ΕΟΠΕ: Επιστολή διαμαρτυρίας στον υφυπουργό Αθλητισμού

ΕΟΠΕ: Επιστολή διαμαρτυρίας στον υφυπουργό Αθλητισμού

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο έστειλε η ΕΟΠΕ διαμαρτυρόμενη για τα «ψίχουλα» που δίνει η Πολιτεία στις αθλητικές ομοσπονδίες τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σε απάντηση του με αριθμό πρωτοκόλλου 3002/14.02.2013 εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε, κατ’ εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης, για τα εξής:

Η ανακοίνωση της τακτικής επιχορήγησης της ΕΟΠΕ για το 2013 από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε χωρίς την παραμικρή επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Πολιτείας, πλην κάποιων ‘διαρροών’, σχετικά με το τελικό ύψος της μείωσης, σε σχέση με την επιχορήγηση του προηγούμενου έτους και, κυρίως, χωρίς καμία πρόταση του αρμόδιου Υπουργείου για την επιβίωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, υπεύθυνοι φορείς για την ανάπτυξη του οποίου είναι, εκ του νόμου, οι αθλητικές ομοσπονδίες. Είναι προφανές ότι τέτοιας έκτασης μειώσεις και διαφοροποιήσεις στην υποστήριξη του αθλητισμού από το κράτος, με όσο καλή διάθεση και αν αντιμετωπιστούν, μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα, αν δεν συνδυαστούν με άλλου είδους μέτρα για την υποστήριξη της αθλητικής δραστηριότητας, εκτός και αν στόχος της Πολιτείας είναι η πλήρης υποβάθμισή της. Επισημαίνουμε δε και ελπίζουμε ως άνθρωπος που έχετε ασχοληθεί με τον αθλητισμό, να καταλάβετε ότι ακριβώς στην εποχή της κρίσης που διέπει τη χώρα μας, η παροχή της δυνατότητας στους νέους να αθληθούν αποκτά μεγαλύτερη σημασία και ο κοινωνικός ρόλος του αθλητισμού καθίσταται σημαντικότερος, έστω και αν σήμερα δεν υπάρχει η δυνατότητα να υποστηριχτεί οικονομικά ο υψηλού επιπέδου αθλητισμός.

Αποτέλεσμα της έλλειψης διαλόγου και περαιτέρω της προφανούς έλλειψης σχεδίου για την επιβίωση του αθλητισμού είναι το ότι μια τόσο σοβαρή εξέλιξη μας κοινοποιείται από την Πολιτεία με επιστολή μιας σελίδας, στην οποία αφού αναφέρεται ότι η επιχορήγηση της ομοσπονδίας μας θα είναι 1.000.000,00€ το 2013 (έναντι 2.476.000,00€ του 2012, 3.000.000,00€ του 2011 και 3.800.000,00€ το 2010), γίνεται λόγος για καθορισμό προτεραιοτήτων, με πρώτες την κάλυψη της μισθοδοσίας και των λειτουργικών δαπανών.

Σας υπενθυμίζουμε, όμως, ότι οι ανελαστικές δαπάνες μισθοδοσίας του τακτικού προσωπικού της ομοσπονδίας και των Τοπικών Ενώσεων και επιτροπών (μισθοί, εργοδοτικές εισφορές κ.α.), σε συνδυασμό με τις λειτουργικές δαπάνες, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών ενοικίων για γραφεία σε χώρους που ανήκουν στο Δημόσιο, υπερέβησαν το 2012 - ήδη μειωμένες από το παρελθόν - το ποσό των 800.000,00€. Αν στο ποσό αυτό προστεθούν και οι ήδη μειωμένες σε σχέση με το παρελθόν αμοιβές των προπονητών των Εθνικών ομάδων volley και beach volley, το ποσό αυτό σχεδόν αγγίζει το σύνολο της επιχορήγησης. Ουσιαστικά, λοιπόν, μας ζητάτε να πραγματοποιήσουμε όλες τις κατεξοχήν αθλητικές δραστηριότητες της ομοσπονδίας χωρίς χρήματα.

Πώς είναι δυνατόν με αυτά τα χρήματα η ομοσπονδία να διοργανώσει πρωταθλήματα και λοιπές αγωνιστικές εκδηλώσεις και, κυρίως, τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μας να αγωνιστούν; Πώς είναι δυνατόν η ομοσπονδία να αναλάβει οποιασδήποτε μορφής πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ (ας ληφθεί υπόψη ότι η Ομοσπονδία μας καλλιεργεί δυο Ολυμπιακά Αθλήματα) και, κυρίως, πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει τις δαπάνες συμμετοχής των Εθνικών ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις; Για όλα αυτά τα ζητήματα δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο έγγραφό σας και δεν υπάρχει καμία πρόταση από πλευράς σας.

Αν συμπεραίνουμε σωστά από το περιεχόμενο της επιστολής και την έλλειψη αντιπρότασης, η Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται για το εάν οι Εθνικές ομάδες αποσυρθούν από τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται (ηθικό, οικονομικά πρόστιμα, αγωνιστικές κυρώσεις κλπ), αν σταματήσει η διεξαγωγή πρωταθλημάτων ή εάν σταματήσει η ανάπτυξη των Ολυμπιακών αθλημάτων, αρκεί να μπορεί να πληρωθούν από το ποσό της επιχορήγησης οι μισθοδοσίες και οι λειτουργικές δαπάνες.

Πλέον των παραπάνω, σας υπενθυμίζουμε ότι για την ΕΟΠΕ, υπάρχουν ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις και εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις από χρέη παρελθόντων ετών, στις οποίες, εφόσον δεν υπάρχει κανένα σχέδιο από την Πολιτεία, η ομοσπονδία δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί ποτέ, οδηγούμενη τελικά σε κλείσιμο. Αν αυτή είναι η πρόθεση της Πολιτείας, θα θέλαμε, τουλάχιστον, να το γνωρίζουμε.

Κύριε Υπουργέ,

η ΕΟΠΕ τα τελευταία χρόνια έχει νοικοκυρευτεί και προσαρμοστεί πλήρως στις νέες οικονομικές συνθήκες, κάνοντας αυστηρές περικοπές δαπανών, με αποτέλεσμα να ξοδεύει πολύ λιγότερα χρήματα από όσα της πιστώνονταν, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει σταθερά και τις παλαιές οφειλές που ‘κληρονόμησε’ από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Ως φορέας, αλλά και ως πολίτες αυτής της χώρας, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει συνολικά η πατρίδα μας. Όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε μια απόφαση της Πολιτείας, η όποια, λόγω των συνθηκών, περιορίζει δραματικά το ποσό που διαθέτει στον αθλητισμό, χωρίς, όμως, να επιδεικνύει το παραμικρό ενδιαφέρον για τη λήψη άλλων μέτρων για την επιβίωσή του, ιδίως, ενόψει του αναβαθμισμένου κοινωνικού του ρόλου.

Τέτοια μέτρα θα μπορούσαν να είναι:

1. θεσμικές αλλαγές που θα δώσουν ευελιξία στις ομοσπονδίες στον τρόπο άσκησης της διοίκησης,
2. η παροχή κινήτρων (φορολογικών ή άλλων) και η διαμόρφωση πλαισίου που θα ευνοεί την χρηματοδότηση του αθλητισμού από ιδιώτες μέσω χορηγιών,
3. η υποχρεωτική διάθεση ενός κονδυλίου από εταιρίες που στηρίζονται στον αθλητισμό στις ομοσπονδίες για ενίσχυση της αθλητικής τους δραστηριότητας,
4. η ειδική μεταχείριση των ομοσπονδιών σε φορολογικά θέματα,
5. η απαλλαγή από την καταβολή ενοικίου σε χώρους που ανήκουν στο Δημόσιο,
6. ο περιορισμός των δαπανών σε προπονητές και συνεργάτες με αυξημένο αριθμό αποσπάσεων καθηγητών Φυσικής Αγωγής,
7. η ανάληψη μέρους των δαπανών από άλλους φορείς, όπως π.χ. ανάληψη των δαπανών των Εθνικών ομάδων από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
και πολλές ακόμη προτάσεις που θα μπορούσαμε να καταθέσουμε για μια μοντέρνα διοίκηση και λειτουργία του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Για τους παραπάνω λόγους και στο πλαίσιο της θεσμικής σχέσης των φορέων μας, καθώς και της εκ του νόμου υποχρέωσής μας για ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας, ζητούμε από το Υπουργείο σας να καλέσει τις αθλητικές ομοσπονδίες σε διάλογο, προτού εφαρμοστεί οποιαδήποτε μονομερής απόφαση που θα καταδικάζει τον ελληνικό αθλητισμό σε αφανισμό και τους απασχολούμενους σε αυτόν σε εργαζόμενους δίχως αντικείμενο.

Παράλληλα, καλούμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην οποία κοινοποιείται η παρούσα, να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη διαμόρφωση μιας συνολικής πρότασης για τον ελληνικό αθλητισμό και τη διεκδίκηση της υλοποίησής της.

Ευελπιστούμε ότι, έστω και καθυστερημένα, θα υπάρξει συνεργασία όλων μας σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα, μέσω της οποίας θα διασφαλιστεί το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Πρώτα Έστερσουντ και μετά… μεταγραφές!
Πρώτα Έστερσουντ και μετά… μεταγραφές!
Όγκαστ: «Ανυπομονώ για την πράσινη κόλαση του ΟΑΚΑ» (videos+photos)
Όγκαστ: «Ανυπομονώ για την πράσινη κόλαση του ΟΑΚΑ» (videos+photos)
Ελλάδα-Ουκρανία 78-63: Έδειξε χαρακτήρα και φορτσάρει για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία
Ελλάδα-Ουκρανία 78-63: Έδειξε χαρακτήρα και φορτσάρει για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία
Λοτζέσκι: «Είμαι έτοιμος» (videos+photos)
Λοτζέσκι: «Είμαι έτοιμος» (videos+photos)
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Τραγωδία στα Οινόφυτα: Τρένο παρέσυρε στρατιώτες – Ένας νεκρός
Τραγωδία στα Οινόφυτα: Τρένο παρέσυρε στρατιώτες – Ένας νεκρός
Φωτιά: Εικόνες αποκάλυψης από τα καμένα στην Αττική - Δεν έμεινε τίποτα όρθιο (pics)
Φωτιά: Εικόνες αποκάλυψης από τα καμένα στην Αττική - Δεν έμεινε τίποτα όρθιο (pics)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  16:05Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  16:10Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
  16:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:00Pre Season.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  17:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2017 E7
  17:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  18:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto3 2017
  18:05NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
  19:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto2 2017
  19:15NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  19:25NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Pre Game Show (Ζ)
  20:00Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Έστερσουντ. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Pure Michigan 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2017. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - ΑΕΚ (Ζ)
  21:45UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:30Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:45Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Έστερσουντ
  00:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  00:25Γερμανία.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  00:30UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  00:55Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  02:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  02:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  02:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Τότεναμ
  02:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula E 2016-17
  03:10Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  04:00Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  04:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΕΛ - Σλάβια Πράγας
  04:20UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  04:30Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  05:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  05:10Μόντρεαλ 2. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  06:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  06:10Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπασακσεχίρ - Σεβίλη
  06:15UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  07:10Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  07:30Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  08:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  08:10UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Soccer: Λευκορωσία - Ελλάδα
  08:30Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Formula E 2016-17
  08:35Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  09:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Beach Soccer: Πορτογαλία - Βραζιλία
  09:45Mundialito 2017.Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  10:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2017
  10:40Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  11:15Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • MotoGP 2017
  11:40NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  11:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ριέκα
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - ΑΕΚ
  12:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  12:45Pure Michigan 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  12:55Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Ουντινέζε
  13:25Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  13:55TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  14:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E1
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  15:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E2
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  15:50Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  16:15Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga Clubs 2017-18 E3
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπολόνια - Γιουβέντους
  17:15Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  17:35NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  18:00Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • ERC 2017 - Magazine
  18:20Rally Rzeszow.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E2
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017
  18:50NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E1
  19:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  19:15Ομάδες που προβιβάστηκαν.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  19:35TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  20:00Σινσινάτι. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:10Pre Season.
 • Formula E 2016-17
  20:20Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  20:30Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Αλαβές (Ζ)
  21:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  21:20Malaysia Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς. NBA Playoffs 2017. 1ος γύρος. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.)
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  22:00Σινσινάτι. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  22:15Malaysia Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  23:10Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λας Πάλμας (Ζ)
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης