ΠΑΟΚ: MVP ο Παντακίδης

ΠΑΟΚ: MVP ο Παντακίδης

Ο Γιάννης Παντακίδης για την εμφάνισή του στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague.

O 28χρονος κεντρικός του «Δικεφάλου του Βορρά» σημείωσε 13 πόντους με 8/10 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 1 άσσο σε 11 συνολικά σερβίς όπου δεν είχε κανένα λάθος. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Παντακίδης αναδεικνύεται MVP. Επίσης είναι η πρώτη φορά που παίκτης του ΠΑΟΚ αναδεικνύεται MVP σε αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13 και η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος τίτλος πηγαίνει σε κεντρικό. Η πρώτη ήταν στον κεντρικό του Ηρακλή Χρήστο Χατζηπαραδείση ο οποίος είναι μέσα στην κορυφαία 7αδα της 20ης αγωνιστικής.

20η αγωνιστική:

ΜVP: Γιάννης Παντακίδης

Καλύτερη 7αδα:

Πασαδόρος: Θάνος Τερζής (Παμβοχαϊκός)

Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Θεόκλητος Καριπίδης (Κηφισιά)

Κεντρικοί: Γιάννης Παντακίδης (ΠΑΟΚ), Χρήστος Χατζηπαραδείσης (Ηρακλής)

Διαγώνιος: Μίλαν Γιοβάνοβιτς (Παμβοχαϊκός)

Λίμπερο: Κόντραντ Γκούζντα (ΓΣ Λαμία)

«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP και είμαι χαρούμενος. Αφιερώνω τον τίτλο στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα και σε όσους με έχουν στηρίξει. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στην 4αδα που είναι και ο μεγάλος μας στόχος», λέει ο Παντακίδης και συμπληρώνει: «Το εφετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο. Περάσαμε δύσκολη περίοδο με τέσσερις ήττες. Το πρόβλημα ήταν κυρίως ψυχολογικό και όχι αγωνιστικό. Δεν έφταιγαν οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, όσο ορισμένες συγκυρίες που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Είμαστε μέσα στο στόχο της 4αδας και αυτό μετράει για μας. Κάνουμε πολύ δουλειά στο γήπεδο και φάνηκε με τον Φοίνικα. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και την πήραμε. Έχουμε δύο δύσκολα ματς με Μίλωνα και Ολυμπιακό όπου στόχος μας είναι οι δύο νίκες για να προκριθούμε στην 4αδα».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved