Εθνική Πόλο Νέων Γυναικών: Αφίχθησαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης (photos)

Εθνική Πόλο Νέων Γυναικών: Αφίχθησαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης (photos)

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι πολίστριες της Εθνικής Πόλο Νέων Γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Όστια της Ρώμης της Ιταλίας.

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Γυναικών, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο  Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στο προάστιο Όστια της Ρώμης. Με έκδηλη τη συγκίνηση , την υπερηφάνεια για το μεγάλο αυτό κατόρθωμα και μάλιστα λίγες μέρες μετά την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων της Μαδρίτης, η ελληνική αποστολή επέστρεψε στη βάση της. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν από πλευράς ΚΟΕ η Άννα Μαρκοπούλου μέλος του Δ.Σ και τεχνική σύμβουλος της Ομοσπονδίας, αλλά και ο Βαγγέλης Πάτρας, συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδα Ανδρών Σάκη Κεχαγιά, για να υποδεχτούν τα χρυσά κορίτσια των Γιώργου Μορφέση και Στέφανου Λέανδρου, με τους εκπροσώπους της Πολιτείας όμως, να λάμπουν δια της απουσίας τους. Η ελληνική ομάδα  απέδειξε ότι η γυναικεία υδατοσφαίριση, είτε σε επίπεδο ηλικιακών  κατηγοριών, είτε σε επίπεδο Γυναικών κρατά ψηλά τη σημαία της χώρας μας, η οποία παρά τα οικονομικά προβλήματα, σε τέτοιες καταθέσεις ψυχής λαμβάνει τους καρπούς των παιδιών της και στη συγκεκριμένη περίπτωση μια θέση στην κορυφή της Ευρώπης. Το μήνυμα ξεκάθαρο, η παραδοχή μία:  Έρχονται και άλλα μετάλλια γι’ αυτή τη χρυσή γενικά της ελληνικής  υδατοσφαίρισης.

Πρωτεργάτης των μεγάλων επιτυχιών, ο άνθρωπος με τα εννέα μετάλλια ως πρώτος προπονητής, με τη φαινομενική ηρεμία που στη δουλειά του γίνεται δύναμη, ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πάει να πει η λέξη «δυσκολίες». Ο Γιώργος Μορφέσης  μίλησε για φετινή χρονιά, η οποία έκλεισε με τον πλέον μαγικό τρόπο για αυτά τα κορίτσια, αλλά και τον ίδιο τον ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας: « H φετινή χρονιά σε ότι  αφορά το Γυναικείο δεν ξεκίνησε καλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχαμε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Από κει και πέρα συνεχίσαμε με τις μικρές ομάδες, οι οποίες είχαν τα ίδια και περισσότερα προβλήματα. Είχαμε αντίξοες συνθήκες, στην προετοιμασία. Παρόλα αυτά, έδειξαν ιδιαίτερη συγκέντρωση, πάθος , θέληση, αποφασιστικότητα, όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν μια ομάδα σημαντική και μεγάλη. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Αυτή η ομάδα πήγε σε δύο διοργανώσεις, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με 2-3 αλλαγές όπου έχασε το μετάλλιο από λεπτομέρειες και ήταν αήττητη (έχασε μόνο στα πέναλτι). Στην επόμενη διοργάνωση , της Ρώμης,  ήταν επίσης αήττητη και αυτό είναι πολύ σημαντικό, το να είναι μια ομάδα σε δύο διοργανώσεις αήττητη , τόσο για τις μικρές κατηγορίες, όσο και για το Γυναικείο πόλο γενικότερα. Δε μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος».

Ατσαλένια θέληση, υπομονή και επιμονή  παρά τις αντίξοες συνθήκες της προετοιμασίας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου χαρακτηρίζουν  τα χρυσά κορίτσια της Ευρώπης: «Κοιτάμε κάθε χρονιά ξεχωριστά. Νομίζω ότι όσο τα χρόνια περνάνε, τα πράγματα αντί να πηγαίνουν καλύτερα, πηγαίνουν χειρότερα.  Όχι στις επιτυχίες, αλλά στις συνθήκες στις οποίες προετοιμαζόμαστε. Το ξέρουν όλοι είναι γνωστό, ότι κάποια στιγμή τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτριών στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Τα κολυμβητήρια είναι ακατάλληλα, είναι επικίνδυνες οι εγκαταστάσεις στις οποίες είμαστε,  οι θερμοκρασίες του νερού όσον αφορά το χειμώνα είναι απαγορευτικές. Το καλοκαίρι δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα,  αλλά αντιμετωπίζουμε εκείνο της καθαρότητας του νερού. Το βασικό πρόβλημα είναι αυτό της στέγης. Δεν έχουμε ένα προπονητικό κέντρο, στο οποίο η Εθνική θα μπορεί να προετοιμάζεται και να φέρνει επιτυχίες. Νομίζω κάθε χρόνο είναι και χειρότερα τα πράγματα, δε μπορεί να γίνει κάτι και εμείς έχουμε συνηθίσει και προχωράμε έτσι».

Θα είναι αυτή η ομάδα η βάση της Ολυμπιακής ομάδας του 2016; Δύο χρόνια έμειναν για την κορυφαία διοργάνωση, η συμμετοχή στην οποία αποτελεί όνειρο κάθε αθλητή και αθλήτριας. Ο Γιώργος Μορφέσης σημειώνει: «Αυτά τα παιδιά θέλουν πολύ δρόμο. Δείχνουν ότι έχουν όλες τις δυνατότητες και πιστεύω είναι στο χέρι τους. Εμείς τους δείχνουμε το δρόμο. Από κει και πέρα μένει ενάμισης χρόνος για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά που είναι το σημαντικό, ίσως και σημαντικότερο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για εμάς. Είναι λίγος χρόνος, αλλά είναι στο χέρι τους να προσπαθήσουν και να παλέψουν για μία θέση στην Εθνική ομάδα, η οποία έχει φέρει αυτές τις επιτυχίες».

 Η Πολιτεία οφείλει να στέκεται κοντά στα παιδιά που χαρίζουν στη  χώρα μας τις διακρίσεις και τα μετάλλια το ένα μετά το άλλο, στο άθλημα συνολικότερα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σημειώνει: «Οι άνθρωποι στην ελληνική πολιτεία είναι γνώστες της κατάστασης και από πολύ κοντά. Δεν έχω να πω κάτι, εκείνοι έχουν τις τύχες του αθλητισμού στα χέρια τους. Νομίζω είναι οι αρμόδιοι να μπορέσουν να μας διευκολύνουν τον αγώνα που κάνουμε».
«Η δουλειά ξεκινά από τα σωματεία, από την αγάπη των αθλητριών γι’ αυτό που κάνουν, από τους γονείς τους που συνδράμουν και τους παροτρύνουν να είναι στην πισίνα, οι προπονητές ων σωματείων , η Εθνική ομάδα με τα προβλήματα, ψάχνοντας να βρούμε μια λύση. Εμείς αυτά τα παιδιά τα έχουμε δύο μήνες αν και τα παρακολουθούμε όλο το χρόνο. Ουσιαστικά θρέφουμε τους καρπούς  της δουλειάς που γίνεται στα σωματεία. Βέβαια, υπάρχει και η δικιά μας η προσωπικότητα, η δουλειά μας, η εμπειρία μετά από τόσα χρόνια. Η σημαντική δουλειά όμως γίνεται στα σωματεία, από εκεί ξεκινάμε, από εκεί παίρνουμε τις παίκτριες και νομίζω ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Στέφανος Λέανδρος, συνεργάτης του Γιώργου Μορφέση: «Στον τελικό ήμασταν διαβασμένοι. Είχαμε τον έλεγχο για άλλο ένα παιχνίδι, όπως και στον ημιτελικό. Ένας τελικός είναι πάντα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η μπάλα γυρίζει, το παιχνίδι δεν τελειώνει έως το σφύριγμα της λήξης. Δεν αγχωθήκαμε ιδιαίτερα αν και κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας στοίχησαν κάποια γκολ. Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Είχαμε πολύ καλή απόδοση, τόσο σε αυτό το πρωτάθλημα, όσο και στο προηγούμενο στο οποίο δεν πήραμε κάποιο μετάλλιο αν και αήττητοι. Τώρα, όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα νωρίς. Βάζουμε τις βάσεις και ως ομάδα θα προσπαθήσουμε σε πρώτη φάση να προκριθούμε. Αυτά τα παιδιά είναι σε πολύ μικρή ηλικία, έχουμε από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικίας. Ως ομάδα θα δουλέψουμε και γι’ αυτόν τον στόχο».

 «Λαμπρό μέλλον μπροστά μας»

Χρυσή Διαμαντοποπούλου: «Πιστεύω πως αυτό το χρυσό είναι η καλύτερη επιβράβευση για τους κόπους μας. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για τη πρώτη θέση και είναι αλήθεια πως το περιμέναμε με ανυπομονησία. Όλες οι κοπέλες ανεξαιρέτως δουλέψαμε όλο το χειμώνα και το καλοκαίρι για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Πιστεύω πως αυτό το χρυσό μετάλλιο το αξίζαμε και είμαι βέβαιη πως θα ακολουθήσουν κι άλλες σπουδαίες διακρίσεις».
«Είναι γεγονός πως το πρόγραμμα ήταν ευνοϊκό ιδιαίτερα στην αρχή όταν και αγωνιστήκαμε με πιο βατούς αντιπάλους. Αυτές οι νίκες μας βοήθησαν να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση μας αλλά και να βρεθούμε ως σύνολο. Στη συνέχεια φάνηκε η δουλειά και το ταλέντο μας, τα οποία μας έφεραν στην κορυφή».

«Ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας σε δύο χρόνια σε επίπεδο Γυναικών. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι, έχουμε πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά μας και νομίζω πως αν η συνέχεια είναι εξίσου δυναμική τότε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα μετάλλια».

«Αφιερώνουμε την πρώτη θέση σε όλου τους Έλληνες, που πραγματικά βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις. Θέλαμε να κάνουμε τον κόσμο υπερήφανο και χαρούμενο γιατί το χρειάζονται σε αυτές τις στιγμές».

«Όνειρο ζωής οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Η Ελευθερία Πλευρίτου: «Γνωρίζαμε εξ'αρχής πως ήμασταν μία πλήρης ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πολύ ταλαντούχα παιδιά. Σαφώς και δεν ήμασταν σίγουρες για κάποιο μετάλλιο αλλά δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και παλέψαμε μέχρι τέλους για την κορυφή».

«Η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα όνειρο ζωής για όλες μας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και είναι τουλάχιστον σίγουρο πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό»

«Όλα όσα κάναμε είναι αφιερωμένα στην οικογένεια μου, στις αδερφές μου με τις οποίες πολλές φορές είμαστε συμπαίχτριες, στους προπονητές μου σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Οι διακρίσεις μας βοηθούν την κατάσταση στην Ελλάδα. Είναι η καλύτερη τόνωση ηθικού για όλους τους Έλληνες που περνούν δύσκολες και τραγικές καταστάσεις. Δε το βάζουμε κάτω και θα συνεχίζουμε να τους αναπτερώνουμε το ηθικό».

Δείτε τις φωτογραφίες:

3 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Παναθηναϊκός: Ξαναβρίσκει τον κόσμο του (vids)!
Παναθηναϊκός: Ξαναβρίσκει τον κόσμο του (vids)!
Νίμπουργκ-Άρης 99-70: "Προδόθηκε" από την άμυνα και βαριά ήττα στην Τσεχία
Νίμπουργκ-Άρης 99-70: "Προδόθηκε" από την άμυνα και βαριά ήττα στην Τσεχία
Ολυμπιακός: Τραυματίας και ο Στρέλνιεκς
Ολυμπιακός: Τραυματίας και ο Στρέλνιεκς
Κανονικά στη Volleyleague ο Παναθηναϊκός!
Κανονικά στη Volleyleague ο Παναθηναϊκός!
Συνάντηση Τσίπρα - Τραμπ: Η ερώτηση δημοσιογράφου που ενόχλησε τον Αμερικανό Πρόεδρο (vid)
Συνάντηση Τσίπρα - Τραμπ: Η ερώτηση δημοσιογράφου που ενόχλησε τον Αμερικανό Πρόεδρο (vid)
31ος Γύρος της Αθήνας: Εκκίνηση τη Κυριακή (22/10) από το Παναθηναϊκό Στάδιο
31ος Γύρος της Αθήνας: Εκκίνηση τη Κυριακή (22/10) από το Παναθηναϊκό Στάδιο
Κοινωνικό μέρισμα 2017: 1.000 ευρώ σε 1 εκατ. πολίτες - Αυτοί είναι οι δικαιούχοι
Κοινωνικό μέρισμα 2017: 1.000 ευρώ σε 1 εκατ. πολίτες - Αυτοί είναι οι δικαιούχοι
Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου – Η νέα κατάθεση του συνεργάτη του
Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου – Η νέα κατάθεση του συνεργάτη του

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Τουρνουά με… άρωμα Euroleague
Τουρνουά με… άρωμα Euroleague
Ένα δυνατό διεθνές τουρνουά πόλο γυναικών διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο…
Τουρνουά με… άρωμα Euroleague
Champions League: Πρόκριση για Γλυφάδα
Champions League: Πρόκριση για Γλυφάδα
Στην δεύτερη προκριματική φάση του Champions League προκρίθηκε η ανδρική…
Champions League: Πρόκριση για Γλυφάδα
Ελλάδα: Εκτός τετράδας οι Έφηβοι στο ευρωπαϊκό του πόλο
Ελλάδα: Εκτός τετράδας οι Έφηβοι στο ευρωπαϊκό του πόλο
Την ήττα 9-4 γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των εφήβων από…
Ελλάδα: Εκτός τετράδας οι Έφηβοι στο ευρωπαϊκό του πόλο
Ελλάδα: Περηφάνια και… δάκρυα για τις νέες γυναίκες
Ελλάδα: Περηφάνια και… δάκρυα για τις νέες γυναίκες
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων γυναικών ανέβηκε το βράδυ του…
Ελλάδα: Περηφάνια και… δάκρυα για τις νέες γυναίκες
Ολλανδία – Ελλάδα 6-7: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική Νέων Γυναικών!
Ολλανδία – Ελλάδα 6-7: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική Νέων Γυναικών!
Η Ελλάδα επικράτησε με 7-6 της Ολλανδίας στον ημιτελικό της…
Ολλανδία – Ελλάδα 6-7: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική Νέων Γυναικών!
Κορίτσια για φίλημα! Η Εθνική νέων γυναικών στους «4» του παγκοσμίου πρωταθλήματος
Κορίτσια για φίλημα! Η Εθνική νέων γυναικών στους «4» του παγκοσμίου πρωταθλήματος
Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βόλου προκρίθηκε η εθνική…
Κορίτσια για φίλημα! Η Εθνική νέων γυναικών στους «4» του παγκοσμίου πρωταθλήματος

 • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  21:005ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E7
  21:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μάριμπορ - Λίβερπουλ (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:45Talladega Alabama 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ
  01:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Στιγμιότυπα
  02:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E5
  02:30Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Μπόστον Σέλτικς (Ζ)
  03:00NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E5
  03:50Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Βέσπρεμ
  04:20EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  04:40Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Λεβάντε
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Χιούστον Ρόκετς (Ζ)
  05:30NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Φέγενορντ - Σαχτάρ Ντονέτσκ
  05:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  06:005ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  06:30China Open. Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  07:00Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  07:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Πόρτο
  07:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Pick n' Roll
  08:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  09:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΕΛ - Ντόρτμουντ
  09:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν
  10:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Μπόστον Σέλτικς
  10:50NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Λεβάντε
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2017
  11:20SS10 El Montmell 2, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάριμπορ - Λίβερπουλ
  11:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Αμβούργο
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2017
  12:20SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Στουτγκάρδη
  12:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NBA Daily
  13:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  13:458η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • WRC 2017
  13:50Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Χιούστον Ρόκετς
  14:00NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:30Kremlin Cup. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Dirt Games 2017 - Στιγμιότυπα
  14:45Λακωνία.
 • Formula E 2016-17
  15:05Βερολίνο 2. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2017
  16:05Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Commentary by Nikos Blounas.
 • Pick n' Roll
  16:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ
  16:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (Ζ)
  17:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2017
  17:05Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Commentary by Nikos Blounas.
 • MotoGP 2017
  18:00Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:308η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E3
  19:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  19:40Grand Prix of Japan. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E614
  20:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  20:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  20:35Grand Prix of Japan. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  21:008η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Μπόστον Σέλτικς
  21:10NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Ρόμα (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 3η μέρα αγώνων. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Χιούστον Ρόκετς
  23:35NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2017
  23:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης