ΕΟΠΕ: Επιστολή διαμαρτυρίας στον υφυπουργό Αθλητισμού

ΕΟΠΕ: Επιστολή διαμαρτυρίας στον υφυπουργό Αθλητισμού

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο έστειλε η ΕΟΠΕ διαμαρτυρόμενη για τα «ψίχουλα» που δίνει η Πολιτεία στις αθλητικές ομοσπονδίες τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σε απάντηση του με αριθμό πρωτοκόλλου 3002/14.02.2013 εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε, κατ’ εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης, για τα εξής:

Η ανακοίνωση της τακτικής επιχορήγησης της ΕΟΠΕ για το 2013 από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε χωρίς την παραμικρή επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Πολιτείας, πλην κάποιων ‘διαρροών’, σχετικά με το τελικό ύψος της μείωσης, σε σχέση με την επιχορήγηση του προηγούμενου έτους και, κυρίως, χωρίς καμία πρόταση του αρμόδιου Υπουργείου για την επιβίωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, υπεύθυνοι φορείς για την ανάπτυξη του οποίου είναι, εκ του νόμου, οι αθλητικές ομοσπονδίες. Είναι προφανές ότι τέτοιας έκτασης μειώσεις και διαφοροποιήσεις στην υποστήριξη του αθλητισμού από το κράτος, με όσο καλή διάθεση και αν αντιμετωπιστούν, μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα, αν δεν συνδυαστούν με άλλου είδους μέτρα για την υποστήριξη της αθλητικής δραστηριότητας, εκτός και αν στόχος της Πολιτείας είναι η πλήρης υποβάθμισή της. Επισημαίνουμε δε και ελπίζουμε ως άνθρωπος που έχετε ασχοληθεί με τον αθλητισμό, να καταλάβετε ότι ακριβώς στην εποχή της κρίσης που διέπει τη χώρα μας, η παροχή της δυνατότητας στους νέους να αθληθούν αποκτά μεγαλύτερη σημασία και ο κοινωνικός ρόλος του αθλητισμού καθίσταται σημαντικότερος, έστω και αν σήμερα δεν υπάρχει η δυνατότητα να υποστηριχτεί οικονομικά ο υψηλού επιπέδου αθλητισμός.

Αποτέλεσμα της έλλειψης διαλόγου και περαιτέρω της προφανούς έλλειψης σχεδίου για την επιβίωση του αθλητισμού είναι το ότι μια τόσο σοβαρή εξέλιξη μας κοινοποιείται από την Πολιτεία με επιστολή μιας σελίδας, στην οποία αφού αναφέρεται ότι η επιχορήγηση της ομοσπονδίας μας θα είναι 1.000.000,00€ το 2013 (έναντι 2.476.000,00€ του 2012, 3.000.000,00€ του 2011 και 3.800.000,00€ το 2010), γίνεται λόγος για καθορισμό προτεραιοτήτων, με πρώτες την κάλυψη της μισθοδοσίας και των λειτουργικών δαπανών.

Σας υπενθυμίζουμε, όμως, ότι οι ανελαστικές δαπάνες μισθοδοσίας του τακτικού προσωπικού της ομοσπονδίας και των Τοπικών Ενώσεων και επιτροπών (μισθοί, εργοδοτικές εισφορές κ.α.), σε συνδυασμό με τις λειτουργικές δαπάνες, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών ενοικίων για γραφεία σε χώρους που ανήκουν στο Δημόσιο, υπερέβησαν το 2012 - ήδη μειωμένες από το παρελθόν - το ποσό των 800.000,00€. Αν στο ποσό αυτό προστεθούν και οι ήδη μειωμένες σε σχέση με το παρελθόν αμοιβές των προπονητών των Εθνικών ομάδων volley και beach volley, το ποσό αυτό σχεδόν αγγίζει το σύνολο της επιχορήγησης. Ουσιαστικά, λοιπόν, μας ζητάτε να πραγματοποιήσουμε όλες τις κατεξοχήν αθλητικές δραστηριότητες της ομοσπονδίας χωρίς χρήματα.

Πώς είναι δυνατόν με αυτά τα χρήματα η ομοσπονδία να διοργανώσει πρωταθλήματα και λοιπές αγωνιστικές εκδηλώσεις και, κυρίως, τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μας να αγωνιστούν; Πώς είναι δυνατόν η ομοσπονδία να αναλάβει οποιασδήποτε μορφής πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ (ας ληφθεί υπόψη ότι η Ομοσπονδία μας καλλιεργεί δυο Ολυμπιακά Αθλήματα) και, κυρίως, πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει τις δαπάνες συμμετοχής των Εθνικών ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις; Για όλα αυτά τα ζητήματα δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο έγγραφό σας και δεν υπάρχει καμία πρόταση από πλευράς σας.

Αν συμπεραίνουμε σωστά από το περιεχόμενο της επιστολής και την έλλειψη αντιπρότασης, η Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται για το εάν οι Εθνικές ομάδες αποσυρθούν από τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται (ηθικό, οικονομικά πρόστιμα, αγωνιστικές κυρώσεις κλπ), αν σταματήσει η διεξαγωγή πρωταθλημάτων ή εάν σταματήσει η ανάπτυξη των Ολυμπιακών αθλημάτων, αρκεί να μπορεί να πληρωθούν από το ποσό της επιχορήγησης οι μισθοδοσίες και οι λειτουργικές δαπάνες.

Πλέον των παραπάνω, σας υπενθυμίζουμε ότι για την ΕΟΠΕ, υπάρχουν ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις και εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις από χρέη παρελθόντων ετών, στις οποίες, εφόσον δεν υπάρχει κανένα σχέδιο από την Πολιτεία, η ομοσπονδία δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί ποτέ, οδηγούμενη τελικά σε κλείσιμο. Αν αυτή είναι η πρόθεση της Πολιτείας, θα θέλαμε, τουλάχιστον, να το γνωρίζουμε.

Κύριε Υπουργέ,

η ΕΟΠΕ τα τελευταία χρόνια έχει νοικοκυρευτεί και προσαρμοστεί πλήρως στις νέες οικονομικές συνθήκες, κάνοντας αυστηρές περικοπές δαπανών, με αποτέλεσμα να ξοδεύει πολύ λιγότερα χρήματα από όσα της πιστώνονταν, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει σταθερά και τις παλαιές οφειλές που ‘κληρονόμησε’ από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Ως φορέας, αλλά και ως πολίτες αυτής της χώρας, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει συνολικά η πατρίδα μας. Όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε μια απόφαση της Πολιτείας, η όποια, λόγω των συνθηκών, περιορίζει δραματικά το ποσό που διαθέτει στον αθλητισμό, χωρίς, όμως, να επιδεικνύει το παραμικρό ενδιαφέρον για τη λήψη άλλων μέτρων για την επιβίωσή του, ιδίως, ενόψει του αναβαθμισμένου κοινωνικού του ρόλου.

Τέτοια μέτρα θα μπορούσαν να είναι:

1. θεσμικές αλλαγές που θα δώσουν ευελιξία στις ομοσπονδίες στον τρόπο άσκησης της διοίκησης,
2. η παροχή κινήτρων (φορολογικών ή άλλων) και η διαμόρφωση πλαισίου που θα ευνοεί την χρηματοδότηση του αθλητισμού από ιδιώτες μέσω χορηγιών,
3. η υποχρεωτική διάθεση ενός κονδυλίου από εταιρίες που στηρίζονται στον αθλητισμό στις ομοσπονδίες για ενίσχυση της αθλητικής τους δραστηριότητας,
4. η ειδική μεταχείριση των ομοσπονδιών σε φορολογικά θέματα,
5. η απαλλαγή από την καταβολή ενοικίου σε χώρους που ανήκουν στο Δημόσιο,
6. ο περιορισμός των δαπανών σε προπονητές και συνεργάτες με αυξημένο αριθμό αποσπάσεων καθηγητών Φυσικής Αγωγής,
7. η ανάληψη μέρους των δαπανών από άλλους φορείς, όπως π.χ. ανάληψη των δαπανών των Εθνικών ομάδων από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
και πολλές ακόμη προτάσεις που θα μπορούσαμε να καταθέσουμε για μια μοντέρνα διοίκηση και λειτουργία του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Για τους παραπάνω λόγους και στο πλαίσιο της θεσμικής σχέσης των φορέων μας, καθώς και της εκ του νόμου υποχρέωσής μας για ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας, ζητούμε από το Υπουργείο σας να καλέσει τις αθλητικές ομοσπονδίες σε διάλογο, προτού εφαρμοστεί οποιαδήποτε μονομερής απόφαση που θα καταδικάζει τον ελληνικό αθλητισμό σε αφανισμό και τους απασχολούμενους σε αυτόν σε εργαζόμενους δίχως αντικείμενο.

Παράλληλα, καλούμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην οποία κοινοποιείται η παρούσα, να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη διαμόρφωση μιας συνολικής πρότασης για τον ελληνικό αθλητισμό και τη διεκδίκηση της υλοποίησής της.

Ευελπιστούμε ότι, έστω και καθυστερημένα, θα υπάρξει συνεργασία όλων μας σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα, μέσω της οποίας θα διασφαλιστεί το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
ΕΠΟΣ: Αποβλήθηκε ο Πικέ, πανηγύριζαν στο «Καμπ Νου» (vid)
ΕΠΟΣ: Αποβλήθηκε ο Πικέ, πανηγύριζαν στο «Καμπ Νου» (vid)
Σοκ με Δώνη: Χάνει τo μπαράζ με Κροατία!
Σοκ με Δώνη: Χάνει τo μπαράζ με Κροατία!
Έπιασε δουλειά ο Ντιέγκο Λόπεζ
Έπιασε δουλειά ο Ντιέγκο Λόπεζ
Έτοιμη για ευρωπαϊκό ρεκόρ η Μπενεβέντο
Έτοιμη για ευρωπαϊκό ρεκόρ η Μπενεβέντο
Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Αυτή την ημερομηνία πληρώνεται η τρίτη δόση του Α21
Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Αυτή την ημερομηνία πληρώνεται η τρίτη δόση του Α21
Θρίλερ στο Β’ Νεκροταφείο: Βρήκαν γυναίκα μαχαιρωμένη
Θρίλερ στο Β’ Νεκροταφείο: Βρήκαν γυναίκα μαχαιρωμένη
«Έφυγε» από τη ζωή η Βέτα Μπετίνη
«Έφυγε» από τη ζωή η Βέτα Μπετίνη
Anytime Buy The Mile: Τώρα μπορείς να πληρώσεις λιγότερα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!
Anytime Buy The Mile: Τώρα μπορείς να πληρώσεις λιγότερα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Χιούστον Ρόκετς
  23:00NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2017
  23:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR World Championship 2017
  00:55Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ
  01:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E614
  02:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Τορίνο
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • ERC 2017 - Magazine
  03:10Rally Liepaja.
 • Βόλεϊ: Πιατσέντσα - Πάντοβα
  03:30Ιταλικό Κύπελλο 2017-18. Φάση των 16. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  03:40Μέγαρα. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σάντχαουζεν
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Σαν Αντόνιο Σπερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς (Ζ)
  04:30NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Formula E 2016-17
  06:00Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  07:00Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ανδόρρα - Γκραν Κανάρια
  07:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  08:05Talladega Alabama 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Τορίνο
  08:55Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250
  09:00Kremlin Cup. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Pick n' Roll
  09:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Αμβούργο
  09:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  10:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  10:50Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Σαν Αντόνιο Σπερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  11:00NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Σέλτικ
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2017 - Στιγμιότυπα
  12:40Λακωνία.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βιγιαρεάλ
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Βέσπρεμ
  12:55EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  13:00Grand Prix of Japan. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  13:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ
  13:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Ρόμα
  14:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  14:10Grand Prix of Japan. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  14:30Shanghai Rolex. Στιγμιότυπα.
 • La Liga Santander Files 2016-17 E7
  14:45Στιγμιότυπα.
 • Εκπομπή Grand Prix 2017
  15:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E3
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  15:45UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 250 (Ζ)
  16:30Kremlin Cup. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Χιούστον Ρόκετς
  16:50NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula 1 2017
  17:05Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Σουζούκα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:30Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Κολονία
  17:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Αστάνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • UEFA Europa League Show 2017-18 (Ζ)
  18:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • Στιγμιότυπα
  19:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2017
  19:15Ιντιανάπολις. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2017 E9
  19:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Ποδόσφαιρο: Έστερσουντ - Μπιλμπάο (Ζ)
  20:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 10ος όμιλος. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Pre Game Show (Ζ)
  21:00Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στη Μίλαν και την ΑΕΚ. Παρουσίαση: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Σαν Αντόνιο Σπερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  22:00NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Λιόν (Ζ)
  22:05UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης