Raw: Ευκαιρία τίτλου ή… τίποτα για Cena (photos+videos)

Raw: Ευκαιρία τίτλου ή… τίποτα για Cena (photos+videos)

Έδρασε ο ανώνυμος GM στο εβδομαδιαίο Raw, παρά την προσπάθεια του John Cena για απενεργοποίηση του… υπολογιστή.

Κατόπιν διαπληκτισμού του 15-φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τον «Mr. Money in the Bank», Seth Rollins, ο ανώνυμος GM ανακοίνωσε πως οι δύο συγκεκριμένοι Superstars θα αναμετρηθούν σε Tables Match στο main event του επερχόμενου Tables, Ladders & Chairs. Το stipulation είναι πως ο Cena θα χάσει την ευκαιρία για το WWE Championship του Brock Lesnar σε περίπτωση ήττας. Μάλιστα πρόλαβε να κλείσει τον υπολογιστή, από τον οποίο ο Michael Cole διαβάζει τις ανακοινώσεις του GM, χωρίς ωστόσο να αποτρέψει την παραπάνω εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν εμφανίστηκε, αλλά ο μάνατζέρ του, Paul Heyman, έδωσε το παρών μέσω promo.

Στο αρχικό promo του τρίωρου σόου, οι Dolph Ziggler, Erick Rowan και Ryback στάθηκαν στο πλευρό του Cena, αλλά ο Intercontinental Champion, Luke Harper, o Kane και ο Big Show ενίσχυσαν την προσπάθεια του Rollins επικρατώντας με άνεση σε άναρχο καυγά εντός ρινγκ. Στη συνέχεια, ο «World’s Largest Athlete» προτίμησε ήττα με DQ από τον Rowan, ώστε να διαλύσει εκ νέου τον αντίπαλό του σε ξεχωριστή αναμέτρηση, ενώ στο main event o Ziggler «έκλεψε» νίκη σε 3 vs 3 Tag Team Match όντας δίπλα στους Ryback και Cena, πριν καταφτάσει και ο Rowan, ώστε να πάρει εκδίκηση από τον Show στο πλαίσιο γενικότερου χάους μέσα στο «squared circle».

Στο μεταξύ, οι Usos εξασφάλισαν ευκαιρία για τα Tag Team Championships των Miz και Damien Sandow στο Tables, Ladders & Chairs επικρατώντας σε Tag Team Turmoil Match. Αρχικά, οι New Day επιβλήθηκαν γρήγορα των Stardust και Goldust, που δημιούργησαν αντιπαλότητα με τη νεοσύστατη φατρία του Xavier Woods προκαλώντας ήττα των New Day από τους Tyson Kidd και Cesaro, που στη συνέχεια ηττήθηκαν από τους Usos. Οι δίδυμοι από τη Σαμόα εκμεταλλεύτηκαν νέα ασυνεννοησία του Adam Rose με τον… λαγό του, ώστε να ολοκληρώσουν νικηφόρα τη διαδικασία, αλλά ο Jimmy Uso ενοχλήθηκε από τη «ζεστή» στάση του Miz απέναντι στη γυναίκα του, Naomi, και του ζήτησε τον λόγο.

Μεσολάβησε νίκη του Sandow επί του Fernando των Los Matadores, με την οποία ο παγκόσμιος πρωταθλητής απάντησε στα πειράγματα του El Torito στον «Awesome» κατά τη διάρκεια του pre-show, πριν γνωστοποιηθεί πως ο… απελπισμένος σύζυγος σφαλιαρίσει τον Miz, με τον οποίο θα αναμετρηθεί στο αυριανό Main Event. Από την πλευρά της, η Naomi κέρδισε της Natalya και Alicia Fox σε ψηφοφορία του WWE Universe, για να συνεργαστεί με την AJ, η οποία επέκτεινε την κόντρα της με τις Bellas εξασφαλίζοντας θετικό αποτέλεσμα σε Tag Team Match μεταξύ των παραπάνω Divas και εκφράζοντας με βίαιο τρόπο τα συναισθήματά της με το πέρας της αναμέτρησης.

Ακόμα, ο US Champion, Rusev, ομολόγησε πως προκάλεσε τραυματισμό στον Zeb Colter, γεγονός που εξόργισε τον Jack Swagger. Σε πρώτο βαθμό, ο «Real American» δεν έδωσε το παρών σε ματς με τον Fandango χαροποιώντας τη Rosa Mendes, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί στον προστατευόμενο της Lana, αλλά απέτυχε, αν και άνοιξε νέα κόντρα μεταξύ των δύο Superstars. Κοινοποιήθηκε επίσης πως στο SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας ο Rusev θα αντιμετωπίσει τον Dean Ambrose, ο οποίος αποσυντόνισε μέσω ψυχολογικών τρικ τον αντίπαλό του στο Tables, Ladders & Chairs, Bray Wyatt, που πρόλαβε να πάρει εύκολη νίκη εναντίον του R-Truth.

Μέσα σε όλα επισημοποιήθηκε πως το επόμενο Raw θα δοθούν τα γνωστά ετήσια βραβεία του κορυφαίου promotion pro-wrestling «Slammy», ενώ ο δημοφιλής ηθοποιός Seth Green θα αναλάβει εκτάκτως ρόλο GM. Τέλος, με το πέρας του σόου του WWE προβλήθηκε συζήτηση του «Stone Cold» Steve Austin με τον Vince McMahon, που προαναγγέλθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Οι New Day (Kofi Kingston & Big E.) κέρδισαν τους Goldust & Stardust.
Οι Tyson Kidd & Cesaro κέρδισαν τους New Day (Kofi Kingston & Big E).
Οι Usos (Jimmy & Jey) κέρδισαν τους Cesaro & Tyson Kidd.
Οι Usos (Jimmy & Jey) κέρδισαν τους Adam Rose & Bunny.
O Erick Rowan κέρδισε τον Big Show με DQ.
O Fandango κέρδισε τον Jack Swagger.
Ο Damien Sandow κέρδισε τον Fernando.
O Bray Wyatt κέρδισε τον R-Truth.
Οι AJ & Naomi κέρδισαν τις Bellas (Nikki & Brie).
Οι John Cena, Dolph Ziggler & Ryback κέρδισαν τους Luke Harper, Seth Rollins & Kane.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Tables, Ladders & Chairs:
Tables Match
John Cena vs Seth Rollins

TLC Match
Dean Ambrose vs Bray Wyatt

Chairs Match
Kane vs Ryback

Tag Team Championship Match
Miz & Damien Sandow (c) vs Usos (Jimmy & Jey)


Φώτο: WWE.com

Raw: Ευκαιρία τίτλου ή… τίποτα για Cena (photos+videos)



Ντόντσιτς και Ντόνοβαν σόκαραν Οκλαχόμα και Βοστώνη
Ντόντσιτς και Ντόνοβαν σόκαραν Οκλαχόμα και Βοστώνη
Ολυμπιακός: Τα έσοδα της πορείας μέχρι τον τελικό - Πόσα θα πάρει αν κατακτήσει το Conference League
Ολυμπιακός: Τα έσοδα της πορείας μέχρι τον τελικό - Πόσα θα πάρει αν κατακτήσει το Conference League
Γιορτή απόψε στο ΟΑΚΑ για τους θριαμβευτές του Παναθηναϊκού AKTOR!
Γιορτή απόψε στο ΟΑΚΑ για τους θριαμβευτές του Παναθηναϊκού AKTOR!
Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved