Μαρκόπουλο: Στο «τιμόνι» ο Ορφανός

Μαρκόπουλο: Στο «τιμόνι» ο Ορφανός

Ο Γιάννης Ορφανός είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Λυκούδη στον πάγκο του Μαρκόπουλου, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου διανύει περίοδο πλήρους ανανέωσης και ανεβάζει τον πήχη ψηλά όσον αφορά στους στόχους που έχει θέσει για την νέα χρονιά. Το σωματείο διαθέτει παράδοση στην Α1 Εθνική κατηγορία του γυναικείου Βόλεϊ και η Διοίκησή του μελέτησε προσεκτικά τις επιλογές της ως προς το πρόσωπο του νέου προπονητή, που θα κληθεί να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Το Δ.Σ. έκρινε πως η καλύτερη επιλογή είναι ο κ. Ορφανός Γιάννης. Η πρόταση έγινε και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χεριά και η συνεργασία πραγματώθηκε. Στο πρόσωπό του συγκεντρώνονται πολλά από τα κριτήρια που είχε θέσει η Διοίκηση. Ο κ. Ορφανός είναι ένας νέος άνθρωπος, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη διαγράψει μία σημαντικότατη πορεία στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ.

Ο τεχνικός διαθέτει εμπειρία καθώς έχει διατελέσει προπονητής στις υποδομές του Γ.Σ. Κερατέας όπως και Β’ προπονητής στη γυναικεία ομάδα του ίδιου συλλόγου. Έπειτα, ανέλαβε τις υποδομές της ΑΕΚ καθώς και τη θέση του Β’ προπονητή στην γυναικεία ομάδα του εν λόγω συλλόγου. Η καριέρα του συνεχίστηκε στον πάγκο του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου ως Α’ προπονητής της ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί και το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ του νέου προπονητή και του συλλόγου, καθώς ο κ. Ορφανός είναι ένας άνθρωπος του τόπου, ένας άνθρωπος του Μαρκοπούλου που με την πορεία του έχει κάνει περήφανη την περιοχή.

Εντός των ημερών αναμένεται η συνάντηση των αθλητριών με τον νέο προπονητή και μια χρονιά πολλά υποσχόμενη ξεκινά.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Μαρκοπούλου revoil και οι φίλαθλοι της ομάδας εύχονται καλή αρχή στον κ. Ορφανό, κάθε επιτυχία και να οδηγήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του την ομάδα εκεί που της αξίζει».



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved