Ανδρεάδης: «Τεμπέληδες οι Έλληνες παίκτες»

Ανδρεάδης: «Τεμπέληδες οι Έλληνες παίκτες»

Ο Ανδρέας Ανδρέαδης παραχώρησε συνέντευξη όπου υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν Έλληνες προπονητές, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα τους παίκτες της Ελλάδας τεμπέληδες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρεάδη έχει ως εξής:

Για την ανατροπή στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε ξανακάνει ανατροπές όπως πριν από μερικές αγωνιστικές με την Κηφισιά. Η ομάδα μας έχει σκαμπανεβάσματα λόγω της απειρίας της αλλά και γιατί υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στην Volleyleague. Παιχνίδι με παιχνίδι πάντως βελτιωνόμαστε όλοι και παίρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάθε πόντος είναι χρήσιμος και οι νίκες ακόμη καλύτερες. Στα τάιμ άουτ με τον Παναθηναϊκό ο κ. Κράβαρικ μας έβαλε τις φωνές μας τσίγκλησε τον εγωισμό και βελτιωθήκαμε. Πιστεύω ότι και ατομικά αλλά και ως ομάδα είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Σιγά, σιγά βρίσκουμε την χημεία μας».

Για τα προβλήματα του Ηρακλή: «Αυτό που έχω συναντήσει στον Ηρακλή είναι ότι ο απλός κόσμος αγαπάει την ομάδα, ο επιχειρηματίας που είναι Ηρακλειδέας θα δώσει από το υστέρημά του τα 1000, 2000 ευρώ για την ομάδα χωρίς να θέλει να προβληθεί το όνομά του ή ότι έχει δώσει χρήματα, γιατί αγαπάει την ομάδα. Αυτή η ομάδα έκανε τους φίλους του Ηρακλή ευτυχισμένους γιατί τους χάρισε πρωταθλήματα, Φάιναλ Φορ και Κύπελλα στην Ελλάδα. Βγήκε μια ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα, έχει ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος, έχει δώσει από το υστέρημά του αρκετά χρήματα. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν ένα κομβικό σημείο και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλύτερα. Είναι κρίμα ο Ηρακλής να παλεύει για την παραμονή του κι όχι για το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Περιμένω επιχειρηματίες, να δώσουν χρήματα να ενισχυθεί η ομάδα μετά την φυγή του Μπόζιτς με ότι κρίνει ο προπονητής κι αν καταφέρουμε στον δεύτερο γύρο να καλύψουμε το χαμένο έδαφος μπορεί να κάνουμε και την έκπληξη. Η έκπληξη για μένα είναι η τετράδα. Εγώ τα τελευταία οκτώ χρόνια έχω μάθει να παλεύω για το πρωτάθλημα. Εκτός του Ολυμπιακού οι άλλες ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Υπάρχει μια καυτή έδρα. Λόγω ονόματος και λόγω έδρας μπορούμε να πάρουμε κάποια ματς που ίσως να θεωρούνταν χαμένα».

Για το προσεχές ματς με Ολυμπιακό: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο και ευελπιστούμε να πάρουμε ένα, δύο πόντους, ότι καταφέρουμε».

Για το πώς αισθάνεται στον Ηρακλή που δεν κάνει πρωταθλητισμό: «Είναι δύσκολο αλλά είναι κι αυτό μια εμπειρία. Να δω τις δυνατότητές μου τι μπορώ να κάνω».

Για τον Κράβαρικ ως προπονητή: «Οι παίκτες που γίνονται προπονητές δυσκολεύονται να σκοτώσουν μέσα τους τον παίκτη. Ο Αντρέι τους τρεις μήνες που είμαστε μαζί το έχει καταφέρει. Προσπαθεί να μας μεταδώσει τις εμπειρίες που είχε μέσα στο γήπεδο. Στις προπονήσεις δεν συμμετέχει ως παίκτης παρά μόνο στα επιθετικά σερβίς. Είναι αρκετά ήρεμος όταν κάνουμε αυτά που λέει αλλά όταν κάνουμε λάθη βάζει τις φωνές και με το δίκιο του».

Για τα οικονομικά του Ηρακλή: «Ευελπιστούμε να έρθουν τα χρήματα από τους αγνούς φίλους του Ηρακλή, που θέλουν να μένουν άγνωστοι. Να φανταστείτε ότι σε κάθε προπόνηση έρχονται 3-4 φίλοι της ομάδας, συνταξιούχοι που μαζεύουν μπάλες, βοηθούν σε ότι χρειαστεί. Αυτό μας δίνει κουράγιο».

Για τον προγραμματισμό στην Εθνική: «Εγώ πρώτη φορά πήγα στην Εθνική επί Μοντάλι το 1999 στο Προολυμπιακό. Έπαιξα βασικός το 2004 μετά την Ολυμπιάδα στα 22 μου. Για μένα έγινε κακός προγραμματισμός γιατί μπορούσαμε εγώ, ο Λάππας ο Σμαραγδής να πάρουμε χρόνο συμμετοχής. Είχαν πέσει όλοι πάνω στην Εθνική Ανδρών λόγω της Ολυμπιάδας δεν κοιτάξαμε τις υποδομές, είδαμε τι έγινε στην Ολυμπιάδα της Αθήνας τελικά. Κι από εκεί και πέρα ήρθε η κατάρρευση του ελληνικού βόλεϊ».

Για τους Έλληνες παίκτες: «Όλοι φταίνε. Παράγοντες, παίκτες, προπονητές. Είναι λίγοι οι Έλληνες προπονητές που μπορούν να βγάλουν παίκτες και να κάνουν δουλειά. Όλοι οι προπονητές είναι δημόσιοι υπάλληλοι, στο Λιμενικό, στην Πυροσβεστική, στα σχολεία γυμναστές. Πάνε το απόγευμα, θα πάρουν 800-1000 ευρώ κι ό,τι κάτσει. Δεν βελτιώνονται. Στα πέντε δάχτυλα του χεριού μου είναι οι προπονητές που είναι μόνο προπονητές κι ασχολούνται με το βόλεϊ και παρακολουθούν σεμινάρια.
Φταίμε κι αθλητές. Παραδέχομαι ότι είμαστε ψιλοτεμπέληδες. Δεν προπονούμαστε όσο θα έπρεπε είχαμε εφησυχάσει λόγω των καλών συμβολαίων ή του ότι δεν υπήρχαν από πίσω άλλοι παίκτες κι έτσι δεν ήρθε η εξέλιξη που θα περίμεναν κάποιοι. Εγώ έκανα το λάθος και δεν πήγα στο εξωτερικό. Ήταν να πάω στην Ρεσόβια στην Πολωνία την δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό αλλά ήταν λιγότερα τα λεφτά. Αν έπαιζα εκεί τρία χρόνια ίσως ήμουν καλύτερος».

Για την Εθνική και τον ίδιο: «Δεν έχει κλείσει για μένα το κεφάλαιο αυτό. Θα κοιτάξω μέσα από την παρουσία μου να δείξω στον Ομοσπονδιακό ότι μ' ενδιαφέρει το βόλεϊ και αξίζω μια θέση στην 12αδα. Για μένα η Εθνική μπορεί στο Ευρωπαϊκό να είναι στην εξάδα ή στο φάιναλ φορ. Ακόμη και τώρα, αν μαζευτούν παίκτες που θέλουν να παίξουν και να κάνουν προετοιμασία. Φταίνε κάποιοι παίκτες που δεν θέλουν να πάνε…».



ΠΑΟΚ: «Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα» - «Επτά χρόνια, κανείς δεν ξεχνά…»
ΠΑΟΚ: «Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα» - «Επτά χρόνια, κανείς δεν ξεχνά…»
Κι άλλος συλληφθέντας στη φυλακή - Ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης
Κι άλλος συλληφθέντας στη φυλακή - Ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης
Μαρία Σάκκαρη: «Καθάρισε» τη Στέφενς σε 63 λεπτά και πέρασε στις «16»
Μαρία Σάκκαρη: «Καθάρισε» τη Στέφενς σε 63 λεπτά και πέρασε στις «16»
Βασίλης Σπανούλης: Κορυφαίος προπονητής του BCL – Η συγκίνηση και το «ευχαριστώ τη γυναίκα μου»
Βασίλης Σπανούλης: Κορυφαίος προπονητής του BCL – Η συγκίνηση και το «ευχαριστώ τη γυναίκα μου»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved