ΠΑΟΚ: Θέλει τον... γιατρό του!

ΠΑΟΚ: Θέλει τον... γιατρό του!

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, με τον 21χρονο ακραίο να μιλά για αυτό το παιχνίδι, τη δική του απόδοση, την πορεία του ΠΑΟΚ, τον προπονητή του, Άρη Γιαμακίδη, την Εθνική Ανδρών και τις σπουδές του στο τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ.

Πως είδες τη νίκη κόντρα στην παλιά σου ομάδα;

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, ιδιαίτερο θα έλεγα και πολύ δυνατό. Χρειάστηκαν πολλές αντοχές. Χάσαμε στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει για παράδειγμα το 1ο σετ. Οταν ισορροπήσαμε την υποδοχή μπορέσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Δίκαια νικήσαμε και ανανεώσαμε τις ελπίδες μας για την 4αδα».

Συμφωνείς πως η παρουσία σου άλλαξε τη ροή του ντέρμπι;

«Όλη η ομάδα άλλαξε τη ροή του ντέρμπι όχι μόνο ένας αθλητής. Στον ΠΑΟΚ όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ για αυτό. Περίμενα την εντολή του προπονητή. Οταν μπήκα μέσα δεν είδα ούτε σκορ, ούτε σκεφτόμουν κάτι ιδιαίτερο. Φάση με φάση δεν έπρεπε να κάνουμε το σωστό και έτσι καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα».

Θα μπει ο ΠΑΟΚ στην 4αδα των πλέι οφ;

«Όλα είναι ανοικτά. Πιστεύω πως θα μπούμε γιατί το αξίζουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Καθοριστικοί θα είναι οι αγώνες με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Φοίνικα Σύρου. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και αυτό που θέλω είναι να μην έχουμε απρόοπτα και τραυματισμούς».

Πως είναι η προπόνηση με τον Άρη Γιαμακίδη;

«Ο κόουτς εμπνέει σεβασμό και μας δίνει σωστές κατευθύνσεις. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Μετά τη νίκη επί του Άρη ίσως ισχύσει αυτό λέει και ο λαός “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού” αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Σημασία έχει ότι η ομάδα έχει ηρεμία κι έδειξε πως έχει αντοχές».

Πως σκέφτεσαι το μέλλον σου στο ελληνικό βόλεϊ;

«Το βόλεϊ είναι η ζωή μου και θέλω να δω και πάλι μέρες δόξας στο άθλημα. Εντάξει, τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά μη νομίζεται πως απέχουμε μακριά από την ανάκαμψη. Λίγη προσοχή χρειάζονται οι μικροί αθλητές και μια επιτυχία η Εθνική Ανδρών. Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω πως η νέα γενιά μαζί με τους παλιούς αθλητές που έχουν εμπειρία θα συνδράμουν για να βγει το άθλημα και πάλι ψηλά. Θέλω να πιστεύω πως θα φτιάξουν τα πράγματα στο άθλημα μας που δεν είναι τίποτε άλλο από μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας».

Την Εθνική Ανδρών την σκέφτεσαι;

«Αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Αν κρίνουν οι ομοσπονδιακοί ότι θα μπορέσω να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Θα περιμένω αυτή τη στιγμή και μέχρι τότε θα δίνω ότι μπορώ».

Ποια ειδικότητα θα επιλέξεις στην ιατρική;

«Τώρα είμαι στο 4ο έτος. Σκέφτομαι για ορθοπεδικός για να είμαι κοντά και στο βόλεϊ. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει και ενδοκρινολόγος. Ακόμα έχω λίγο χρόνο για να αποφασίσω».



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved