομοσπονδιακοί Προπονητές και Στελέχη Ολυμπιακής Παιδείας, μύησαν τους μαθητές, κυρίως, σε μη διαδεδομένα Ολυμπιακά Αθλήματα και τους διοχέτευσαν μέσα από αυτά, τις αξίες του ολυμπισμού.  

Η έναρξη της Αθλητικής Ημερίδας πραγματοποιήθηκε με την ανάκρουση του Ολυμπιακού  Ύμνου από την σοπράνο, Αναστασία Ζαννή και μετά οι ανυπόμονοι μαθητές έλαβαν μέρος στα δέκα αθλήματα που φιλοξενούσε το πρόγραμμα.

Την 18η Αθλητική Ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι-Άννα Πολλάτου» τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού & Πολιτισμού Ιωάννης Ανδριανός, ενώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΘΝ.Ο.Α  καλωσόρισαν στην ιστορική πόλη του 'Αργους, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο Περιφερειακός Διευθυντής  Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιάς εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρος Μισθός και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων», Παύλος Χρηστίδης.  

Η Ολυμπιακή Ακαδημία ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την συνδιοργάνωση, καθώς και τον ιατρό Ευάγγελο Μονιώδη και τις νοσηλεύτριες του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Άργους, που κάλυψαν ιατροφαρμακευτικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.  

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας Ισίδωρος Κούβελος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την συμμετοχή τους, τους Ολυμπιονίκες: Ιωάννη Μελισσανίδη, Νίκη Μπακογιάννη, Βαλέριο Λεωνίδη, Εύα Χριστοδούλου, Κλέλια Πανταζή, Μορφούλα Ντώνα, Σοφία Παπαδοπούλου, Νίκο Δεληγιάννη, Δήμητρα Μαγκανουδάκη, Ιωάννη Χρυσόπουλο, Γιώργο Ζαραβίνα, καθώς επίσης τους πρωταθλητές: Βασιλική Μιλλούση, Γιώργο Τσουρούτα, Δήμητρα Παγίδα, Χρήστο Αερικό, Αναστασία Τσακίρη, Νίκο Βαμβακούλα, Τάσο Πάντο, Νίκο Σαμαρά, Βαγγέλη Μπούκα, Κατερίνα Βασιλείου. Θερμές ευχαριστίες επίσης για τη συμμετοχή στα στελέχη και Υπεύθυνους Ανάπτυξης Αθλημάτων και Ομοσπονδιακούς Προπονητές: Μπακουλοπούλου Κυριακή Πρόεδρο Ανάπτυξης ΟΧΕ, τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές OΧE, Ιατρούδη Παναγιώτη, Σκάρλο Δημήτρη, Αλεπουδέα Στέλιο, Κότσιρα Κώστα, Ζαπαντίδη Ηλία, την Γενική Γραμματέα ΕΦΟΤ, Μαρία Κυριλλοπούλου, τον προπονητή Ανάπτυξης ΕΦΟΤ  Νίκο Μπαλιάμη, τους εκπαιδευτές του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Τουρισμού & Περιβάλλοντος Ναυπλίου, Κωνσταντίνο Βούρο, Αθηνά Μαρινάκη, Ιωάννη Παπαβασιλείου, Χρήστο Τσακνάκη, Σάββα Χατζηνικολάου, Μάντυ Κατσίλα, Νατάσσα Κατσίλα, τον Περιφερειακό Συντονιστή Πελοποννήσου για το πρόγραμμα Kids Athletics του ΣΕΓΑΣ Κώστα Καμπόσο, τον Προπονητή Άρσης Βαρών, Στήβ Μαγουλά και τέλος τις προπονήτριες Cheerleading Ευαγγελία Κρητικού, Βάσια Τσουλαρίδη, Έφη Μάρκου.
Η 18η Αθλητική Ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι-Άννα Πολλάτου», ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση να πραγματοποιηθεί σύντομα ξανά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΘΝ.Ο.Α. στον Νόμο της Αργολίδας και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο καθώς η συγκεκριμένη δράση που έχει σχεδιαστεί από την Ιλεάνα Κλοκώνη, έχει ενθουσιάσει και συμμετέχουν έως σήμερα χιλιάδες παιδιά και εκπαιδευτικοί.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 0-2: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 0-2: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Rally Acropolis: Σημαντικά διαφοροποιημένο - Εκκίνηση από Λαμία, αυτές είναι οι Ειδικές Διαδρομές
Rally Acropolis: Σημαντικά διαφοροποιημένο - Εκκίνηση από Λαμία, αυτές είναι οι Ειδικές Διαδρομές
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 92-58: Έβγαλε αντίδραση, πάει σε τελικό πρόκρισης στην Ισπανία
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 92-58: Έβγαλε αντίδραση, πάει σε τελικό πρόκρισης στην Ισπανία
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved